Sari la conținut

Curtea scolii

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
9 minutes ago, ,potrivitu said:

@andrei825

Ce să îți mai zic boschetarule, decât 

luam mi-ai mielu în gură să vezi ce lindic uriaș am🤣😂

Cum zic ceva de elprofesore,  cum faci spume la bot...

Bine că știu. 

Așa prost 🤔

Trateaza-te pizdoiule, esti grav avariat la cap, profesorul sus, profesorul jos 🤣

Te-a deranjat postarea mea ca te-am dat de gol ca umbli cu clone dovedite (ca Doinita) si ca ai apreciat postari in care se injura de mame, copii si sfinti (adica Marcus).

Mars la cacat de manipulator parsiv!

• Like 1
  • Haha 2
Vizitator Luksuzno
Reputație: 0
Postat
Acum 2 minute, andrei825 a spus:

Trateaza-te pizdoiule, esti grav avariat la cap, profesorul sus, profesorul jos 🤣

Te-a deranjat postarea mea ca te-am dat de gol ca umbli cu clone dovedite (ca Doinita) si ca ai apreciat postari in care se injura de mame, copii si sfinti (adica Marcus).

Ce ai mai chisatule?

Postat
Acum 3 minute, andrei825 a spus:

Păi ok . Dovezi? 

În viața mea nu an apreciat un om care înjură de familia altui om .  

@elprofesoare, este clar un hartuitor de profesie dovedit chiar de mine.  

Pe tine ori te fute în cur , ori nu înțeleg  🤔 poate ești cu muia.  

Tu știi. 

Da vezi tu zdrențoiule,  eu am încercat să  fie bine . 

Ok.

Postat
Acum 6 minute, Luksuzno a spus:

Ce ai mai chisatule?

Cam genul ăsta  de userii sunt în spatele rasclonatului 😏 

Își apară pizda. 

Postat
6 minutes ago, Luksuzno said:

Ce ai mai chisatule?

Cu tine nu am nimica, ma amuza victimizatul rasclonat cu clone de gagici care are amnezie si nu mai recunoaste ce a facut. 😂😂

1 minute ago, ,potrivitu said:

Păi ok . Dovezi? 

În viața mea nu an apreciat un om care înjură de familia altui om .  

@elprofesoare, este clar un hartuitor de profesie dovedit chiar de mine.  

Pe tine ori te fute în cur , ori nu înțeleg  🤔 poate ești cu muia.  

Tu știi. 

Da vezi tu zdrențoiule,  eu am încercat să  fie bine . 

Ok.

Nu ma intereseaza de profesor, degeaba il aduci in discutie cand vorbesti cu mine. Stie tot forumul ca ai probleme la cap, 99% din postari profesor 🤣 . Raspunde la acuzatiile care ti se aduc, inainte sa iti stergi contul pentru 40-a oara 🤫

• Like 2
  • Haha 1
Vizitator Luksuzno
Postat
Acum 2 minute, ,potrivitu a spus:

Cam genul ăsta  de userii sunt în spatele rasclonatului 😏 

Își apară pizda. 

Le dau la muie ,niste zdrențe perverse,oameni de nimic retardati

Postat

@,potrivitu, esti foarte agresiv limaxule, cand esti aratat cu degetul pentru clone si pentru ca apreciezi postarile alea grave, da' bine., da' sfinti si de familie 😒 , postari pentru care @cleopatra01 v-a batut obrazul. 

Asa ca victimizatule lasa harneala ieftina si vino cu ceva material nou, ca ai plictisit pe toata lumea. Treci pe celalalt cont 😂😂

• Like 2
  • Haha 1
Postat
Acum 3 minute, andrei825 a spus:

Cu tine nu am nimica, ma amuza victimizatul rasclonat cu clone de gagici care are amnezie si nu mai recunoaste ce a facut. 😂😂

Nu ma intereseaza de profesor, degeaba il aduci in discutie cand vorbesti cu mine. Stie tot forumul ca ai probleme la cap, 99% din postari profesor 🤣 . Raspunde la acuzatiile care ti se aduc, inainte sa iti stergi contul pentru 40-a oara 🤫

În primul rând tu vorbești cu mine acum de pe un cont clonă.  E frumos ?

• Haha 1
Vizitator Luksuzno
Postat
Acum 1 minut, andrei825 a spus:

@,potrivitu, esti foarte agresiv limaxule, cand esti aratat cu degetul pentru clone si pentru ca apreciezi postarile alea grave, da' bine., da' sfinti si de familie 😒 , postari pentru care @cleopatra01 v-a batut obrazul. 

Asa ca victimizatule lasa harneala ieftina si vino cu ceva material nou, ca ai plictisit pe toata lumea. Treci pe celalalt cont 😂😂

Ba nebunule nu m ai cita admini au zis de nenumărate ori fara rapoarte și citări pe topicul asta,topicul clonelor și al retardaților deschis chiar de un retardat.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat
Acum 49 minute, Luksuzno a spus:

Mă retrag că fără hodorogul

de @picone plictiseală

Alupigus

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 2 ore, Luksuzno a spus:

Cleopatra nu face ce vrea ea,topicul va rămâne ,daca era de închis îl inchidea de mult.Eu m am retras exact când ea a dat drumul la înjurături și minusat.

😂😂😂😂

Pai tu ai inceput sa injuri si sa minusezi bolovane, nu a dat nimeni drumul la asa ceva. Ti-ai dat tu drumu la gura aia spurcata de salahor betiv si ai inceput sa arati cat esti de limitat in vocabular. Sa-i injuri pe toti. Pai normal ca ti-am batut obrazul nesimtule ca nu m-am putut abtine cand am vazut cat esti de prost!

Acu mars la cotetu tau analfabetule

• Like 4
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 2 ore, Luksuzno a spus:

Boschetarule infect și răpănos nu m ai dai minusuri?clona infecta și rapanoasa

Ba da prost mai esti. Nu ai observat pana acum ca mereu te-am lasat pe tine sa incepi ca sa nu te mai plangi ca te minuseaza clonele, ca te injura... Prostul forumului. Cat sa iti repet? Vrei minusuri da tu primul, vrei injuraturi? Injura tu primu. De fapt eu nu te injur eu doar iti reamintesc cat esti de prost si analfabet. Asta te caracterizeaza 😂😂😂

• Like 3
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat
1 oră în urmă, andrei825 a spus:

Bun 

Și pe tine cu ce te afectează,  mai ales că ești o clonă.   Uite , eu încerc să port cu tine un dialog civilizat. 

Care este problema ta principală  cu mine ?  Nu îmi aduc aminte să îți fi futut feblețea,  nu eu am fost cel care a atacat primul...

Nu mă victimizez,  doar că nu înțeleg. 

• Like 1
Vizitator Luksuzno
Postat
Acum 51 minute, popatatu a spus:

Ba da prost mai esti. Nu ai observat pana acum ca mereu te-am lasat pe tine sa incepi ca sa nu te mai plangi ca te minuseaza clonele, ca te injura... Prostul forumului. Cat sa iti repet? Vrei minusuri da tu primul, vrei ijuraturi? Injura tu primu

Popatatu ,infectatu ,handicapatu,clonatu cacatu.

Postat
1 hour ago, ,potrivitu said:

Bun 

Și pe tine cu ce te afectează,  mai ales că ești o clonă.   Uite , eu încerc să port cu tine un dialog civilizat. 

Care este problema ta principală  cu mine ?  Nu îmi aduc aminte să îți fi futut feblețea,  nu eu am fost cel care a atacat primul...

Nu mă victimizez,  doar că nu înțeleg. 

Tu ai scris mai jos, erai beat acum 10 ore? Bai mancator de cacat, ma tot faci clona, zi in pula calului ce clone am eu si nu o mai face pe prostul ca tot asa ramai. Nu te-am citat in postarea de mai jos, singur te-ai simtit si activat ca doar era clona ta 🤣

Tu nu futi nimica Doinito 💋laitmotivul tau este profesorul. Trateaza-te 😂 😂

10 hours ago, ,potrivitu said:

@andrei825,  ai înnebunit de focul lui Doinita, mănca mi-ai  toată pula de prăjit clonat și idiot.  

Ce zloboz să te bată  îți cauți anturaj cu mine  ?  

Te dreku de lepră  sugaciova 🤣🤣

• Like 2
  • Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Mai bine sa ascultăm un cântecel vesel.😎😋😃

Pula = sari 

Pai nu ? 

• Like 2
  • Haha 5
Postat
Acum 6 minute, andrei825 a spus:

Tu ai scris mai jos, erai beat acum 10 ore? Bai mancator de cacat, ma tot faci clona, zi in pula calului ce clone am eu si nu o mai face pe prostul ca tot asa ramai. Nu te-am citat in postarea de mai jos, singur te-ai simtit si activat ca doar era clona ta 🤣

Tu nu futi nimica Doinito 💋laitmotivul tau este profesorul. Trateaza-te 😂 😂

Crecă faci sex anal cu el cumetre,  aia e. 

Seară bună,   idiotule. 

• Haha 1
Postat
Just now, ,potrivitu said:

Crecă faci sex anal cu el cumetre,  aia e. 

Seară bună,   idiotule. 

Trateaza-te Doinito !!! 

• Like 2
  • Haha 1
Postat
Chiar acum, andrei825 a spus:

Trateaza-te Doinito !!! 

Dacă îmi vezi scula" crecă schimbi strungul 🤣🤣 

• Haha 1
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat
14 minutes ago, derwall said:

Mai bine sa ascultăm un cântecel vesel.😎😋😃

Pula = sari 

Pai nu ? 

On 11/22/2022 at 10:27 PM, cevaa said:

Daca ne-ar canta toate asa in struna 🤭

Vizitator Luksuzno
Postat

Unde e șchiopătatu infectatu mă?

Vizitator Luksuzno
Postat

Mă na @popatatucur patatu a vrut să fie el cineva,cita admini pe aici că de ce e minusat cutare și cate și mai câte.se dădea și un sfânt boschetarul de el bagamias pula in matele lui spurcate,un hoit de om că alt fel nu l pot numi,deci tu stai și minusezi o zi și o noapte clona infecta și flamanda,și după dai idei la admini.clona spurcată și boschetară.@popatatu handicapatu și clonatu.

• Membru Premium
Postat

Cica la concursul international de injuraturi din "curtea scolii"

Vine italianu baga injuraturi 10 min fara sa se repete, publicul aplauda👏👏👏

Vine neamțul baga injuraturi 20 de min fara sa se repete, publicul aplauda cu foc👏👏👏👏👏👏

Vine englezoiu baga 30 min injuraturi fara sa se repete publicul aplauda frenetic👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Vine românul batos prima data iesit si el in lume, la urcarea pe scena, la ultima treapta se impiadica de un cui si cade pe scena, se ridica se intoarce catre cui si baga injuraturi, si blesteme...... Si dai si baga..... Si dai si baga.... Dupa 2 ore de injuraturi se scutura de praful de pe haine vine in mijlocul scenei, la microfon si zice"no pot sa incep"..... Publicul lesinat🙈🤣🤣🤣

• Haha 8
  • Oras:Barcelona
  • Oras:Barcelona
Postat
Acum 14 minute, Flx01 a spus:

Cica la concursul international de injuraturi din "curtea scolii"

Vine italianu baga injuraturi 10 min fara sa se repete, publicul aplauda👏👏👏

Vine neamțul baga injuraturi 20 de min fara sa se repete, publicul aplauda cu foc👏👏👏👏👏👏

Vine englezoiu baga 30 min injuraturi fara sa se repete publicul aplauda frenetic👏👏👏👏👏👏👏👏👏

Vine românul batos prima data iesit si el in lume, la urcarea pe scena, la ultima treapta se impiadica de un cui si cade pe scena, se ridica se intoarce catre cui si baga injuraturi, si blesteme...... Si dai si baga..... Si dai si baga.... Dupa 2 ore de injuraturi se scutura de praful de pe haine vine in mijlocul scenei, la microfon si zice"no pot sa incep"..... Publicul lesinat🙈🤣🤣🤣

Știu și eu unul pe aici, poate vrei să te spurce câteva zile nu ore și așa are oftică pe tine că i-ai furat UL- ul 

=))

• Haha 7

• Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat

Curtea scolii??

Poate usa cortului

• Haha 1

bucilescelmaifaincur

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...