laur balaur Reputație: 75 Postat Aprilie 7, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Hey cat mai stai lory pe la noi?? Nu de alta dar nu sunt in țara ajung marți si vroiam sa stiu daca te mai prind 💋❤️❤️ te pup! 1 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Aprilie 8, 2023 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 18 ore, laur balaur a spus: Hey cat mai stai lory pe la noi?? Nu de alta dar nu sunt in țara ajung marți si vroiam sa stiu daca te mai prind 💋❤️❤️ te pup! Bunaa!!’ Mai stau cateva zile ❤️❤️❤️ Link spre comentariu
th3_hammer Reputație: 222 Postat Aprilie 8, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Am sunat la numarul din anunt.stabilit programare in 20 de min. Locatie : 7 - zona accesibila,locuri parcare,apartament mare,mai are o colega bruneta Aspect : 8,5 - am mai detaliat la prima recenzie,poze reale Oral nep : 6,5 - N-am insistat foarte mult ca stiam de data trecuta cum il face,e ceva decent,fara deep,Un plus doar pt buzele alea cum se muleaza pe instrument. Normal protejat : 9 - de data asta.Am venit mai fresh acum si n-am mai capitulat in 5 minute ca data trecuta.A inceput ea peste mine cu spatele la mine,sare frumos in ea,se implica,ceva gemete as well. Schimbat in capra,ea pe marginea patului pt inca cateva minute,finalizare in balon. GFE : 9,5 - 0 graba, atitudine pro client Scor : 150 / tragere Concluzie : Din punctul meu de vedere merita, raport calitate pret e ok.Merita vizitata. 1 1 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Aprilie 8, 2023 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Disponibilă pentru programari!!’❤️❤️❤️ 🖤 -150/ 1 finalizare !!’ 🖤 - 300/ 1h !!!’’ 👉👉 📞 0749893135 📞 SEX NORMAL DOAR PROTEJAT♥️Sex oral protejat (neprotejat in functie de igiena)♥️DEEP( in funcție de mărime ♥️Sex in diferite pozitii♥️ 69♥️Sex intre sâni♥️ Sărutări corporale ,)♥️finalizare corporală ♥️Foot fetish♥️Hand job♥️Masaj de relaxare♥️ - ♥Daca aveți și alte propuneri accept și ideile voastre in limita bunului simț !!’ 👄 Nu accept : ⛔️ finalizare orală ⛔️ finalizare faciala ⛔️ anal 1 Link spre comentariu
Mario0506 Reputație: 17 Postat Aprilie 8, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Te am vizitat anul trecut când ai stat la Pitești în Tudor Vladimirescu locatia P14. Nu am vrut sa ti scriu atunci pemtru prestația slaba care ai avut o , dar parca prea vad ca sunt d astia care după 5 minute care fut au capitulat și mama ce zeița esti . Am spus clar după câteva minute m ai întrebat dacă am baut ceva ca vezi domne erai intr un film horror și nu mai puteai . Astea cu cronometru la pizda angajați va avocate , doctorițe etc dacă sunteți la pula respectați meseria și respectați va și pe voi . Duceți va la strada cu 5 minute ! ! 1 Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 908 Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 25 minute, Mario0506 a spus: Te am vizitat anul trecut când ai stat la Pitești în Tudor Vladimirescu locatia P14. Nu am vrut sa ti scriu atunci pemtru prestația slaba care ai avut o , dar parca prea vad ca sunt d astia care după 5 minute care fut au capitulat și mama ce zeița esti . Am spus clar după câteva minute m ai întrebat dacă am baut ceva ca vezi domne erai intr un film horror și nu mai puteai . Astea cu cronometru la pizda angajați va avocate , doctorițe etc dacă sunteți la pula respectați meseria și respectați va și pe voi . Duceți va la strada cu 5 minute ! ! Pai fratelo cam târziu te trezești cu recenzia.Daca nu ști îți spun eu,că recenziile astea nu au rostul să le atacăm pe fețele astea ci sa ne povestim experientele și impresiile subiective așa cum sunt ele,pentru că alții care nu au fost să își facă o impresie cât de cât, să poată alege ce fata le place și să nu ia țeapă.Adica să fie cât de cât în cunoștință de cauză când dă banul căci ști că la curve se plătește înainte.Ca unuia îi place crăcănată și cu floci la pizda că altuia îi place altfel nu are importanță.Scrie însă imediat nu după un an de zile și mai cu seamă fara sa atace colegii care au lăudat o.Acum sincer ,ce ai cu ea de o ataci după atâta timp și măi cu seamă când vezi că toți o laudă,?Te întreb așa de curiozitate căci mie îmi convine.O iau la Ploiești căci mie și la multi alti găzarii ne place sa o futem chiar așa cum zici tu că nu este buna.Succes la pizdele care îți plac ție și lasă ne și pe noi să ne placă pizda lui Lory și mai cu seamă scrie imediat nu după un an . Așa este fair play. 1 Link spre comentariu
Mario0506 Reputație: 17 Postat Aprilie 8, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 21 minute, salmanasar a spus: Pai fratelo cam târziu te trezești cu recenzia.Daca nu ști îți spun eu,că recenziile astea nu au rostul să le atacăm pe fețele astea ci sa ne povestim experientele și impresiile subiective așa cum sunt ele,pentru că alții care nu au fost să își facă o impresie cât de cât, să poată alege ce fata le place și să nu ia țeapă.Adica să fie cât de cât în cunoștință de cauză când dă banul căci ști că la curve se plătește înainte.Ca unuia îi place crăcănată și cu floci la pizda că altuia îi place altfel nu are importanță.Scrie însă imediat nu după un an de zile și mai cu seamă fara sa atace colegii care au lăudat o.Acum sincer ,ce ai cu ea de o ataci după atâta timp și măi cu seamă când vezi că toți o laudă,?Te întreb așa de curiozitate căci mie îmi convine.O iau la Ploiești căci mie și la multi alti găzarii ne place sa o futem chiar așa cum zici tu că nu este buna.Succes la pizdele care îți plac ție și lasă ne și pe noi să ne placă pizda lui Lory și mai cu seamă scrie imediat nu după un an . Așa este fair play. Iao frate de ce nu o iei ? E vorba de noiembrie anul trecut! Ai înnebunit Pitești ul cu Ploieștiul tau ! Cred ca te roade ceva după câte se vede. Ai vreun comision ! Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 908 Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 17 minute, Mario0506 a spus: Iao frate de ce nu o iei ? E vorba de noiembrie anul trecut! Ai înnebunit Pitești ul cu Ploieștiul tau ! Cred ca te roade ceva după câte se vede. Ai vreun comision ! Adică ce înțelegi tu prin comision? Cămătarii iau 10x.Eu vreau toată pizda lui Lory nu doar 10%.Lasand gluma eu zic că și 5 luni e cam mult pt o recenziei și bate la ochii.Sper Numai că ți a picat pata pe ea și nu ești un pește căreia i a luat pâinea de la gura căci ești cam singurul care o critici și pe ea și pe colegi pe care îi mai și înveți cum sa fută. 1 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Aprilie 8, 2023 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 2 ore, salmanasar a spus: Pai fratelo cam târziu te trezești cu recenzia.Daca nu ști îți spun eu,că recenziile astea nu au rostul să le atacăm pe fețele astea ci sa ne povestim experientele și impresiile subiective așa cum sunt ele,pentru că alții care nu au fost să își facă o impresie cât de cât, să poată alege ce fata le place și să nu ia țeapă.Adica să fie cât de cât în cunoștință de cauză când dă banul căci ști că la curve se plătește înainte.Ca unuia îi place crăcănată și cu floci la pizda că altuia îi place altfel nu are importanță.Scrie însă imediat nu după un an de zile și mai cu seamă fara sa atace colegii care au lăudat o.Acum sincer ,ce ai cu ea de o ataci după atâta timp și măi cu seamă când vezi că toți o laudă,?Te întreb așa de curiozitate căci mie îmi convine.O iau la Ploiești căci mie și la multi alti găzarii ne place sa o futem chiar așa cum zici tu că nu este buna.Succes la pizdele care îți plac ție și lasă ne și pe noi să ne placă pizda lui Lory și mai cu seamă scrie imediat nu după un an . Așa este fair play. " Dragul meu,imi pare rău că nu ți a plăcut căci nimeni până acum nu m a futut că tine și te tot aștept să vii să mă măi fuți măcar o dată.Te plătesc eu numai vino și fute mă căci ceilalți, așa cum spui și tu habar nu au...,🥲🥲🥲🥲🥲😆😆😆😆😆😁 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Aprilie 8, 2023 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 3 ore, Mario0506 a spus: Te am vizitat anul trecut când ai stat la Pitești în Tudor Vladimirescu locatia P14. Nu am vrut sa ti scriu atunci pemtru prestația slaba care ai avut o , dar parca prea vad ca sunt d astia care după 5 minute care fut au capitulat și mama ce zeița esti . Am spus clar după câteva minute m ai întrebat dacă am baut ceva ca vezi domne erai intr un film horror și nu mai puteai . Astea cu cronometru la pizda angajați va avocate , doctorițe etc dacă sunteți la pula respectați meseria și respectați va și pe voi . Duceți va la strada cu 5 minute ! ! " Dragul meu,imi pare rău că nu ți a plăcut căci nimeni până acum nu m a futut că tine și te tot aștept să vii să mă măi fuți măcar o dată.Te plătesc eu numai vino și fute mă căci ceilalți, așa cum spui și tu habar nu au...,🥲🥲🥲🥲🥲😆😆😆😆😆😁 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Aprilie 8, 2023 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 4 ore, th3_hammer a spus: Am sunat la numarul din anunt.stabilit programare in 20 de min. Locatie : 7 - zona accesibila,locuri parcare,apartament mare,mai are o colega bruneta Aspect : 8,5 - am mai detaliat la prima recenzie,poze reale Oral nep : 6,5 - N-am insistat foarte mult ca stiam de data trecuta cum il face,e ceva decent,fara deep,Un plus doar pt buzele alea cum se muleaza pe instrument. Normal protejat : 9 - de data asta.Am venit mai fresh acum si n-am mai capitulat in 5 minute ca data trecuta.A inceput ea peste mine cu spatele la mine,sare frumos in ea,se implica,ceva gemete as well. Schimbat in capra,ea pe marginea patului pt inca cateva minute,finalizare in balon. GFE : 9,5 - 0 graba, atitudine pro client Scor : 150 / tragere Concluzie : Din punctul meu de vedere merita, raport calitate pret e ok.Merita vizitata. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥰 Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 908 Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 10 minute, Lory.lorry a spus: " Dragul meu,imi pare rău că nu ți a plăcut căci nimeni până acum nu m a futut că tine și te tot aștept să vii să mă măi fuți măcar o dată.Te plătesc eu numai vino și fute mă căci ceilalți, așa cum spui și tu habar nu au...,🥲🥲🥲🥲🥲😆😆😆😆😆😁 Am înțeles ai greșit " andrisantul" căci mie îmi place cum arăți și cum te fuți chiar daca mai am de învățat de la colegul Mario0506 cum se fute.Profit de ocazie și propun altor nepricepuți sa facem cheta și să ii plătim lecții de futut. Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Aprilie 8, 2023 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 La 07.04.2023 la 15:45, amoreamore a spus: A apărut paraciosul 🤣🤣🤣 @pisicuts ii distruge topicul fetei și e pacat chiar fata asta are servicii ireproșabile și arata ca o zeiță. Succes frumusețe mică ❤️❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2023 Partajează Postat Aprilie 9, 2023 popescule sa moara Fram, te tii dupa asta mica la fel ca râia. apoi iar o dai cu ruxy07, inca mai povestesti ce prost ai fost ca te-a ars femeia de bani? te rugam totusi sa te retragi de aici daca ai putea, fa abstractie de faptul ca e Lory aici, poti? Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 9, 2023 La 08.04.2023 la 20:00, salmanasar a spus: Am înțeles ai greșit " andrisantul" căci mie îmi place cum arăți și cum te fuți chiar daca mai am de învățat de la colegul Mario0506 cum se fute.Profit de ocazie și propun altor nepricepuți sa facem cheta și să ii plătim lecții de futut. Fratelooo salmanasar mă jur că ești cam bolnav,in rest recuperare rapida,și numai sănătate😂😂😂😂 Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 908 Postat Aprilie 9, 2023 Partajează Postat Aprilie 9, 2023 Acum 1 minut, Condorpasa a spus: Fratelooo salmanasar mă jur că ești cam bolnav,in rest recuperare rapida,și numai sănătate😂😂😂😂 Nu te mai înțeleg frateloo.Pe topicul lui Bety20 spui că nu ști de Lory iar acum scri aici.Cat despre boala mea,lasă i pe doctori să se ocupe de ea. Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 908 Postat Aprilie 9, 2023 Partajează Postat Aprilie 9, 2023 Acum 10 ore, dthunter a spus: popescule sa moara Fram, te tii dupa asta mica la fel ca râia. apoi iar o dai cu ruxy07, inca mai povestesti ce prost ai fost ca te-a ars femeia de bani? te rugam totusi sa te retragi de aici daca ai putea, fa abstractie de faptul ca e Lory aici, poti? I am explicat unui prost ceva ,iar atâta timp cât un admin nu mă baneaza cum a făcut cu clonele pe care le am avut scriu ce vreau și unde vreau.Iar pt că te ai referit și tu la o poveste veche ca și cel căruia i am răspuns să ști că am câștigat tot ce voiam și nimic din ce am făcut nu a fost în zadar.Ar trebui să mulțumesc aici și proștilor care s au lăsat manipulați și au intervenit cu părerile lor ajutandu mă să fac presiunea psihologica asupra fetei până a cedat.Cred însă că deja vorbesc de lucruri prea complicate pentru tine.Eu cred că ar fi bine să scri recenzii și să mă lași pe mine in pace căci suntem de anverguri diferite.Pricepi sau trebuie să îți traduc? Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 9, 2023 Acum 31 minute, salmanasar a spus: I am explicat unui prost ceva ,iar atâta timp cât un admin nu mă baneaza cum a făcut cu clonele pe care le am avut scriu ce vreau și unde vreau.Iar pt că te ai referit și tu la o poveste veche ca și cel căruia i am răspuns să ști că am câștigat tot ce voiam și nimic din ce am făcut nu a fost în zadar.Ar trebui să mulțumesc aici și proștilor care s au lăsat manipulați și au intervenit cu părerile lor ajutandu mă să fac presiunea psihologica asupra fetei până a cedat.Cred însă că deja vorbesc de lucruri prea complicate pentru tine.Eu cred că ar fi bine să scri recenzii și să mă lași pe mine in pace căci suntem de anverguri diferite.Pricepi sau trebuie să îți traduc? Bosuleeeee exista o instituție numita Casa De Pensii .Success la mâncat pensia.😂😂😂😂😂 Că atât mai poți Hai că am alte treburi decât să clampanesc cu unul ca tine.😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2023 Partajează Postat Aprilie 9, 2023 1 oră în urmă, salmanasar a spus: I am explicat unui prost ceva ,iar atâta timp cât un admin nu mă baneaza cum a făcut cu clonele pe care le am avut scriu ce vreau și unde vreau.Iar pt că te ai referit și tu la o poveste veche ca și cel căruia i am răspuns să ști că am câștigat tot ce voiam și nimic din ce am făcut nu a fost în zadar.Ar trebui să mulțumesc aici și proștilor care s au lăsat manipulați și au intervenit cu părerile lor ajutandu mă să fac presiunea psihologica asupra fetei până a cedat.Cred însă că deja vorbesc de lucruri prea complicate pentru tine.Eu cred că ar fi bine să scri recenzii și să mă lași pe mine in pace căci suntem de anverguri diferite.Pricepi sau trebuie să îți traduc? mosulica, aici ai dreptate, chiar suntem de anverguri diferite si nu mai dezvolt ca n-are rost. de obicei, in discutii cu bosorogi ca tine am nevoie de translator uneori dar de data asta te-am inteles. am inteles ca esti pe ultima suta, si you don't give a fuck... oricum, povestea asta veche de care zici tu o sa te urmareasca forever, o sa ramai mereu ursul pacalit de vulpe :))) Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 908 Postat Aprilie 9, 2023 Partajează Postat Aprilie 9, 2023 1 oră în urmă, Condorpasa a spus: Bosuleeeee exista o instituție numita Casa De Pensii .Success la mâncat pensia.😂😂😂😂😂 Că atât mai poți Hai că am alte treburi decât să clampanesc cu unul ca tine.😂😂😂 Ești atât de prost că i ai spus lui Lory cine ești și ai crezut că dacă povestești despre mine îți va ridica statuie. Link spre comentariu
Mario0506 Reputație: 17 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Aprilie 9, 2023 Prost esti tu boșorogule! N ai o felie de apa în burta și te dai mare cocoș pe aici . Închiriaz o bunicule doar pentru tine aici lasa lumea sa se exprime după experiențe! Vorbesti mult prost și fără rost. Link spre comentariu
cleopatra01 Reputație: 4086 Postat Aprilie 9, 2023 Oras:Online Oras:Online Partajează Postat Aprilie 9, 2023 Revenim la recenzii. 1 1 1 Link spre comentariu
Lory.lorry Reputație: 714 Postat Aprilie 9, 2023 Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Telefon: 0749893135 Oras:Ploiesti Disponibila Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2023 Acum 5 minute, Mario0506 a spus: Prost esti tu boșorogule! N ai o felie de apa în burta și te dai mare cocoș pe aici . Închiriaz o bunicule doar pentru tine aici lasa lumea sa se exprime după experiențe! Vorbesti mult prost și fără rost. Te rog frumos părăsește acest topic !! Ti’ai exprimat așa zisa experiența cu mine din Noiembrie , a inteles toată lumea !!’ Deja ai vorbit mult , prost și fără rost !! Nu văd cu ce te privește pe tine discuția de mai sus . Am tot încercat sa te evit dar orice om are o limita !!’ Ți-ai exprimat experiența , nu văd dc te mai privește acest topic . O seara frumoasa !!!!! Link spre comentariu
Condorpasa Reputație: 633 Postat Aprilie 10, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Aprilie 10, 2023 Acum 7 ore, salmanasar a spus: Ești atât de prost că i ai spus lui Lory cine ești și ai crezut că dacă povestești despre mine îți va ridica statuie. Doamne doamne ești complet cu capul,pe Lory nici nu o cunosc moșulică,doar ce o vad aici in poze nu am fost niciodată la ea,săracul de tine,eu zic sa te oprești din acest of topic fara rost și să nu jignești.Deci îți urez succes la Casa De Pensii.Vai de capul tau Link spre comentariu
salmanasar Reputație: 908 Postat Aprilie 10, 2023 Partajează Postat Aprilie 10, 2023 Acum 3 ore, Condorpasa a spus: Doamne doamne ești complet cu capul,pe Lory nici nu o cunosc moșulică,doar ce o vad aici in poze nu am fost niciodată la ea,săracul de tine,eu zic sa te oprești din acest of topic fara rost și să nu jignești.Deci îți urez succes la Casa De Pensii.Vai de capul tau Pensia mea e de zece ori cât câștigă un amarat că tine iar la Lory ai fost ieri și te ai mai și lăudat cine ești pe forum tâmpitule Acum oprește te prostia omeneasca și fă recenzii dacă ești în stare și nu duce tu grijă la ce fac eu.Ti a zis și Cleopatra dobitoc invidios 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum