heavy22 Reputație: 22 Postat Ianuarie 12, 2023 Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Salutare! Am drum prin Oradea de vineri până sâmbătă. Știți fete disponibile zilele astea care acceptă CIM? Am văzut că Ana Bălan pleacă. Ea e singura pe care am mai vizitat-o in Oradea. Din ce am văzut pe forum, fetele consacrate care au serviciul ăsta în meniu nu prea sunt la voi acum. Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 13 minute, heavy22 a spus: Salutare! Am drum prin Oradea de vineri până sâmbătă. Știți fete disponibile zilele astea care acceptă CIM? Am văzut că Ana Bălan pleacă. Ea e singura pe care am mai vizitat-o in Oradea. Din ce am văzut pe forum, fetele consacrate care au serviciul ăsta în meniu nu prea sunt la voi acum. Salut ! Am văzut la Bryanna in meniu CIM( taxat suplimentar 50 Ron). Ea este cel puțin momentan, in Oradea . Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 39 minute, sonofthesun a spus: Salut ! Am văzut la Bryanna in meniu CIM( taxat suplimentar 50 Ron). Ea este cel puțin momentan, in Oradea . Link spre comentariu
oradean1 Reputație: 100 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Gyula Oras:Gyula Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Blonda Antonia facea Cim si swalow , nu știu dacă e în oras, nu am mai vizitat-o de cel puțin 1 an ,dar era foarte ok din punctul de vedere al fanteziilor fiind foarte deschisa la multe. Link spre comentariu
sonofthesun Reputație: 362 Postat Ianuarie 12, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 12, 2023 Acum 20 minute, oradean1 a spus: Blonda Antonia facea Cim si swalow , nu știu dacă e în oras, nu am mai vizitat-o de cel puțin 1 an ,dar era foarte ok din punctul de vedere al fanteziilor fiind foarte deschisa la multe. Momentan Antonia este indisponibila . Link spre comentariu
heavy22 Reputație: 22 Postat Ianuarie 13, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2023 Mulțumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum