BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 17, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 17, 2023 ❤️❤️Buna dimineața , dragii mei!❤️❤️ Am început programările🤗 programul este 10:00-20:00 1 Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 17, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 17, 2023 Pentru ziua de azi mai am doar câteva locuri disponibile ! Va aștept cu mesaj pentru programări 🤗🤗❤️ 1 Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 18, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2023 ❤️❤️❤️Buna dimineața!❤️❤️❤️ Au început programările pentru ziua de azi, va aștept ! Program 10-20:00 1 Link spre comentariu
12341234 Reputație: 35 Postat Martie 18, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 18, 2023 Salutare comunitate, Am fost la domnisoara acum ~ o luna, da, este cea din poze, doar ca n are nicio treaba cu pozele, foarte micuta si foarte slaba, noroc ca are sanii pusi ca altfel..."ca santibel, zici ca am futut un baietel" (pentru cine asculta parazitii :)) ). Actul in sine: a inceput cu un oral, iar dupa s a suit pe mine, pozitia lot, si a inceput sa dea din ce in ce mai usor, fapt pentru care am intrebat o, te doare? La care ea ca e pe stop si si a bagat ceva acolo ca sa poata lucra in continuare ca a platit chiria pe ziua respectiva. Pe bune? Pe mine/pe noi restul baietilor nu ne intrebi daca suntem de acord sa ne bagam pl in sange pe banii nostri? Ca sa nu mai zic ca dupa am inceput sa simt un miros ciudat pe care nu mi l am mai scos din nas 2-3 zile. Pentru treaba asta nota 1 e mult. Oral: ~6 facut sa fie. Atitudine: ea e politicoasa si incearca sa fie de treaba, sa te multumeasca. De revenit? Ce fel de intrebare e asta? Nu. :)) 3 1 Link spre comentariu
dragos92 Reputație: 96 Postat Martie 18, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2023 Acum 2 ore, BiancaLuxB a spus: ❤️❤️❤️Buna dimineața!❤️❤️❤️ Au început programările pentru ziua de azi, va aștept Cat stai in buc? 😊 Link spre comentariu
nako Reputație: 9 Postat Martie 18, 2023 Oras:ilfov Oras:ilfov Partajează Postat Martie 18, 2023 Acum 1 oră, 12341234 a spus: Salutare comunitate, Am fost la domnisoara acum ~ o luna, da, este cea din poze, doar ca n are nicio treaba cu pozele, foarte micuta si foarte slaba, noroc ca are sanii pusi ca altfel..."ca santibel, zici ca am futut un baietel" (pentru cine asculta parazitii :)) ). Actul in sine: a inceput cu un oral, iar dupa s a suit pe mine, pozitia lot, si a inceput sa dea din ce in ce mai usor, fapt pentru care am intrebat o, te doare? La care ea ca e pe stop si si a bagat ceva acolo ca sa poata lucra in continuare ca a platit chiria pe ziua respectiva. Pe bune? Pe mine/pe noi restul baietilor nu ne intrebi daca suntem de acord sa ne bagam pl in sange pe banii nostri? Ca sa nu mai zic ca dupa am inceput sa simt un miros ciudat pe care nu mi l am mai scos din nas 2-3 zile. Pentru treaba asta nota 1 e mult. Oral: ~6 facut sa fie. Atitudine: ea e politicoasa si incearca sa fie de treaba, sa te multumeasca. De revenit? Ce fel de intrebare e asta? Nu. :)) Foarte grav ce spui tu colegu , iar eu uitandu-ma pe alte date cand spunea ca este disponobila realizez ca nu este prima data cand face asa ceva ... Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 18, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2023 Acum 2 ore, 12341234 a spus: Salutare comunitate, Am fost la domnisoara acum ~ o luna, da, este cea din poze, doar ca n are nicio treaba cu pozele, foarte micuta si foarte slaba, noroc ca are sanii pusi ca altfel..."ca santibel, zici ca am futut un baietel" (pentru cine asculta parazitii :)) ). Actul in sine: a inceput cu un oral, iar dupa s a suit pe mine, pozitia lot, si a inceput sa dea din ce in ce mai usor, fapt pentru care am intrebat o, te doare? La care ea ca e pe stop si si a bagat ceva acolo ca sa poata lucra in continuare ca a platit chiria pe ziua respectiva. Pe bune? Pe mine/pe noi restul baietilor nu ne intrebi daca suntem de acord sa ne bagam pl in sange pe banii nostri? Ca sa nu mai zic ca dupa am inceput sa simt un miros ciudat pe care nu mi l am mai scos din nas 2-3 zile. Pentru treaba asta nota 1 e mult. Oral: ~6 facut sa fie. Atitudine: ea e politicoasa si incearca sa fie de treaba, sa te multumeasca. De revenit? Ce fel de intrebare e asta? Nu. :)) Cine a fost la mine in ziua respectiva poate confirma sau nu ceea ce Zici tu. Și gândind logic , atâta timp cât eu folosesc metode ca sa muncesc in acea perioada e fix treaba mea , adică dacă ai vizita și tu puțin Occidentul ai vedea ca se practica treaba asta. esti liber de a alege la cine vrei sa te duci ! 1 1 Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 18, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2023 💙💙💙 2 Link spre comentariu
Vasile.Popa Reputație: 4 Postat Martie 18, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 18, 2023 Acum 2 ore, 12341234 a spus: Salutare comunitate, Am fost la domnisoara acum ~ o luna, da, este cea din poze, doar ca n are nicio treaba cu pozele, foarte micuta si foarte slaba, noroc ca are sanii pusi ca altfel..."ca santibel, zici ca am futut un baietel" (pentru cine asculta parazitii :)) ). Actul in sine: a inceput cu un oral, iar dupa s a suit pe mine, pozitia lot, si a inceput sa dea din ce in ce mai usor, fapt pentru care am intrebat o, te doare? La care ea ca e pe stop si si a bagat ceva acolo ca sa poata lucra in continuare ca a platit chiria pe ziua respectiva. Pe bune? Pe mine/pe noi restul baietilor nu ne intrebi daca suntem de acord sa ne bagam pl in sange pe banii nostri? Ca sa nu mai zic ca dupa am inceput sa simt un miros ciudat pe care nu mi l am mai scos din nas 2-3 zile. Pentru treaba asta nota 1 e mult. Oral: ~6 facut sa fie. Atitudine: ea e politicoasa si incearca sa fie de treaba, sa te multumeasca. De revenit? Ce fel de intrebare e asta? Nu. :)) Incredibil frate deci mi-ai facut o scarba🤢,cum plm vorba ta,sa nu anunti? Poate eu nu vreau sa o fut pe ciclu..sunt fara cuvinte ce pot face unele pt bani.Fimiar scarba 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9948 Postat Martie 18, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Martie 18, 2023 Cred ca se exagerează cu subiectul asta. Da este putin neplacut si cateodata se pot simți mirosuri. Ideal este sa se oprească perioada de câteva zile. Totusi sunt metode destul de ok pe care vad ca fata le folosește si atata timp când nu are un ciclu abundent si poate sa-si facă treaba in condiții normale nu vad ca ceva grav cum exagerati unii pe aici. 1 1 Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 18, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2023 Acum 11 minute, Subteranaa a spus: Cred ca se exagerează cu subiectul asta. Da este putin neplacut si cateodata se pot simți mirosuri. Ideal este sa se oprească perioada de câteva zile. Totusi sunt metode destul de ok pe care vad ca fata le folosește si atata timp când nu are un ciclu abundent si poate sa-si facă treaba in condiții normale nu vad ca ceva grav cum exagerati unii pe aici. Apreciez ca îmi confirmi metodele , se poate întâmpla uneori sa fii nevoit sa muncești, însă nu toate lumea înțelege. Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4306 Postat Martie 18, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 18, 2023 Bianca, nu știm cum este în occident și nici nu ne interesează ( probabil sunt forțate sa lucreze cu japca pe ciclu ) dar tu trebuia sa anunți clientul și atunci era alegerea lui, restul e prosteala. Pentru mine cel puțin pentru faza asta ai devenit de evitat deși vroiam sa te vizitez. 2 Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 18, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2023 Acum 36 minute, gicacontra2012 a spus: Bianca, nu știm cum este în occident și nici nu ne interesează ( probabil sunt forțate sa lucreze cu japca pe ciclu ) dar tu trebuia sa anunți clientul și atunci era alegerea lui, restul e prosteala. Pentru mine cel puțin pentru faza asta ai devenit de evitat deși vroiam sa te vizitez. Îți răspund doar pentru a nu lasa mesajul asa, eu consider ca atâta timp cât nu exista semne vizibile asa cum s-a precizat mai sus nu va rostul sa vin eu aici sa las scris mare “sunt la perioada”. Cel care a adus in discuție asta, a fost anunțat când a întrebat, și frumos putea sa refuze aa rămână. Nu vreau sa fiu rea sau sa fiu înțeleasă in sensul greșit dar nu te obliga nimeni sa rămâi , cu atât mai mult și o ora cum a și precizat Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 18, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 18, 2023 Acum 3 ore, dragos92 a spus: Cat stai in buc? 😊 Pana săptămâna viitoare joi voi fi 🤗 1 Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 19, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 19, 2023 Buna dragilor! O noua zi de programări, va aștept cu drag. 🤗🤗🥰 Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 19, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 19, 2023 8 Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108850 Postat Martie 19, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Martie 19, 2023 Acum 23 ore, Subteranaa a spus: Cred ca se exagerează cu subiectul asta. Da este putin neplacut si cateodata se pot simți mirosuri. Ideal este sa se oprească perioada de câteva zile. Totusi sunt metode destul de ok pe care vad ca fata le folosește si atata timp când nu are un ciclu abundent si poate sa-si facă treaba in condiții normale nu vad ca ceva grav cum exagerati unii pe aici. Chiar nu credeam sa spui tu asa ceva.... Cum a spus un coleg mai sus...trebuia sa anunțe clientul și era la aprecierea lui dacă continua sau nu... În afara de asta, hai sa zicem ca sexul mai merge( dacă as cunoașteo de vreo câțiva ani) dar te lase sa o mai și lingi ea fiind la ciclu, este bătaie de joc la adresa clientului. 3 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9948 Postat Martie 19, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Martie 19, 2023 Acum 8 minute, extraterestru78 a spus: Chiar nu credeam sa spui tu asa ceva.... Cum a spus un coleg mai sus...trebuia sa anunțe clientul și era la aprecierea lui dacă continua sau nu... În afara de asta, hai sa zicem ca sexul mai merge( dacă as cunoașteo de vreo câțiva ani) dar te lase sa o mai și lingi ea fiind la ciclu, este bătaie de joc la adresa clientului. Colegule nu te aprinde degeaba… eu ma refeream doar la sex nu la limbi si ai dreptate trebuia sa-l anunțe inainte dar a si zis fata ca l-a anunțat(citește toate mesajele). Acum te intreb ceva… tu ai cunoștința cate lucrează la ciclu? Mai întreabă si o sa afli… hai sa le luam pe toate la rost nu doar pe una. 2 Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 19, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 19, 2023 Acum 26 minute, Subteranaa a spus: Colegule nu te aprinde degeaba… eu ma refeream doar la sex nu la limbi si ai dreptate trebuia sa-l anunțe inainte dar a si zis fata ca l-a anunțat(citește toate mesajele). Acum te intreb ceva… tu ai cunoștința cate lucrează la ciclu? Mai întreabă si o sa afli… hai sa le luam pe toate la rost nu doar pe una. “Preferatele sau alea cu reduceri la clienții fideli” fac excepție ce sa zic… 😂😂 pun și eu 50% reducere și nu mai tine nimeni cont de perioada 😂😂😂😂 Sa nu mai zic ca se trezesc unii sa comenteze urat și eu nici nu au fost la mine , dar la înflorit și la a denigra pe cineva sunt primii 1 Link spre comentariu
Vizitator tony.antonyo12 Reputație: 0 Postat Martie 19, 2023 Partajează Postat Martie 19, 2023 Vad ca face si footjob,a incercat cineva? Poze cu talpile nu vad . Link spre comentariu
Sausage Reputație: 27 Postat Martie 19, 2023 Partajează Postat Martie 19, 2023 Am vizitat domnisoara de curand Este foarte scunda si slaba, foarte! Ies in evidenta doar silicoanele. S-a purtat frumos, o suge bine! Am stat un numar. O recomand celor care au fantezii cu genul acesta de corp, dar eu nu mai revin! 3 1 Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 20, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 20, 2023 Buna dimineața, dragii mei! Dupa cum v-am obișnuit nici de aceasta data nu voi sta mult, întrucât țin sa va anunț ca doar astăzi și mâine voi mai fi in București.🤗🤗 ❤️Programul meu este 10:00- 20:00❤️ Link spre comentariu
Barista Reputație: 128 Postat Martie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2023 La 18.03.2023 la 14:45, gicacontra2012 a spus: Bianca, nu știm cum este în occident și nici nu ne interesează ( probabil sunt forțate sa lucreze cu japca pe ciclu ) dar tu trebuia sa anunți clientul și atunci era alegerea lui, restul e prosteala. Pentru mine cel puțin pentru faza asta ai devenit de evitat deși vroiam sa te vizitez. Pai ce aici ti se pare ca nu ar fi fortate! E aceeasi pescarie ca si afara, fetele rup pizda ca sa aibe baietii bani de ruleta si prafuri. 1 Link spre comentariu
BiancaLuxB Reputație: 1247 Postat Martie 20, 2023 Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Telefon: 0756526013 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Martie 20, 2023 🌸💙🌸💙🌸 3 Link spre comentariu
12341234 Reputație: 35 Postat Martie 20, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 20, 2023 On 3/18/2023 at 3:24 PM, BiancaLuxB said: Îți răspund doar pentru a nu lasa mesajul asa, eu consider ca atâta timp cât nu exista semne vizibile asa cum s-a precizat mai sus nu va rostul sa vin eu aici sa las scris mare “sunt la perioada”. Cel care a adus in discuție asta, a fost anunțat când a întrebat, și frumos putea sa refuze aa rămână. Nu vreau sa fiu rea sau sa fiu înțeleasă in sensul greșit dar nu te obliga nimeni sa rămâi , cu atât mai mult și o ora cum a și precizat Dragă domnișoară, înțeleg că faci sex pe bani, dar oarecum minciuna o consider mai josnică. In fine, nu vreau să mă contrazic cu oameni fără un nivel minim de valori. Așa că doar pentru colegii de pe forum las mesajul asta ca să se înțeleagă. Dragilor cred că reiese clar din recenzia mea că am aflat în timpul actului că domnișoara avea sângerări :)). Ce zice ea aici sunt bullshituri. Acum că văd și ce scrie și că e neasumata, nu o recomand chiar deloc. Ciocane tare la alte fete să aveți! 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum