Sari la conținut

💗Olivia21💗0755526223💗

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 6 minute, Barista a spus:

Ma mira astfel de comportament din partea ei, am multe vizite la ea si am plecat fericit de fiecare data, ce-i drept ultima vizita a fost cu vreo 6 luni in urma, poate sa intamplat ceva intre timp, imi pare rau de patania ta. Asteptam si replica sa ne lamurim.

Eu nu o intru in polemici, am decis dupa foarte multi ani sa fac cont pentru a impartasi experientele mele cu alti useri care poate sunt la inceput in ale curviei. O sa incerc sa fac cat mai recent de la vizita compunerea pentru a surprinde cat mai bine atmosfera si actiunea, precum am facut la prima mea postare.

Inteleg ca suntem oameni, nu obiecte cu specificatii, precum un smartphone. Se poate sa aiba si o zi mai proasta sau ca cel care o viziteaza sa nu ii transmita o stare buna sau sa ii provoace repulsie vizual sau olfactiv.

Eu doar zic ce am patit eu. Spor la fete!

• Like 2
Link spre comentariu
  • pisicuts a resetat ca important acest topic
  • Oras:Hell
  • Oras:Hell
On 10/10/2024 at 3:14 PM, Jebedaya0 said:

Am fost la domnisoara Olivia. Am selectat o finalizare cum fac in majoritatea cazurilor la prima vizita.

Tinerica, ochi frumosi, putin bizar tatuajul de pe piept care la prima vedere par bubite rosii. Am stat putin de vorba la o tigara la masa, am lasat banitii, apoi am plecat la dus.

Actiunea in sine a fost ok, mai putin placut a fost cand a zis pe la jumatatea vizitei sa incerc sa termin...

Bineinteles ca mai rau a fost si a trebuit sa dam jos mantaua pentru a resuscita minerul.

Dupa cateva minute de supt incheie actiunea de la sine putere si zice ca nu mai avem timp? Mai erau 10 minute... dar imi explica ca trebuie sa fac si dus si ea a incercat dar nu are ca sa mai faca.

Am trecut prin prea multe ca sa ma mai enervez asa ca m-am dus pur si simplu la dus, m-am imbracat si am plecat fara sa ii mai zic ceva sau sa o privesc. Deja nu mai exista pentru mine. Ii urez mai multa rabdare ai empatie!

Am fost si eu de curand si am patit ceva asemanator.

Domnisoare este extrem de precisa la ordonata la timp...ai venit cu 5 minute mai devreme.,,.pleci mai devreme cu 5 minute...ai venit cu 5 minute mai tarziu...aia e...ai pierdut banii si pleci la ora stabilita.

M-am ridicat la un moment dat si am plecat (nefinalizat din pacate) repede de acolo.

Plus pozele de pe forum nu prea au legatura cu realitatea. E mult mai grasa in realitate.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...