Sari la conținut

0753837908 -careva ?

Postări Recomandate

• Oras:Ploiești
Postat
Chiar acum, amantulph a spus:

Nu a fost “chimie” 🤣

Nu a fost nimic..decât o gaura în care sa îmi bag pula..nimic..zero barat ,distrusa 

• Like 1
  • Trist 2
Postat

Eu tot am vorbit cu fata pe sms pana acum,am ajuns la ceva înțelegeri,o sa o vizitez în seara asta și o sa scriu dacă ma da afara după 10 minute sau dacă nu face ce am vorbit.

Din ce am vorbit mie mi se pare foarte ok fata rămâne sa o confirme și fata în fata 

• Haha 1
Postat
Acum 1 oră, dydy.v.1.1 a spus:

Este de un fast fuck de zile mari..la fel,dacă se poate sa lași banii jos sa vina ea sa ii ia ar minunat nici sa nu te vadă.

Am luat și eu legătura cu ea pe wathapp, dar până am primit un răspuns din partea ei, (destul de întârziat), grijă ptr cei cu "bodyguard" acasă, am văzut recenzia ta și mi s-a tăiat tot cheful, plus răspunsul ei evaziv. Așa că a zis pas.

Postat
Acum 37 minute, Mrwarrior a spus:

Am luat și eu legătura cu ea pe wathapp, dar până am primit un răspuns din partea ei, (destul de întârziat), grijă ptr cei cu "bodyguard" acasă, am văzut recenzia ta și mi s-a tăiat tot cheful, plus răspunsul ei evaziv. Așa că a zis pas.

E praf crede ma ..

Sau poți plăti 150 pentru 7..8 minute sau 300 350 pt 20 minute nu este ce trebuie..

La strung cu ea 😼

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

Niște invidioși. 

Am fost eu în seara asta,locatie pe lângă farmacia aia non stop de pe bulevard. O locatie chiar frumoasa.

Fata e chiar mișto, pe la 1.75 asa vreo 60 kg,cur mișto mare ,pasarica numai buna de lins labii măricele,sâni mari și frumoși foarte frumos propotionata.

Acțiune,  am lins în pizda și în cur pe ea,ca asa a fost învoiala, a cerut bonus sa îmi facă uro dar nu ia ieșit. Finalizat o laba memorabila. 

Am pățit 300 de lei o ora,60 minute,nu ma grăbit o secunda ma intrebat mereu dacă e bine,servit cu suc ,stat la tigara.  O sa revin seara la ea sa o ling în pizda ca este atât de buna 

• Mersi 1
  • Trist 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sa dai bani doar ptr a linge o pizda si de a o spala pe una la cur! Apoi sa se pise la propiu pe tine!? 
Cred ca ai scris gresit si ca ea te-a platit.

Oricare e directia, tot cred ca acest comentariu nu este un bonus ptr ea sau relevant ptr marea majoritate

Postat

Eu am spus experienta mea cu duduia. 

Fiecare este liber sa încerce. 

💰💰💰

• Like 1
Postat

Am fost și la asta,locatie pe lângă posta,parter cum intri în bloc în fata. Baia în fata cum intri,bucătăria în dreapta, dormitor în dreapta după bucătărie.  Oral și normal neprotejat cu finalizare pe corp nu a vrut în ea ,600 ron numărul. Vizita acum ceva săptămâni. 

• Haha 1
  • Minus 3
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 19 minute, doru.and a spus:

Am fost și la asta,locatie pe lângă posta,parter cum intri în bloc în fata. Baia în fata cum intri,bucătăria în dreapta, dormitor în dreapta după bucătărie.  Oral și normal neprotejat cu finalizare pe corp nu a vrut în ea ,600 ron numărul. Vizita acum ceva săptămâni. 

Prietene, daca tot iti place sa traiesti periculos, futand neprotejat cat mai multe prostituate, macar iti faci analizele BTS regulat? Sunt toate ok?

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Da"prietene" am analizele făcute regulat și sunt bine. Marți primesc rezultatele la analizele făcute dupa întâlnirea cu împuțita aia. Sunteți o adunătură de copii pe aici,chiar ma bucur ca am descoperit asta. Chiar credeați ce mint toate pe aici când scriu OBLIGATORIU protejat 🤣🤣🤣🤣

• Minus 3
Postat
Acum 9 minute, doru.and a spus:

Da"prietene" am analizele făcute regulat și sunt bine. Marți primesc rezultatele la analizele făcute dupa întâlnirea cu împuțita aia. Sunteți o adunătură de copii pe aici,chiar ma bucur ca am descoperit asta. Chiar credeați ce mint toate pe aici când scriu OBLIGATORIU protejat 🤣🤣🤣🤣

Nici noi nu putem sa te credem pe cuvant! Vino cu alte dovezi mai convingatoare! :lol:

Postat

Ai impresia ca îmi pasa mie dacă ma crezi tu sau nu🤣🤣 sau alții eu va spun ceva sa vedeți și voi ce e în viata asta nu sa credeți toate minciunile de la toate curvele🤣🤣

Auzi forum de futut,am trăit sa o vad și pe asta ,pai când o sa ies la bere de acum o sa avem ce citi ,chiar ma bucur 🤣🤣

• Minus 3
Postat
Acum 6 minute, doru.and a spus:

Ai impresia ca îmi pasa mie dacă ma crezi tu sau nu🤣🤣 sau alții eu va spun ceva sa vedeți și voi ce e în viata asta nu sa credeți toate minciunile de la toate curvele🤣🤣

Auzi forum de futut,am trăit sa o vad și pe asta ,pai când o sa ies la bere de acum o sa avem ce citi ,chiar ma bucur 🤣🤣

Esti 💣 inseamna.

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica bananiera România
Postat
Acum 40 minute, shadowangel a spus:

Prietene, daca tot iti place sa traiesti periculos, futand neprotejat cat mai multe prostituate, macar iti faci analizele BTS regulat? Sunt toate ok?

Ai vazut vreun Chat Bot bolnavior? 

• Haha 4
Postat

Nu știu ce sa cred. Eu am fost la fata asta. Totul curat ea ok. Sincer nu pare genul sa facă servicii de genul. Am cercetat în detaliu zona nu părea sa aibă semne sau mirosuri am lins aproape o ora.

Postat

Salutare!

Am fost și eu la ea zilele trecute, pe scurt nu se merita, atitudine plictisită, nu are implicare deloc, la oral e pe lângă, zici că e prima dată când pune gura pe ciocan, la normal sta ca plăcintă și s-a simțit și un mic iz de transpirație/nespălat, nu sa îți rupă nasul dar nici a fresh nu mirosea. Nu are nici o atitudine pentru meseria asta. Zici că de abia așteaptă să scape de tine. Singurul ei atuu e că e tânără și frumusica, arata bine la corp ce e drept. Locația ok, dus, prosop, zona Panaceea. 

Halatul 150lei pentru OP și NP, bani aruncați după părerea mea.

• Like 2
  • Mersi 1

Postat
Acum 23 ore, doru.and a spus:

Treabă lor dacă spun adevărul său mint și tot problema lor este dacă riscă să se îmbolnăveasca pt câte sute în plus.Eu nu risc și asta este treaba mea și nu mă interesează ce spun și ce fac ele.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...