alex0303 Reputație: 107 Postat Aprilie 6, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Salutari la toti! Sapt aceasta am am vizitat-o pe Maya in noua locatie. O sa fiu scurt si la obiect, pt ca nu-mi place sa scriu telenovele! Am facut programare pe whatsapp fff rapid, confirmat cu 1 h inainte si plecat spre locatie. Am intarziat ce-i drept, din cauza mea, trecut un pic pe rosu, dar scapat doar cu avertisment. Intarzierea a fost acceptata si prin urmare a ramas timp doar de 1 fin. Actiunea a inceput cu un dus de refresh, apoi oral nep, gustat capsunica (nimic de reprosat) din nou oral nep si finalizat oral. A tinut soldatul la caldura pana la ultima picatura. Dus din nou, un pupic dulce si plecat spre casa. Pt prima vizita nota de admitere 8.5+. Categoric la urmatoarea vizita de aprofundare nota de admitere va fi mai mare. Spre deosebire de altele, la Maya ce vezi in poze aia primesti garantat fara suprize neplacute. Taxa de deranj 200 leuti De revenit...categoric DA! Te pup M si sper ca a fost ok la examen! PS: fiti domni cu ea si veti fi rasplatiti pe masura ! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2023 Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Acum 2 ore, lotekfun a spus: Mai ai liber pt azi Azi nu ..pentru mâine...putem vb pe watap cel mai bine..😘..și stabilim o programare.😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2023 Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Acum 53 minute, alex0303 a spus: Salutari la toti! Sapt aceasta am am vizitat-o pe Maya in noua locatie. O sa fiu scurt si la obiect, pt ca nu-mi place sa scriu telenovele! Am facut programare pe whatsapp fff rapid, confirmat cu 1 h inainte si plecat spre locatie. Am intarziat ce-i drept, din cauza mea, trecut un pic pe rosu, dar scapat doar cu avertisment. Intarzierea a fost acceptata si prin urmare a ramas timp doar de 1 fin. Actiunea a inceput cu un dus de refresh, apoi oral nep, gustat capsunica (nimic de reprosat) din nou oral nep si finalizat oral. A tinut soldatul la caldura pana la ultima picatura. Dus din nou, un pupic dulce si plecat spre casa. Pt prima vizita nota de admitere 8.5+. Categoric la urmatoarea vizita de aprofundare nota de admitere va fi mai mare. Spre deosebire de altele, la Maya ce vezi in poze aia primesti garantat fara suprize neplacute. Taxa de deranj 200 leuti De revenit...categoric DA! Te pup M si sper ca a fost ok la examen! PS: fiti domni cu ea si veti fi rasplatiti pe masura ! 🥰😘 Multumesc mult ..Te aștept cu placere, sa ne relaxam.. 😘😘 cum ne place..😁 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Neata tuturor va aștept de la 10 la 18 azi .. Link spre comentariu
lotekfun Reputație: 170 Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Vizitat și eu fata super ok munte grăbește merita vizitată 🤭eu o sa revin 1 Link spre comentariu
logix Reputație: 487 Postat Aprilie 7, 2023 Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Acum 25 minute, lotekfun a spus: Vizitat și eu fata super ok munte grăbește merita vizitată 🤭eu o sa revin Scurtă recenzia 1 Link spre comentariu
Membru Premium rolexshef Reputație: 852 Postat Aprilie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Am incercat sapt trecuta sa ajung la ea dar nu ne am sincronizat, cum am am vazut o on, am si sarit pe ea, am programat si am fugit la ea, urc, vorbim 2-3 chestii, ma cer la dush si incepem show ul. LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat. ON - 8, incercari deep, atentie la sateliti, scuipati, a fost ok NP - 8, incepem in misionar, sani ok, te lasa sa o atingi, vine peste mine, cu oglinda n spate, sare frumos, se intoarce si cu spatele, face opt uri in ciocan misto, incercam si pe lateral dupa care incercam doggy, aici curul se face bomba, pacat ca nu face anal…abia ma abtineam😂 o cer la oral, finalizez in gura ei pana la ultimul strop. Halat: 200 ron (1fin) De revenit? Probabil. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 La 07.04.2023 la 19:44, lotekfun a spus: Vizitat și eu fata super ok munte grăbește merita vizitată 🤭eu o sa revin Mersi mult🙂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 La 08.04.2023 la 21:41, rolexshef a spus: Am incercat sapt trecuta sa ajung la ea dar nu ne am sincronizat, cum am am vazut o on, am si sarit pe ea, am programat si am fugit la ea, urc, vorbim 2-3 chestii, ma cer la dush si incepem show ul. LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat. ON - 8, incercari deep, atentie la sateliti, scuipati, a fost ok NP - 8, incepem in misionar, sani ok, te lasa sa o atingi, vine peste mine, cu oglinda n spate, sare frumos, se intoarce si cu spatele, face opt uri in ciocan misto, incercam si pe lateral dupa care incercam doggy, aici curul se face bomba, pacat ca nu face anal…abia ma abtineam😂 o cer la oral, finalizez in gura ei pana la ultimul strop. Halat: 200 ron (1fin) De revenit? Probabil. Multumesc mult..o zi frumoasa sa ai ..te mai aștept 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Bună ziua..azi sunt pina la ora 19..😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Link spre comentariu
darkn9055 Reputație: 17 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 sex anal ? Link spre comentariu
salexandru2193 Reputație: 50 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 A si zis ca nu face Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Acum 13 minute, darkn9055 a spus: sex anal ? Cred ca a raspuns pe fiecare pagina a topicului ei la intrebarea asta... Trebuia sa fie si pe această pagina ca sa se mentina trendul. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Acum 6 ore, darkn9055 a spus: sex anal ? Bună.. Nu fac anal ...Când o sa vreau sa fac o sa fac un anunț..sa găsesc pe cineva sa ma ia ușor cum ar face-o cu o virgină..Pentru ca nu am făcut-o nici odată anal ...Deci nu fac Anal..🙂 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Acum 5 ore, Aiurica a spus: Cred ca a raspuns pe fiecare pagina a topicului ei la intrebarea asta... Trebuia sa fie si pe această pagina ca sa se mentina trendul. 😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Acum 5 ore, salexandru2193 a spus: A si zis ca nu face 😚 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2023 Partajează Postat Aprilie 11, 2023 Acum 3 ore, Maya2023 a spus: Bună.. Nu fac anal ...Când o sa vreau sa fac o sa fac un anunț..sa găsesc pe cineva sa ma ia ușor cum ar face-o cu o virgină..Pentru ca nu am făcut-o nici odată anal ...Deci nu fac Anal..🙂 Pfuu, ai dat cu batul in cuibul de viespi. Sa vezi cum o sa curga ofertele… Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2023 Partajează Postat Aprilie 12, 2023 Acum 10 ore, Aiurica a spus: Pfuu, ai dat cu batul in cuibul de viespi. Sa vezi cum o sa curga ofertele… 🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2023 Partajează Postat Aprilie 12, 2023 Bună dimi..😘😘😘 Azi programul meu este pina la ora 17. Va pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2023 Partajează Postat Aprilie 13, 2023 Bună ziua tuturor..Va anunț ca nu lucrez de azi până marți.. Marți o sa fie program de la ora 10 la 17 ultima programare..Va pup ..Și va urez un Paște fericit la toți 🙂🙂😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2023 Partajează Postat Aprilie 18, 2023 Bună dim tuturor.. Și Hristos a înviat ..Va aștept astăzi pina la ora 17 😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2023 Partajează Postat Aprilie 18, 2023 Poze noi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2023 Partajează Postat Aprilie 18, 2023 Poze noi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2023 Partajează Postat Aprilie 19, 2023 Bună dim dragilor ...Azi ma găsiți de la 9.30 la 17...Va pup Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum