Sari la conținut

🌸🌸🌸MAYA2023 🥰🌸🌸0785168614🌸

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutari la toti!

Sapt aceasta am am vizitat-o pe Maya in noua locatie. O sa fiu scurt si la obiect, pt ca nu-mi place sa scriu telenovele!

Am facut programare pe whatsapp fff rapid, confirmat cu 1 h inainte si plecat spre locatie. Am intarziat ce-i drept, din cauza mea, trecut un pic pe rosu, dar scapat doar cu avertisment.

Intarzierea a fost acceptata si prin urmare a ramas timp doar de 1 fin.

Actiunea a inceput cu un dus de refresh, apoi oral nep, gustat capsunica (nimic de reprosat) din nou oral nep si finalizat oral. A tinut soldatul la caldura pana la ultima picatura. Dus din nou, un pupic dulce si plecat spre casa.

Pt prima vizita nota de admitere 8.5+.

Categoric la urmatoarea vizita de aprofundare nota de admitere va fi mai mare.

Spre deosebire de altele, la Maya ce vezi in poze aia primesti garantat fara suprize neplacute.

Taxa de deranj 200 leuti

De revenit...categoric DA!

Te pup M si sper ca a fost ok la examen!

PS: fiti domni cu ea si veti fi rasplatiti pe masura !

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 53 minute, alex0303 a spus:

Salutari la toti!

Sapt aceasta am am vizitat-o pe Maya in noua locatie. O sa fiu scurt si la obiect, pt ca nu-mi place sa scriu telenovele!

Am facut programare pe whatsapp fff rapid, confirmat cu 1 h inainte si plecat spre locatie. Am intarziat ce-i drept, din cauza mea, trecut un pic pe rosu, dar scapat doar cu avertisment.

Intarzierea a fost acceptata si prin urmare a ramas timp doar de 1 fin.

Actiunea a inceput cu un dus de refresh, apoi oral nep, gustat capsunica (nimic de reprosat) din nou oral nep si finalizat oral. A tinut soldatul la caldura pana la ultima picatura. Dus din nou, un pupic dulce si plecat spre casa.

Pt prima vizita nota de admitere 8.5+.

Categoric la urmatoarea vizita de aprofundare nota de admitere va fi mai mare.

Spre deosebire de altele, la Maya ce vezi in poze aia primesti garantat fara suprize neplacute.

Taxa de deranj 200 leuti

De revenit...categoric DA!

Te pup M si sper ca a fost ok la examen!

PS: fiti domni cu ea si veti fi rasplatiti pe masura !

🥰😘 Multumesc mult ..Te aștept cu placere, sa ne relaxam.. 😘😘 cum ne place..😁

20230406_110243.jpg

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am incercat sapt trecuta sa ajung la ea dar nu ne am sincronizat, cum am am vazut o on, am si sarit pe ea, am programat si am fugit la ea, urc, vorbim 2-3 chestii, ma cer la dush si incepem show ul.

LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat.

ON - 8, incercari deep, atentie la sateliti, scuipati, a fost ok

NP - 8, incepem in misionar, sani ok, te lasa sa o atingi, vine peste mine, cu oglinda n spate, sare frumos, se intoarce si cu spatele, face opt uri in ciocan misto, incercam si pe lateral dupa care incercam doggy, aici curul se face bomba, pacat ca nu face anal…abia ma abtineam😂 o cer la oral, finalizez in gura ei pana la ultimul strop.

Halat: 200 ron (1fin)

De revenit? Probabil.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Vizitator
La 08.04.2023 la 21:41, rolexshef a spus:

Am incercat sapt trecuta sa ajung la ea dar nu ne am sincronizat, cum am am vazut o on, am si sarit pe ea, am programat si am fugit la ea, urc, vorbim 2-3 chestii, ma cer la dush si incepem show ul.

LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat.

ON - 8, incercari deep, atentie la sateliti, scuipati, a fost ok

NP - 8, incepem in misionar, sani ok, te lasa sa o atingi, vine peste mine, cu oglinda n spate, sare frumos, se intoarce si cu spatele, face opt uri in ciocan misto, incercam si pe lateral dupa care incercam doggy, aici curul se face bomba, pacat ca nu face anal…abia ma abtineam😂 o cer la oral, finalizez in gura ei pana la ultimul strop.

Halat: 200 ron (1fin)

De revenit? Probabil.

Multumesc mult..o zi frumoasa sa ai ..te mai aștept 😘😘

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 13 minute, darkn9055 a spus:

sex anal ?

Cred ca a raspuns pe fiecare pagina a topicului ei la intrebarea asta... Trebuia sa fie si pe această pagina ca sa se mentina trendul. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 6 ore, darkn9055 a spus:

sex anal ?

Bună.. Nu fac anal ...Când o sa vreau sa fac o sa fac un anunț..sa găsesc pe cineva sa ma ia ușor cum ar face-o cu o virgină..Pentru ca nu am făcut-o nici odată anal ...Deci nu fac Anal..🙂

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 5 ore, Aiurica a spus:

Cred ca a raspuns pe fiecare pagina a topicului ei la intrebarea asta... Trebuia sa fie si pe această pagina ca sa se mentina trendul. 

😉

Link spre comentariu
Vizitator
Acum 3 ore, Maya2023 a spus:

Bună.. Nu fac anal ...Când o sa vreau sa fac o sa fac un anunț..sa găsesc pe cineva sa ma ia ușor cum ar face-o cu o virgină..Pentru ca nu am făcut-o nici odată anal ...Deci nu fac Anal..🙂

Pfuu, ai dat cu batul in cuibul de viespi. Sa vezi cum o sa curga ofertele…

Link spre comentariu
Vizitator

Bună ziua tuturor..Va anunț ca nu lucrez de azi până marți.. Marți o sa fie program de la ora 10 la 17 ultima programare..Va pup ..Și va urez un Paște fericit la toți 🙂🙂😘😘

20230406_105908.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...