Sari la conținut

🌸🌸🌸MAYA2023 🥰🌸🌸0785168614🌸

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, Mariusraduu a spus:

Mmm. Cunnilingus accepti ?

Da

Vizitator
Postat

La categoria "fetisuri" se include si un pic de dominare soft ?

Vizitator
Postat
Acum 19 ore, ROBlackSnail a spus:

La categoria "fetisuri" se include si un pic de dominare soft ?

Nu

Vizitator
Postat

Neata dragilor... 😘😘😘 Cafeluta relaxanta sa aveți 😘😘😘

IMG-20230524-WA0012.jpg

Vizitator
Postat

Salut. Am vizitat-o pe titulara zilele trecute. Din punctul meu de vedere este 10/10. Absolut nimic de reprosat (eu obisnuiesc sa caut nod in papura).

De revenit.

Postat

Ieri în zi de sărbătoare am vizitat-o și eu pe Maya, după multe încercări nereușite de a ma programa. Maya este o milfa în adevăratul sens al cuvântului, amiabila, încearcă și reușește sa te facă să te simți bine în compania ei. Nu voi detalia foarte mult acțiunea, spun ca face un oral bun, cu încercări de deep , atenție la oute, ar fi fost și mai bun dacă era mai umed, asta ca un sfat. La normal a reușit sa ma termine de doua ori, prima data am capitulat foarte repede, e foarte strâmtă. Am avut parte și de Fk, sarutari pe corp, are o piele catifelata și fundul piesa de rezistenta.

Cadoul a fost cum știți 300 pentru o oră. De revenit, cu siguranță când voi mai fi în capitala. Per total un 9 pentru servicii și aspect. 

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

o asteptam si la mare, s-a incalzit, ar fi un mare castig in orasul Constanta.

Vizitator
Postat

Neata dragilor...Ce faceți? Cum a fost weekendul vostru ? Al meu a fost bestial...Azi ajung la ora 12 la birou...Am liber pentru ora 14, ora 15 și ora 16 ...Cine vrea programare rugăminte scrietii mesaj pe watap....Va urez o cafeluta nebuna...Si va pup dulce ..

IMG-20230524-WA0012.jpg

IMG-20230522-WA0031.jpg

Vizitator
Postat
La 26.05.2023 la 23:00, johndoe23 a spus:

o asteptam si la mare, s-a incalzit, ar fi un mare castig in orasul Constanta.

Nu promit nimic Dar dacă o sa vin anunț din timp ...poate peste o luna

Vizitator
Postat
La 26.05.2023 la 22:24, playboyvalentin a spus:

Ieri în zi de sărbătoare am vizitat-o și eu pe Maya, după multe încercări nereușite de a ma programa. Maya este o milfa în adevăratul sens al cuvântului, amiabila, încearcă și reușește sa te facă să te simți bine în compania ei. Nu voi detalia foarte mult acțiunea, spun ca face un oral bun, cu încercări de deep , atenție la oute, ar fi fost și mai bun dacă era mai umed, asta ca un sfat. La normal a reușit sa ma termine de doua ori, prima data am capitulat foarte repede, e foarte strâmtă. Am avut parte și de Fk, sarutari pe corp, are o piele catifelata și fundul piesa de rezistenta.

Cadoul a fost cum știți 300 pentru o oră. De revenit, cu siguranță când voi mai fi în capitala. Per total un 9 pentru servicii și aspect. 

Multumesc mult de sfat...o sa beau lichid înainte sa am saliva și sa pot sa te-o scui cu mare placere sa fie uda din abundenta ..😘😘😘 Te mai aștept cu mare chef 😁😁

Vizitator
Postat
La 26.05.2023 la 11:44, VeryV a spus:

Salut. Am vizitat-o pe titulara zilele trecute. Din punctul meu de vedere este 10/10. Absolut nimic de reprosat (eu obisnuiesc sa caut nod in papura).

De revenit.

Cu mare placere te aștept 😘

Vizitator
Postat

Si din categoria nebuni ...Am tot primit rugămintea sa arat și ochii..Asa ca m.am gândit la ceva super diferit care ma reprezinta ...

IMG-20230524-WA0013.jpg

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Maya ,nu înțeleg....ai liber orele 14 15 și 16.....nu lași liber între ele.....cand termini cand stângi cearceaf/prosop...... cand faci dus, cand primești celalalt client........adică nu ai 14:15.....15:15....cel puțin 15 min între ele....sa nu zic 30 care ar fi mult mai rezonabil......mi se pare cam rulaj mare. Pup

Fără supărare.

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 10 ore, SMG001 a spus:

Maya ,nu înțeleg....ai liber orele 14 15 și 16.....nu lași liber între ele.....cand termini cand stângi cearceaf/prosop...... cand faci dus, cand primești celalalt client........adică nu ai 14:15.....15:15....cel puțin 15 min între ele....sa nu zic 30 care ar fi mult mai rezonabil......mi se pare cam rulaj mare. Pup

Fără supărare.

Bună.. eu am zis orele ..dar dacă tu vii la 14.00 eu nu mai primesc pina la 15.. 15.05 ..depinde de cum sunt programările si de cat timp ..de ce fel sunt ședințele..etc .. 😁😁😁..nu vine nimeni la fix și sa nu fie primit cum trebuie la mine ...da am mereu timp sa fac tot ce trebuie..cred ca nu ne cunoaștem..ca alfel nu ai vb asa...te aștept la mine sa ne cunoaștem și după sa spui ceva..Fără supărare.. 

Pupp...😘😘😘😘

Postat
Acum 3 ore, Maya2023 a spus:

Neata dragilor...Ce faceți? Cum a fost weekendul vostru ? Al meu a fost bestial...Azi ajung la ora 12 la birou...Am liber pentru ora 14, ora 15 și ora 16 ...Cine vrea programare rugăminte scrietii mesaj pe watap....Va urez o cafeluta nebuna...Si va pup dulce ..

IMG-20230524-WA0012.jpg

IMG-20230522-WA0031.jpg

Dupa cum se vede pare ca o iei si in fundulet .. mm

Vizitator
Postat
Acum 6 ore, Mariusraduu a spus:

Dupa cum se vede pare ca o iei si in fundulet .. mm

Nuuu..Repet nu fac anal ...încât nu vreau sa fac anal...

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 16 ore, Maya2023 a spus:

Nuuu..Repet nu fac anal ...încât nu vreau sa fac anal...

Ai un fundulet frumos pentru asa ceva...🥰

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, ovidiu69 a spus:

Ai un fundulet frumos pentru asa ceva...🥰

Multumesc mult ..😘😘

Vizitator
Postat

Neata dragilor..O cafeluta relaxanta sa aveți..Ma găsiți pina la ora 17...

IMG-20230524-WA0012.jpg

IMG-20230522-WA0011.jpg

Postat
La 29.05.2023 la 10:47, Maya2023 a spus:

IMG-20230524-WA0012.jpg

IMG-20230522-WA0031.jpg

Oau..super foto..păi in pozitia asta e perfect pt  anal..chiar gaurica arata ca vrea e  super primitoare..mare păcat ca nu introduci si asta..ar fi de TOP

Ciao bella 

Postat

Vorbesc în general nu legat de ultimul comentariu, dar deja devine penibila faza cu analul, pe fiecare pagina e întrebata sau i se spune sa facă, iar Maya a  tot repetat ca deocamdată nu face și dacă se răzgândește anunță. PS : Maya sa treci mare la semnătura ca nu faci anal sa vadă tot poporul. 🙂

• Like 3
Vizitator
Postat
Acum 6 ore, alexandru gabriel a spus:

Oau..super foto..păi in pozitia asta e perfect pt  anal..chiar gaurica arata ca vrea e  super primitoare..mare păcat ca nu introduci si asta..ar fi de TOP

Ciao bella 

😘

Vizitator
Postat
Acum 6 ore, gicacontra2012 a spus:

Vorbesc în general nu legat de ultimul comentariu, dar deja devine penibila faza cu analul, pe fiecare pagina e întrebata sau i se spune sa facă, iar Maya a  tot repetat ca deocamdată nu face și dacă se răzgândește anunță. PS : Maya sa treci mare la semnătura ca nu faci anal sa vadă tot poporul. 🙂

Multumesc de sfat ...Cred ca asa o sa fac ...Asa măcar se înțelege ca nu fac ...si nu ma înteresează sa fac ...😊😊🥰🥰🥰😘😘😘

Vizitator
Postat

Neata dragalasilor...Azi ma găsiți de la ora 10 la ora 17...🥰🥰🥰 Va urez savoare la cafelută...Si o zi superbă...

IMG-20230509-WA0015.jpg

IMG-20230509-WA0016.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...