Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2023 Postat Mai 9, 2023 Acum 11 minute, alexandru gabriel a spus: Te pup..mulțumim pentru informare ..poze frumoase aveti doamna Daca si serviciile sunt pe masura..venim Eu asa cred ...Tot ce am scris la servicile mele ,le ofer cu placere ..😘 Cei ce au venit la mine stiu lucrul acesta..😉😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2023 Postat Mai 9, 2023 Acum 36 minute, babuc a spus: Anal? Nu fac ..
babuc Reputație: 101 Postat Mai 9, 2023 Oras:Dubai Oras:Dubai Postat Mai 9, 2023 Astazi esti disponibila?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2023 Postat Mai 9, 2023 Acum 18 minute, babuc a spus: Astazi esti disponibila? Putem vb pe watap
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2023 Postat Mai 9, 2023 Acum 20 minute, babuc a spus: Astazi esti disponibila? Putem vb pe watap
babuc Reputație: 101 Postat Mai 9, 2023 Oras:Dubai Oras:Dubai Postat Mai 9, 2023 Acum 13 minute, Maya2023 a spus: Putem vb pe watap Ti-am scris, daca ai putea sa raspunzi
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 9, 2023 Postat Mai 9, 2023 Acum 44 minute, babuc a spus: Ti-am scris, daca ai putea sa raspunzi Răspund când am liber ..dacă nu am și sunt ocupată ,nu am cum ..
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2023 Postat Mai 10, 2023 Neata dragilor ..Programul de azi același 10-17...Va pup
Mariusraduu Reputație: 20 Postat Mai 10, 2023 Postat Mai 10, 2023 Acum 2 ore, Maya2023 a spus: Neata dragilor ..Programul de azi același 10-17...Va pup Buna frumoasa doamna ! abia astept sa ajung la tine….
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2023 Postat Mai 10, 2023 Acum 5 minute, Mariusraduu a spus: Buna frumoasa doamna ! abia astept sa ajung la tine…. 😘😘
Mariusraduu Reputație: 20 Postat Mai 10, 2023 Postat Mai 10, 2023 Acum 4 ore, Maya2023 a spus: 😘😘 Esti maritata ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2023 Postat Mai 10, 2023 Acum 4 minute, Mariusraduu a spus: Esti maritata ? Nu...dacă vrei sa ma întrebi ceva, întreabă-mă pe watap...
Membru Premium papura voda Reputație: 1902 Postat Mai 10, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 10, 2023 16 minutes ago, Mariusraduu said: Esti maritata ? Vrei s-o iei,să ne lași cu ochii în soare? Mai las o puțin,să ajung și eu la ea!☺️☺️☺️ 2
Mariusraduu Reputație: 20 Postat Mai 10, 2023 Postat Mai 10, 2023 Acum 1 minut, papura voda a spus: Vrei s-o iei,să ne lași cu ochii în soare? Mai las o puțin,să ajung și eu la ea!☺️☺️☺️ Hahaha.. As luao de nevasta.. 1
Membru Premium papura voda Reputație: 1902 Postat Mai 10, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Mai 10, 2023 4 minutes ago, Mariusraduu said: Hahaha.. As luao de nevasta.. Păi și cu ce o întreții,că dacă nu ești patron,te fute de rămâi șomer! 😅😅😅 1
gicacontra2012 Reputație: 4376 Postat Mai 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2023 Lăsați fata în pace, ca nu vrea sa se mărite. 😁 1
adidas Reputație: 650 Postat Mai 10, 2023 Oras:TÂRGOVIȘTE Oras:TÂRGOVIȘTE Postat Mai 10, 2023 Salutari....Bai nene fata asta are ceva magic de ma face sa revin la ea...Chiar de la prima intalnire noi am facut acel click si ne-am inteles bine si cred ca ne-am si futut cel putin la fel de bine😅 Dupa ce am vazut zi de zi pozele pe care le afiseaza , am zis ca trebuie sa merg pentru o noua sedinta, contactat cu o zi in urma si era cat pe ce sa renunt ca era un pic tarziu pt mine si sefu zau ca ma streseaza cu telefoanele tocmai cand lipsesc si mai si stie ca merg sa fut😆 dar un coleg sa razgandit si am prins loc de dimineata.. Si uite asa dimineata cu o mica atentie ciocanesc la usa si sunt intampinat de aceasta milfeta pe toacele alea imense, imbracata in rochia ei rosie si cu pasarica lasata libera ...schimb de saliva ,imbratisari si caterica cat cuprinde mai ales cand am stat un pic de vb pe canapeau de piele care era foarte rece si a zis ca ii ingheata bucile😃...Aruncat costumatile si au inceput mangaierile si frecusul cu bucile pe pula , a facut o intoarcere cu coborare si sa mufat direct la pula... suge foarte bine si cu mare placere, am fost si invitat in pat pt o mai buna relajare unde a continuat cu oralul foarte bun si cu fundul la oglinda unde se vede foarte frumos ambele gauri😼 Montam cauciucul si alegem o pozitie in care am putut sa vad dar si acelasi timp sa frec si pasarica si cred ca dupa figura si respiratie cred ca am facut ceva bine acolo😋am mai continuat cu dute vino si la sfarsit am aruncat toata samanta pe burta.... Plusuri- joviala, deschisa , calda, de caterinca, oral foarte bun, arata bine si se fute bine Minusuri-eu nu am stat sa le gasesc probabil ca are dar pt mine este ok Daca data trecuta notele eram la un 8 , acum cresc la un 9 ( atentie fiecare avem pareri si gusturi diferite) Cred ca pe viitor vor aparea si unele surprize pt o anumita nisa dar asteptam sa ne dezvaluie ea (sper ca nu zic ceva gresit😁) Achitat 200 si promit ca o sa incerc si varianta cu o ora si masaj Salutari si astept poza aia de care mi-ai promis 5 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2023 Postat Mai 11, 2023 Acum 23 ore, adidas a spus: Salutari....Bai nene fata asta are ceva magic de ma face sa revin la ea...Chiar de la prima intalnire noi am facut acel click si ne-am inteles bine si cred ca ne-am si futut cel putin la fel de bine😅 Dupa ce am vazut zi de zi pozele pe care le afiseaza , am zis ca trebuie sa merg pentru o noua sedinta, contactat cu o zi in urma si era cat pe ce sa renunt ca era un pic tarziu pt mine si sefu zau ca ma streseaza cu telefoanele tocmai cand lipsesc si mai si stie ca merg sa fut😆 dar un coleg sa razgandit si am prins loc de dimineata.. Si uite asa dimineata cu o mica atentie ciocanesc la usa si sunt intampinat de aceasta milfeta pe toacele alea imense, imbracata in rochia ei rosie si cu pasarica lasata libera ...schimb de saliva ,imbratisari si caterica cat cuprinde mai ales cand am stat un pic de vb pe canapeau de piele care era foarte rece si a zis ca ii ingheata bucile😃...Aruncat costumatile si au inceput mangaierile si frecusul cu bucile pe pula , a facut o intoarcere cu coborare si sa mufat direct la pula... suge foarte bine si cu mare placere, am fost si invitat in pat pt o mai buna relajare unde a continuat cu oralul foarte bun si cu fundul la oglinda unde se vede foarte frumos ambele gauri😼 Montam cauciucul si alegem o pozitie in care am putut sa vad dar si acelasi timp sa frec si pasarica si cred ca dupa figura si respiratie cred ca am facut ceva bine acolo😋am mai continuat cu dute vino si la sfarsit am aruncat toata samanta pe burta.... Plusuri- joviala, deschisa , calda, de caterinca, oral foarte bun, arata bine si se fute bine Minusuri-eu nu am stat sa le gasesc probabil ca are dar pt mine este ok Daca data trecuta notele eram la un 8 , acum cresc la un 9 ( atentie fiecare avem pareri si gusturi diferite) Cred ca pe viitor vor aparea si unele surprize pt o anumita nisa dar asteptam sa ne dezvaluie ea (sper ca nu zic ceva gresit😁) Achitat 200 si promit ca o sa incerc si varianta cu o ora si masaj Salutari si astept poza aia de care mi-ai promis Neata...Te pup dulce și o sa ma țin de promisiune cu poze de la fiecare costumație în parte 😁😘😘 si vezi ca am cumparat multe costumati si jucarii ..Te aștept cu multa plăcere sa ne....🫦....destresăm bine ,bine de tot 🫦🫦🫦
Freezarr29 Reputație: 239 Postat Mai 11, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 11, 2023 La 09.05.2023 la 10:39, Maya2023 a spus: Poze noi 😘 Hmmmm frumos ce îmi văd ochii și sa numai spun de oglinda ❤️😈
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 11, 2023 Postat Mai 11, 2023 Neata dragilor ... ținută nouă.. Sper sa va placă 😘😘😘 programul ca de obicei ..😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2023 Postat Mai 15, 2023 Neața dragilor ..Sper sa aveți o zi frumoasa ..😘 program este la fel ...😘🤣😘😘 Și uite asa ma țin eu de promisiune ..poze noi costum nou ..😁
curiositybuc Reputație: 81 Postat Mai 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2023 Salutare, revin si eu cu o scurta recenzie. Am vizitat-o la sf sapt trecute si bine am facut. Pozele reflecta realitatea, mie unul imi place cum arata iar la partea de GFE, as da un 10 linistit. Este o fire comunicativa, simpatica si cu care eu unul am facut click de cum ne-am vazut. Actiunea:dupa dus am revenit in camera de actiune si dupa ce am avut o scurta repriza de mangaieli, FK si DFK a coborat in genunchi pt un oral deep cu saliva si consistent. Am oprit-o ca sa pot sa o savurez si eu putin si dupa ce am pupat-o, sarutat-o.. Am coborat jos si am lins-o pana a avut un mic orgasm. Pe urma s-a apucat de un oral cu lins vecinatatile, adanc cu multa saliva pana am terminat si a stat acolo pana la ultima picatura. Dupa o pauza de tigara si o gura de suc, ne-am intors pt tura 2 si am inceput iar cu FK si DFK bun de tot, apoi cu un 69 si mai bun. Dupa montat prezervativ si s-a urcat pe mine unde stie ce face, simteam ca nu mai rezist dupa 3min. Am cerut caprita unde stie cum sa stea sa fie penetrarea cat mai buna si s-a umezit natural. Am terminat asa, dupa putin timp. Aproape 1h petrecuta in compania ei, o dulceata de fata cu servicii de top. Abia astept sa revin. Cotizatia se stie, 300ron/h. Pe total, nota 10. O zi cu spor la fttttt 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 15, 2023 Postat Mai 15, 2023 Acum 1 oră, curiositybuc a spus: Salutare, revin si eu cu o scurta recenzie. Am vizitat-o la sf sapt trecute si bine am facut. Pozele reflecta realitatea, mie unul imi place cum arata iar la partea de GFE, as da un 10 linistit. Este o fire comunicativa, simpatica si cu care eu unul am facut click de cum ne-am vazut. Actiunea:dupa dus am revenit in camera de actiune si dupa ce am avut o scurta repriza de mangaieli, FK si DFK a coborat in genunchi pt un oral deep cu saliva si consistent. Am oprit-o ca sa pot sa o savurez si eu putin si dupa ce am pupat-o, sarutat-o.. Am coborat jos si am lins-o pana a avut un mic orgasm. Pe urma s-a apucat de un oral cu lins vecinatatile, adanc cu multa saliva pana am terminat si a stat acolo pana la ultima picatura. Dupa o pauza de tigara si o gura de suc, ne-am intors pt tura 2 si am inceput iar cu FK si DFK bun de tot, apoi cu un 69 si mai bun. Dupa montat prezervativ si s-a urcat pe mine unde stie ce face, simteam ca nu mai rezist dupa 3min. Am cerut caprita unde stie cum sa stea sa fie penetrarea cat mai buna si s-a umezit natural. Am terminat asa, dupa putin timp. Aproape 1h petrecuta in compania ei, o dulceata de fata cu servicii de top. Abia astept sa revin. Cotizatia se stie, 300ron/h. Pe total, nota 10. O zi cu spor la fttttt Neata ..mulțumesc mult pentru relaxarea primita la rândul meu..Te aștept cu multa plăcere sa revii 😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum