Membru Premium farafiltre Reputație: 4578 Postat Iulie 31, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Iulie 31, 2023 Acum 7 ore, alexandru976 a spus: Locația era unde stătea Eva blonda (evecrazy)? In februarie cand am fost eu, avea locatie unde am cunoscut o pe Diandra. Cu "crazy" m am vazut tot in lipovei, dar langa lidl. Si si in Dumbravita🙂...si, acu' ca ai amintit o... mi s a facut dor de vagaboanda de Eva🤩 1 dag dal gas!
alexandru976 Reputație: 351 Postat August 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 1, 2023 16 hours ago, farafiltre said: In februarie cand am fost eu, avea locatie unde am cunoscut o pe Diandra. Cu "crazy" m am vazut tot in lipovei, dar langa lidl. Si si in Dumbravita🙂...si, acu' ca ai amintit o... mi s a facut dor de vagaboanda de Eva🤩 Da din păcate mare pierdere dispariția ei (Evecrazy)☹️ 2
_iuda_ Reputație: 358 Postat August 1, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat August 1, 2023 La 31.07.2023 la 13:17, alexandru976 a spus: Din păcate nu se poate azi, din cauza ''musafirilor'' roșii ce vin o dată pe lună dar revin mâine cu o recenzie😊 Minte,am fost eu.
22leon Reputație: 34442 Postat August 1, 2023 Oras:Banat Oras:Banat Postat August 1, 2023 Acum 12 minute, _iuda_ a spus: Minte,am fost eu. Nu cred ca minte, doar ca poate a descoperit bureți potriviți. 😂 2 3
alexandru976 Reputație: 351 Postat August 1, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 1, 2023 Da, în sfârșit am ajuns la domnișoara Sandra am fost plăcut impresionat de ea, sex oral super mișto cu deep la greu, lins la ooo, am schimbat 2 poziții și da strâmtă gagica per total mișto dar pleacă Vineri (nu am întrebat dacă de tot sau doar schimbă locația) Cred că mai merg la ea că mi-a plăcut atitudinea ei + sexul bineînțeles 😊 4
alexandru976 Reputație: 351 Postat August 4, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 4, 2023 On 8/1/2023 at 11:25 AM, alexandru976 said: Da din păcate mare pierdere dispariția ei (Evecrazy)☹️ Desi nu prea cred ca ti-ar place de ea acum @farafiltre s-a ingrasat ca vaca
Membru Premium farafiltre Reputație: 4578 Postat August 4, 2023 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat August 4, 2023 Acum 3 ore, alexandru976 a spus: Desi nu prea cred ca ti-ar place de ea acum @farafiltre s-a ingrasat ca vaca Cunoscandu i talentul...nu cred ca m ar deranja catusi de putin https://ibb.co/09BvwcS🤩 1 2 dag dal gas!
ibric Reputație: 97 Postat August 4, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 4, 2023 Vizitat titulara topicului astazi. Fata e micuta dar foarte bine proportionata. Mesaj whatsapp, am ajuns la ea in 30 min din momentul cand a raspuns. ON foarte bun, deep, destul de lung ( oprit din initiativa mea ) si cel mai important, executat finut cu talent. NP la fel foarte bun, ea deasupra, geme atat cat trebuie, fata stramta se simte bine, per total foarte placut si intim. Partea de igiena nu am simtit nimic suspect, atitudine foarte buna, calma, pro client, Am dorit initiat o finalizare cu CIM ( 150+50 ) dar m-am lasat dus de val si am terminat la NP. Cum nu imi statea gandul la asta, dau sa plec si imi aduce aminte ea ca trebuie sa imi inapoieze 50 RON. 😮 Nu ai cum asa ceva. Foarte misto intalnirea de la cap la coada. DTD 35 minute. Mai sta o saptamana in TM, apropo de ce spunea colegul mai sus, Merita vizitata fata pentru amatorii de ON sustinut si foarte bun, amatorii de fete skinny si in general cei care vor o intalnire linistita de la intrare pana la iesire, Spor la ciocanit sa aveti 6 2
sange_latin Reputație: 785 Postat August 6, 2023 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Postat August 6, 2023 Salutare , Am discutat pe WhatsApp cu Sandra unde am primit toate informațiile despre serviciile ei plus un videoclip cu ea . Locația Torontal, am ajuns in circa 40 de min la locația indicata de ea. Ajuns sus am găsit o tipă mica minionă cu tatuaje exact că și pozele care și reflectă bine realitatea. După o revigorare am trecut la acțiune, personal am fost tare încântat să o mângâi și să mă joc cu sânii ei micuți dar tare faini la atingere. Am inceput cu un oN care îl face foarte bine , este atenta la detalii plus mă excită când îl vedeam că și-l îndeasă în gat și se putea vedea cum intră. După minute bune de supt am cerut să pună guma si să mă călărească puțin . Nu folosește lubrifiant și-l bagă ușor în păsărică ei strimtă și micuța și își dă fain , în tot timpul asta mă jucam cu sânii ei micuți apoi o țineam mai de buci și dădeam în ea. Se putea vedea ca o incomoda la noi dar a stat și a strâns din dinți și mă lăsat să îmi fac damblaua. Am cerut să schimbăm să vin pe ea unde am pus-o cu piciorușele în sus și mă uitam cum se mula păsărică ei mica pe cariceps și mă inebunea privirea ei care sugera că gata mai încet mă doare, dar a stat cumintica și mă lăsat să dau tare și apăsat că vedea că îmi făcea plăcere. Am finalizat glorios în ea bine înțeles în protecție unde am mai stat la gata un ea înăuntru că se simțea tare bine . La gata mă ajutat sa îmi de-a jos ea și să mă curețe , tare grijulie este Sandra. Per total de la mine astăzi are 10 pe linie că atîta sa putut. Baftă tuturor 4 1
MrPit Reputație: 228 Postat August 19, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 19, 2023 Salut, Nu stiu daca este activa in acest moment in TM dar am bifat si eu o vizita la Sandra cu 2 , 3 saptamani in urma asa ca merita o recenzie si din partea mea. Trebuie sa recunosc ca la momentul cand am stabilit intalnirea cu Sandra, citisem doar ultimele review-uri, care pareau ok, dar pt ca aveam de asteptat cateva ore pana la intalnire m am pus sa citesc de la inceput, ..... si m a cuprins o oarecare panica , dar intr un final totul a fost okay. Programat pe wapp, raspuns rapid din partea ei, lista cu servicii si un scurt video care s a sters dupa prima vizionare. In locatie am gasit o fata slaba, micuta de inaltime cocotzata pe niste tocuri uriase, foarte zambareata, cu o atitudine pozitiva. Dupa cateva vorbe/imbratisari de drag (asa de micuta este Sandra ... o papusa) am mers la dus apoi am fost lasat sa stau cum vreau, asa ca m am intins pe pat iar Sandra a inceput cu un oral neprotejat ok. Am rugat o sa puna balonul si sa stea deasupra ..... Am fost foarte surprins ca desi se lasa cu toata greutatea nu reusea sa-l introduca complet pe soldatel ..... in conditiile in care eu nu sunt un ''mare dotat'' ..... Dupa cateva min de LOT in care m am bucurat de corpul ei micut, cu mangaiat tot ce se putea, sani , picioare ,fund, abdomen si cateva saruturi pe gat/sani am trecut din nou la ON, iar dupa cateva min am finalizat asa cum imi doream CIM. Apreciez ca desi intentionase sa se opreasca in momentul cand am finalizat, a continuat totusi cu oralul la simplul meu gest de a o prinde usor de cap. Comunicare 10 Locatie 10 (ma refer la interior, .... zona este de 3 .... urasc sa merg pe Augustin Coman / Grigore Alexandrescu ... mereu cineva de la geam te urmareste) Igiena 10 (strict cat am cercetat eu, nu am bagat botu la savarina) Am fost servit cu o doza de cola pe care nu am deschis o in locatie dar la plecare Sandra mi a spus ca ''asta e a ta'', asa ca am luat o cu mine si am consumat o in masina. Timp petrecut, hb nam .... sigur sub jumatatea de ora programata ...... am platit 150 sau 200, nu mai retin De recomandat DA, dar mare atentie la preferinte ..... Skiny ~1.45 m , max 40 Kg ..... o papusa de fata. 6 1
Membru Premium altmarz Reputație: 6448 Postat Septembrie 6, 2023 Membru Premium Postat Septembrie 6, 2023 Daca sunteti asa activi la DG, zic sa mai scriu si eu o recenzie pana mi se termina popcorn-ul Am incercat sa ma mai sincronizez cu fata asta micuta in trecut, si intr-un final am reusit. Am discutat putin pe whatsapp, unde am stabilit destul de usor o programare, am primit locatia si aveam sa astept ora de iubire. Locatie: Zona de nord, bloc nou (toronto cred ca ii spune). Peste drum de Iris cumva, foarte aproape de fata care isi schimba culoarea parului foarte des. De data asta m-am batut putin cu parcarile, si se lucra in zona, aproape ca am intarziat, dar pana la urma m-am descurcat. Aspect: O fata foarte micuta, cu un par de foc, cateva tatuaje distribuite pe aproape fiecare parte a corpului ei micut, un mic pierce in buric cu cateva margele, nu mai retin culoarea ochilor, dar pot sa retin ca mi-au placut. M-a asteptat intr-un body roz de care a scapat destul de repede si niste tocuri destul de inalte (dar tot micuta era)...am incercat sa ajut si eu putin cu dezbracatul, dar cred ca am incurcat mai mult. Pozele din anuntul de pe publi sunt 100% reale. ON: Sincer, am fost surprins. Fiind o fata asa micuta, ma asteptam sa fie altfel, dar se descurca mult mai bine decat ma asteptam. In mare e pe soft si mentine un ritm bun, dar are si momente cand schimba si incearca sa o ia mai adanc, nu reuseste pe toata, dar surprinzator...reuseste destul de mult. Dintisori nu s-au simtit decat foarte foarte putin, si aia doar cand incerca sa mearga mai deep putin, dar deloc deranjant. A continuat pana am propus eu sa trecem la normal, nu s-a grabit deloc. Mare plus. NP: Dupa ce m-a invelerit cu o pelerina transparenta, am inceput in LOT. Am lasat-o pe ea sa se obisnuiasca. A fost un inceput lent, dar nu ma grabeam nici unde. Dupa ce am schimbat, si am trecut eu la conducere, am continuat cumva pe acelasi stil, mai slow. Mi se parea ca daca maresc ritmul, ar putea fi putin problematic. Dupa ce am observat si mi-a comunicat ca s-a obisnuit, si am putut sa maresc putin ritmul, si am auzit sunete placute de la ea, destul de discrete, dar placute. Se simte foarte bine, a folosit si putin lubrifiant, dar deloc deranjant. Dupa ce am finalizat in prezervativ, nu s-a grabit sa fuga, am mai ramas asa cateva secunde. Per total, mi-a placut. Atitudine: Nu e chiar cea mai vorbareata sau lipicioasa fata, dar pana la urma am reusit sa povestim una alta si sa scot 2-3 zambete de la ea. Dupa ce s-a relaxat putin in prezenta mea lucrurile chiar au mers foarte bine, am mai facut o gluma, am mai ras. Pare o fata de comitet, putin timida, si mi s-a parut si cu foarte mult bun simt. Igiena: Totul a parut in regula, la dus am primit prosop curat, si mai erau cateva impaturite frumos in baie. Multe geluri de dus, la alegere. Amenda: 150 (CIM e extra 50, pentru doritori). De recomandat? Eu zic ca da, dar cu siguranta nu pentru partide hard. E o fata destul de finuta. Eu mai mult ca sigur o sa revin, ajuta si faptul ca reusesti sa o prinzi destul de din scurt din cate mi-am dat seama, si faptul ca lucreaza si pana mai tarziu cateodata. In principiu eu am plecat multumit de la ea. O zi de miercuri cu multa iubire! 5 1
tibilutu Reputație: 52 Postat Aprilie 23, 2024 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Aprilie 23, 2024 Știe cineva ceva de fata asta ? Nu i-am mai văzut demult anunțul pe publi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum