sstela49 Reputație: 61 Postat Februarie 15, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 15, 2023 Bună tuturor, Stau si ma gândesc foarte serios dacă sa revin in industria aceasta. Am luat o pauză, am mai pus câteva kilograme... Sunt într-o mare dilemă. Sfaturi?
tendoi Reputație: 299 Postat Februarie 15, 2023 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Telefon: [email protected] Oras:S 3 Postat Februarie 15, 2023 Stai acasa. 4
schweppes123 Reputație: 964 Postat Februarie 15, 2023 Postat Februarie 15, 2023 Acum 2 minute, sstela49 a spus: Bună tuturor, Stau si ma gândesc foarte serios dacă sa revin in industria aceasta. Am luat o pauză, am mai pus câteva kilograme... Sunt într-o mare dilemă. Sfaturi? Nu stiu daca il stii pe Donald Trump cu sloganul lui: "Make America great again!" Zic si eu, Make Stela great again ! Pune o poza doua... lasa-ne un numar de whatsapp... da-le in colo de kilograme...
gyorgye69 Reputație: 4003 Postat Februarie 15, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2023 Care e industria dragostei?? Productia de dulciuri sau de plusuri?? Plm, noi aici suntem sa futem... 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2023 Postat Februarie 15, 2023 Acum 39 minute, sstela49 a spus: Bună tuturor, Stau si ma gândesc foarte serios dacă sa revin in industria aceasta. Am luat o pauză, am mai pus câteva kilograme... Sunt într-o mare dilemă. Sfaturi? Nu conteaza foarte mult kg in plus (pe care daca ai putina ambitie le poti da jos) daca ai servicii de top: atitudine, gfe, fk si altele. Tu stii daca iti doresti cu adevarat.
Saracu Reputație: 162 Postat Februarie 15, 2023 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Postat Februarie 15, 2023 7 hours ago, sstela49 said: Bună tuturor, Stau si ma gândesc foarte serios dacă sa revin in industria aceasta. Am luat o pauză, am mai pus câteva kilograme... Sunt într-o mare dilemă. Sfaturi? Depinde cat de tare roade soricelul in stomac.
Vizitator dan cel nou Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2023 Postat Februarie 15, 2023 Acum 8 ore, sstela49 a spus: Bună tuturor, Stau si ma gândesc foarte serios dacă sa revin in industria aceasta. Am luat o pauză, am mai pus câteva kilograme... Sunt într-o mare dilemă. Sfaturi? Părerea mea umila. Dacă ai pus întrebarea, înseamnă ca te-ai gândit. Dacă te-ai gândit, ai jumătate din răspuns. Nu kg in plus sunt problema. E o chestie de diversitate. La femei si la mașini, gusturile, nu se discuta! 😎
J.P.MORGAN_ Reputație: 6 Postat Februarie 15, 2023 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Februarie 15, 2023 Ai născut ? 😁
dydy.v.1.1 Reputație: 4299 Postat Februarie 15, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Februarie 15, 2023 Acum 11 ore, schweppes123 a spus: Nu stiu daca il stii pe Donald Trump cu sloganul lui: "Make America great again!" Zic si eu, Make Stela great again ! Pune o poza doua... lasa-ne un numar de whatsapp... da-le in colo de kilograme... https://nimfomane.com/forum/topic/18369-stela-dristor-0762866611/ Uite aici topicul ei... Acum 11 ore, sstela49 a spus: Bună tuturor, Stau si ma gândesc foarte serios dacă sa revin in industria aceasta. Am luat o pauză, am mai pus câteva kilograme... Sunt într-o mare dilemă. Sfaturi? Dulceață..tu în 2014 aveai deja câteva kilograme în plus.... crezi ca se poate și mai mult 🙈, am fost răutăcios.. stiu.. tu decizi dacă sa revii sau nu.. Am mai văzut și pe undeva pe aici ca a revenit și Karla ...celebra Karla .. care era submisiva..dar acum nu mai face mare lucru din ce făcea.. sa nu zic mai nimic..și e și ea cu muuulte kg în plus..deci dulce stela..serviciile vor face diferența 1
schweppes123 Reputație: 964 Postat Februarie 15, 2023 Postat Februarie 15, 2023 Acum 2 ore, dydy.v.1.1 a spus: https://nimfomane.com/forum/topic/18369-stela-dristor-0762866611/ Uite aici topicul ei... Dulceață..tu în 2014 aveai deja câteva kilograme în plus.... crezi ca se poate și mai mult 🙈, am fost răutăcios.. stiu.. tu decizi dacă sa revii sau nu.. Am mai văzut și pe undeva pe aici ca a revenit și Karla ...celebra Karla .. care era submisiva..dar acum nu mai face mare lucru din ce făcea.. sa nu zic mai nimic..și e și ea cu muuulte kg în plus..deci dulce stela..serviciile vor face diferența Fii bun ... vreau sa dau de Karla... ai vreun contact ?
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2023 Postat Februarie 16, 2023 Poate kg in plus se datoreaza si lipsei activitatii... sexuale intense. Daca te reapuci, mai scapi de ele. Gusturile nu se discuta, sunt unii carora le plac femeile mai plinute.
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Februarie 16, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Februarie 16, 2023 Acum 23 ore, sstela49 a spus: Bună tuturor, Stau si ma gândesc foarte serios dacă sa revin in industria aceasta. Am luat o pauză, am mai pus câteva kilograme... Sunt într-o mare dilemă. Sfaturi? Majoritatea forumistelor au kg in plus,unele m ai puțin dar unele peste limita. 1 1
dydy.v.1.1 Reputație: 4299 Postat Februarie 16, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Februarie 16, 2023 Acum 13 ore, schweppes123 a spus: Fii bun ... vreau sa dau de Karla... ai vreun contact ? Vezi aici la ultimul comentariu..și are anunț pe publi..și pe un alt forum. 1 1
schweppes123 Reputație: 964 Postat Februarie 16, 2023 Postat Februarie 16, 2023 Acum 2 ore, dydy.v.1.1 a spus: Vezi aici la ultimul comentariu..și are anunț pe publi..și pe un alt forum. Ea este, am recunoscut-o dupa labiile imense... Ai primit o cupa de la mine! O sa merg la ea... sa vad daca mai este la fel de serviabila ca in tinerete... 2007-2008
dydy.v.1.1 Reputație: 4299 Postat Februarie 16, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Februarie 16, 2023 1 oră în urmă, schweppes123 a spus: Ea este, am recunoscut-o dupa labiile imense... Ai primit o cupa de la mine! O sa merg la ea... sa vad daca mai este la fel de serviabila ca in tinerete... 2007-2008 Din ce am vb cu ea are mai multe nu decât da..și am fost la ea în tinerețe 😅 dar poate tu ai mai mult succes 1 1
schweppes123 Reputație: 964 Postat Februarie 16, 2023 Postat Februarie 16, 2023 1 oră în urmă, dydy.v.1.1 a spus: Din ce am vb cu ea are mai multe nu decât da..și am fost la ea în tinerețe 😅 dar poate tu ai mai mult succes Reformuleaza ce ai scris, te rog. Eu unul nu inteleg. 1
extraterestru78 Reputație: 108872 Postat Februarie 16, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 16, 2023 La 15.02.2023 la 7:26, sstela49 a spus: Bună tuturor, Stau si ma gândesc foarte serios dacă sa revin in industria aceasta. Am luat o pauză, am mai pus câteva kilograme... Sunt într-o mare dilemă. Sfaturi? Nu te cunosc dar orice revenire este binevenita, mai ales dacă ești din garda veche🤗
dydy.v.1.1 Reputație: 4299 Postat Februarie 16, 2023 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Februarie 16, 2023 Acum 4 ore, schweppes123 a spus: Reformuleaza ce ai scris, te rog. Eu unul nu inteleg. Adică.. are servicii f puține..limitate..nu mai este ce era altădată..din ce am vb cu ea..ma rog.. de asta am zis. 2
sstela49 Reputație: 61 Postat Februarie 16, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Februarie 16, 2023 Acum 2 ore, extraterestru78 a spus: Nu te cunosc dar orice revenire este binevenita, mai ales dacă ești din garda veche🤗 Imi poți da un pm? Vreau sa te rog ceva... 1
ionut_rs Reputație: 2412 Postat Februarie 24, 2023 Postat Februarie 24, 2023 Steluta esti bine venita, imi aduc aminte ca am avut cateva intalniri reusite cand stateai la Dristor😘, oralul de 10+++🏆. Eu te astept cu mare placere😉😘💋
krdjali Reputație: 120 Postat Februarie 24, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 24, 2023 Ce pierzi daca incerci ? Fani ai avut destui, ai frant si ceva inimi (cum era nenea maistru ala care dirija echipa de reabilitat blocul), ai luat si teroare de la sectoristul din Titan...deci stii cum e mersul. Ehee, ce zile de miercuri am avut...sau joia, nu mai tin minte. Bafta soro!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum