Sari la conținut

Revenirea in industria dragostei

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Bună tuturor, 

Stau si ma gândesc foarte serios dacă sa revin in industria aceasta. Am luat o pauză, am mai pus câteva kilograme... 

Sunt într-o mare dilemă. 

Sfaturi? 

Postat
Acum 2 minute, sstela49 a spus:

Bună tuturor, 

Stau si ma gândesc foarte serios dacă sa revin in industria aceasta. Am luat o pauză, am mai pus câteva kilograme... 

Sunt într-o mare dilemă. 

Sfaturi? 

Nu stiu daca il stii pe Donald Trump cu sloganul lui: "Make America great again!"

Zic si eu, Make Stela great again !

Pune o poza doua... lasa-ne un numar de whatsapp... da-le in colo de kilograme...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Care e industria dragostei?? Productia de dulciuri sau de plusuri??

Plm, noi aici suntem sa futem...

• Haha 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 39 minute, sstela49 a spus:

Bună tuturor, 

Sunt într-o mare dilemă. 

Sfaturi? 

Nu conteaza foarte mult kg in plus (pe care daca ai putina ambitie le poti da jos) daca ai servicii de top: atitudine, gfe, fk si altele. Tu stii daca iti doresti cu adevarat.

• Oras:Pula mea
  • Oras:Pula mea
Postat
7 hours ago, sstela49 said:

Bună tuturor, 

Sunt într-o mare dilemă. 

Sfaturi? 

Depinde cat de tare roade soricelul in stomac. 

Vizitator dan cel nou
Postat
Acum 8 ore, sstela49 a spus:

Bună tuturor, 

Sunt într-o mare dilemă. 

Sfaturi? 

Părerea mea umila. Dacă ai pus întrebarea, înseamnă ca te-ai gândit. Dacă te-ai gândit, ai jumătate din răspuns. Nu kg in plus sunt problema. E o chestie de diversitate. La femei si la mașini, gusturile, nu se discuta! 😎

• Oras:Ploiești
Postat
Acum 11 ore, schweppes123 a spus:

Nu stiu daca il stii pe Donald Trump cu sloganul lui: "Make America great again!"

Zic si eu, Make Stela great again !

Pune o poza doua... lasa-ne un numar de whatsapp... da-le in colo de kilograme...

https://nimfomane.com/forum/topic/18369-stela-dristor-0762866611/

Uite aici topicul ei...

Acum 11 ore, sstela49 a spus:

Bună tuturor, 

Sunt într-o mare dilemă. 

Sfaturi? 

Dulceață..tu în 2014 aveai deja câteva kilograme în plus.... crezi ca se poate și mai mult 🙈, am fost răutăcios.. stiu.. tu decizi dacă sa revii sau nu..

Am mai văzut și pe undeva pe aici ca a revenit și Karla ...celebra Karla .. care era submisiva..dar acum nu mai face mare lucru din ce făcea.. sa nu zic mai nimic..și e și ea cu muuulte kg în plus..deci dulce stela..serviciile vor face diferența 

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, dydy.v.1.1 a spus:

https://nimfomane.com/forum/topic/18369-stela-dristor-0762866611/

Uite aici topicul ei...

Dulceață..tu în 2014 aveai deja câteva kilograme în plus.... crezi ca se poate și mai mult 🙈, am fost răutăcios.. stiu.. tu decizi dacă sa revii sau nu..

Am mai văzut și pe undeva pe aici ca a revenit și Karla ...celebra Karla .. care era submisiva..dar acum nu mai face mare lucru din ce făcea.. sa nu zic mai nimic..și e și ea cu muuulte kg în plus..deci dulce stela..serviciile vor face diferența 

Fii bun ... vreau sa dau de Karla... ai vreun contact ?

Vizitator unsuflet
Postat

Poate kg in plus se datoreaza si lipsei activitatii... sexuale intense. Daca te reapuci, mai scapi de ele. Gusturile nu se discuta, sunt unii carora le plac femeile mai plinute.

• Oras:Berlin
  • Oras:Berlin
Postat
Acum 23 ore, sstela49 a spus:

Bună tuturor, 

Sunt într-o mare dilemă. 

Sfaturi? 

Majoritatea forumistelor au kg in plus,unele m ai puțin dar unele peste limita.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 13 ore, schweppes123 a spus:

Fii bun ... vreau sa dau de Karla... ai vreun contact ?

Vezi aici la ultimul comentariu..și are anunț pe publi..și pe un alt forum.

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 2 ore, dydy.v.1.1 a spus:

Vezi aici la ultimul comentariu..și are anunț pe publi..și pe un alt forum.

Ea este, am recunoscut-o dupa labiile imense...

Ai primit o cupa de la mine!

O sa merg la ea... sa vad daca mai este la fel de serviabila ca in tinerete... 2007-2008 

Postat
1 oră în urmă, schweppes123 a spus:

Ea este, am recunoscut-o dupa labiile imense...

Ai primit o cupa de la mine!

O sa merg la ea... sa vad daca mai este la fel de serviabila ca in tinerete... 2007-2008 

Din ce am vb cu ea are mai multe nu decât da..și am fost la ea în tinerețe 😅 dar poate tu ai mai mult succes

• Like 1
  • Confuz 1
Postat
1 oră în urmă, dydy.v.1.1 a spus:

Din ce am vb cu ea are mai multe nu decât da..și am fost la ea în tinerețe 😅 dar poate tu ai mai mult succes

Reformuleaza ce ai scris, te rog. Eu unul nu inteleg.

• Haha 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
La 15.02.2023 la 7:26, sstela49 a spus:

Bună tuturor, 

Sunt într-o mare dilemă. 

Sfaturi? 

Nu te cunosc dar orice revenire este binevenita, mai ales dacă ești din garda veche🤗

Postat
Acum 4 ore, schweppes123 a spus:

Reformuleaza ce ai scris, te rog. Eu unul nu inteleg.

Adică.. are servicii f puține..limitate..nu mai este ce era altădată..din ce am vb cu ea..ma rog.. de asta am zis.

• Like 2
Postat
Acum 2 ore, extraterestru78 a spus:

Nu te cunosc dar orice revenire este binevenita, mai ales dacă ești din garda veche🤗

Imi poți da un pm? 

Vreau sa te rog ceva... 

• Like 1
Postat

Steluta esti bine venita, imi aduc aminte ca am avut cateva intalniri reusite cand stateai la Dristor😘, oralul de 10+++🏆. Eu te astept cu mare placere😉😘💋

Postat

Ce pierzi daca incerci ? Fani ai avut destui, ai frant si ceva inimi (cum era nenea maistru ala care dirija echipa de reabilitat blocul), ai luat si teroare de la sectoristul din Titan...deci stii cum e mersul. Ehee, ce zile de miercuri am avut...sau joia, nu mai tin minte. Bafta soro!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...