toporr Reputație: 756 Postat Februarie 20 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 20 Pai de ce nu avem si noi pozele alea f frumoase de pe Bucuresti. Trimite in avantpremiera, sa sfaraie lumea. Link spre comentariu
blaugrana Reputație: 983 Postat Februarie 20 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 20 Acum 4 ore, toporr a spus: Pai de ce nu avem si noi pozele alea f frumoase de pe Bucuresti. Trimite in avantpremiera, sa sfaraie lumea. La București se da ora exacta și cred ,ca de aia sunt pozele frumoase Link spre comentariu
sweetkati Reputație: 10604 Postat Februarie 20 Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Telefon: 0799538781 Oras:Craiova Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 20 Hei, dragilor 🤗 Poze am avut foarte multe și aici, doar ca au fost șterse de către mine in momentul in care am spus ca nu o sa mai vizitez Timișoara 😁 au mai rămas cele citate 😅 Lasati topicul jos fiindcă sunt indisponibilă, anunț eu când o sa vin și o sa pun și poze destule 🥰 Vă pup 💋 1 1 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6202 Postat Februarie 20 Partajează Postat Februarie 20 Just now, sweetkati said: Hei, dragilor 🤗 Poze am avut foarte multe și aici, doar ca au fost șterse de către mine in momentul in care am spus ca nu o sa mai vizitez Timișoara 😁 au mai rămas cele citate 😅 Lasati topicul jos fiindcă sunt indisponibilă, anunț eu când o sa vin și o sa pun și poze destule 🥰 Vă pup 💋 Bună Unde ai locația? 🤣 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21 Partajează Postat Februarie 21 Acum 15 ore, altmarz a spus: Bună Unde ai locația? 🤣 În incinta Fabricii de Beree🤣🤣🤣 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1820 Postat Februarie 21 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Februarie 21 Acum 19 ore, blaugrana a spus: La București se da ora exacta și cred ,ca de aia sunt pozele frumoase La București se dă ora exactă pt restul țării, la noi se dă la Budapesta😄. Ps. Ești in Tm sau Arad, că nu ințeleg🙃🤣🤣🤣. Link spre comentariu
blaugrana Reputație: 983 Postat Februarie 21 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 21 Acum 4 ore, unsuflet a spus: La București se dă ora exactă pt restul țării, la noi se dă la Budapesta😄. Ps. Ești in Tm sau Arad, că nu ințeleg🙃🤣🤣🤣. Din Timișoara,doar înțelegem de ce fetele aleg ,sa meargă în București și Cluj Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1820 Postat Februarie 21 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Februarie 21 Acum 31 minute, blaugrana a spus: Din Timișoara,doar înțelegem de ce fetele aleg ,sa meargă în București și Cluj Anul trecut Tm era privilegiată, cu foarte multe fete faine. Nu stiu ce s-a intamplat intre timp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum