LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 5, 2023 Partajează Postat Martie 5, 2023 Buna dragilor, ma numesc Larisa, am 21 de ani , 42kg ,1,63m si sunt noua la Iasi, am mai lucrat doar in Suceava și am decis sa trec si pe la voi😊 O sa va las detalii aici si revin cu poze😊 Va astept sa ne cunoastem😛😋🔞❤️🔥 Servicii: Normal protejat OP/ON (in functie de igiena) Diferite pozitii 69 Sarutari pe corp, atingeri Sex oral pasiv (limbuțe)- (DOAR LA O ORA) Prețuri: O finalizare- 200 O ora (doua finalizari) -350 Extra: Ejaculare faciala - 100 Anal-150 Jocuri cu degetele(cu prezervativ)-50 CIM-50 (Doar persoane cu igiena maxima) 1 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 5, 2023 Autor Partajează Postat Martie 5, 2023 2 4 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 5, 2023 Autor Partajează Postat Martie 5, 2023 Doresc sa fac un anunt suplimentar😁 Am gasit o domnisoara obraznica pe Publi cu unele dintre pozele mele, se declara a fi "reala 100%" si voiam sa anunt ca eu nu am niciun anunt pe publi in Iasi. Deci daca viziteaza cineva "domnisoara", nu sunt eu. Ea nu doreste sa stearga pozele nici dupa ce am solicitat politicos😊. 1 1 1 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 5, 2023 Autor Partajează Postat Martie 5, 2023 am lasat aici un link pentru cei care vor mai multe convingeri din recenziile de la Suceava 🥰 Va pup😘 1 Link spre comentariu
macarons Reputație: 631 Postat Martie 6, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 6 ore, LarisaBibi a spus: Doresc sa fac un anunt suplimentar😁 Am gasit o domnisoara obraznica pe Publi cu unele dintre pozele mele, se declara a fi "reala 100%" si voiam sa anunt ca eu nu am niciun anunt pe publi in Iasi. Deci daca viziteaza cineva "domnisoara", nu sunt eu. Ea nu doreste sa stearga pozele nici dupa ce am solicitat politicos😊. Buna si bine ai venit in Iasi. Reclama acel anunt catre administratorii site-ului publi24. In alta ordine de idei, imi poti spune unde vei avea locatia si cat timp vei sta in Iasi ? Mi-ar face placere sa ne intalnim. O zi placuta. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2023 Partajează Postat Martie 6, 2023 Inainte sa pleci la SV in 2021 tu ai fost in Iasi, pe atunci ce-i drept nu stiai de forum dar cine te-a vizitat stie. Aveai locatia pe Emil Palade n.18 undeva la parter, imi amintesc ca era vara si muream de cald iar tu trebuia sa tragi perdeaua la bucatarie ca sa nu ne vada cineva. Cum intrai baia era pe dreapta. Imi amintesc de serviciile tale, erau bune. Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 6, 2023 Autor Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 8 ore, macarons a spus: Buna si bine ai venit in Iasi. Reclama acel anunt catre administratorii site-ului publi24. In alta ordine de idei, imi poti spune unde vei avea locatia si cat timp vei sta in Iasi ? Mi-ar face placere sa ne intalnim. O zi placuta. Locatie undeva pe Bulevardul Chimiei, dau locatia exacta in privat, doritorilor🥰 te astept😇 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 6, 2023 Autor Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 4 ore, hklKJL a spus: Inainte sa pleci la SV in 2021 tu ai fost in Iasi, pe atunci ce-i drept nu stiai de forum dar cine te-a vizitat stie. Aveai locatia pe Emil Palade n.18 undeva la parter, imi amintesc ca era vara si muream de cald iar tu trebuia sa tragi perdeaua la bucatarie ca sa nu ne vada cineva. Cum intrai baia era pe dreapta. Imi amintesc de serviciile tale, erau bune. Uau😃 ce memorie buna! Am stat putin atunci, nu stiu daca se pune😁🙈 dar astept sa ne revedem , am mai lucrat la servicii🤗😋 1 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 6, 2023 Autor Partajează Postat Martie 6, 2023 Doresc sa fac un anunt referitor la programari: Din prima zi am facut programari si jumatate dintre ele au fost anulate sau nu s-a mai anuntat macar anularea programarii din timp, deci, rog persoanele serioase sa se tina de cuvant iar cei care stiu ca imi incurca programul sa se abtina 😊 pupici😘😘🤗❤️ 2 Link spre comentariu
just___me Reputație: 6 Postat Martie 6, 2023 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Martie 6, 2023 Larisa, săptămâna viitoare mai esti in iasi ? 1 Link spre comentariu
dorelxx Reputație: 6 Postat Martie 6, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Martie 6, 2023 8 minutes ago, LarisaBibi said: Doresc sa fac un anunt referitor la programari: Din prima zi am facut programari si jumatate dintre ele au fost anulate sau nu s-a mai anuntat macar anularea programarii din timp, deci, rog persoanele serioase sa se tina de cuvant iar cei care stiu ca imi incurca programul sa se abtina 😊 pupici😘😘🤗❤️ Si pt cei care ajungem cu 15 min inainte si (la indicatiile si indrumarile tale) tot nu reusim sa dam de cuibusorul tau, ai vre-o recompensa? 😇🍌💦 1 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 6, 2023 Autor Partajează Postat Martie 6, 2023 NU MAI LUCREZ CU PROGRAMARI! LA SUCEAVA PARE CA SE POATE, AICI TREBUIE SA NE BATEM JOC UNII DE ALTII😂....CINE MA VREA, MA SUNA CAND VINE! NU MAI RASPUND NICI PE WHATSAPP! DOAR LA TELEFON! FARA DISCUTII DE GENUL "CONFIRMI POZELE?" NU VIN DE PE PUBLI CA SA MI SE CEARA ASA CEVA. PE SCURT NU MAI VREAU PIERDERE DE TIMP, NICI PROGRAMARI NU MAI FAC! MA VREI, MA SUNI SI VI LA MINE! P.S: M-am saturat din prima zi de Iași! Sunt fierbinte, sunt buna, sunt cum vreti voi si imi dau interesul in serviciile mele, deci chiar ma astept treaba buna daca tot am batut drumul 🤗❤️ 1 1 2 1 1 Link spre comentariu
sapora Reputație: 3 Postat Martie 6, 2023 Oras:Kolozsjvar Oras:Kolozsjvar Partajează Postat Martie 6, 2023 Ne pare rau. 1 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 6, 2023 Autor Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 39 minute, colericul a spus: Ce nu știi tu și afli abia acum e că asta e una dintre metodele practicate de proxeneții unor fete pentru a descuraja concurenta. Se practică cam pretutindeni, abia după ce-ți formezi o clientelă și vor veni și recenzii de la un localnic considerat de încredere, vei scăpa de țepe. Nu contează că e Iași, Brașov, Ploiești, Oradea, Timișoara etc e una dintre metode. Alta, mult mai dură e să se programeze, să ajungă la tine și să-ți spună dur să pleci căci iei din piața fetelor lui. O sa am mai multa rabdare...probabil am fost prea invatata cu Suceava🙄👉👈.. multumesc pt sfat, o sa tin cont. 1 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15650 Postat Martie 6, 2023 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 4 ore, LarisaBibi a spus: M-am saturat din prima zi de Iași! NU MAI LUCREZ CU PROGRAMARI! Treci si mai pe la sud Galati-Braila, aici nu mai exista notiunea de programari decat la aia din lista de "fidelizati", altfel la clientii noi nimeni nu mai tine cont de ele .... Aici e jungla adevarata , daca rezisti aici dupa prima zi si nu te fugaresc ciorile si pescarii boarfelor de pe la noi atunci cred ca ori te muti la Dunare, ori daca nu o sa ti se para Iasiul un oras extrem de frumos si de atractiv ... 6 2 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 6, 2023 Autor Partajează Postat Martie 6, 2023 Acum 2 ore, rechinu00 a spus: Treci si mai pe la sud Galati-Braila, aici nu mai exista notiunea de programari decat la aia din lista de "fidelizati", altfel la clientii noi nimeni nu mai tine cont de ele .... Aici e jungla adevarata , daca rezisti aici dupa prima zi si nu te fugaresc ciorile si pescarii boarfelor de pe la noi atunci cred ca ori te muti la Dunare, ori daca nu o sa ti se para Iasiul un oras extrem de frumos si de atractiv ... Mi-e dor de Germania😂😂🙈 Ne adaptam ce sa facem😊 1 2 1 Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Martie 7, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Martie 7, 2023 Acum 5 ore, LarisaBibi a spus: Mi-e dor de Germania😂😂🙈 Ne adaptam ce sa facem😊 Eu te aștept🤗❤️ Link spre comentariu
awokeone10 Reputație: 8817 Postat Martie 7, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Martie 7, 2023 Acum 13 ore, LarisaBibi a spus: Mi-e dor de Germania😂😂🙈 Ne adaptam ce sa facem😊 Sau poti veni si mai in sud,la capitala!🙂 Acum 15 ore, rechinu00 a spus: Treci si mai pe la sud Galati-Braila, aici nu mai exista notiunea de programari decat la aia din lista de "fidelizati", altfel la clientii noi nimeni nu mai tine cont de ele .... Aici e jungla adevarata , daca rezisti aici dupa prima zi si nu te fugaresc ciorile si pescarii boarfelor de pe la noi atunci cred ca ori te muti la Dunare, ori daca nu o sa ti se para Iasiul un oras extrem de frumos si de atractiv ... 1 Link spre comentariu
Amfostaici Reputație: 715 Postat Martie 7, 2023 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Partajează Postat Martie 7, 2023 Acum 14 ore, LarisaBibi a spus: Mi-e dor de Germania😂😂🙈 Ne adaptam ce sa facem😊 Ai doritori pe Galati sa stii...... 1 1 Link spre comentariu
ffsdnd Reputație: 7399 Postat Martie 7, 2023 Oras:Neverland Oras:Neverland Partajează Postat Martie 7, 2023 La 06.03.2023 la 4:57, macarons a spus: Buna si bine ai venit in Iasi. Reclama acel anunt catre administratorii site-ului publi24. In alta ordine de idei, imi poti spune unde vei avea locatia si cat timp vei sta in Iasi ? Mi-ar face placere sa ne intalnim. O zi placuta. La 06.03.2023 la 8:57, hklKJL a spus: Inainte sa pleci la SV in 2021 tu ai fost in Iasi, pe atunci ce-i drept nu stiai de forum dar cine te-a vizitat stie. Aveai locatia pe Emil Palade n.18 undeva la parter, imi amintesc ca era vara si muream de cald iar tu trebuia sa tragi perdeaua la bucatarie ca sa nu ne vada cineva. Cum intrai baia era pe dreapta. Imi amintesc de serviciile tale, erau bune. Dar ce memorie de elefant aveti 😲 A stat pe E. Palade.... nu stiam ca o sa ajunga in SV atunci...dar bine am facut ca am tacut din gura si am scris cand a ajuns pe SV. S-ar fi stricat, daca ramanea in IS atunci.......citeste mai sus cum se pierde cu firea mititca ca va bate-ti joc de ea 1 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 7, 2023 Autor Partajează Postat Martie 7, 2023 Acum 15 ore, Marcus6 a spus: Eu te aștept🤗❤️ Poate ne gasim😊 1 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 7, 2023 Autor Partajează Postat Martie 7, 2023 Acum 3 ore, ffsdnd a spus: Dar ce memorie de elefant aveti 😲 A stat pe E. Palade.... nu stiam ca o sa ajunga in SV atunci...dar bine am facut ca am tacut din gura si am scris cand a ajuns pe SV. S-ar fi stricat, daca ramanea in IS atunci.......citeste mai sus cum se pierde cu firea mititca ca va bate-ti joc de ea Mi-am revenit putin😂🙈 fara programari, merge struna🤗 ne intelegem cat de cat 1 1 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 8, 2023 Autor Partajează Postat Martie 8, 2023 1 1 3 Link spre comentariu
LarisaBibi Reputație: 211 Postat Martie 9, 2023 Autor Partajează Postat Martie 9, 2023 😘 1 1 12 Link spre comentariu
pitiku Reputație: 335 Postat Martie 10, 2023 Oras:Allover Oras:Allover Partajează Postat Martie 10, 2023 Acum 17 ore, LarisaBibi a spus: 😘 Woww! Superba priveliște! Sper sa te prind și eu prin oraș! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum