fratelo 1968 Reputație: 5621 Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Uite ca a facut cont pe Nimfomane si a tacut vreo cateva zile si s-a purtat impecabil atat control sa aiba un om ? Pff shokant Ai grija🤣🤣sa nu ieși din vorba lui😘dar nici el din pumnii tai🤣🤣🤣💋
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 Gata , a iesit . Ma retrag .
Rayddonovan Reputație: 63 Postat Martie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2023 Trecutul asta te va urmări toată viata, iar faptul ca tot dai târcoale acestui site, confirma cumva o vb din bătrâni, curva-i curva pana moare!
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 5 minutes ago, Rayddonovan said: Trecutul asta te va urmări toată viata, iar faptul ca tot dai târcoale acestui site, confirma cumva o vb din bătrâni, curva-i curva pana moare! Cat timp nu-s Curva ta , totu-i bine in Regat
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 6 minutes ago, Rayddonovan said: Trecutul asta te va urmări toată viata, Nu ma va urmari daca inchid paginile din Google Chrome la timp
natoporus Reputație: 5038 Postat Martie 25, 2023 Oras:* Oras:* Postat Martie 25, 2023 @KimInLove, faptul ca nu i-ati ascuns trecutul e un punct pozitiv in favoarea dvs, probabil ca multe n-ar fi facut asa. Dar in schimb, nu e prea bine ca mentineti o legatura cu acel trecut, ma refer la forum. Ar trebui sa rupeti toate legaturile cu trecutul, inclusiv forumul, ca sa va concentrati pe relatie si pe viitor. Doar o parere, of course.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 1 minute ago, natoporus said: @KimInLove, faptul ca nu i-ati ascuns trecutul e un punct pozitiv in favoarea dvs, probabil ca multe n-ar fi facut asa. Dar in schimb, nu e prea bine ca mentineti o legatura cu acel trecut, ma refer la forum. Ar trebui sa rupeti toate legaturile cu trecutul, inclusiv forumul, ca sa va concentrati pe relatie si pe viitor. Doar o parere, of course. Va multumesc pt sustinere . Dar el a insistat sa renunt la activitate si sa fiu casnica . Uneori ma mai plictisesc .
71laciport Reputație: 4157 Postat Martie 25, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Martie 25, 2023 31 minutes ago, Alecsa08 said: Trimite-l la baie si intra pe topicul despre pisici de pe telul lui, macar sa ramana blocat acolo :))) Nu incerca sa inveti pe aceasta domnisoara la diversiuni d astea, ca i unsa cu toate alifiile, stii ca i o vorba " minciuna are picioare scurte" 1
Rayddonovan Reputație: 63 Postat Martie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 25, 2023 Acum 5 minute, KimInLove a spus: Nu ma va urmari daca inchid paginile din Google Chrome la timp Dacă tot zici ca te ai retras ce mai cauti aici pe site?Pt ca te atrage curvaraseala, sunt multe care s au retras și nu se mai știe nimic de ele, dar tu tot ai întrat sa faci pe deșteapta!
71laciport Reputație: 4157 Postat Martie 25, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Martie 25, 2023 3 minutes ago, KimInLove said: Va multumesc pt sustinere . Dar el a insistat sa renunt la activitate si sa fiu casnica . Uneori ma mai plictisesc . Convinge l sa paricipe la un threesome ,sau cu un alt cuplu, sa mai diversificati, garantez ca o sa i placa
Flx01 Reputație: 7450 Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 Acum 21 minute, KimInLove a spus: Albanezul a fost un pion pe tabla mea de sah. Nu imi impart eu viata cu un albanez este roman. E tot de ce aveam eu nevoie ca sa ma simt completa ❤️ Acum 23 minute, KimInLove a spus: Va dati seama ca asta i—‘am spus . Dar in cazul meu este si adevarat. am scris numai inventii si minciuni. El stie ca eu in esenta nu suport oamenii .. maxim in Online . Iti fai seama ca tot ce-i spui poate fi folosit impotriva ta!!! Ordinea citarii, postarilor tale de mai sus nu este intimplatoare. 🤔🤫🤫🤫 1
71laciport Reputație: 4157 Postat Martie 25, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Martie 25, 2023 11 minutes ago, KimInLove said: Nu ma va urmari daca inchid paginile din Google Chrome la timp Sterge si istoricul de navigare si nu te conecta cu alte dispozitive cu contul google ca ai belit o, daca vede siteurile pe care ai navigat .
m0f0ss Reputație: 287 Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 1 oră în urmă, KimInLove a spus: Ce ati face daca iubitul vostru ar afla de site-ul Nimfomane dupa ce v-ati retras din Activitate ? si v-ar trimite ScreenShot pe Whatsap cu comentariile voastre postate aici, care bineinteles ca sunt scrie la misto. cu messajul “ Ti-am spus ca Eu vad tot ! Chiar daca Nu spun “ am incremenit efectiv . Cum i-ati explica voi noului iubit ca ce ati postat aici sunt niste scenete in care voi jucati un rol , din pura plictiseala ? oare cat de cumpatat sa fie un barbat incat sa stea calm vreo cateva zile dupa ce a spionat jumate din Contentul vostru ? cum ati reactiona ? Daca ai ceva ce e al tau, e imaginatia.. felicitari! #facemtrafic
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 25, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 25, 2023 Coase-ti pasarica mai bine.🙈 1
nila78 Reputație: 658 Postat Martie 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 25, 2023 Da-i sa asculte melodia aia cu laaaasoo laso sa zboareeee...
natoporus Reputație: 5038 Postat Martie 25, 2023 Oras:* Oras:* Postat Martie 25, 2023 3 minutes ago, KimInLove said: Va multumesc pt sustinere . Dar el a insistat sa renunt la activitate si sa fiu casnica . Uneori ma mai plictisesc . Vorbesc si eu din teorie. Daca el a insistat sa renuntati la activitatea din trecut, nu-mi pare prea bine, pentru ca asta ar trebui sa fie o actiune luata de bunavoie de catre dvs, nu la insistente. Dar si dvs chiar ar trebui sa lasati in urma trecutul, daca intr-adevar va doriti o relatie.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 4 minutes ago, natoporus said: Vorbesc si eu din teorie. Daca el a insistat sa renuntati la activitatea din trecut, nu-mi pare prea bine, pentru ca asta ar trebui sa fie o actiune luata de bunavoie de catre dvs, nu la insistente. Dar si dvs chiar ar trebui sa lasati in urma trecutul, daca intr-adevar va doriti o relatie. Nu e valabil si pentru indivizii cu Spirit Liber si Personalitati Multiple … respectiv individele ! …
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 7 minutes ago, 71laciport said: Sterge si istoricul de navigare si nu te conecta cu alte dispozitive cu contul google ca ai belit o, daca vede siteurile pe care ai navigat . Nu stiu cum dracu se face chestia asta …
Membru Premium altmarz Reputație: 6451 Postat Martie 25, 2023 Membru Premium Postat Martie 25, 2023 11 minutes ago, KimInLove said: Nu stiu cum dracu se face chestia asta … Te învăț eu când vi in România Facem schimb pe schimb
71laciport Reputație: 4157 Postat Martie 25, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Martie 25, 2023 10 minutes ago, KimInLove said: Nu stiu cum dracu se face chestia asta … Cauta tutorial "how to erase browsing history " plus intra cu "incognito" sau cu un proxy
Membru Premium altmarz Reputație: 6451 Postat Martie 25, 2023 Membru Premium Postat Martie 25, 2023 6 minutes ago, 71laciport said: Cauta tutorial "how to erase browsing history " plus intra cu "incognito" sau cu un proxy Tu îmi cam strici combinațiile 🤣
71laciport Reputație: 4157 Postat Martie 25, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Martie 25, 2023 Just now, altmarz said: Tu îmi cam strici combinațiile 🤣 Da, vreau s o prind si io' pe Inesuka sa o meditez, "free of charge"
nila78 Reputație: 658 Postat Martie 25, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 25, 2023 Las ca il invat eu pe iubi cum sa vada istoria chiar daca a fost stearsa 😂😂😂😂😂
Membru Premium MisterX Reputație: 25344 Postat Martie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Martie 26, 2023 Acum 7 ore, KimInLove a spus: Ce ati face daca iubitul vostru ar afla de site-ul Nimfomane dupa ce v-ati retras din Activitate ? si v-ar trimite ScreenShot pe Whatsap cu comentariile voastre postate aici, care bineinteles ca sunt scrie la misto. cu messajul “ Ti-am spus ca Eu vad tot ! Chiar daca Nu spun “ am incremenit efectiv . Cum i-ati explica voi noului iubit ca ce ati postat aici sunt niste scenete in care voi jucati un rol , din pura plictiseala ? oare cat de cumpatat sa fie un barbat incat sa stea calm vreo cateva zile dupa ce a spionat jumate din Contentul vostru ? cum ati reactiona ? Ti-ai dat singura raspunsul 😊! Te-a luat la pachet cu trecutul tau si implicit si cu "obrazniciile" pe care le-ai facut. Oricum tu acum esti fata cuminte 😌 deci nu are de ce sa isi faca griji! 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2023 Printul a fost clientul reginei Inesuka de la Grande?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum