witcher Reputație: 16303 Postat Martie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 10 Propun o nominalizare pentru cel mai ciudat topic. Oricât s-ar scrie, rămâne la 2 pagini 🙂 (later edit) oops, tocmai a început a 3-a 🤷♀️ 11
laurman Reputație: 121 Postat Martie 10 Postat Martie 10 Acum 4 ore, witcher a spus: Propun o nominalizare pentru cel mai ciudat topic. Oricât s-ar scrie, rămâne la 2 pagini 🙂 (later edit) oops, tocmai a început a 3-a 🤷♀️ Acum 4 ore, witcher a spus: Propun o nominalizare pentru cel mai ciudat topic. Oricât s-ar scrie, rămâne la 2 pagini 🙂 (later edit) oops, tocmai a început a 3-a 🤷♀️ Corect ,și toate pozitive ,acestea rămân ,cele negative dispar. 1
Super Premium ZombiuShogun Reputație: 1112 Postat Martie 10 Oras:buca-le Oras:buca-le Super Premium Postat Martie 10 Urmatorul val de offtopic in 3... 2... 1...
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Martie 11 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Postat Martie 11 * 1
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Martie 11 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Postat Martie 11 *
delusione Reputație: -291 Postat Martie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11 3 hours ago, Aspasia817 said: Vorbeste cu moderatorii să nu mai șteargă comentariile negative date de useri fictvi 😂. eu nu sunt user fictiv...:D dar tu tot furi curent, asta e o certitudine 2
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Martie 11 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Postat Martie 11 *
Super Premium ZombiuShogun Reputație: 1112 Postat Martie 11 Oras:buca-le Oras:buca-le Super Premium Postat Martie 11 Revenind la lucruri mai serioase, va rog sa binevoiti a-mi impartasi experienta cu Aspasia printr-o recenzie proaspat scoasa din cuptor. Mai trebuie sa si muncim din cand in cand, no? Nu doar sa poluam firul prin postari de-a-n pulea. Atras de vechile comentarii si recenzii controversate din acest topic, imi iau inima-n dinti si imi fac timp sa investighez misterul din spatele acestei fiinte. Stabilirea unui rendez-vous a fost o provocare crancena pentru ambele parti, ce s-a intins de-a lungul a catorva saptamani: ba nu putea ea, ba nu mai puteam eu, ba murea pisica, ba confundam dimineata cu dupa-miaza, etc, etc si etc. La un moment dat ma gandeam ca poate ceasurile noastre erau pe fusuri orare diferite, dar n-am pierdut speranta iar la ultima incercare am izbutit! Locatia e putin inainte de Parcul Cismigiu, cum vii dinspre Universitate. Parcare am gasit dupa ce am cotit-o la stanga pe una din stradutele alaturate. Mai este o parcare pe Splai, vis-a-vis de Memorialul Holocaustului, iar de acolo aveti in jur de trei minute de mers pe jos. Ajuns la fata locului, imi trimite informatiile privitoare obtinerii accesului in bloc. In ultimul timp, numai cu intrari cu 'nspe mii de interfoane am avut de-a face. Asa ca intru din nou in pielea lui James Bond, introduc codurile pentru ambele usi, a doua purtandu-mi ranchiuna, fortandu-ma sa sun de doua ori. In cele din urma, ma infiltrez cu succes in cladire. Doar coloana sonora lipsea. Sunt tentat sa iau liftul, doar ca sa remarc ca face parte din decor. Prin urmare, fac un pic de cardio si ma opresc in fata usii. Imi deschide Aspasia, o fata tanara, sfioasa, calma, imbracata intr-o rochie alba cu paiete stridente. Are un corp normal, bine proportionat, netonifiat. De fapt, aspectul fizic il pot descrie citand faimoasa replica din B.D: "Nu e nici frumoasa, nici urata. Nici inalta, nici scunda. Nici grasa, nici slaba...". Deci nimic iesit din comun, o fata obisnuita si naturala. Mai are niste tatuaje dar n-am stat sa le iau la puricat. Apartamentul e mare, spatios, luminos, impecabil, dotat cu mobila retro si multe camere. Ii ofer o mica atentie, iar apoi ma invita in dormitor si ma serveste cu o cana cu apa. Pastra o oarecum distanta fata de mine, dar compensa cu o zambire senina. Pe fundal era un fel de muzica jazz/blues, pe care o auzi in lifturile de la mall sau birou, ce contura o atmosfera intima. Ochelarii o trag in jos as spune eu, intrucat rama de cat-eye ii confera o alura de tocilara, de soricel de biblioteca. Totusi, nici mie nu mi-a trecut prin cap sa o rog sa ii dea jos, aerian... Ma simteam ca la doamna psiholog si incepusem sa-mi vars gandurile care ma apasau. Prin urmare, in loc sa aflu mai multe despre ea, afla ea mai multe despre mine. Peste un sfert de ora de discutii, primeste un mesaj la care e nevoita sa raspunda, moment prielnic sa ma misc la dus. Constat ca daduse drumul la apa dinainte sa-i pasesc pragul, un gest foarte frumos si de bun simt din partea ei. In felul asta nu pierd timpul in zadar, asteptand sa vina apa calda. In baie era curat si aveam la dispozitie tot ce era nevoie pentru o reimprospatare. Dupa ce revin in camera, ea se duce la baie, iar eu ma fac comod in pat. Dupa ce se intoarce, se urca langa mine pe pat si incepe cu sarutari pe corp, atingeri tandre, impulsionandu-l pe ciocanel sa se metamorfozeze in baros. Apoi trece la oral, unde ii cer sa il acopere cu caciulita. OP e facut domol, se foloseste limbuta si de maini, in asa fel incat imi stimuleaza toate terminatiile nervoase. As fi lasat-o asa mai mult timp, insa aveam si alte lucruri de bifat, si anume NP. "S-ar putea sa fie o problema", ma anunta ea. Eu ii spun sa incercam totusi si daca nu se poate, nu e nicio problema. Asa ca mi-l unge cu niste margarina din tubul aflat pe noptiera, si se aseaza incet-incet cat sa nu o doara. Intra pana la jumatate, insa e surprinzator de placut pentru mine. O las sa se miste fara graba, in timp ce suspina lin. De asemenea, sta destul de aproape ca sa-mi pot face de cap cu sanii. Apoi o rog sa stea caprinta, iar ea se conformeaza fara niciun semn de opozitie. Constat ca s-a umezit corespunzator si reusesc sa patrund mult mai adanc in lacasul ei cald si ingust. Dar nu vreau sa termin in modul asta, asa ca ii cer sa revina la oral, tot intr-o maniera soft, cu priviri lubrice, iar cateva minute mai tarziu variez puternic in ciorapul elastic. Post-rodeo, nu prea simt nevoia de imbratisari si vazand ca nici ea nu schiteaza nimic, ma urnesc din nou la dus. Ies de la baie si vad ca au mai ramas aproape 20 de minute din programare. WTF? Zici ca ma aflam in preajma unei gauri negre ca in Interstellar, ca altfel nu-mi explic cum s-a dilatat timpul in halul asta. Ma folosesc de minutele prisosite sa ne cunoastem mai bine, sa stam la o vorba si sa radem la o gluma. La fara doua minute, piesa din fundal s-a incheiat, semn ca era momentul sa plec. Apartamentul e relativ intortocheat, si nu mai stiam pe unde intrasem. Asa ca sunt calauzit de ea catre iesire. O salut, pup pe obraz, si ies pe usa. Peste cateva minute primesc de la ea un mesaj dragut de adio. Un lucru marunt, insa adauga valoare in tabloul final al intalnirii. 500 evaporati in gaura neagra pentru 1 ora. De revenit, sau de evitat? Da. ZS, out! 3 1 1
delusione Reputație: -291 Postat Martie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11 1 hour ago, Aspasia817 said: Doamne ferește, cum să fii tu user fictiv?! Tu ești cel mai de încredere user de pe forum, ai comentat despre mine pentru că ai fost la mine de minim 30 de ori, aveai tot dreptul. Noroc că nu ești genul de user care uită clonele și după 3 ani își aduce aminte de ele 😥. E singurul cont pe care il am din 2015.. 1 1
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Martie 12 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Postat Martie 12 *
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Martie 12 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Postat Martie 12 *
kzsz84 Reputație: 1067 Postat Martie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12 9 minutes ago, Aspasia817 said: Bună ziua. Caut șofer pentru deplasări în București și împrejurimi (maxim 150 de km depărtare). Îmi puteți scrie pe Whatsapp, specificând că doriți detalii despre asta. Ziceai ca iti iei carnet in primavara, erai chiar incantata 1
kzsz84 Reputație: 1067 Postat Martie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12 6 minutes ago, Aspasia817 said: Of, iar tu? Dacă aveam carnet, mai aveam nevoie de șofer? Hmm, interesant raspuns, incep iar sa cred ca vb cu 2 persoane diferite :))) Eram curios daca nu iti mai iei carnet, pentru ca atunci cand am vb face to face abia asteptai. Esti PMS ing sau care e problema? Nevermind cu raspunsul.
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Martie 12 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Postat Martie 12 * 1
kzsz84 Reputație: 1067 Postat Martie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 12 2 minutes ago, Aspasia817 said: Sunt supărată că am picat traseul iar tu pui fix cea mai tembelă întrebare… Nu știu cum faci, dar mereu când “apari” spui chestiile care ma deranjează cel mai tare 😂 Intrebarea nu era "tembela" ca nu stiam ca ai dat orasul etc... si era chiar, sa zic asa, o intrebare "caring" pt ca stiam ca era important pt tine. Anyway, imi pare rau ca l-ai picat, il iei tu pana la urma. : ) Fie vorba intre noi, raspunsul asta chiar m-a dezamagit.
11111 Reputație: 18 Postat Martie 12 Oras:București Oras:București Postat Martie 12 Bună, fac transport de persoane de 9 ani, in prezent lucrez la Bolt. Cand ai avea nevoie, as putea fi soferul tau daca doresti. Detin un Logan stepway 2020 deci nu este cazan de masina. Astept raspunsul tau, seară bună. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12 Postat Martie 12 Eu nu mai pot de râs! 🙄Andreea știi ce ți-am zis la întâlnire! Cineva se joacă cu mine!
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Martie 13 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Postat Martie 13 *
JocelynEon Reputație: 11866 Postat Martie 13 Postat Martie 13 12 minutes ago, Aspasia817 said: tarif 1000 lei 100 de minute. 1,6 ore, 6000 de secunde! 2
enriqe68 Reputație: 160 Postat Martie 13 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 13 Daca cauti sofer aici sa intelegem ca platesti in natura?... intreb pt un prieten😃 1
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Martie 13 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Postat Martie 13 * 1
Membru Premium haloowen Reputație: 4866 Postat Martie 13 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Postat Martie 13 Acum 5 minute, Aspasia817 a spus: Dacă mergem pe principiul ăsta, data viitoare când merg cu taxi/Bolt sau comand mâncare, o să îi întreb dacă preferă o finalizare în locul banilor. Te bagi la Bolt? 😂😂 Nu face greseala asta! Toti vor vrea o finalizare, cursa facand 30-100 lei! Avantaj Bolt!:)) 1
enriqe68 Reputație: 160 Postat Martie 13 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 13 Nu ma bag la nimic.... era doar un mod mai subtil sa iti zic ca e tricky ce incerci sa faci...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum