Sari la conținut

INDISPONIBILĂ

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat
Acum 18 ore, haloowen a spus:

Nu face greseala asta! Toti vor vrea o finalizare, cursa facand 30-100 lei!

Avantaj Bolt!:))

Esti sigur de asta? :))))) Eu sunt sofer Bolt in Bucuresti si supravietuiesc cu bani nu cu finalizari ;D

• Haha 5
  • pisicuts a resetat ca important acest topic
  • pisicuts a setat ca important acest topic
  • Telefon: 0735093487
  • Oras:Pe pământ
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 ore, haloowen a spus:

Nu face greseala asta! Toti vor vrea o finalizare, cursa facand 30-100 lei!

Avantaj Bolt!:))

Tocmai🥹.

Acum 12 ore, enriqe68 a spus:

Nu ma bag la nimic.... era doar un mod mai subtil sa iti zic ca e tricky ce incerci sa faci...

Nu înțeleg ce spui, dezvoltă.

• Oras:Suli-na
Postat
Acum 1 oră, 11111 a spus:

Esti sigur de asta? :))))) Eu sunt sofer Bolt in Bucuresti si supravietuiesc cu bani nu cu finalizari ;D

Da, dar mai scapi la cate o fetiță si daca faci o cursa de 30 lei si ti se ofera o gingie calda sigur ai accepta! E mai ieftin ca un KFC:)))

• Haha 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 ore, haloowen a spus:

Da, dar mai scapi la cate o fetiță si daca faci o cursa de 30 lei si ti se ofera o gingie calda sigur ai accepta! E mai ieftin ca un KFC:)))

😂😂😂

Gingie caldă?!

• Haha 1
Postat
Acum 3 ore, Aspasia817 a spus:

😂😂😂

Gingie caldă?!

Beregată suna prea urât 🙈😅

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 ore, haloowen a spus:

Beregată suna prea urât 🙈😅

Esofag, sună mai bine😂.

• Haha 3
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat
On 3/12/2024 at 2:51 PM, Aspasia817 said:

Bună ziua.
Caut șofer pentru deplasări în București și împrejurimi (maxim 150 de km depărtare). Îmi puteți scrie pe Whatsapp, specificând că doriți detalii despre asta. 

Stiu eu doi baieti din Buc... 😜 Cunosc bine orasul, nascuti si formati in pitorescul cartier Militari. Faceau livrari de electrocasnice pana au plesnit-o pe una. I-a facut sa urce pe scari o combina firgorifica in scara de vis-a-vis pana la et 8 (acolo au si lasat-o). 😆 I-au zis la clienta sa faca schimb de apartament. 🤣🤣🤣
Pt tine pretul ar fi 750 lei/ Km patrat. 🤪 Astia au o filosofie bine fundamentata, conduc in patrate... Adica, daca o strada e aglomerata fac prima la dreapta, si intra pe stradute paralele, apoi inchid patratul sau mai fac si altele daca dau de aglomeratie 😁
Pretul e pt locul din fata. Daca vrei sa stai in spate e extra 100 pt ca ai mult mai mult spatiu (e duba 🫣) si te leaga cu chingi sa nu saruti toti peretii pe la curbe. Ai marele avantaj ca sunt obisnuiti sa care... Te ajuta si cu bagajele gratis (eventual daca vrei sa iei frigiderul cu tine sa serveti clientul cu o apa rece ) 😂

• Haha 5
Postat
1 oră în urmă, Aspasia817 a spus:

Esofag, sună mai bine😂.

De unde si celebra vorba Reflux gastro-esofagian:)))

sau gag reflex, cum ne place noua sa spunem:))

• Haha 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 14.03.2024 la 9:35, haloowen a spus:

Probabil că fetele lucrează fără dentiera 😂, le mai uită într-un pahar cu apă pe noptieră...🤭🫣

...

Ce-ar fi să nimerești la o tipă super tare, super tunată etc... și să te întrebe in loc de oral protejat sau neprotejat.. "Iubi cum vrei oralul? Cu dentieră sau fără? Am niște gingii very hot" 🤭😂

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

*

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

*

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

*

• Oras:Bucuresti
Postat
11 hours ago, Aspasia817 said:

Buna dimineața! 

De astăzi mă găsiți în vechea adresă de lângă Promenda Mall/ metrou Aurel Vlaicul. 

O săptămâna frumoasă!

❤️

Ai venit in Aviatiei cumva sa ne vedem sa iti ceri scuze ca ai fost rautacioasa cu mine cand am intrebat de carnet ? :)))

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

*

Postat
14 minutes ago, Aspasia817 said:

Nu știu de unde ai știut că am picat traseul dar ai fost foarte dubios, nu am pentru ce să îmi cer scuze pentru că ai zis ceva care m-a supărat. 
😂

Dar chiar nu am stiut ca ai picat traseul... era o marlanie sa stiu si sa intreb aia.

Glumeam cu scuzele :)) desi le accept si pe PM :P

Ti-am adoptat sfatul vezi, sa nu mai fiu prost cu portofelul :)) . Faceam doar conversatie (o chestie care imi place sa o fac cu fetele) si gratis : P

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

*

• Haha 2
Postat
13 minutes ago, Aspasia817 said:

“Mârlănie” , nemârlanie, ai scris după 2h după ce l-am picat 😂.

Poate tot din coincidență scrii aici și numerele la Lotto🥹

#1 life is too short pentru diacritice pe mobil :))

#2 la 2 h am scris?! :))) talk about bad timing. Te iert ca ai fost rautacioasa!

#3 Ma simt flatat ca ai crezut ca pot sa aflu asa repede :))) 

#4 Nu credeam ca o sa mai aud vreodata de la tine ca vrei numere de la mine :)))) ....aaa erau la loto : ( ... delea n-am :P

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

*

• Inimioara 2
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Vomit cand il vad pe indragostit cum insista in prostia lui. Aspazio hai mai repede cu curatenia ca e pacat

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

^*

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am fost la Andreea in urma cu vreo luna cred (inca era in spate la Politie). Nu prea bat pozele cu realitatea, adica nu reflecta cat de scumpa e fetita asta.
Cand mi-a deschis usa, am crezut ca m-am intors in timp in liceu/facultate. Micuta si foarte finuta, parca iti e frica sa nu o rupi.
Ca si actiune, dus (nu mai stiu daca am fumat, dar nu cred), apoi in dormitor i-am facut un oral (ii place, dar zice ca nu termina la oral) :( 
Apoi a trecut ea la actiune, putin oral si m-am cerut la normal. Pozitia misionarului, terminat rapid, fata m-a dat pe spate.
Inca un dus, reintors in dormitor si ne-am pus la vorba (ma rog, mie nu-mi statea gandul la vorba, nu-mi venea sa cred ca sunt intr-o asa companie). La un momentdat a sunat un "clopotel" si m-a intrebat daca mai vreau al doilea numar. Normal ca da. M-am pus pe treaba pe la spate si am terminat in balonas. 
De revenit? Clar ca da, dar cum imi place mie, minim 90 min.
Te pup si sa ne vedem cu bine. 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua.

De astăzi mă găsiți lângă Plaza Mall.

O zi frumoasă!

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 21.03.2024 la 6:45, udarxela a spus:

Am fost la Andreea in urma cu vreo luna cred (inca era in spate la Politie). Nu prea bat pozele cu realitatea, adica nu reflecta cat de scumpa e fetita asta.
Cand mi-a deschis usa, am crezut ca m-am intors in timp in liceu/facultate. Micuta si foarte finuta, parca iti e frica sa nu o rupi.
Ca si actiune, dus (nu mai stiu daca am fumat, dar nu cred), apoi in dormitor i-am facut un oral (ii place, dar zice ca nu termina la oral) :( 
Apoi a trecut ea la actiune, putin oral si m-am cerut la normal. Pozitia misionarului, terminat rapid, fata m-a dat pe spate.
Inca un dus, reintors in dormitor si ne-am pus la vorba (ma rog, mie nu-mi statea gandul la vorba, nu-mi venea sa cred ca sunt intr-o asa companie). La un momentdat a sunat un "clopotel" si m-a intrebat daca mai vreau al doilea numar. Normal ca da. M-am pus pe treaba pe la spate si am terminat in balonas. 
De revenit? Clar ca da, dar cum imi place mie, minim 90 min.
Te pup si sa ne vedem cu bine. 

Multumesc! 🤗😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...