Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2023 Postat Decembrie 25, 2023 Vă doresc tuturor Crăciun fericit !! Mesaj personalizat pentru @cleopatra01. Să fii iubită de cine îți dorești, Să fii fericită, sănătoasă, bogată, răsfățată și respectată Crăciun fericit!! ❤
cleopatra01 Reputație: 4592 Postat Decembrie 25, 2023 Oras:Online Oras:Online Postat Decembrie 25, 2023 Acum 2 ore, potrivitu, a spus: Vă doresc tuturor Crăciun fericit !! Mesaj personalizat pentru @cleopatra01. Să fii iubită de cine îți dorești, Să fii fericită, sănătoasă, bogată, răsfățată și respectată Crăciun fericit!! ❤ Craciun fericit tuturor! 🙏 @potrivitu, multumesc! Sanatate si multe fete frumoase! 😊 1
Membru Premium 71laciport Reputație: 4119 Postat Decembrie 25, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Postat Decembrie 25, 2023 Multumesc, Craciun Linistit si Binecuvantat https://ibb.co/qW6rPjQ
goguu123 Reputație: 54 Postat Decembrie 25, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 25, 2023 au plecat toate, noi ce mai futem?
ObiMan1001 Reputație: 211 Postat Decembrie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 25, 2023 Mai erau cateva mai devreme - acu ce sa zic, e sarbatoare pentru fiecare. De maine gata, toata lumea la treaba zic 🤗🫡! Chiar ma gandeam si eu fix ca tine dar sa nu exageram 😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2023 Postat Decembrie 25, 2023 58 minutes ago, goguu123 said: au plecat toate, noi ce mai futem? Unii mai fut ce gasesc pe acasa sau prin agenda, altii pe Manuela, folosind poze sau filmulete de pe aici sau de pe google…🤣🤣🤣
goguu123 Reputație: 54 Postat Decembrie 25, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 25, 2023 cautarea este 90% din actiune
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2023 Postat Decembrie 26, 2023 😆 pe cuvântul meu de onoare Că de când mă știu.. zău dacă am mai întâlnit așa mare talent ( vecina ) de jumulitoare " 😆. " să nu care cumva, să uiți când revi, că ești dator cu niște cadouri ... Păi băi nebuno care ești , nu eu ți-am plătit comenzile online de Crăciun, alea ce naibii sunt ? 😏 Tony , Tonyșor 😌 , nu face pe idiotul, că știu sigur că pricepi ce zic . Eu îmi doresc cadouri din manuța ta 😏 , nu alea pe care le comand eu . Alo , aloo . Nu te mai aud dragă 😔. Te cred . E vina mea , mi-a scăpat telefonul și s-a spart ... 🥺 Acum știi ce îmi doresc, iepurașul meu frumos. 😖
natoporus Reputație: 5002 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:* Oras:* Postat Decembrie 26, 2023 3 hours ago, potrivitu, said: 😆 pe cuvântul meu de onoare Că de când mă știu.. zău dacă am mai întâlnit așa mare talent ( vecina ) de jumulitoare " 😆. " să nu care cumva, să uiți când revi, că ești dator cu niște cadouri ... Păi băi nebuno care ești , nu eu ți-am plătit comenzile online de Crăciun, alea ce naibii sunt ? 😏 Tony , Tonyșor 😌 , nu face pe idiotul, că știu sigur că pricepi ce zic . Eu îmi doresc cadouri din manuța ta 😏 , nu alea pe care le comand eu . Alo , aloo . Nu te mai aud dragă 😔. Te cred . E vina mea , mi-a scăpat telefonul și s-a spart ... 🥺 Acum știi ce îmi doresc, iepurașul meu frumos. 😖 Cred ca isi doreste un iPhone 15 Pro Max, impachetat frumos cu fundita. O nimica toata. :)
the_big_man Reputație: 1380 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Decembrie 26, 2023 Acum 7 ore, potrivitu, a spus: 😆 pe cuvântul meu de onoare Că de când mă știu.. zău dacă am mai întâlnit așa mare talent ( vecina ) de jumulitoare " 😆. " să nu care cumva, să uiți când revi, că ești dator cu niște cadouri ... Păi băi nebuno care ești , nu eu ți-am plătit comenzile online de Crăciun, alea ce naibii sunt ? 😏 Tony , Tonyșor 😌 , nu face pe idiotul, că știu sigur că pricepi ce zic . Eu îmi doresc cadouri din manuța ta 😏 , nu alea pe care le comand eu . Alo , aloo . Nu te mai aud dragă 😔. Te cred . E vina mea , mi-a scăpat telefonul și s-a spart ... 🥺 Acum știi ce îmi doresc, iepurașul meu frumos. 😖 Ai grijă să nu se uite prea mult la casa poporului :))))
natoporus Reputație: 5002 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:* Oras:* Postat Decembrie 26, 2023 19 minutes ago, the_big_man said: Ai grijă să nu se uite prea mult la casa poporului :)))) Si din Casa Poporului s-ar putea sa se uite ceva mai mult la intregul Bucuresti.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2023 Postat Decembrie 26, 2023 1 oră în urmă, the_big_man a spus: Ai grijă să nu se uite prea mult la casa poporului :)))) 😆 Acum 5 ore, natoporus a spus: Cred ca isi doreste un iPhone 15 Pro Max, impachetat frumos cu fundita. O nimica toata. Merită 😘
natoporus Reputație: 5002 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:* Oras:* Postat Decembrie 26, 2023 44 minutes ago, potrivitu, said: 😆 Merită 😘 Atunci sunteti un vecin darnic, ce noroc pe vecina dvs. 1
the_big_man Reputație: 1380 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Decembrie 26, 2023 Acum 13 minute, natoporus a spus: Atunci sunteti un vecin darnic, ce noroc pe vecina dvs. Bravo lui,că se descurcă. 1
natoporus Reputație: 5002 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:* Oras:* Postat Decembrie 26, 2023 29 minutes ago, the_big_man said: Bravo lui,că se descurcă. Asa este. Am glumit si eu dar, la modul serios, il priveste doar pe colegul Potrivitu ce si cum face.
Membru Premium Flx01 Reputație: 7450 Postat Decembrie 27, 2023 Membru Premium Postat Decembrie 27, 2023 Acum 23 ore, potrivitu, a spus: 😆 pe cuvântul meu de onoare Că de când mă știu.. zău dacă am mai întâlnit așa mare talent ( vecina ) de jumulitoare " 😆. " să nu care cumva, să uiți când revi, că ești dator cu niște cadouri ... Păi băi nebuno care ești , nu eu ți-am plătit comenzile online de Crăciun, alea ce naibii sunt ? 😏 Tony , Tonyșor 😌 , nu face pe idiotul, că știu sigur că pricepi ce zic . Eu îmi doresc cadouri din manuța ta 😏 , nu alea pe care le comand eu . Alo , aloo . Nu te mai aud dragă 😔. Te cred . E vina mea , mi-a scăpat telefonul și s-a spart ... 🥺 Acum știi ce îmi doresc, iepurașul meu frumos. 😖 AI BELITOOOOO🙈🙈🙈 ... SPOR LA MUNCA, si facut bani, ai nevoie mareeee🙈😆😆😆 1
Membru Premium aibelito Reputație: 3591 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Decembrie 27, 2023 Acum 3 minute, Flx01 a spus: AI BELITOOOOO🙈🙈🙈 ... SPOR LA MUNCA, si facut bani, ai nevoie mareeee🙈😆😆😆 Salut, m-ai strigat? 1 bucilescelmaifaincur
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 27, 2023 13 hours ago, natoporus said: Asa este. Am glumit si eu dar, la modul serios, il priveste doar pe colegul Potrivitu ce si cum face. Nu trebuie sa scrieti de fiecare data cand glumiti ca ati glumit.🤦♂️ Lumea de aici stie ca aveti un suflet bun.🙆♂️ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2023 Postat Decembrie 27, 2023 Acum 14 ore, the_big_man a spus: Bravo lui,că se descurcă. Mulțumesc frate ! Niciodată nu fac socoteala cât cheltuiesc, mă gândesc doar, cum să mă învârt" să câștig mai mult. Acum 22 minute, MacArthur a spus: Nu trebuie sa scrieti de fiecare data cand glumiti ca ati glumit.🤦♂️ Lumea de aici stie ca aveti un suflet bun.🙆♂️ Așa e . Și chiar dacă vreodată Natoporus, îmi zice ceva pe dos ( greu de crezut) tot ca pe o glumă o voi percepe. Suflet bun și mult bun simț.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2023 Postat Decembrie 27, 2023 Acum 47 minute, Flx01 a spus: AI BELITOOOOO🙈🙈🙈 ... SPOR LA MUNCA, si facut bani, ai nevoie mareeee🙈😆😆😆 😆 În viața asta, îmi cam permit orice aroganță și dacă nebuna vrea "iPhone 15 Pro Max" , îi cumpără băiatul un Samsung 😆. Chestia care mă cam enervează un pic, e că a doua zi după un cadou , tot nemulțumită e bă frate .
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 27, 2023 1 hour ago, potrivitu, said: Mulțumesc frate ! Niciodată nu fac socoteala cât cheltuiesc, mă gândesc doar, cum să mă învârt" să câștig mai mult. Așa e . Și chiar dacă vreodată Natoporus, îmi zice ceva pe dos ( greu de crezut) tot ca pe o glumă o voi percepe. Suflet bun și mult bun simț. Plus muulta inteligenta. 🙈 2
natoporus Reputație: 5002 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:* Oras:* Postat Decembrie 27, 2023 2 hours ago, MacArthur said: Nu trebuie sa scrieti de fiecare data cand glumiti ca ati glumit.🤦♂️ Lumea de aici stie ca aveti un suflet bun.🙆♂️ Pe acest forum, nu se stie niciodata cum poate fi interpretata chiar si cea mai nevinovata afirmatie. Asa ca sunt precaut. Si sunt flatat ca lumea ma considera bun, desi cum am mai spus, nu sunt atat de bun in realitate. As vrea sa nu mai tot vorbim despre mine, este exagerat si obositor. Colegului Potrivitu ii doresc mult succes cu vecina.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2023 Postat Decembrie 27, 2023 3 minutes ago, natoporus said: Pe acest forum, nu se stie niciodata cum poate fi interpretata chiar si cea mai nevinovata afirmatie. Asa ca sunt precaut. Si sunt flatat ca lumea ma considera bun, desi cum am mai spus, nu sunt atat de bun in realitate. As vrea sa nu mai tot vorbim despre mine, este exagerat si obositor. Colegului Potrivitu ii doresc mult succes cu vecina. Cine s-ars o data, sufla si in iaurt…🤣🤣🤣
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Decembrie 27, 2023 9 hours ago, potrivitu, said: N-ai mai vorbit cu popatatu? 🙈 😜 Nu planuieste sa revina la anul? 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum