Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Postat
Acum 1 minut, 22leon a spus:

Dacă tot vrei corectitudine , îmi spui și mie un forum serios unde unul ca tine , după ce a înjurat, jignit pe mulți,  mai ii este permis să-și continue "activitatea " ? 

Dar cum vad ca tot suferi de lipsa de atenție , aș avea s-o eu o curiozitate: cine si-a făcut mila de tine și ti-a scris textul ? Ca tu nu ești în stare nici măcar de asta 🤣🤣

Ba prostule,scuzama ca folosesc asa limbaj.

De multe ori cand eram nervos nu aveam rabdare sa le raspund astora ce ma atacau si nu mai tineam cont semne de puntuatie.

Eu l-am scris dar linistit.

Tot liniștit ți-am cautat si postarile.

Nu am nimic cu tine că ți-a dat abonament si sunt sigur ca tu nu stai in abonamentul lor,

Am dat doar un exemplu.

Nu esti doar tu uite pe e @Criticulil stiu si lui ia fost dat abonamentul moca,bine dupa el a recuperat asta face recenzii ma si daca nu ar mai fi forumul el recenzii scrie privat si tot scrie.

Asa ca nu te aprinde.

Nu sunt asa analfabet cum ma credeti uni sau unele.

Cand scriu la viteza si la nervi nu mai tin cont de puncte de numai stiu cum zii tu punctuatie nu?

• Telefon: 0752596577
  • Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 11 minute, Criticul a spus:

dar cum sterilizezi acele?

De unică folosință.....cumpărate de la farmacie și după ce sunt folosite aruncate 

• Like 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 2 minute, mistressem a spus:

De unică folosință.....cumpărate de la farmacie și după ce sunt folosite aruncate 

La farmacie când te întreabă femeile alea, pentru ce va trebuiesc, ce le spui? 🤭😂😂

• Oras:Banat
Postat
Acum 1 minut, Markos6 a spus:

Ba prostule,scuzama ca folosesc asa limbaj.

Ba idiotule, scuză-mă ca îți vorbesc așa , dar tocmai ai reacționat exact cum m-am așteptat. 

Apropo,  vezi ca eu am fost propus , tu de cate ori te-ai autopropus ptr. înverzite si ptr.a fi UL ? Ști cum numesc eu asta : milogeala.

Sau vrei să-ți amintesc de ce ti-ai luat ultimul ban ? Ca ai copiat o recenzie scrisă de altcineva la o fată si ai postat pe topicul altei fete pe alt oras ca să o promovezi ? 🤦‍♂️ Doar avea nevoie și ea 😁

Iar ti-ai petrecut weekend-ul pe forum ? 😁  Trista viata ai 😁

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, extraterestru78 a spus:

La farmacie când te întreabă femeile alea, pentru ce va trebuiesc, ce le spui? 🤭😂😂

Mă cunosc deja, îi un bărbat care mă servește îi tare amical și prietenos  🤣

• Haha 1
Postat

@22leonfii barbat nu curva si da cu minus ca eu nu am puncte deci ai avantaj.

Eu ți-am dat tie vreo data cu minus? Daca da te rog sa ma minusezi la toate postarile ca nu ma deranjeaza,eu contul il schimb.

Daca nu ți-am dat te rog sa ridici minusul si să-mi intorci vorba daca tot esti asa de destept si ai dteptate.

Postat
15 minutes ago, Markos6 said:

Nu sunt asa analfabet cum ma credeti uni sau unele.

Ne poți spune poveștile alea in care ai ajuns sa dai mii de lei la femei? Cum s-a întâmplat?

• Membru Premium
Postat
4 minutes ago, mistressem said:

E speriat... :) 

• Haha 2
Postat
Acum 8 minute, Markos6 a spus:

@22leonfii barbat nu curva si da cu minus ca eu nu am puncte deci ai avantaj.

Eu ți-am dat tie vreo data cu minus? Daca da te rog sa ma minusezi la toate postarile ca nu ma deranjeaza,eu contul il schimb.

Daca nu ți-am dat te rog sa ridici minusul si să-mi intorci vorba daca tot esti asa de destept si ai dteptate.

Ti -am dat ptr.prima propoziție. 

In postarea anterioara ,când ai vorbit civilizat nu ti-am dat minus.

Ne-am mai dat amândoi, când aveai super premium,  dar strict la postarile care conțineau un limbaj "elegant". 

Nu am de ce sa te minunez la postarile care nu ma privesc.

• Like 1
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat
Acum 6 minute, mistressem a spus:

ai pus ochii pe el?

Postat

Ba idiotule, scuză-mă ca îți vorbesc așa , dar tocmai ai reacționat exact cum m-am așteptat. 

Apropo,  vezi ca eu am fost propus , tu de cate ori te-ai autopropus ptr. înverzite si ptr.a fi UL ? Ști cum numesc eu asta : milogeala.

Sau vrei să-ți amintesc de ce ti-ai luat ultimul ban ? Ca ai copiat o recenzie scrisă de altcineva la o fată si ai postat pe topicul altei fete pe alt oras ca să o promovezi ? 🤦‍♂️ Doar avea nevoie și ea 😁

Iar ti-ai petrecut weekend-ul pe forum ? 😁  Trista viata ai 😁

Ba Boule acolo am vrut sa testez moderatoarea era un cont facut special pentru ei sai testez,asta am scris si pe forum ca pisic mi-a dat inimioara la postarea aia dupa ce am scris de ce am facut asta miam luat ban. Pe

Pai  ba mai prostule daca eu eram in Germania si ei au vazut recenzie e la mintea prostului ca liam facut un test 

Deunde dracu sa stiu eu fetele alea? Forumul il stiu stiu cum sa copii si stiu cum sa schimb cuvintele recunosc🤷 

Dar stiu si cum sa testez.

Citeazal ma pe @pisicutssa ma baneze inca odata,dar ție să-ți ea abonamentul ca e de vrajeala nu il meriti conform regulamentului.

Si nici contul tau nu merita sa mai stea mult pe aici daca nu faci recenzii.

E corect dupa regulament sau nu?

Postat
10 minutes ago, mistressem said:

dar ei nu cunosc și ce faci tu cu acele ace. Sau ii păcălesti? Sau cei de la farmacie nu au întrebat ce ai de gând să faci cu acele ace?

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 9 minute, mistressem a spus:

Stiind ce faci cu acele, e precaut, n-ar vrea sa i-o cosi de buric...

• Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat
Acum 9 minute, Lucas0 a spus:

dar ei nu cunosc și ce faci tu cu acele ace. Sau ii păcălesti? Sau cei de la farmacie nu au întrebat ce ai de gând să faci cu acele ace?

Mai Lucas, tocmai ce au inceput niste banari de "inutili" pe forum, nu cred ca scapi nici tu... sper sa nu mai revii.

Dupa ce ai incercat cu transexuali, de ceva vreme te bagi in seama cu dominatoarele, poate reusesti sa-ti spargi cumva rozeta. De ce nu incerci tu sa-ti bagi acolo o nuca si apoi doua ciocane ca sa o decojesti?

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat
Acum 2 minute, Markos6 a spus:

Ba Boule acolo am vrut sa testez moderatoarea era un cont facut special pentru ei sai testez,asta am scris si pe forum ca pisic mi-a dat inimioara la postarea aia dupa ce am scris de ce am facut asta miam luat ban. Pe

Pai  ba mai prostule daca eu eram in Germania si ei au vazut recenzie e la mintea prostului ca liam facut un test 

Deunde dracu sa stiu eu fetele alea? Forumul il stiu stiu cum sa copii si stiu cum sa schimb cuvintele recunosc🤷 

Dar stiu si cum sa testez.

Citeazal ma pe @pisicutssa ma baneze inca odata,dar ție să-ți ea abonamentul ca e de vrajeala nu il meriti conform regulamentului.

Si nici contul tau nu merita sa mai stea mult pe aici daca nu faci recenzii.

E corect dupa regulament sau nu?

Cred că tu abia aștepți sa te bage cineva în seamă,  ca ești nevorbit rău 🤣🤣  

Mi-am pierdut destul timp cu cineva ca tine , deci.....dispari 🤣🤣

• Haha 1
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Postat
Acum 43 minute, 22leon a spus:

Și eu aveam pretenții de la tine ca sa intelegi a fost o gluma la sfatul lui @Flx01 de a baga bățul prin gard , dar vad ca a ținut 🤣🤣

Pe @Flx01 sunt suparat, de aia a ținut gluma ta🤣.

Vizitator
Postat

Cred că tu abia aștepți sa te bage cineva în seamă,  ca ești nevorbit rău 🤣🤣  

Mi-am pierdut destul timp cu cineva ca tine , deci.....dispari 🤣🤣

Mai zi frate , că uite ,  clonatore,  te apreciază și încurajează.  

Mare om.

Postat
Acum 6 minute, 22leon a spus:

Ti -am dat ptr.prima propoziție. 

In postarea anterioara ,când ai vorbit civilizat nu ti-am dat minus.

Ne-am mai dat amândoi, când aveai super premium,  dar strict la postarile care conțineau un limbaj "elegant". 

Nu am de ce sa te minunez la postarile care nu ma privesc.

Multumesc ca in loc sa le ridici liai inmultit,fii barbat si om corect,nu ca si curvele.nu eu niciodata nu ți-am dat tie cu minus dar niciodata pentru că te-am respectat pentru ce ai facut pe aici inainte iti citeam recenziile cu drag dar acu nimic deasta am si cautat pe contul tau sa vad ultima recenzie.

Nu zic ca esti om rau sau nu ai contribuit aici ,dar am zis si eu cum e regulamentul nou.

Sa stii că te-am respectat si am citit destule recenzii de ale tale ,asa analfabet cum ma numiti voi uni,de la voi unii am invatat sa scriu recenzii cu ani in urma.

Eu citeam de pe un alt cont recenzile tale cu ani in urma ca nici nu stiam cum sa intru pe nimfo intram direct pe Suceava.deci eu te-am respectat mult pe tine.

Si tu ma minusezi bravo 

Postat
Chiar acum, potrivitu9 a spus:

Mare om.

Nu am nevoie de incurajare , eu doar am reacționat la postarile lui Markus.

Parcă genul asta de discuție l-ai avut si cu @MisterX.

• Like 1
  • Oras:Online
  • Oras:Online
Postat
Acum 5 minute, Criticul a spus:

Mai Lucas, tocmai ce au inceput niste banari de "inutili" pe forum, nu cred ca scapi nici tu... sper sa nu mai revii

Vor urma multe banari. Abia am inceput. :wave:

• Like 4
Vizitator unsuflet
Postat
Chiar acum, cleopatra01 a spus:

Fiecare face curătenie de promăvara cum stie, noi prin curte, tu prin curtea supremâ🤣. Spor!

Postat
Acum 5 minute, potrivitu9 a spus:

Mare om.

Tu marș ca tu nu stii nimic doar trolezi la DG de ani de zile,nu ma fa sa iti fut cateva cruci sau altele ca nu am putere nu mie  de dunga da nu am asa mare boala pe tine sa ti le  dau cu sec.

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, cleopatra01 a spus:

Daca vrei sa-ti nspun cum sa-i gasesti mai usor pe cei cu zero contributie (inclusiv pe cei ce doar citesc) iti pot spune cum ii depistam eu dar cand forumul era pe alta platforma de soft, nu stiu daca merge si acum...

Postat
Acum 7 minute, Markos6 a spus:

Multumesc ca in loc sa le ridici liai inmultit,fii barbat si om corect,nu ca si curvele.nu eu niciodata nu ți-am dat tie cu minus dar niciodata pentru că te-am respectat pentru ce ai facut pe aici inainte iti citeam recenziile cu drag dar acu nimic deasta am si cautat pe contul tau sa vad ultima recenzie.

Nu zic ca esti om rau sau nu ai contribuit aici ,dar am zis si eu cum e regulamentul nou.

Sa stii că te-am respectat si am citit destule recenzii de ale tale ,asa analfabet cum ma numiti voi uni,de la voi unii am invatat sa scriu recenzii cu ani in urma.

Eu citeam de pe un alt cont recenzile tale cu ani in urma ca nici nu stiam cum sa intru pe nimfo intram direct pe Suceava.deci eu te-am respectat mult pe tine.

Si tu ma minusezi bravo 

Dacă ai fi fost atent, inițial ti-am ridicat primul minus, dar ai continuat în cel de-al doilea mesaj cu "bă boule", deci te-am minusat din nou.

Și eu puteam sa te votez , dar nu am făcut-o. 

Ti le ridic, dar nu mai jigni lumea de pe aici.

• Like 2

Vizitator
Postat
Acum 5 minute, 22leon a spus:

Nu am nevoie de incurajare , eu doar am reacționat la postarile lui Markus.

Parcă genul asta de discuție l-ai avut si cu @MisterX.

Era doar o constatare.  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...