Sari la conținut

"Curtea" suprema

Vizitator 1_potrivitu

Postări Recomandate

Postat
Acum 7 minute, cleopatra01 a spus:

Vor urma multe banari. Abia am inceput. :wave:

Asteptam,eu abea le astept de mine stiti ca maine ca in 5 minute fac altul eu sunt invatat,dar fiti in pula mea corecti si voi si luati masuri,tre sa fac eu zeci de conturi sa va deschid ochi?

Oricum a cui a fost ideia de a bana TS  artura si 2wc respect,nustiu care dintre voi doi dar ddin partea mea sunteti bravo la decizia luata 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bă zici că e găină fără cap.  

Hai , noapte bună. 

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 9 minute, cleopatra01 a spus:

Adica cu alte cuvinte, ar cam fi cazul sa ma cumintesc si eu cu fetele astea de pe-aici 😁

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 10 minute, cleopatra01 a spus:

Ma pun imediat sa scriu o recenzie ca cine stie 🥶😂

Ps. Glumesc doar, e scrisă de ieri, azi o postez 🙂😁

Postat
Acum 8 minute, 22leon a spus:

Dacă ai fi fost atent, inițial ti-am ridicat primul minus, dar ai continuat în cel de-al doilea mesaj cu "bă boule", deci te-am minusat din nou.

Și eu puteam sa te votez , dar nu am făcut-o. 

Ti le ridic, dar nu mai jigni lumea de pe aici.

Am vazut că l-ai ridicat,stiu ca ma puteai vota si tu dar da nu ai facuto.

Ma na asta sunt nimeni si nimic nu ma va schimba,de tine imi pare asa rau ca drept să-ți zic îți citeam rencenzile cu drag cu anii in urma.

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 34 minute, mistressem a spus:

Mă cunosc deja, îi un bărbat care mă servește îi tare amical și prietenos  🤣

Seamănă cu mine🤗

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
7 hours ago, Subteranaa said:

Exact Simona, nu se plac se ignora si gata, fara înjurături.

Ea e sensibila pe el il ia gura înainte deci e clar compatibilitate zero si trebuie ignor.

Sa intelegi si tu si Ana si Ella, eu nu am nimic cu ea, mi s-a parut exagerat sa ne înjuram intre noi si am intervenit.

Si eu sper sa redevină(curtea) cum a fost, caterinca si stare de bine!

Suntem mai multe fete 😂 cand or sa vina furtuna , sa ne tinem :) sa redevină ce-o fost? Poi până acum vă înjurați între voi , acum clienții se înjură cu prostituatele :) și ne cer socoteală , altceva bune de făcut nu avem . Ce-i cu tine ?  La început , știi foarte bine ca a fost o simplă caterincă și l-am minusat , am luat o pauză de pe forum , iar discuțiile și jignirile au continuat ! Aaa ca daca ne-am vede fiecare de treaba lui/ei, totul ar fii roz … alta tâmpenie faptul ca nu suntem încărcate și ar trebuii să fim banate … ideea lui 😂 ca să vezi ce-i debita mintea , dacă ține , bine, dacă nu , iarăși bine , ies și mai vb mâine , ca am responsabilități ( tu știi ce înseamnă ;) ) seară frumoasă ❤️

• Membru Premium
Postat
Acum 7 minute, Subteranaa a spus:

Ma pun imediat sa scriu o recenzie ca cine stie 🥶😂

Ps. Glumesc doar, e scrisă de ieri, azi o postez 🙂😁

Scrisa de ieri da' vizitata fata abia azi.

Cum vine asta?

• Confuz 2

Postat
Acum 59 minute, extraterestru78 a spus:

Nu stiu ce sa zic, om vedea🤷‍♂️

Am avut meciuri tari cu ea dar după aia am vizitat-o și a fost chiar bine😂... Nu mai știu nimic de ea, a dispărut subit. I-aș mai face o vizita dacă ar apărea din nou

Fata era faina rau ma extraterestrule,dupa ce ai vizitato tu m-am vazut eu cu ia bine dupa cateva luni dupa scadalul ce a fost.Faina fata si dracoasa era si aici da si in pat🤷

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Bruneta168 a spus:

Suntem mai multe fete 😂 cand or sa vina furtuna , sa ne tinem :) sa redevină ce-o fost? Poi până acum vă înjurați între voi , acum clienții se înjură cu prostituatele :) și ne cer socoteală , altceva bune de făcut nu avem . Ce-i cu tine ?  La început , știi foarte bine ca a fost o simplă caterincă și l-am minusat , am luat o pauză de pe forum , iar discuțiile și jignirile au continuat ! Aaa ca daca ne-am vede fiecare de treaba lui/ei, totul ar fii roz … alta tâmpenie faptul ca nu suntem încărcate și ar trebuii să fim banate … ideea lui 😂 ca să vezi ce-i debita mintea , dacă ține , bine, dacă nu , iarăși bine , ies și mai vb mâine , ca am responsabilități ( tu știi ce înseamnă ;) ) seară frumoasă ❤️

E simplu, neînțelegeri mereu vor fi dar trebuie sa păstram totul intr o limita. Din punctul meu de vedere înjurăturile nu trebuie sa fie permise. Putini sunt aia care se înjurau si Albdom sau eu nu am fost dintre ei plus ca au fost banati de multe ori cei care se injurau.

Tie îți place ca aici sa fie cearta daia nasoala sau sa fie caterinca si înțepături misto? Așa gen sare si piper ca nu se poate doar floricele si porumbei albi.

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 4 minute, albdom82 a spus:

Cum vine asta?

Cu intrebarea asta nici tu nu cred ca stii ce ai vrut sa intrebi 🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Nassau
Postat
6 minutes ago, albdom82 said:

Cum vine asta?

A zis ca azi o posteaza nu ca azi o viziteaza 🤦‍♂️

• Confuz 1

"May you live in interesting times."

🗿  https://youtu.be/d6caXS8394A  🗿

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 5 minute, Subteranaa a spus:

Adica esti ca Putin ce trimite scrisoarea de condoleante inainte de a se fi prabusit avionul sau respectivul sa fi cazut pe geam...

Pot insemna trei lucruri:

nu ai fost atent in recenzie si ai precizat ca ai vizitat-o "azi" desi fusese in alta zi

e o acuzatie mai putin subtila de recenzie falsa (totusi nu cred ca e asta dar nu a fost atent la interpretari)

a incercat o gluma dar nu i-a iesit.

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Subteranaa a spus:

Chiar acum, v92610 a spus:

A zis ca azi o posteaza nu ca azi o viziteaza 🤦‍♂️

Eu stiu foarte bine ce am vrut sa spun, voi cei confuzi nu ati inteles o gluma subtila.

A fost o insinuare cum ca tu ai scrie o recenzie unei fete anume inainte de a o si vizita de fapt.

• Confuz 1

• Membru Premium
Postat
27 minutes ago, cleopatra01 said:

Se vor inmulti membrii din Banat deci? 🤔

• Haha 1

• Telefon: 0752596577
  • Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea
  • Disponibila
  • Telefon: 0752596577
  • Oras:Cluj-Napoca/Timișoara/București/ Oradea
  • Disponibila
Postat

Spune-mi ce vrei într-un mod politicos fără să mă înjuri sau să mă jignești !!😁

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
1 minute ago, albdom82 said:

Eu stiu foarte bine ce am vrut sa spun, voi cei confuzi nu ati inteles o gluma subtila.

A fost o insinuare cum ca tu ai scrie o recenzie unei fete anume inainte de a o si vizita de fapt.

Aaaaa gata acum am inteles

😂😂

Not...

• Like 1

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, albdom82 a spus:

Stiu colegule ce ai vrut sa insinuezi dar răspunsul meu era atat de banal sau usor de demontat presupunerea ta in cât am zis ca nici tu nu stii ce intrebi 😂

e ca si cum ma intrebi calule mănânci ovăz 😂😂

• Confuz 1
  • Membru Premium
Postat
Chiar acum, mistressem a spus:

Vreau sa facem dragoste! 😜

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, v92610 a spus:

Se vor inmulti membrii din Banat deci? 🤔

Cu siguranta, cum fetele nu vor sa (mai) vina la voi caci se pot uita la Netflix si de acasa, sectiunea va fi sustinuta de alde Lucas0 si tomson....

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, mistressem a spus:

Ai avea ceva impotriva ca sa facem sex?

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Subteranaa a spus:

Vreau sa facem dragoste! 😜

Chiar acum, Criticul a spus:

Ai avea ceva impotriva ca sa facem sex?

Ea vrea sa ne penetreze cu dildourile alea si noi…. niste porci bărbații ăștia 😂😂

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Subteranaa a spus:

Stiu colegule ce ai vrut sa insinuezi dar răspunsul meu era atat de banal sau usor de demontat presupunerea ta in cât am zis ca nici tu nu stii ce intrebi 😂

e ca si cum ma intrebi calule mănânci ovăz 😂😂

Cateodata pricep mai multe si mai repede doar daca ma uit la poze cu femei goale. 

Tu vorbesti putin prea complicat cateodata si eu sunt treaz de pe la 3 dimineata, deci... mai bine posteaza o poza de care ziceam sa pot pricepe si eu mai repede 😁

• Haha 1

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, albdom82 a spus:

Cateodata pricep mai multe si mai repede doar daca ma uit la poze cu femei goale. 

Tu vorbesti putin prea complicat cateodata si eu sunt treaz de pe la 3 dimineata, deci... mai bine posteaza o poza de care ziceam sa pot pricepe si eu mai repede 😁

Baga niste somn atunci 😁

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...