Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Acum 16 ore, cllevio a spus: Ai fost tu acolo ca sa te pronunti asupra situatiei reale ? Sa aduca evidente pentru ceea ce declara. Cu atat mai mult tu . pe mine nu ma intereseaza de ceea ce scriu niste anonimi pe internet am trecut de stadiul asta de mult . Asa a spus si ala ca e nevinovat si si-a luat 3 ani de puscarie si 10 de interdictie;) Alo !! Ce evidențe? Din discuția voastră a reieșit că așa au stat lucrurile. Când a spus pisicul , că ți-o dat palme la fund și te-a tras de de par in poziția capră, tu nu ai negat, din contră , te-ai supărat pe el și l-ai făcut "nesimțit" , că de ce a făcut așa , că tu ești o " finută" Foarte bine că nu te interesează ce spun " niște anonimi" Treci peste.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Acum 10 minute, Marcus6 a spus: Plătești tu tot? Ar plăti Dar mai întâi trebuie să și dovedești că meriți 😏 . O vizită la dânsa .
ritchard00 Reputație: 879 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Undeva pe lângă Bacău Oras:Undeva pe lângă Bacău Postat Iulie 2, 2023 Acum 17 minute, AlexaNdrA1q a spus: Fata disponibila caut băiat disponibil de o vacanta în Dubai septembrie 😂😂 E supraestimat Dubaiul ca destinație de vacanță.
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 2, 2023 Acum 1 minut, potrivitu a spus: Ar plăti Dar mai întâi trebuie să și dovedești că meriți 😏 . O vizită la dânsa . Mă întrebi ,sau îmi zici sa merg?😁
the_big_man Reputație: 1428 Postat Iulie 2, 2023 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Postat Iulie 2, 2023 Acum 21 minute, AlexaNdrA1q a spus: Fata disponibila caut băiat disponibil de o vacanta în Dubai septembrie 😂😂 Daca era pe Oceania in Kiribati sau America Centrală in Trinidad Tobago sau Aruba,mă băgam.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: Mă întrebi ,sau îmi zici sa merg?😁 Nici una nici alta. Zic că până să plătească ea o vacanță în Dubai cu tine , ar trebui să simtă " dacă investiția în tine , merită toți bani. Da se vede că aici vă potriviți. Succes.
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 2, 2023 Acum 1 minut, potrivitu a spus: Nici una nici alta. Zic că până să plătească ea o vacanță în Dubai cu tine , ar trebui să simtă " dacă investiția în tine , merită toți bani. Da se vede că aici vă potriviți. Succes. Pai fata caută pe cineva să-i plătească ei vacanta,nu să plătească ea,așa merge singura și își găsește acolo un iubi😁
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Acum 21 minute, Marcus6 a spus: Plătești tu tot? Eu am zis fata disponibila caut băiat.. deci el sa plătească..iar eu ii ofer timpul meu 😁 și asa nu ai ce sa faci cu banii ...îți dau oferta!? Eu chiar caut oferte ptr Dubai în august la sfârșit. Sau Egipt Acum 9 minute, potrivitu a spus: Ar plăti Dar mai întâi trebuie să și dovedești că meriți 😏 . O vizită la dânsa . Pai ce eu sunt fraiera sa plătesc eu 🤨 am prieteni și cunoștințe acolo..la o adică as putea sa ma duc singura și sa mi plătesc doar biletele 😅😅 dar de ce când pot acompania pe cineva la o plimbarica 😂numai habibi sa nu fie ca ..acolo rămân 🤭 Și dacă ii plătesc eu ...rămâne și el pe acolo ca în baza mea..când o sa ajung la arăbetii aia frumos după care mor eu ..uit și de @altmarz😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: Pai fata caută pe cineva să-i plătească ei vacanta,nu să plătească ea,așa merge singura și își găsește acolo un iubi😁 Imediat îl găsesc.. ii zic 2-3vorbe în araba ma și mărit..mancare știu sa ii fac..ala e..gata ..ma duc sa ma mărit în august
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 2, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Imediat îl găsesc.. ii zic 2-3vorbe în araba ma și mărit..mancare știu sa ii fac..ala e..gata ..ma duc sa ma mărit în august Și cu mine cum rămâne?🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: Și cu mine cum rămâne?🤔 Cum cum rămâne.. ii zic ca ești fratele meu..ca dacă ii spun verișor ne și omoară ca la ei verii se căsătoresc între ei unii..😂asa ii zic ca ești fratimiu ..și îl tocam pe ala ..îl lasam chel..tie îți caut una bucata romana..înveți limba araba..te dai arab închiriem mașini scumpe faci pe loverboy o lași cheala și după... ne tragem păcatele împreuna 😂
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 2, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Cum cum rămâne.. ii zic ca ești fratele meu..ca dacă ii spun verișor ne și omoară ca la ei verii se căsătoresc între ei unii..😂asa ii zic ca ești fratimiu ..și îl tocam pe ala ..îl lasam chel..tie îți caut una bucata romana..înveți limba araba..te dai arab închiriem mașini scumpe faci pe loverboy o lași cheala și după... ne tragem păcatele împreuna 😂 😂😂😁😁 Tu cred că nu ai dormit destul asnoapte,sau vezi poate ai temperatura🤭😁😁😁❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Chiar acum, Marcus6 a spus: 😂😂😁😁 Tu cred că nu ai dormit destul asnoapte,sau vezi poate ai temperatura🤭😁😁😁❤️ Chiar nu am dormit suficient..sunt agitata n am chef de nimic decât de un strand..dar am apucat sa fac câteva programari...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: 😂😂😁😁 Tu cred că nu ai dormit destul asnoapte,sau vezi poate ai temperatura🤭😁😁😁❤️ Deci concluzia mergem pe banii tai sa înțeleg.
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 2, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Chiar nu am dormit suficient..sunt agitata n am chef de nimic decât de un strand..dar am apucat sa fac câteva programari... Era fain la ștrand ,azi e cald e Duminică,ia și mergi mai târziu.
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 2, 2023 Acum 13 minute, AlexaNdrA1q a spus: Deci concluzia mergem pe banii tai sa înțeleg. Pai ce o sa facem ,doar gratis nu se poate.
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 2, 2023 Mă pun sa dorm vreo 2 ore ,noapte buna.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Acum 6 minute, Marcus6 a spus: Mă pun sa dorm vreo 2 ore ,noapte buna. Pune mana și vezi biletele alea lasă dormitul .😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Acum 20 minute, Marcus6 a spus: Era fain la ștrand ,azi e cald e Duminică,ia și mergi mai târziu. N am cum ca am programari din 2h în 2h
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 2, 2023 1 oră în urmă, AlexaNdrA1q a spus: N am cum ca am programari din 2h în 2h
Cozonac_7 Reputație: 699 Postat Iulie 2, 2023 Oras:frumosul oras de pe malul Begai Oras:frumosul oras de pe malul Begai Postat Iulie 2, 2023 Vezi că nu e cea mai bună perioadă. In august mori de cald acolo și cred că e și perioada lor de Ramadan sau cum îi zice...e plin de restricții. Mai ales pt femei 🥲
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Iulie 2, 2023 Acum 22 minute, Cozonac_7 a spus: Vezi că nu e cea mai bună perioadă. In august mori de cald acolo și cred că e și perioada lor de Ramadan sau cum îi zice...e plin de restricții. Mai ales pt femei 🥲 Nu e in August ,pe 27 Septembrie au Ramadan Bairam😂 eu le știu sărbătorile că am colegi musulmani,da au început să-mi provoace sâlă.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Acum 28 minute, Cozonac_7 a spus: Vezi că nu e cea mai bună perioadă. In august mori de cald acolo și cred că e și perioada lor de Ramadan sau cum îi zice...e plin de restricții. Mai ales pt femei 🥲 Ramadanul a fost deja..nu i bai! Sunt obijnuita cu mediul lor
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2023 Postat Iulie 2, 2023 Acum 3 minute, Marcus6 a spus: Nu e in August ,pe 27 Septembrie au Ramadan Bairam😂 eu le știu sărbătorile că am colegi musulmani,da au început să-mi provoace sâlă. Ramadan a fost în Martie-Aprilie Știu eu ca îl aștept an de an sa mănânc mult 😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum