Membru Premium marianblaga Reputație: 3825 Postat Iulie 8, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 12 minute, AlexaNdrA1q a spus: S-a rupt lanțul de iubire...și a început a ruginii😅 pana vine @Marcus6eu iau toate pulilii😂😂🤣😂😂 am murit . nici eminescu nu le-ar fi zis mai bine... Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 3 minute, marianblaga a spus: pai nici nu trebuie. ...si am scris "usurel". eu am observat ca tu injuri mult, dar fetele vesele (unele), au zis ca esti ok ca om (chiar daca aparentele indicau contrariul). iar eu am preluat parerea lor cand mi-ai scris despre un user ca e lucru slab. PS. nu cu mine (te) lupti pe acest forum. Nu mă lupt cu nimeni.fiecare crede ce vrea,eu mă știu cum sunt Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 8, 2023 Chiar acum, AlexaNdrA1q a spus: Tot acolo duce 😅 ...am inteles era aceeasi coada...dar mai pe ocolite 🤭 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: ...da cred ca era altul contextul 🤭 În acel context...eu, am specificat că mă mulțumesc, sa fiu... cel cu "florile😁 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: 🤭🤭🤭 te pup🤗🤗 Eu, peste tot!! 🤗 Link spre comentariu
ritchard00 Reputație: 870 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Undeva pe lângă Bacău Oras:Undeva pe lângă Bacău Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 5 minute, AlexaNdrA1q a spus: Pe asta am pus-o și eu mai demult! 🤭😅 E selfie ?! Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 7 minute, MisterX a spus: Pacat ca nu esti primul la rand 🥹 https://ibb.co/wQpVQyX Da sunt departe ,da și când o să-mi vina randul,nu o sa mai discute fata cu voi🤭 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Chiar acum, ritchard00 a spus: E selfie ?! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂am muritt😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 1 minut, colericul a spus: Am notat pentru restul, nu pentru mine... desi a primit note mici si nu face multe, m-am simtit mai bine la Ioana din cele noi testate... sara21s si Acular stii cum sunt si clar ca le voi prefera pe ele dar descoperirea anului pentru mine e Corina de la Iasi, e fata perntru care merita sa fac cateva sute de kilometri daca vreau sa ma binedispun... Depinde de fiecare,mie Giulia mi-a plăcut rău. Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 3 minute, Marcus6 a spus: Da sunt departe ,da și când o să-mi vina randul,nu o sa mai discute fata cu voi🤭 Normal...o sa ii tii gurita ocupata, la cate s-au strans in tine... Si eu as face la fel 🤭 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 @Marcus6Pai ce facem iubitul meu nedescoperit din alta tara😂😂e frumos asa sa fii departe sa ma lasi sa ma usuc de dor și sa vorbești despre alte fete în ochii mei asa pe față!?😂😂 ehhh las ca ti-o tai,eu ție acuș!! 😒🥹 Acum 4 minute, Marcus6 a spus: Da sunt departe ,da și când o să-mi vina randul,nu o sa mai discute fata cu voi🤭 Dacă ajunge @altmarzînaintea ta..e jale....nici pe forum nu mai intru 🤭😁😅 Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: @Marcus6Pai ce facem iubitul meu nedescoperit din alta tara😂😂e frumos asa sa fii departe sa ma lasi sa ma usuc de dor și sa vorbești despre alte fete în ochii mei asa pe față!?😂😂 ehhh las ca ti-o tai,eu ție acuș!! 😒🥹 Dacă ajunge @altmarzînaintea ta..e jale....nici pe forum nu mai intru 🤭😁😅 Tu nebunatica așteaptă mă că ajung eu.🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 2 minute, MisterX a spus: Normal...o sa ii tii gurita ocupata, la cate s-au strans in tine... Si eu as face la fel 🤭 Vede el pe dracu atunci când o ajunge 😅și de incognito ...tot pe dracu vede 😅îl iau după miros ..ptr ca e iubire mare..am sa simt prezenta lui 🙄🥰 vai de unde scot siropurile astea ca ma ia și capu 😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus: @Marcus6Pai ce facem iubitul meu nedescoperit din alta tara😂😂e frumos asa sa fii departe sa ma lasi sa ma usuc de dor și sa vorbești despre alte fete în ochii mei asa pe față!?😂😂 ehhh las ca ti-o tai,eu ție acuș!! 😒🥹 Dacă ajunge @altmarzînaintea ta..e jale....nici pe forum nu mai intru 🤭😁😅 Ouch...asta a durut! Nu ai pic de mila de gurita ta...nu te gandesti ca odata si odata tot ajunge si randul lui 😂 3 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus: @Marcus6Pai ce facem iubitul meu nedescoperit din alta tara😂😂e frumos asa sa fii departe sa ma lasi sa ma usuc de dor și sa vorbești despre alte fete în ochii mei asa pe față!?😂😂 ehhh las ca ti-o tai,eu ție acuș!! 😒🥹 Dacă ajunge @altmarzînaintea ta..e jale....nici pe forum nu mai intru 🤭😁😅 Lumea este în mâinile celor care au curajul sa viseze și să riște să-și trăiască visele.... 😉 Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Vede el pe dracu atunci când o ajunge 😅și de incognito ...tot pe dracu vede 😅îl iau după miros ..ptr ca e iubire mare..am sa simt prezenta lui 🙄🥰 vai de unde scot siropurile astea ca ma ia și capu 😂😂 Bine Alexandra,vedem noi care și cum🤗🌹❤️ Link spre comentariu
ritchard00 Reputație: 870 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Undeva pe lângă Bacău Oras:Undeva pe lângă Bacău Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 2 minute, AlexaNdrA1q a spus: Vede el pe dracu atunci când o ajunge 😅și de incognito ...tot pe dracu vede 😅îl iau după miros ..ptr ca e iubire mare..am sa simt prezenta lui 🙄🥰 vai de unde scot siropurile astea ca ma ia și capu 😂😂 @AlexaNdrA1q+ @Marcus6= love?! Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 1 minut, ritchard00 a spus: @AlexaNdrA1q+ @Marcus6= love?! ++++++ etc. =love🤭 Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 2 minute, ritchard00 a spus: @AlexaNdrA1q+ @Marcus6= love?! Zici tu că mă iubește?😂 Ei se joacă fata cu mine,dar o sa plângă ea după mine.🤭 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: Ouch...asta a durut! Nu ai pic de mila de gurita ta...nu te gandesti ca odata si odata tot ajunge si randul lui 😂 Nu ma tem eu de maciuca😎😈 ma tem sa nu fiu dezamagita când primesc "amenintari" 🤣😁ahhh ca iar am aruncat-o! 🤭🤣 @Marcus6 Chiar acum, scorpion1970 a spus: Lumea este în mâinile celor care au curajul sa viseze și să riște să-și trăiască visele.... 😉 Adică sa ma pun la somn sa îl visez și după sa fac a doua zi ce am visat!? 🤭pardon..sa visez ceva frumos și sa fac a doua zi ce visez noaptea :)) 😁🤭 Chiar acum, Marcus6 a spus: Bine Alexandra,vedem noi care și cum🤗🌹❤️ Hm! Ți am zis eu ... ori ne luam la omor pe aici prin locație...ori verificam rezistenta la mașină de spălat! Ca la blatul de bucătărie am testat deja cu ala de mi place rău 😅😅😁🤣 hihihi iar am fost rea 😁😘 te pup 😘😘 Link spre comentariu
ritchard00 Reputație: 870 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Undeva pe lângă Bacău Oras:Undeva pe lângă Bacău Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 2 minute, scorpion1970 a spus: ++++++ etc. =love🤭 Adica @AlexaNdrA1q își face harem ? Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: ...dar o sa plângă ea după mine.🤭 ...daca o tragi de par 🙄 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 1 minut, Marcus6 a spus: Zici tu că mă iubește?😂 Ei se joacă fata cu mine,dar o sa plângă ea după mine.🤭 Vedeți vedeți iar ma amenința acest individ 😂😂😂morrr ..înțeleg numai ce vreau eu! Am chef de caterinca rău de tot !! Asta cred ca de la lipsa de p..a Deja e a doua zi de lipsa ..serios!! 🤨 Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 1 minut, AlexaNdrA1q a spus: Nu ma tem eu de maciuca😎😈 ma tem sa nu fiu dezamagita când primesc "amenintari" 🤣😁ahhh ca iar am aruncat-o! 🤭🤣 @Marcus6 Adică sa ma pun la somn sa îl visez și după sa fac a doua zi ce am visat!? 🤭pardon..sa visez ceva frumos și sa fac a doua zi ce visez noaptea :)) 😁🤭 Hm! Ți am zis eu ... ori ne luam la omor pe aici prin locație...ori verificam rezistenta la mașină de spălat! Ca la blatul de bucătărie am testat deja cu ala de mi place rău 😅😅😁🤣 hihihi iar am fost rea 😁😘 te pup 😘😘 A cedat blatul?🤔 Aici nu joci corect mașină de spălat e mai rezistentă,da o probam nu mie frică. Link spre comentariu
Marcus6 Reputație: 1978 Postat Iulie 8, 2023 Oras:Berlin Oras:Berlin Partajează Postat Iulie 8, 2023 Acum 1 minut, MisterX a spus: ...daca o tragi de par 🙄 De care păr? Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 Chiar acum, ritchard00 a spus: Adica @AlexaNdrA1q își face harem ? Mda....dar cine este "favorita".... Cine este Hurrem (masculina) din haremul lui Suleyman(@AlexaNdrA1q) ???? 😀 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum