Sari la conținut

Bella colega izza deeptrhoat! 0733157368

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 9 ore, Saracu a spus:

Si si facut shootingul in germanica?

Da 🥰

Postat
Acum 8 ore, crissti98 a spus:

Bai fratilor 🤬,

Si eu, pe-aici atras de "Bella colega Izza" (dap, si eu am fost la Izza 😁)

...as fi postat mai "taios" celor 2; dar ma abtin din respect pentru colegul @inconfundabil

(sa zic ca nu e la cel initial; desi nu-s bun la tinut minte schimbaile de cont, cre' ca aveam o parere buna de userul de dinainte..)

Dar: ce dreaq comentati aiurea :@???? Sunteti mercurial sau "arbitrii" despre aparitiile  caprioarelor???

Bai nene, ori zici c-ai fost - si scrii ce dreaq vrei...numa' adevar sa fie - ori te abtii!!!

Dar, ca sa postezi cu "huo!" in numele "comunitatii"???? Da-o in p***zda ma-sii!!!

Revin la faza din BD...."cine (sau ce) va recomanda" ca arbitrii? Lasati-ne nene sa judecam...sau macar "demascati" impostoarele cu comments-uri utile. Nu cu nivel de pret sau boschetarii gen:"...dupa cum arata"

Hai sa vedem ce zice lumea care a hotarat ca merita incercarea....

:fuck

🥰🥰🥰🥰🥰

Postat
Acum 8 ore, crissti98 a spus:

Bai fratilor 🤬,

Si eu, pe-aici atras de "Bella colega Izza" (dap, si eu am fost la Izza 😁)

...as fi postat mai "taios" celor 2; dar ma abtin din respect pentru colegul @inconfundabil

(sa zic ca nu e la cel initial; desi nu-s bun la tinut minte schimbaile de cont, cre' ca aveam o parere buna de userul de dinainte..)

Dar: ce dreaq comentati aiurea :@???? Sunteti mercurial sau "arbitrii" despre aparitiile  caprioarelor???

Bai nene, ori zici c-ai fost - si scrii ce dreaq vrei...numa' adevar sa fie - ori te abtii!!!

Dar, ca sa postezi cu "huo!" in numele "comunitatii"???? Da-o in p***zda ma-sii!!!

Revin la faza din BD...."cine (sau ce) va recomanda" ca arbitrii? Lasati-ne nene sa judecam...sau macar "demascati" impostoarele cu comments-uri utile. Nu cu nivel de pret sau boschetarii gen:"...dupa cum arata"

Hai sa vedem ce zice lumea care a hotarat ca merita incercarea....

:fuck

Facem angheeboot ca pe germania nui problema🤣🤣🤣🤣

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 47 minute, claudiu1691 a spus:

[17.04, 13:46] Claudiu: Frumoasă colega❤️❤️❤️
[17.04, 13:46] Claudiu: Întra și separat dau doar la show???
[17.04, 13:46] Claudiu: Ti💋💋💋
[17.04, 14:50] Rai: Și și
[17.04, 14:56] Claudiu: Super.. cat vrea 150???
[17.04, 18:19] Rai: 300 amândouă sau 200 singuta
[17.04, 18:20] Claudiu: 💪🏻💪🏻💪🏻💋💋💋

Trageți voi concluzia...asta este discuție purtată cu Iza...se vede data...

E o discutie purtata cu Iza.. sau e doar un text scris de tine 🤔?

Ps- Scuze pentru tripla postare, nu stiu cum de a aparut asa🙈

Postat

Daca si specimenele astea merita 1200/h inseamna ca suntem dusi cu pluta rau, are 1 m si-o flegma si doua tate lasate, cealalta putin mai inalta si tate nema,lipsa cur, pentru ce 1200 lei? Inseamna ca Mona si Crisu ar trebui sa ceara vreo 3k.

treziti-va fratilor!

• Like 4
  • Haha 3
Postat
Acum 3 ore, claudiu1691 a spus:

[17.04, 13:46] Claudiu: Frumoasă colega❤️❤️❤️
[17.04, 13:46] Claudiu: Întra și separat dau doar la show???
[17.04, 13:46] Claudiu: Ti💋💋💋
[17.04, 14:50] Rai: Și și
[17.04, 14:56] Claudiu: Super.. cat vrea 150???

Trageți voi concluzia...asta este discuție purtată cu Iza...se vede data...

Sunt izza acum ce vrei sa spui cu asta ?am spus clar la cum lucram impreuna ca acestea ne sunt preturile la duo iubire 

• Membru Premium
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 15 ore, bela25 a spus:

Show cu colega este finalizarea impreuna cu ea 600 /30 de min 

Ora impreuna  cu colega izza deeptrhoat  este 1200 / ora

IMG-20230418-WA0002.jpg

IMG-20230418-WA0003.jpg

IMG-20230418-WA0004.jpg

IMG-20230418-WA0005.jpg

IMG-20230418-WA0006.jpg

IMG-20230418-WA0007.jpg

IMG-20230418-WA0008.jpg

IMG-20230418-WA0009.jpg

IMG-20230418-WA0010.jpg

IMG-20230418-WA0011.jpg

Acum 5 ore, claudiu1691 a spus:

Showul este 300/600 sau 600/1200??

Postat
Acum 5 minute, haloowen a spus:

Showul este 300/600 sau 600/1200??

600 fin/1200h(probabil cu doua fin)

• Mersi 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Barista a spus:

600 fin/1200h(probabil cu doua fin)

Aia zic, dar in discutia aia de pe wp  se intelegea altceva: 300 amandoua!

17.04, 18:19] Rai: 300 amândouă sau 200 singuta

• Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat

Inca nu s a familiarizat cu rumanische sprachen si mai incurca contextul & sumele. Nu fiti rai 

• Inimioara 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare. Tocmai ce am fost la cumatra Bella.... Pentru ca tin la voi, las si eu parerea la cald. 

Nu merită. M-am prezentat conform discuției, i-am descris ce e ala deepthroat pentru ca am mai intalnit fete care nu stiu. A zis super "Aia in germania nici o muie nu stiu sa dea" zic mamaaaaa sa vezi muia dracu acum. A luat soldatul in gura, s-a infipt cat era inca lesinat si cam atat... A inceput sa se scuze ca e mare, ca vomita, ca orice. Am asezat-o frumusel pe spate, am dat fix de 10 ori din cur si aud "Gata ca vomit" Apoi muia aia la care visam s-a transformat in laba. In concluzie nu merita, bani aruncați pe fereastră. Nu e nici pe GFE ca sa zici ca ar compensa(nu ca as cauta asta).... Este o fata si atat. Laba =200 lei de baut cu baietii si vei fi mai castigat. 

Pacat de colega pt ca ea merita banii. Cu mine s-a chinuit si am fost multumit mereu. 

Notă 5 doar pt ca a luat soldatul tot in gat de cateva ori. 

Va pup 

• Like 4
  • Mersi 4
  • Haha 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 4 ore, haloowen a spus:

Aia zic, dar in discutia aia de pe wp  se intelegea altceva: 300 amandoua!

17.04, 18:19] Rai: 300 amândouă sau 200 singuta

De persoana gen 300

Postat
Acum 1 oră, eugen2012 a spus:

Salutare. Tocmai ce am fost la cumatra Bella.... Pentru ca tin la voi, las si eu parerea la cald. 

Nu merită. M-am prezentat conform discuției, i-am descris ce e ala deepthroat pentru ca am mai intalnit fete care nu stiu. A zis super "Aia in germania nici o muie nu stiu sa dea" zic mamaaaaa sa vezi muia dracu acum. A luat soldatul in gura, s-a infipt cat era inca lesinat si cam atat... A inceput sa se scuze ca e mare, ca vomita, ca orice. Am asezat-o frumusel pe spate, am dat fix de 10 ori din cur si aud "Gata ca vomit" Apoi muia aia la care visam s-a transformat in laba. In concluzie nu merita, bani aruncați pe fereastră. Nu e nici pe GFE ca sa zici ca ar compensa(nu ca as cauta asta).... Este o fata si atat. Laba =200 lei de baut cu baietii si vei fi mai castigat. 

Pacat de colega pt ca ea merita banii. Cu mine s-a chinuit si am fost multumit mereu. 

Notă 5 doar pt ca a luat soldatul tot in gat de cateva ori. 

Va pup 

Mersi atata stiu atata fac🤣🤣🤣🥰 tia placut dar nu recunosti🤣🤣🤣🥰🥰🥰ca ai vrut sa stai mai mult dar nu am avut timp stiu ca ma yubesti🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Haha 4
  • Minus 3
Postat
Acum 27 minute, bela25 a spus:

Mersi atata stiu atata fac🤣🤣🤣🥰 tia placut dar nu recunosti🤣🤣🤣🥰🥰🥰ca ai vrut sa stai mai mult dar nu am avut timp stiu ca ma yubesti🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

As fi stat daca rezistai la ce aveambeu de facut cu tine... Aia e, mai cautam

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 36 minute, bela25 a spus:

De persoana gen 300

Gen, daca vin doar la voi doua, o finalizare, platesc 300! 

300 ti-i da iza si tu ii dai ei 300:))))

Chiar daca voi nu finalizati, eu ma descurc sa fac o stropitoare pe cele doua flori din gradina!😁

• Haha 1
Postat
Acum 51 minute, eugen2012 a spus:

As fi stat daca rezistai la ce aveambeu de facut cu tine... Aia e, mai cautam

🥰🥰🥰🥰🥰

Postat
Acum 4 ore, 71laciport a spus:

Inca nu s a familiarizat cu rumanische sprachen si mai incurca contextul & sumele. Nu fiti rai 

Multumesc🥰🥰🥰🥰

Postat
3 hours ago, bela25 said:

Pai bby nu merge cu raspunsul asta, ca noi nu avem 3 anisori …

Noi bani avem, dar vrem sa te futem cum trebuie, sa nu plecam cu nervi. Ma rog, pt cei pasionati de minione.

Tu ai de pierdut ;)

• Like 3
  • Haha 1
Postat

asa mult te bucuri sa ne vezi, ca nici macar nu te-ai injosit sa faci cateva poze pe meleagurile astea. Noua ne ajung cateva capturi de ecran de pe telefon, ca doar sunt facute "la Jermania" ce naiba!
La cata reclama ti s-a facut cand tu erai inca in microbuz, ai cam dat cu pizda-n balta.
Iar faza cu 'primesti doua platesti trei'... or mai fi si prosti pe lume, de ce sa nu profitati de ei, nu?

• Like 2
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Când  ți-a făcut introducerea iza zicea de 300 fin și 600h....plm nu cred că o sugeți mai bine decât Mona și cris să cereți dublu

• Oras:Pizde tat
  • Oras:Pizde tat
Postat
7 hours ago, eugen2012 said:

Am asezat-o frumusel pe spate, am dat fix de 10 ori din cur si aud "Gata ca vomit" Apoi muia aia la care visam s-a transformat in laba.

On 4/16/2023 at 10:33 PM, Raisa2020 said:

Deci țin sa va anunț ca am o competitoare am aflat ca o suge pana la coaie exact ca mine numai ca mai feminină și sexy și supt cu capul jos 🥰🥰💋💋❤️❤️

Deci? 

• Haha 1

Postat
Acum 4 ore, cerculetmic a spus:

asa mult te bucuri sa ne vezi, ca nici macar nu te-ai injosit sa faci cateva poze pe meleagurile astea. Noua ne ajung cateva capturi de ecran de pe telefon, ca doar sunt facute "la Jermania" ce naiba!
La cata reclama ti s-a facut cand tu erai inca in microbuz, ai cam dat cu pizda-n balta.
Iar faza cu 'primesti doua platesti trei'... or mai fi si prosti pe lume, de ce sa nu profitati de ei, nu?

Izza sunt iubire fiecare are dreptul sa isi vanda la "tarabã" cu ce preturi considera nici tu nu esti obligat sa vii la 200 te poti duce la 100 nici eu nu sunt obligata sa accept orice persoana sa se slobozeasca pe mine pe putini bani si pe sanatatea mea ca sa ma intelegi ! E normal sa platesti la dublu cand mergi cu doua persoane !este doar opinia mea pentru ca interactionam in 3 ! Regret ca a-ti inceput asa dur si judecati dupa coperta e de o zi si deja a-ti inhibat o detot! Nimeni nu e perfevt si nu toata lumea accepta pe toata lumea ...numai judecati dupa coperta ,perfectiunea nu exista dar te poti apropria ;)

Te sarut seara frumoasa

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...