Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Postat Martie 10, 2014 Salutare dragii mei! Pe acest topic putem vorbi despre tot ce ne trece prin cap fara sa ne certam si fara sa ne jignim. Ce ziceti sunteti de acord sa socializam si sa ne cunoastem mai bine? Tot pe acest topic ii invitam si pe colegii din alte orase sa ne intrebe despre fetele din orasul nostru si despre recomandarile pe care le putem face in momentul in care vor fi in trecere prin Oradea. Hai sa fim o gasca vesela si sa ne distram, nu de alta dar, viata e scurta si merita traita. Numai bine si distractie placuta!
omulinvizibil Reputație: -447 Postat Martie 10, 2014 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Martie 10, 2014 Eu cred ca merg la un masaj pana una alta
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Martie 10, 2014 Distractie placuta! Totusi, iti recomand ca pentru masaj sa devii vizibil si palpabil, nu de alta, dar sa stie fata pe cine sau ce pune mana.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Salutare dragii mei! Hai sa fim o gasca vesela si sa ne distram, nu de alta dar, viata e scurta si merita traita. Numai bine si distractie placuta!
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Ghici pentru cine sunt?
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Martie 10, 2014 O nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :laugh2
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 O nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! :laugh2 Nu aveti ce face...trebuie sa o acceptati cu banane cu tot! Dava v-a mancat in cur!
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Martie 10, 2014 Pe mine, daca ma manca-n cur ma scarpin - n-am nevoie de banane! In fine... ce sa zic acum? Asta e!
bastion Reputație: 117 Postat Martie 10, 2014 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Postat Martie 10, 2014 Salutare dragii mei! Pe acest topic putem vorbi despre tot ce ne trece prin cap fara sa ne certam si fara sa ne jignim. Ce ziceti sunteti de acord sa socializam si sa ne cunoastem mai bine? Tot pe acest topic ii invitam si pe colegii din alte orase sa ne intrebe despre fetele din orasul nostru si despre recomandarile pe care le putem face in momentul in care vor fi in trecere prin Oradea. Hai sa fim o gasca vesela si sa ne distram, nu de alta dar, viata e scurta si merita traita. Numai bine si distractie placuta! Hai sa te vad Lubric ... vineri vin la Oradea, deci ce imi recomandati ?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Salutare.Imi permit eu sa fac prima recomandare lui Bastion. Deci : Scrat schimba destinatia si vino la Constanta si avem noi grija sa te simti ok cu o gramada de fete
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Lubric felicitari pentru ideea topicului si sper sa aiba succes macar cat a avut si la noi daca nu cumva ne si depasiti.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Prieteni..tinand cont de faptul ca una dintre ambasadoarele batranului oras Tomis va sosi curand pe meleaguri bihorene, aducand cu ea printre altele, si cele mai bune ganduri din partea futaciosilor constanteni, va fac o propunere: infratirea oraselor Oradea si Constanta in domeniul preacurviei! Si cred ca vom intra si in Guiness Book prin aceasta infratire! Ganduri bune!
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Martie 10, 2014 Larisa/Andreea e una din recomandariile locale impreuna cu Andreea. Sau daca esti baiat bun, ti-o recoamand si pe, fata cu banana, Amelia care vine intr-o vizita de lucru in orasul nostru.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Eu deja sint mai bagabont si merg si mai departe cu ideea in sensul creerii unui schimb de experienta intre cele doua orase. Voi sa convingeti cateva fete de la Oradea sa vina la C-ta si invers.
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Martie 10, 2014 Mersi Gabi! Bine ai venit prietene! Mda... constantenilor, ati trimis-o pe Amelia cu tot stocul de banane... vai de curul celor care ii vor trece pragu. Referitor la infratirea pe care a pomenit-o Infriguratu' eu sunt de acord 100%. Noua sectiune a forumului si va numi "Oradant(z)a".
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Mda... constantenilor, ati trimis-o pe Amelia cu tot stocul de banane... Apropo...pe unde o fi Amelica acum?
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Martie 10, 2014 Utima data am primit poza de mai jos de la oamenii mei: Sper ca n-a ramas fara combustibil... In plus, bag de seama ca-mi faci o surpriza si esti pe post de sofer. 2
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Mersi Gabi! Bine ai venit prietene! Mda... constantenilor, ati trimis-o pe Amelia cu tot stocul de banane... vai de curul celor care ii vor trece pragu. Referitor la infratirea pe care a pomenit-o Infriguratu' eu sunt de acord 100%. Noua sectiune a forumului si va numi "Oradant(z)a". Ortanta bre!
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Martie 10, 2014 Pitiu drace! M-am emotionat si-am gresit! Sau ar mai fi o varianta : "Consdea".
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Martie 10, 2014 Bastioane, daca vrei recomandari mai exacte suna la 89.89.989, spune c-am ce preferinte ai avea si poate primesti un raspuns mai exact.
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 10, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 10, 2014 Succes!
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 10, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 10, 2014 Ptiu drace,am dat prima pagina...alte beri
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Martie 10, 2014 Mersi Gerica! Bine ai venit! Apropo', dragi constanteni, se pare ca oradenii mei is mai timizi - sa-i molipsim cu subiecte interesante! Las' Geri ca nu-s multi bautori de bere in Oradea... ... Unii "carcotasi" ar spune ca ti-ar ajunge numai unul ca mine.
JerryLouis Reputație: 57 Postat Martie 10, 2014 Oras:pe val Oras:pe val Postat Martie 10, 2014 Bine v-am gasit! Tu gaseste subiecte si noi le dezvoltam fiecare in stilu-i caracteristic
patrick82 Reputație: 1773 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Jerry va da paginile, eu sunt cu barfa. Hello! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum