Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 chlliman noi mergem vara la CT , constantenii vin iarna la noi
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 Adrian, sunt ucenicul (inscris in 2012 nu 2014 ca ardeiut). Am ales titlu user de Chilliman (schimbat acum) ca imi placea de omu....pacat ca a "murit" cand avea doar 2 zile. Edit: acum sunt (avatar numa) moderatorul Gabriel.....
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 chlliman noi mergem vara la CT , constantenii vin iarna la noi Un constantean era cat aproape sa ajunga..dar in final a ajuns o olteanca convertita constanteanca!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 Olteanca convertita in constanteanca de azi este ardeleanca...........
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Adrian, sunt ucenicul (inscris in 2012 nu 2014 ca ardeiut). Am ales titlu user de Chilliman (schimbat acum) ca imi placea de omu....pacat ca a "murit" cand avea doar 2 zile. Edit: acum sunt (avatar numa) moderatorul Gabriel..... Sa-l stapanesti sanatos si sa-i platesti lui Apuci dreptul de folosire ca eu de la el il am
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 10, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Olteanca convertita in constanteanca de azi este ardeleanca........... Iti dai seama ce iese ? " No tulai doamne ca fusei la Oradea si vazui toti baietii la peleul gol " 1
bastion Reputație: 117 Postat Martie 10, 2014 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Postat Martie 10, 2014 Primii recomandari numa de la top ... mah oradenilor, da una de la de evitat pt mine nu aveti? hai ca-s generos si vreau sa vad ceva frumos ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 Scrat avem una ...........dar nu vrem sa ne injuri apoi
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 10, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 10, 2014 Bruneta unguroaica!!!
bastion Reputație: 117 Postat Martie 10, 2014 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Postat Martie 10, 2014 E naspeta rau sau ...?
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Iti dai seama ce iese ? " No tulai doamne ca fusei la Oradea si vazui toti baietii la peleul gol " Dupa o noapte furtunoasa petrecuta la Oradea, Amelia iese la balcon, sa scuture patura.... dar din patura pica un prezervativ folosit.Intamplator pe-acolo tocmai trecea un mos, care vazand prezervativul, il ia si se uita foarte mirat, intrebandu-se ce-o fi.Amelia vazandu-l pe batran, il intreaba:Dar ce te uiti asa mosule, pe la voi, la Oradea nu se f**e lumea?!Ba da draga mosului, se f**e lumea si pe la noi, dar nu pana le cade chielea de pe p**a.... 1
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Martie 10, 2014 Numa' ashe or invata ungureste si fratii constanteni. Sau s-o invatam pe Amelica! P.S. Bruneta unguroaica trebuie trimisa "pedagogului" Vertical; baga el (ce) scoala-n ea.
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Numa' ashe or invata ungureste si fratii constanteni. Adevarul prietene este ca imi doresc cu ardoare sa invat un singur cuvant in ungureste, si anume: Ioi!
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 Sa-l stapanesti sanatos si sa-i platesti lui Apuci dreptul de folosire ca eu de la el il am N-am eu bani pentru asa ceva....mai bine l-am schimbat!
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 E naspeta rau sau ...?Naspeta de naspeta...dar e si tampita fata :|
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 Bastioane..........nu este naspeta deloc.Modul ei de a se purta cu clientii insa lasa de dorit.Dar mi-au promis constantenii ca poate vine Obi si o aduce pe calea cea buna. , sau te sacrifici tu pentru noi?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 Chiliman la corp arata ok....restul(atitudinea, comportamentul) lasa de dorit.
bastion Reputație: 117 Postat Martie 10, 2014 Oras:West City Limits Oras:West City Limits Postat Martie 10, 2014 Da milfeta aia blonda ... e ceva de capul ei, ca cetii ceva recenzii si ... asa si asa. Mai iegzista si aia cu tzatze da colectie ....Duda mea ca-s cam nehotarat si parca vad ca vin numa la chef pana la urma ... dar nu-i bai, sa va cunosc pe voi ma ardelenilor ... ieste nepretzuit, parol !Femei oi mai gasii io .... sper!
Lubric Reputație: 707 Postat Martie 10, 2014 Oras:de peste tot si de nicaieri Oras:de peste tot si de nicaieri Autor Postat Martie 10, 2014 Frig, io-ti recomand expresia: "Azt akorom pina!".
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 Chiliman la corp arata ok....restul(atitudinea, comportamentul) lasa de dorit.Cei cativa ani cat a lucrat ea ca si centurista ( la maimute, apoi pe calea Aradului) le-au cam deformat oleaca atitudinea ei!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 Poate de acolo se trage comportamentul ei.Pacat.Fiindca la felul in care arata ar avea succes.
Vizitator uceniculrotaredom Reputație: 0 Postat Martie 10, 2014 Postat Martie 10, 2014 Frig, io-ti recomand expresia: "Azt akorom pina!". Corect se scrie: ma pinát akarok. (azi vreau pizda...tu ai scris: vreau ala pizda)
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Frig, io-ti recomand expresia: "Azt akorom pina!". Am folosit guoagal! Asta inseamna: Vreau păsărică?
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Martie 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 10, 2014 Corect se scrie: ma pinát akarok. (azi vreau pizda...tu ai scris: vreau ala pizda)Bueeyyyy..daca nici voi nu va intelegeti
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum