Sari la conținut

Socializare / Chat

Lubric

Postări Recomandate

Postat

Numa' ashe or invata ungureste si fratii constanteni. :P

Sau s-o invatam pe Amelica! :D

P.S. Bruneta unguroaica trebuie trimisa "pedagogului" Vertical; baga el (ce) scoala-n ea. :lol:

Buey Lubricule nu fi nebun ca Verticalul o duce in padure la Basarabi si i-o da la cioc :D 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cool aici multi cred ca stiu maghiara, dar de fapt ei stiu o maghiara doar de ei inteleasa.Vezi exemplul dat de Lubric :P :P

• Oras:West City Limits
Postat

Mah ardelenilor ... da una mica si cuminte nu aveti ... asa sa nu stie mai nimic da sa fie ascultatoare fata ?

Postat

Chiliman la corp arata ok....restul(atitudinea, comportamentul) lasa de dorit.

Asta e exact treaba pentru Obi. :D Chiar azi a facut o recenzie ( de acum 3 ani de la o mandra ) la o tipa si cu toate ca a trecut atata timp a descris-o perfect atat la atitudine cat si la comportament. Si totusi a scos maxim din ea. A dracu chelea pe asta :D 

Postat

Mah ardelenilor ... da una mica si cuminte nu aveti ... asa sa nu stie mai nimic da sa fie ascultatoare fata ?

Scrat taticu am zis eu mai devreme sa-ti schimbi destinatia spre C-ta. Iti dam noi fetite asa cum vrea muschiuletul tau  ( ala de jos ) :D 

• Oras:Constanta
Postat

Cool aici multi cred ca stiu maghiara, dar de fapt ei stiu o maghiara doar de ei inteleasa.Vezi exemplul dat de Lubric :P :P

Adriane, dar daca ma adresez asa, este corect? "Imi helyezzük 69"  :laugh2 

Vizitator uceniculrotaredom
Postat

Aha....deci tu vrei sa le inveti! ;)

Postat

Adriane, dar daca ma adresez asa, este corect? "Imi helyezzük 69"  :laugh2 

Corect: gyere váltsunk poziciót....most következik a 69-es

Postat

Corect: gyere váltsunk poziciót....most következik a 69-es

In sula calului..iar trebuie sa ma duc la guagal! Zi tu ca sunt sigur ca traduci mai bine!

Vizitator
Postat

IMI? Ce IMI? Emeric (IMI) Jenei? Cu el vrei sa faci 69? :D

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Bastion, daca pe bune vrei ceva recomandari, iti propun ca sa deschizi un topic nou pentru asa ceva (dai si tu ceva indicii cam ce cauti....te ajutam!) . Aici se cam pierd informatiile :D

Postat

Cool, fi sigur! De 47 de ani vorbesc limba asta (deci de la 1,5 ani....plm..mi-am dezvaluit varsta!)

Postat

Cool, fi sigur! De 47 de ani vorbesc limba asta (deci de la 1,5 ani....plm..mi-am dezvaluit varsta!)

Te cred! dar cum se traduce? Sunt prea multe cuvinte doar pentru "imi place 69"  :laugh2

Vizitator
Postat

chiliman....pai inseamna ca amandoi stim ce inseamna si vechiul regim

Postat

Hai sa schimbam pozitia....acum urmeaza pozitia 69! Asa! :D

Vizitator
Postat

se traduce..........hai sa schimbam pozitia.......acum urmeaza 69 :)

Postat

Bastion, daca pe bune vrei ceva recomandari, iti propun ca sa deschizi un topic nou pentru asa ceva (dai si tu ceva indicii cam ce cauti....te ajutam!) . Aici se cam pierd informatiile :D

Frate ... una mica, slim, bruneta (nu neaparat) par lung, tzatze mici, cuminte ... chiar incepatoare fata. Scrisei bine ? Gasesc ceva pa gustu mieu ?

Vizitator
Postat

ai fost mai rapid ca mine chiliman :P

Postat

IMI? Ce IMI? Emeric (IMI) Jenei? Cu el vrei sa faci 69? :D

Adevarul este ca in anii 90 chiar l-as fi pupat in cur pe nea Imi pentru ce a facut in fotbalul romanesc!

Vizitator
Postat

scrat asa ceva nu pre avem aici.avem insa una blonda care va face o vizita la TM sapt.viitoare.AndreeaEsc/Larisa

Postat

@Adrian, poate ti-a scapat necitit postul 77 din acest topic!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...