rammstein Reputație: 106 Postat Mai 9, 2023 Postat Mai 9, 2023 De fiecare data cand Irina (Randunica) are o colega noua si posteaza la stare ca ne pregateste o surpriza sunt primul pe lista care se inscrie sa incerce noutatea. In Templul din Titan nu a dat gres niciodata, dar va jur, de aceasta data, cu noua ei colega, Irina s-a depasit pe sine!! Pentru cei care stiu de vechea breasla din echipa Irinei, daca va mai amintiti de Oana sau de Amelie, cele mai bune fete cu care am avut de-a face, lasand deoparte experientele cu Irina si Lia. Ei bine, noua colega a Irinei si a Liei este ceva absolut demential, cum sa va spun?! Ceva misto rau de tot. Mai tare si ca Oana sau Amelie, care erau acolo in topul amintirilor mele. Nu cred ca are mai mult de 22 de ani, este super teen si fresh, ten alb, parul spre blond ceva saten deschis (la lumina din garsoniera e cam greu sa identifici acest aspect, se mai sting si aprind si luminile alea verzi), dar cu niste ochi maari absolut incredibili albastri ori verzi si credeti-ma, de o frumusete rara si angelica. Angelina Jolie e copil mic pe langa fata asta. Nu stiu cum o cheama, ca de obicei n-am intrebat, detalii nesemnificative pentru mine. Eu am contactat-o prin Irina fiind evident si primul care s-a bucurat de masajul ei, desi pare ca are ceva experienta, a zis ca e incepatoare dar parea ca face prea bine ce face ca sa fie. Sau pur si simplu si-a dat interesul. Alt detaliu neimportant si nesemnificativ! Aspect un pic spre Curvy, dar doar un pic, oricum nu e slim ca Irina dar e model de revista si are niste sani misto rau de tot, nu mai zic de fund si de restul, ceva bine de tot, genul de femeie dupa care iti sucesti gatul pe strada dar extrem de discreta, delicata si timida. Ei bine, mie fix asta imi place la fete, finetea asta de incepatoare, de adolescenta un pic pierduta in spatiu dar care de fapt stie foarte bine ce face. Cred ca e studenta, a scapat o vorba apoi a schimbat subiectul, insa dupa cum vorbeste se vede ca e fata desteapta. Parca am vazut-o pe Irina la inceputurile ei, doar ca Irina a fost dintodeauna o vorbareata. De zambet nu va mai zic, v-ati prins ca per total este o femeie extrem extrem de frumoasa! De locatie nu va mai zic, ca nu cred ca e vreunul sa nu stie locatia Irinei si a Liei din Titan, complexul Rasarit de Soare, scara de la jumatate. De servicii va zic ca m-am bucurat de 20 de minute pe putin de masaj de relaxare foarte bine facut, apasat, cu simtul responsabilitati, urmat de tandre atingeri cu sanii, intors si mangaiat si iar atins cu sanii. O priveliste de neuitat, sa tot privesti asa o femeie frumoasa. Am terminat ca un bou, ca deh, la cat balisem era clar ca mult nu tin...Insa nu e vina fetei, asta e de la sine inteles. Sedinta m-a costat 300 ron undeva la vreo 45-50 de minute si maine ma duc iar! sa imi iau revansa ca am ramas dator. contact nu am, eu prin Irina am ajuns la ea. Probabil o sa scrie ea zilele astea si nr. Are ea o scoala, intai sa le invete si dupa aia sa le lase pe cont propriu. Bafta si ciocane tari, sa nu va faceti de ras, ca mine! 1
skyser Reputație: 1 Postat Mai 10, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 10, 2023 Salutare. Multumim! Ne poti ajuta si cu un numar de contact cand se poate? Te rugam frumos!
skazzy Reputație: 0 Postat Mai 10, 2023 Postat Mai 10, 2023 1 hour ago, skyser said: Salutare. Multumim! Ne poti ajuta si cu un numar de contact cand se poate? Te rugam frumos! Saluare. Eu am gasit nr ei de telefon la Irina la stare 0792418368
koloter Reputație: 2 Postat Mai 10, 2023 Postat Mai 10, 2023 Rugat si eu de Irina sa particip la mozol, am ajuns sa ma bucur de masaj la 4 maini la oferta de azi. Pentru ca topicul nu este despre Irina, o sa scriu doar despre noua ei colega care este intradevar o achizitie foarte faina. Inceputul a fost cu amandoua, la un momentdat Irina s-a evaporat si am ramas intre sanii absolut dementiali ai tipei pe care cred ca a zis ca o cheama Krystal (asa vad ca scrie si la whatsapp). Atentie ca masajul la 4 maini e vrajeala, ramaneti cu linsul la doua pasarici si cu mangaiatul la 4 tate. O experienta fantastica. Noua achizitie a fetelor din Titan este buna de tot! apropo: nu e skinny ca Irina (oricum, ca Irina nu-i niciuna)!!! dar e bunaciune bunaciune!! De vizitat!de revenit! 2
ispiresscu Reputație: 8 Postat Mai 11, 2023 Postat Mai 11, 2023 Si eu m-am bucurat ieri de o epilare cu pedagogie (Irina i-a predat colegei lectiile de epilare masculina- de mentionat ca fata este deja cosmeticiana dar pentru femei, se pare ca lucreaza in salon de cosmetica, de asta si programul ei dubios pentru moment) si de masaj la 4 maini. La rugamintea Irinei voi lasa si recenzia aici, cateva impresii despre noua ei colega, o femeie foarte frumoasa si pasionala. Sedinta a inceput cu epilare dar aici nu are rost sa povestesc prea multe. Dupa epilare Irina s-a retras la dus, apoi s-a intors Irina si a plecat Krystal, intre timp Irina a mai schimbat muzica, a mai aprins un decor. apoi au inceput cu masajul la patru maini si la un momentdat Irina s-a retras discret. Stiam ca pleaca, discutaseram asta initial, zise ea ca in asa fel ne-am simti noi (adica eu si Krystal )mai relaxati (si a avut dreptate, cat a fost Irina in camera Krystal a fost mai timida, mai tacuta, dupa care si-a intrat in pielea ei parca s-a transformat, a reusit sa se relaxeze si sa fie mai dezinvolta) Aspect fizic Krystal : putea spune ca este o femeie voluptoasa dar absolut deloc in sensul negativ, este foarte frumos proportionata, cu sanii mari, frumosi, plini, talie micuta, fund bombat de brazilianca si coapse care completeaza un aspect foarte atragator, ca in filmele de mulatre , numai ca ea e varianta nordica, ten deschis la culoare, ochii mari albastri patrunzatori. O combinatie de brazilianco-suedeza, daca putem sa spunem asa. Din punctul meu de vedere extrem de sexy si atragatoare! Atitudine : proclient, foarte amabila si in toata sedinta zambitoare, deschisa, comunicativa. Foarte senzuala la partile din sedinta care se vor a fi erotice.Ori joaca bine, ori ii place, ori e de vina faptul ca e tanara si la inceput de drum in "noua cariera" (stim toti ca la inceput majoritatea sunt foarte misto, unele pe parcurs se mai strica. Locatie : binecunoscuta de toti, garsoniera din Rasarit, curat, nu ai ce zice, discret, fara stres, nu vecini, nu grija locului de parcare, usor de ajuns (mai putin daca stai in celelalte parti ale orasului, Titanul e la mama Dracu fata de mine, dar am drum in unele circumstante asa ca reusesc uneori sa nu-mi fie peste mana). servicii: inceput cu dusul de rigoare, uleiala la greu, masaj de relaxare foarte bine executat, nu am nici un repros, ceva mangaieri pe spate, simtit si sanii dementiali, intors si uleiat si aici, degustat pasarica superba, strans bine intre coapsele ei proeminente, pupat la greu si lins sanii frumosi, fermi, tineri, fara sfarcuri proeminente de care sa sugi, terminat cu gratie intre sanii ei, bucurat si de dusul de final impreuna unde m-am mai bucurat cateva minute de corpul ei sexy. tarif:300 ron plus o mica atentie door to door undeva la o ora, fara graba concluzie: recomand, de revenit. 1
darkking Reputație: 2 Postat Mai 11, 2023 Postat Mai 11, 2023 In sfarsit o maseuza de calitate a aparut si printre noi, pamantenii! Era cazul, dupa atatea experiente ratata printre saloane si/sau acasa pe la tot felul de balarii. Mare minus ca nu se fute, dar e la inceput de drum, poate cine stie, o mai lasa garda jos... e o vorba, futi nu futi, vremea pulii trece, fetiscana asta, prospatura dementiala, era buna rau daca accepta si sex. Trecand peste asta experienta a fost una neasteptat de buna, o prezenta super fresh, servicii bune si de calitate, raport calitate pret EXCELENT, 300 RON binemeritati. Am vrut sa revin si azi dar mi-au luat-o altii inainte la a ma programa, ca nu a mai avut loc. Masaj bun, timp respectat, servicii bune in ansamblu, chiar e de revenit si de recomandat. Daca nu se retrage prea repede si asta ca observ, cum apare o tipa misto, nu sta mult. Bafta si ciocane tari! e cam greu cu o femeia ca ea sa rezisti prea mult. 2
masi27185 Reputație: 2 Postat Mai 12, 2023 Postat Mai 12, 2023 M-ati facut curios cu tipa asta. Am sunat-o si eu si am schimbat cateva vorbe, mi-a placut amabilitatea cu care mi-a vorbit desi i-am pus multe intrebari sa vad daca are rabdare sau e vreo robotica din alea ca telefonista pe vremea lu Ceasca. Spre surprinderea mea chiar am purtat o conversatie civilizata, am si ras, am si glumit pe seama unor lucruri, asa ca m-a convins si m-am programat. M-a ghidat cum sa ajung, unde sa parchez si odata ajuns am fost intampinat cu un mare zambet. Asta mi-a placut enorm, prima impresie este elementara pentru mine. Am facut click instant, din prima secunda cand am privit-o, zambetul ei larg si ea un pic timida m-au cucerit. Am fost invitat la dus iar eu la randul meu am invitat-o sa mi se alature. Un alt plus, dupa cateva minute a venit si ea la dus. Dupa ce ne-am freshuit amandoi am mers in camera. Nasoala canapea, fetelor, schimbati-o cu un pat mai de doamna ajuta (am inteles ca exista si un pat de masaj dar nu eram tentat, prefer sa o simt langa mine). Dupa masajul de relaxare eram deja prea nerabdator sa mai astept asa ca m-am intors mai cu tupeu si am schimbat rolurile ca altfel ma faceam si eu de ras precum colegii de mai sus, de terminat sedinta inainte sa inceapa. Dupa ce m-am bucurat si eu ca i-am daruit ei un masaj si m-am dezmierdat de fiecare particica din corpul ei am lasat-o sa faca ce stie ea mai bine. Ultima parte a fost destul de scurta, din cauza mea evident, dar sa vezi acele minunate tate pe pula e ceva demential asa ca n-am rezistat cat mi-as fi dorit. Am terminat sedinta cu inca un dus si am plecat grabit ca imi tot suna telefonul, ma luase radarul. Am achitat la inceputul sedintei 350 si un mic tips, ca sa fiu sigur ca ma bucur de atentia ei si chiar m-am bucurat E de revenit si de rerevenit. 1 1
hotzu2014 Reputație: 268 Postat Mai 12, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 12, 2023 Accepta fk?
daw1cked Reputație: 228 Postat Mai 12, 2023 Oras:Ro Oras:Ro Postat Mai 12, 2023 Are Irina multi prieteni buni, daca m-antelegeti...
incepator5 Reputație: -24 Postat Mai 12, 2023 Oras:București Oras:București Postat Mai 12, 2023 La 10.05.2023 la 13:46, koloter a spus: Atentie ca masajul la 4 maini e vrajeala La 11.05.2023 la 10:09, ispiresscu a spus: Irina s-a retras la dus, apoi s-a intors Irina si a plecat Krystal, intre timp Irina a mai schimbat muzica, a mai aprins un decor. apoi s-a retras discret. Comentariile vorbesc de la sine. 1
altul2 Reputație: 17 Postat Mai 14, 2023 Postat Mai 14, 2023 Am incercat eu sa ma programez la masajul cu patru maini si mi-a zis ca au fost doar cateva sedinte de inceput in care Irina i-a explicat fetei noi cum se efectueaza masajul. Si ca intelegrea dintre ele a fost ca la final Irina sa se retraga pentru ca sedinta sa devina ceva mai intima pentru ca si ea ar fi mai timida cand este altcineva in the room, daca ma intelegi Krystal este cosmeticiana, din cate mi-a raspuns pe whatsapp acesta este al doilea ei job doar ca lucreaza la un salon de infrumusetare pentru femei. Nu am vizitat-o inca dar cum prind loc revin cu recenzie.
z4m0lx3 Reputație: 3 Postat Mai 15, 2023 Postat Mai 15, 2023 Am prins si eu ieri un loc in program. O companie aparte, o experienta foarte buna. Discutat pe whatsapp cateva vorbe, stabilit de pe o zi pe alta programarea, ghidat la locatie. Asteptat intr-un body negru care ii venea foarte bine scotand in evidenta sanii frumosi. Dus, asezat pe pat, masat de jos in sus, uns cu lei peste tot (iti recomand sa nu mai faci masaj la talpi sau cel putin sa intrebi daca vrea clientul, mie nu-mi place senzatia). Mangaiat cu sanii pe spate, intors, mangaiat cu sanii pe penis, misto senzatia, terminat glorios intre sanii ei frumosi. Dus iar si plecat. 300 ron achitat. Nu a fost cea mai wow sedinta de masaj dar a fost destul de in top. Tipa e la inceput si asta se vede, e stangace, e timida dar sociabila, e docila, ascultatoare, tine seama de indicatii. Recomand si cred ca o sa mai revin. 3
playa05 Reputație: 111 Postat Mai 16, 2023 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Mai 16, 2023 Pentru ca am vazut toate aceste recenzii la superlativ am ajuns si eu. Rasarit de soare, sperand la o experienta relaxanta cu o fata atractiva. Nu va cunosc pe niciunul dintre cei de mai sus si gusturile nu se discuta. Masajul a fost ok insa fata mi se pare mult sub medie in ceea ce priveste aspectul fizic. Nu este deloc tonifiata, ba dimpotriva. E o fata foarte simpla si fara experienta. Masaj relaxare: nota 8 Fata corp: 6,5 - un pic corpolenta, fund netonifiat, sani maricei, da nu au o forma deosebita, un pic burtica fatza: 8 - figura obisnuita Comunicare: 9- e docila, discuta despre ce vrei tu 2 1 1
tibosee Reputație: 172 Postat Mai 16, 2023 Oras::) Oras::) Postat Mai 16, 2023 14 minutes ago, playa05 said: Pentru ca am vazut toate aceste recenzii la superlativ am ajuns si eu. Rasarit de soare, sperand la o experienta relaxanta cu o fata atractiva. Nu va cunosc pe niciunul dintre cei de mai sus si gusturile nu se discuta. Masajul a fost ok insa fata mi se pare mult sub medie in ceea ce priveste aspectul fizic. Nu este deloc tonifiata, ba dimpotriva. E o fata foarte simpla si fara experienta. Masaj relaxare: nota 8 Fata corp: 6,5 - un pic corpolenta, fund netonifiat, sani maricei, da nu au o forma deosebita, un pic burtica fatza: 8 - figura obisnuita Comunicare: 9- e docila, discuta despre ce vrei tu Cu ce sa incep...?! Vizita la Krystal a fost una foarte reusita. Sunt foarte entuziasmat si inca am ceva memories despre intalnirea cu ea. O femeie formidabila, foarte delicata si pasionala, altceva! si cand zic altceva vorbesc cat se poate de serios (nu ma prea omor dupa femeile modelate din cutit, femeia e frumoasa si asa cum e ea, naturala) .Probabil tine foarte mult de ce ne dorim fiecare, eu am nimerit dupa vizita unuia despre care mi-a povestit ca "a tras de ea sa faca sex" si era cam stresata dar si-a revenit repede dupa ce am mai schimbat o vorba si ne-am relaxat amandoi. Printre discutiile avute dupa ce am terminat masajul, cat am mai stat mi-a zis ca din pacate sunt multi cei care nu au inteles ca sunt si femei care ofera doar servicii de masaj, fara sex . Din punctul meu de vedere, cei care va duceti la femei si trageti de ele sa le futeti cand vi s-a zis de la inceput ca nu se poate, aveti ceva la cap. Revenind la Krystal si serviciile ei: Raport calitate pret excelent. Servicii foarte bune atat de masaj somatic cat si de relaxare si senzualitate. Locatia intr-o garsoniera in Rasarit de Soare, locuri accesibile de parcare. Dupa cum spune si colegul mai sus, gusturile nu se discuta, insa daca mergeti, nu va asteptati sa gasiti o tipa slim pentru ca asteptarile va vor fi rasturnate. Insa nici nu evitati fata pentru ca gusturile nu se discuta! Daca as fi citit prima data recenzia colegului nu m-as fi dus (exegerezi totusi) si chiar ar fi fost o pierdere pentru ca eu m-am simtit bine in compania ei, chiar daca nu este skinny. Fizic este genul curvy (daca vrei silfidica* nu te duci), completeaza foarte mult cu atitudinea sociabila si e foarte dulcica, zambeste, are un zambet foarte frumos si e frumoasa la fata. Probabil tine si de interactiunea fiecaruia cu ea si de asteptarile pe care si le-a creat. Eu sunt multumit de serviciile primite si voi reveni cu siguranta cat de curand. 1
altul2 Reputație: 17 Postat Mai 16, 2023 Postat Mai 16, 2023 31 minutes ago, playa05 said: Pentru ca am vazut toate aceste recenzii la superlativ am ajuns si eu. Rasarit de soare, sperand la o experienta relaxanta cu o fata atractiva. Nu va cunosc pe niciunul dintre cei de mai sus si gusturile nu se discuta. Masajul a fost ok insa fata mi se pare mult sub medie in ceea ce priveste aspectul fizic. Nu este deloc tonifiata, ba dimpotriva. E o fata foarte simpla si fara experienta. Masaj relaxare: nota 8 Fata corp: 6,5 - un pic corpolenta, fund netonifiat, sani maricei, da nu au o forma deosebita, un pic burtica fatza: 8 - figura obisnuita Comunicare: 9- e docila, discuta despre ce vrei tu 😅😅😅 Este ca ai vrut si tu sa futi si n-a vrut sa stea? si ce ai zis, ia sa desfiintez eu grasa asta 😀 Iaca tocmai m-am intors de la ea si ce crezi? E super tipa! Sunt foarte multumit de serviciile pe care le-am primit si aspectul ei fizic nu m-a facut deloc sa scad nota per total, desi eu sunt inebunit dupa slabanoage ca Irina.Dar tipa asta, curvy style sau cum se numeste, este foarte misto. La toate modurile. E omul soare, de cum intri pe usa e toata un zambet, e comunicativa, te intreaba ce vrei, ce iti place, pe ce sa puna accentul, face tocmai ce i-ai cerut si mult peste. Masajul de relaxare este foarte bun si nu cred ca e incepatoare, dar nu intru eu in detalii private de ale fetei, nu stiu unde si daca a mai lucrat insa se vede ca stie ce face, este orientata proclient. Am pupat-o si sus si jos, am sarutat-o peste tot, am facut dus impreuna, am finalizat de doua ori in aceeasi sedinta (am discutat acest detaliu de la inceput, pt ca stiu ca daca imi place foarte mult cineva prima data termin foarte repede asa ca am stabilit sa achit 100 ron suplimentar si sa incepem cu body, erotic, finalizare, dus impreuna si apoi sa incepem concret sedinta cu masaj de relaxare si restul pana la a doua finalizare). Deci sedinta de o ora cu doua finalizari 400, pt mine a fost excelent. Recomand si o sa revin cu certitudine. 2 1
vandervart Reputație: 1 Postat Mai 16, 2023 Postat Mai 16, 2023 51 minutes ago, playa05 said: Pentru ca am vazut toate aceste recenzii la superlativ am ajuns si eu. Rasarit de soare, sperand la o experienta relaxanta cu o fata atractiva. Nu va cunosc pe niciunul dintre cei de mai sus si gusturile nu se discuta. Masajul a fost ok insa fata mi se pare mult sub medie in ceea ce priveste aspectul fizic. Nu este deloc tonifiata, ba dimpotriva. E o fata foarte simpla si fara experienta. Masaj relaxare: nota 8 Fata corp: 6,5 - un pic corpolenta, fund netonifiat, sani maricei, da nu au o forma deosebita, un pic burtica fatza: 8 - figura obisnuita Comunicare: 9- e docila, discuta despre ce vrei tu Eu merg pe principiul , daca nu imi place, nu raman! adica daca ajung la fata locului si din start aspectul fizic nu ma atrage prefer sa fac stanga imprejur si sa nu mai irosesc timpul si banii pt ca daca nu-mi place fizic atunci nici chimie nu va fi, nici nimic. fortat nu merge. nu te tine niciuna cu forta, poti sa spui, nu te supara, nu esti ce ma asteptam, nu raman si toata lumea fericita. asa ca daca ceva nu a mers e clar vina ta in totalitate, ai vazut-o de la bun inceput ca banuiesc ca nu era imbracata cu suba si nici orb nu ai fost cand ai intrat😃. si ca idee v-as da tuturor un sfat: nu mai fiti rautaciosi cu aspectul fetelor ! nu sunt marfa de pus pe taraba la piata! au si ele suflete. tu de ai scris recenzia oi fi perfect, numai la sala stai..Daca era asa nu mai plateai sa primesti masaj... si ca post scriptum: inca nu o cunosc, nu pot sa spun o parere, daca ajung sa o vizitez o sa las si eu o recenzie. 1
zangg Reputație: 9 Postat Mai 16, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 16, 2023 Dacă punea niste poze era mai simplu. Să nu mergi ca la pomul laudat. Fiecare își da cu părerea în functie de ce femeii a văzut în viata lui. De aici apar și contradicțiile. Depinde de așteptările fiecaruia. 3
mariko Reputație: 1 Postat Mai 27, 2023 Postat Mai 27, 2023 On 5/16/2023 at 4:17 PM, zangg said: Dacă punea niste poze era mai simplu. Să nu mergi ca la pomul laudat. Fiecare își da cu părerea în functie de ce femeii a văzut în viata lui. De aici apar și contradicțiile. Depinde de așteptările fiecaruia. total de acord! am riscat sa fac o vizita si duminica trecuta si a fost in regula experienta cu ea. parerea mea e ca are cateva kg in plus ici colo insa este foarte ok pertotal (cica e la cura, promite sa slabeasca sa ne fie pe plac tuturor). adica e clar ca daca vrei pe cineva slabut, nu e o alegere buna. dar daca vrei un masaj bun, intr-o atmosfera relaxanta, cu o tipa foarte draguta se merita vizita. mai ales daca in timpul saptamanii stai prost cu timpul si ai chef de vizite duminica. maine ma duc iar (sunt incantat sa vad ca vine si duminica, nu orea sunt fete care lucreaza in weekend). 1
anubis22 Reputație: 28 Postat Mai 29, 2023 Postat Mai 29, 2023 vizitat si eu caprioara. o fata de nota 10. pt cunoscatori este Eliza de la Fantasy. ca sa nu mai suferiti de poze. e o dulceata de fata. de revenit la cat mai multe vizite 1
Membru Premium derwall Reputație: 676 Postat Iunie 2, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 2, 2023 https://postimg.cc/gallery/nqM32ng 😊😋😊
infrangibleafrican Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2023 Postat Iunie 2, 2023 7 hours ago, derwall said: https://postimg.cc/gallery/nqM32ng 😊😋😊 multumim pt poze colegu!confirm ca sunt reale. Krystal este o tipa misto. eu am fost de doua ori, prima data o sesiune de o ora in plina zi si inca o data am ales varianta de doua sesiuni consecutive. Ambele sedinte au fost reusite si m-am simtit bine in compania ei, are un calm aparte, e deschisa si consecventa in ceea ce priveste atitudinea proclient. igiena nota 10, masaj erotic nota 10, masaj de relaxare nota 10. am finalizat pe sanii ei, am sarutat-o si sus si jos. foarte prietenoasa. revin cadoul a fost 300 lei prima data si 600 a doua data. de fiecare data fara sa fiu grabit in vreun fel. m-a cam prins sufleteste, calmul si rabdarea ei iti da senzatia ca esti cu prietena din liceu, virgina si timida. 1
kristi22222 Reputație: 89 Postat Iunie 6, 2023 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Iunie 6, 2023 si eu m am simitit super bine cu ea....asa este,e Eliza de la fantasy........pasionala,,sexy, faina tare
ispiresscu Reputație: 8 Postat Iunie 6, 2023 Postat Iunie 6, 2023 8 hours ago, kristi22222 said: si eu m am simitit super bine cu ea....asa este,e Eliza de la fantasy........pasionala,,sexy, faina tare Intradevar,Eliza,mai nou denumita Krystal, este o maseuza foarte buna, sexy, pasionala, faina tare! am vizitat-o si la Fantasy dar si aici, mai nou, in locatia din Rasarit si recunosc ca imi place mai mult aici pentru ca este mult mai intim si mai discret, este doar ea si pisica in locatie in momentul vizitei, nu te grabeste nimeni, nu risti sa te intersectezi cu vreo alta colega sau cu vreun alt client. Aspectul Elizei se poate vedea foarte bine si in pozele din salon, chiar daca acum nu a reinoit fotografiile, sunt destul de concludente. Ea este o fata foarte amabila si rabdatoare. Apreciez ca accepta vizite si dupa ora 20 00. eu am reusit 2 vizite la ora 21 00 si 22 00 cand e traficul mai relaxat si pot ajunge mai fara emotii. Ma avantajeaza si word clasul de langa complex. o fata de nota 10 alaturi de care ai toate sansele sa te simti bine si sa pleci multumit! recomand ! 1
kristi22222 Reputație: 89 Postat Iunie 13, 2023 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Iunie 13, 2023 o dulceata de fata , intra adevar......nu pt cei setati pe super-slim.....foarte pasonala si implicata nota 10
Membru Premium derwall Reputație: 676 Postat Iunie 13, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 13, 2023 Acum 1 minut, kristi22222 a spus: o dulceata de fata , intra adevar......nu pt cei setati pe super-slim.....foarte pasonala si implicata nota 10 Ai fost in noua locatie din Titan ? Ceva detalii....😙 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum