.Katy. Reputație: 592 Postat Decembrie 16, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 16, 2023 ✅Disponibilă✅ Am rugămintea sa nu mă mai înjurați la telefon😅😅 nu ajunge nimic la mine și vă pierdeți timpul aiurea 😜 Asta nu vă face cu nimic mai speciali😊 Vă pup😌 1 2 Link spre comentariu
.Katy. Reputație: 592 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 17, 2023 Duminica frumoasă vă doresc 🤭🤗🫶🏼 2 Link spre comentariu
.Katy. Reputație: 592 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 17, 2023 ❤️ 2 Link spre comentariu
pascuale Reputație: 53 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:rm.vâlcea Oras:rm.vâlcea Partajează Postat Decembrie 17, 2023 O FATA MINUNATA! 1 Link spre comentariu
.Katy. Reputație: 592 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 17, 2023 Acum 31 minute, pascuale a spus: O FATA MINUNATA! 🙏🏼 Te pup, om bun😘😘 Link spre comentariu
Jiren1994 Reputație: 14 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Decembrie 17, 2023 Vizitat posesorea anuntului in seara aceasta Despre katy pot spune ca este o blonda focoasa care sta foarte bine la capitul atitudine fata de client,pozele sunt reale ,mergeti cu incredere ON 9 NP 9 Gfe 8 Ms Katy de primire 2 Link spre comentariu
.Katy. Reputație: 592 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 17, 2023 Acum 16 minute, Jiren1994 a spus: Vizitat posesorea anuntului in seara aceasta Despre katy pot spune ca este o blonda focoasa care sta foarte bine la capitul atitudine fata de client,pozele sunt reale ,mergeti cu incredere ON 9 NP 9 Gfe 8 Ms Katy de primire Te pup, mulțumesc pentru recenzie 🤗😘 sa ne revedem cu bine ❤️ Link spre comentariu
.Katy. Reputație: 592 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Bunaaa😊 Ultima zi în orașul vostru, disponibilă pentru programări pana la ora 00:00🤗❤️ Link spre comentariu
korgpa2 Reputație: 9 Postat Decembrie 18, 2023 Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Cea mai dulce fata😘 1 1 Link spre comentariu
.Katy. Reputație: 592 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Acum 10 minute, korgpa2 a spus: Cea mai dulce fata😘 🫶🏼 Link spre comentariu
noanonymus Reputație: 417 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Katy, o fată frumoasă, cu forme atrăgătoare, pozele sunt reale. Contact pe wp. Întâlnirea a decurs foarte bine, povestit diverse, continuat, după câteva mângâieri și sărutări pe piept, cu un ON bine executat, cu atenție și la împrejurimi, soft și excitant, terminat glorios cu finalizare pe sânii ei superbi, nota 9,5 per total. Igiena nota 10. 30 min/200 lei. O fată la care este de revenit, merită! 1 Link spre comentariu
.Katy. Reputație: 592 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Acum 5 minute, noanonymus a spus: Katy, o fată frumoasă, cu forme atrăgătoare, pozele sunt reale. Contact pe wp. Întâlnirea a decurs foarte bine, povestit diverse, continuat, după câteva mângâieri și sărutări pe piept, cu un ON bine executat, cu atenție și la împrejurimi, soft și excitant, terminat glorios cu finalizare pe sânii ei superbi, nota 9,5 per total. Igiena nota 10. 30 min/200 lei. O fată la care este de revenit, merită! Îți mulțumesc 😘 să ne revedem cu bine🤗🤗🤗 pupici❤️ 1 Link spre comentariu
.Katy. Reputație: 592 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 18, 2023 ‼️ Indisponibilă ✅ Vă urez sărbători fericite si un an nou plin de împliniri😇 Vă pup🫶🏼❤️ 3 Link spre comentariu
Sex_boy Reputație: -10 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Cam scurtă vizita de data asta... Data trecuta te-am putut "prinde"... Acum nici o șansă.. Sper să mi revii... 🥰 1 Link spre comentariu
grimm077 Reputație: 16 Postat Ianuarie 1 Partajează Postat Ianuarie 1 hei..cand ne mai onorezi cu pretenta? Link spre comentariu
Jiren1994 Reputație: 14 Postat Ianuarie 12 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Ianuarie 12 Mai stie cineva pe unde activeza Katy? 1 Link spre comentariu
pascuale Reputație: 53 Postat Ianuarie 12 Oras:rm.vâlcea Oras:rm.vâlcea Partajează Postat Ianuarie 12 O fata minunata, cred ca unii dintre noi o asteptam cu multa nerabdare. 1 Link spre comentariu
.Katy. Reputație: 592 Postat Ianuarie 12 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Ianuarie 12 Buna, momentan mă pregătesc sa fac o vizita în Cluj 😊 după care urmează Sibiu si Valcea😊 vă pup si vă doresc o seară frumoasă❤️ 1 1 Link spre comentariu
Jiren1994 Reputație: 14 Postat Ianuarie 12 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Ianuarie 12 1 oră în urmă, .Katy. a spus: Buna, momentan mă pregătesc sa fac o vizita în Cluj 😊 după care urmează Sibiu si Valcea😊 vă pup si vă doresc o seară frumoasă❤️ Multumim katy de update 😊😊😊 1 1 Link spre comentariu
pascuale Reputație: 53 Postat Ianuarie 13 Oras:rm.vâlcea Oras:rm.vâlcea Partajează Postat Ianuarie 13 Îți doresc tot binele si abia astept sa te revad. 1 Link spre comentariu
leffe25 Reputație: 0 Postat Martie 12 Partajează Postat Martie 12 On 1/12/2024 at 10:39 PM, .Katy. said: Buna, momentan mă pregătesc sa fac o vizita în Cluj 😊 după care urmează Sibiu si Valcea😊 vă pup si vă doresc o seară frumoasă❤️ Buna Cand mai ajungi prin Valcea? Link spre comentariu
pascuale Reputație: 53 Postat Martie 12 Oras:rm.vâlcea Oras:rm.vâlcea Partajează Postat Martie 12 Ar fi super,ai aduce PRIMAVARA cu adevarat! 1 Link spre comentariu
Jiren1994 Reputație: 14 Postat Martie 12 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Martie 12 Nu stiu daca ajunge in ramnicu valcea, am vb saptamana trecuta cu ea ,era pe la Sibiu ,ar fi un plus ptr noi daca ar ajunge Katy in oras Link spre comentariu
.Katy. Reputație: 592 Postat Martie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Martie 13 La 12.03.2024 la 17:33, Jiren1994 a spus: Nu stiu daca ajunge in ramnicu valcea, am vb saptamana trecuta cu ea ,era pe la Sibiu ,ar fi un plus ptr noi daca ar ajunge Katy in oras Bună, voi revenii cu siguranța în Vâlcea dar prima oară trebuie să caut cu atenție cazare….am avut mereu experiențe neplăcute cam în toate apartamentele în care am fost. Voi anunța vizita mea la voi❤️ vă pup și vă doresc o primăvara frumoasă🤗 1 Link spre comentariu
pascuale Reputație: 53 Postat Martie 14 Oras:rm.vâlcea Oras:rm.vâlcea Partajează Postat Martie 14 Buna Katy,Mary(Bella),a stat intr-un apartament super,nou nout,aproape de centru,pe str.Morilor. Esti o fata minunata, abia aștept si cred ca nu numai eu,sa ne revedem. Sa ai o PRIMAVARA minunata! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum