Sari la conținut

0784534186 Katy

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Acum 16 minute, Jiren1994 a spus:

Vizitat posesorea anuntului in seara aceasta 

Despre katy pot spune ca este o blonda focoasa care sta foarte bine la capitul atitudine fata de client,pozele sunt reale ,mergeti cu incredere

ON 9

NP 9

Gfe 8

Ms Katy de primire 

Te pup, mulțumesc pentru recenzie 🤗😘 sa ne revedem cu bine ❤️

Link spre comentariu
  • Oras:AC Milan
  • Oras:AC Milan

Katy, o fată frumoasă, cu forme atrăgătoare, pozele sunt reale. Contact pe wp. Întâlnirea a decurs foarte bine, povestit diverse, continuat, după câteva mângâieri și sărutări pe piept, cu un ON bine executat, cu atenție și la împrejurimi, soft și excitant, terminat glorios cu finalizare pe sânii ei superbi, nota 9,5 per total. Igiena nota 10. 30 min/200 lei. O fată la care este de revenit, merită! 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 5 minute, noanonymus a spus:

Katy, o fată frumoasă, cu forme atrăgătoare, pozele sunt reale. Contact pe wp. Întâlnirea a decurs foarte bine, povestit diverse, continuat, după câteva mângâieri și sărutări pe piept, cu un ON bine executat, cu atenție și la împrejurimi, soft și excitant, terminat glorios cu finalizare pe sânii ei superbi, nota 9,5 per total. Igiena nota 10. 30 min/200 lei. O fată la care este de revenit, merită! 

Îți mulțumesc 😘 să ne revedem cu bine🤗🤗🤗 pupici❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Valcea
  • Oras:Valcea
1 oră în urmă, .Katy. a spus:

Buna, momentan mă pregătesc sa fac o vizita în Cluj 😊 după care urmează Sibiu si Valcea😊 vă pup si vă doresc o seară frumoasă❤️

Multumim katy de update 😊😊😊

• Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
On 1/12/2024 at 10:39 PM, .Katy. said:

Buna, momentan mă pregătesc sa fac o vizita în Cluj 😊 după care urmează Sibiu si Valcea😊 vă pup si vă doresc o seară frumoasă❤️

Buna   Cand mai ajungi prin Valcea?

Link spre comentariu
Reputație: 592
La 12.03.2024 la 17:33, Jiren1994 a spus:

Nu stiu daca ajunge in ramnicu valcea, am vb saptamana trecuta cu ea ,era pe la Sibiu ,ar fi un plus ptr noi daca ar ajunge Katy in oras 

Bună, voi revenii cu siguranța în Vâlcea dar prima oară trebuie să caut cu atenție cazare….am avut mereu experiențe neplăcute cam în toate apartamentele în care am fost. Voi anunța vizita mea la voi❤️ vă pup și vă doresc o primăvara frumoasă🤗

• Inimioara 1
Link spre comentariu

• Oras:rm.vâlcea
  • Oras:rm.vâlcea

Buna Katy,Mary(Bella),a stat intr-un apartament super,nou nout,aproape de centru,pe str.Morilor. Esti o fata minunata, abia aștept si cred ca nu numai eu,sa ne revedem. 

Sa ai o PRIMAVARA minunata!

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...