AndreeaXs Reputație: 2211 Postat Mai 30, 2023 Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Postat Mai 30, 2023 Bună ziua băieți! Pentru că mereu mi-am dorit să ajung la Cluj, m-am hotărât să vă fac o vizită acum în iunie! Aș aprecia enorm dacă mi-ați lăsa câteva sugestii despre zone, locații, să vă fie și vouă comod și mie😚 Vă aștept părerile și să ne vedem cu bine, pupici💕 1
futacios13 Reputație: 128 Postat Mai 30, 2023 Postat Mai 30, 2023 Hey La hotel te deplasezi? Și până la ce ora activezi?
danutzzzzzzzz Reputație: 238 Postat Mai 30, 2023 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 30, 2023 eu recomand kaufland gheorgheni sau park lake ai si iullius mall aproape..
sophiedee Reputație: 360 Postat Mai 30, 2023 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Mai 30, 2023 Nu recomand deloc zona Iulius mall ( adica Viva City, Park lake, kaufland, fsega, soporului, green studio, riviera luxury etc)
danutzzzzzzzz Reputație: 238 Postat Mai 30, 2023 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 30, 2023 Acum 7 minute, sophiedee a spus: Nu recomand deloc zona Iulius mall ( adica Viva City, Park lake, kaufland, fsega, soporului, green studio, riviera luxury etc) Argumenteaza de ce nu recomanzi? Eu am zis locuri de parcare cacalau plus daca te intalnesti cu cineva cunoscut acolo poti da impresia ca ai venit la mall sau la kaufland.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 30, 2023 Postat Mai 30, 2023 Acum 2 ore, AndreeaXs a spus: Bună ziua băieți! Pentru că mereu mi-am dorit să ajung la Cluj, m-am hotărât să vă fac o vizită acum în iunie! Aș aprecia enorm dacă mi-ați lăsa câteva sugestii despre zone, locații, să vă fie și vouă comod și mie😚 Vă aștept părerile și să ne vedem cu bine, pupici💕 Fabricii 105, Studium Green recomand pt discretie, parcare ...exclus Viva, Soporului sau orice locatie cu bariera si portar Te asteptam
AndreeaXs Reputație: 2211 Postat Mai 30, 2023 Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Autor Postat Mai 30, 2023 Eu am găsit ceva, pe Valeriu Bologa, pare zona Iulius Mall, nu-s foarte multe variante disponibile se pare 😄 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2751 Postat Mai 30, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Mai 30, 2023 1 oră în urmă, AndreeaXs a spus: Eu am găsit ceva, pe Valeriu Bologa, pare zona Iulius Mall, nu-s foarte multe variante disponibile se pare 😄 Valeriu Bologa = VIVA City = Nașpa!
placehold Reputație: 14 Postat Mai 30, 2023 Postat Mai 30, 2023 3 hours ago, danutzzzzzzzz said: eu recomand kaufland gheorgheni sau park lake ai si iullius mall aproape.. La fel recomand si eu + Soporului. Mai e ok si in Buna Ziua, aproape de Lidl, tot din pricina locurilor de parcare. Nu recomand Valeriu Bologa/Viva Vity 1
alexfp Reputație: 7 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat Iunie 8, 2023 Bună Andreea. Oare mai ai în plan să ne faci o vizită? 😊
AndreeaXs Reputație: 2211 Postat Iunie 10, 2023 Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Autor Postat Iunie 10, 2023 Bună dimineața drăguților, așa cum am promis de azi mă veți găsi disponibilă la voi în oraș!🥂 Vă las aici mai jos lista mea de servicii și prețuri, să aruncați o privire: 💋 Sex normal doar protejat!! 💋 Sex oral neprotejat/protejat ( în funcție de igiena fiecăruia ) 💋 GFE 😍 💋French kiss 💋Handjob, footjob, footfetish 💋Finalizare corporală ( sâni, fund ) 💋 Role play 💋 Masaj erotic, masaj de relaxare 💋Fantezii ( în funcție de dorințele voastre, sunt destul de deschisă ) 💋costumații la cererea voastră Cadou : 💕 30 de minute ( o finalizare ) - 200 lei 💕 1 oră ( 2 finalizări ) - 300 lei Programările le voi face pe whatsapp, nu răspund la apeluri! Vin cu rugămintea de a ne respecta reciproc, igiena să fie corectă din ambele părți, nu accept persoane cu accesorii sau în stare de ebrietate! Programul va fii de la 10:00 la 20:00 , astăzi voi începe de după amiază😙 Acestea fiind spuse, abia aștept să vă cunosc și sper să avem întâlniri pline de plăcere! Din partea mea vor fii cu siguranță😛 p.s: dacă mă poate ajuta cineva să-mi atașeze linkul cu topicul de la București aș aprecia, nu mă descurc🥹 5 1 11
Membru Premium angelmro Reputație: 5246 Postat Iunie 10, 2023 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Iunie 10, 2023 topic bucuresti constanta brasov 3 1
satellite2 Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2023 Postat Iunie 10, 2023 Bună. vei fi in cluj saptamana viitoare? 1 1
AndreeaXs Reputație: 2211 Postat Iunie 10, 2023 Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Autor Postat Iunie 10, 2023 Acum 3 ore, piftic a spus: Unde ai locația Andreea? Merci. Locația este pe strada Eugen Ionesco💕 1
nicefeet Reputație: 9 Postat Iunie 11, 2023 Postat Iunie 11, 2023 I-am facut o vizita domnisoarei si pot sa zic ca am avut o experienta foarte buna. Locatia e destul de buna parerea mea, cartierul europa, discret, apartementul e destul de frumos si curat. Pe Andreea o consider o fata frumoasa, tinerica, parca mai frumoasa in realitate si decat in poze. E vorbareata, am avut ce discuta cu ea la o tigara. Cat despre actiune nu o sa dau multe detalii, un pic de foot worship, OP si NP dupa parerea mea 10/10, e ce trebuie. A zis ca sta pana pe 17, prea putin parerea mea :)). Singurul regret este ca nu am incercat si un footjob, dar o sa incerc data viitoare De vizitat si de re-vizitat 3 1
AndreeaXs Reputație: 2211 Postat Iunie 11, 2023 Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Autor Postat Iunie 11, 2023 Acum 27 minute, nicefeet a spus: I-am facut o vizita domnisoarei si pot sa zic ca am avut o experienta foarte buna. Locatia e destul de buna parerea mea, cartierul europa, discret, apartementul e destul de frumos si curat. Pe Andreea o consider o fata frumoasa, tinerica, parca mai frumoasa in realitate si decat in poze. E vorbareata, am avut ce discuta cu ea la o tigara. Cat despre actiune nu o sa dau multe detalii, un pic de foot worship, OP si NP dupa parerea mea 10/10, e ce trebuie. A zis ca sta pana pe 17, prea putin parerea mea :)). Singurul regret este ca nu am incercat si un footjob, dar o sa incerc data viitoare De vizitat si de re-vizitat Mulțumesc pentru vizită și pentru părere, pupici💋 1
stephanos27 Reputație: 248 Postat Iunie 11, 2023 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Iunie 11, 2023 La 10.06.2023 la 9:53, AndreeaXs a spus: Bună dimineața drăguților, așa cum am promis de azi mă veți găsi disponibilă la voi în oraș!🥂 Vă las aici mai jos lista mea de servicii și prețuri, să aruncați o privire: 💋 Sex normal doar protejat!! 💋 Sex oral neprotejat/protejat ( în funcție de igiena fiecăruia ) 💋 GFE 😍 💋French kiss 💋Handjob, footjob, footfetish 💋Finalizare corporală ( sâni, fund ) 💋 Role play 💋 Masaj erotic, masaj de relaxare 💋Fantezii ( în funcție de dorințele voastre, sunt destul de deschisă ) 💋costumații la cererea voastră Cadou : 💕 30 de minute ( o finalizare ) - 200 lei 💕 1 oră ( 2 finalizări ) - 300 lei Programările le voi face pe whatsapp, nu răspund la apeluri! Vin cu rugămintea de a ne respecta reciproc, igiena să fie corectă din ambele părți, nu accept persoane cu accesorii sau în stare de ebrietate! Programul va fii de la 10:00 la 20:00 , astăzi voi începe de după amiază😙 Acestea fiind spuse, abia aștept să vă cunosc și sper să avem întâlniri pline de plăcere! Din partea mea vor fii cu siguranță😛 p.s: dacă mă poate ajuta cineva să-mi atașeze linkul cu topicul de la București aș aprecia, nu mă descurc🥹 Cireșele sunt în ofertă si mâine? 🤔😉😘 1
Babuinu89 Reputație: 321 Postat Iunie 11, 2023 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Postat Iunie 11, 2023 Recomand, e o tipă foarte ok, de fiecare dată când am vizitat-o am fost satisfăcut pe deplin 🙈. 1
AndreeaXs Reputație: 2211 Postat Iunie 11, 2023 Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Autor Postat Iunie 11, 2023 Acum 14 minute, stephanos27 a spus: Cireșele sunt în ofertă si mâine? 🤔😉😘 Sunt, sunt, aștept și alte oferte😂😂 1
AndreeaXs Reputație: 2211 Postat Iunie 11, 2023 Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Telefon: 0727091686 Oras:București Disponibila Autor Postat Iunie 11, 2023 Acum 6 minute, Babuinu89 a spus: Recomand, e o tipă foarte ok, de fiecare dată când am vizitat-o am fost satisfăcut pe deplin 🙈. Mulțumesc, te pupicesc😋🥰
bjorn ironside Reputație: 208 Postat Iunie 12, 2023 Oras:IS Oras:IS Postat Iunie 12, 2023 Salut, baieti. Ieri, dupa ce m-am documentat putin, am decis sa-i trec pragul titularei. La ora stabilita, imi comunica imobilul de pe str. Eugen Ionescu. Ajuns la apartamentul cu pricina, ma intampina Andreea, foarte draguta de altfel, nu doar ca aspect fizic. Desi, nu stiu ce sa apreciez mai mult, felul cum s-a comportat sau 🍑 cu care a inzestrat-o mama natura. Se mentine bine, are un corp tonifiat, se duce la sala, are chiar si o bicicleta eliptica (n-am intrebat daca o foloseste sau daca este un decor🤭). Din ce am vorbit, am aflat ca este si moldoveanca, aparent m-a recunoscut si pe mine dupa accent. Dupa acel chit-chat, ma indruma la baie. Baia este spatioasa, cu toate dotarile de care ai nevoie. Ies din dus, cu soldatul in pozitia "drepti" si ma duc in camera, unde ma astepta Andreea pe pat. Ma intreaba cum vreau oralul, la care-i dau un raspuns in genul "Cum vrei tu", dupa care incepe sa rada, nu stiu daca de mine sau cu mine 😄. Pana la urma m-a convins sa aleg ce vreau eu, am ales un ON. La ON n-am simtit deloc dintii, iar pe langa asta avea o tehnica de lingea capul soldatelului de-mi tremurau genunchii. Pune nitel de lubrifiant si trecem la un doggy, pozitie numa' buna sa te bucuri de fundul ei. La un moment dat incepe sa se impinga in pula, dupa ritmul in care o penetram, in timp ce ma tinea de mana, gest care imi valideaza existenta ca mascul🙂. Ce sa mai, stie ce si cum sa-ti faca. Bineinteles, dupa ce am ridicat-o atata in slavi, trebuie sa adaug si niste minusuri: - Mi-as fi dorit sa aiba pregatite niste sucuri, daca n-oi fi eu singurul care mai cere cate un suc. - Erau cateva vase murdare in chiuveta, ceea ce nu arata bine cand iti intra cineva in "vizita". -Prosopul cam mic, n-a fost prea usor sa ma sterg cu el, mai ales la spate. Per total, Andreea mi-a intrecut asteptarile, insa, regret faptul ca nu i-am cerut sa poarte dresuri, i le-am vazut doar in poze, dar de i le vedeam in realitate era si mai bine 😓. 4 2
bitchmannn Reputație: 951 Postat Iunie 12, 2023 Oras:Terra Oras:Terra Postat Iunie 12, 2023 Ceva frencichiss cu limba, gfe,cunnilingus, anilingus,diptrăut, nimnic?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum