Sari la conținut

Deea...poze reale-0763184810

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Talentoasa cu toate ca este la top are o atitudine rau famata.neserioasa a fost un prieten de al meu si cand a ajuns la scara nu a mai raspuns

• Oras:pe ici, pe colo
  • Oras:pe ici, pe colo
Postat

Talentoasa cu toate ca este la top are o atitudine rau famata.neserioasa a fost un prieten de al meu si cand a ajuns la scara nu a mai raspuns.

M-as mira sa fi facut asa ceva, pentru ca e foarte serioasa in privinta programarilor. Daca raspunde la telefon, inseamna ca persoana respectiva e ok din punctul ei de vedere, si in general prefera sa se intalneasca cu cei care i-au castigat deja increderea. Foarte rar mai accepta persoane complet necunoscute. Doar sa se fi intamplat ceva neprevazut, de nu a mai putut raspunde... de exemplu o vizita neanuntata a unei rude/cunostinte, un accident casnic, etc.

• Like 1
Postat

Și eu ma 'chinui' de ceva timp sa ajung la ea, este foarte selectiva ceea ce este de apreciat, am avut odată o șansă, nu ne-am sincronizat programul, asta e.. mai încercăm, merita efortul zic eu.. din cele prezentate de colegi mai sus..

Postat

Acum a devenit selectiva cu clientii????am fost la ea aproximativ 4 ani nu era deloc asa ..am mai auzi ceva in ziua de azi te astepti la orice ..sa vrei sa te duci la curve si sa nu te primeasca cu banii tai ðŸ™ðŸ¼ðŸ™ðŸ¼ðŸ™ðŸ¼ðŸ™ðŸ¼ðŸ˜‚😂😂

Vizitator deea deea
Reputație: 0
Postat

Acum a devenit selectiva cu clientii????am fost la ea aproximativ 4 ani nu era deloc asa ..am mai auzi ceva in ziua de azi te astepti la orice ..sa vrei sa te duci la curve si sa nu te primeasca cu banii tai

Daca esti boschetar,drogat,afumat,si puți....normal ca n-ai ce cauta in casa mea,poti sa-mi dai toti banii tai!
Vizitator deea deea
Postat

Talentoasa cu toate ca este la top are o atitudine rau famata.neserioasa a fost un prieten de al meu si cand a ajuns la scara nu a mai raspuns

Zi zau cu limba scoasa,ca sa te creada toata lumea..

Nici vorba de ce zici tu aici...andreeo :)

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Salu salut,

Eu am fost la Deea de cateva ori si totul a fost perfect. De la progamare si pana la final.

Tot timpul a fost foarte serioasa in privinta programarilor si le-a respectat.

Pup Deea

Vizitator deea deea
Postat

Salu salut,

Eu am fost la Deea de cateva ori si totul a fost perfect. De la progamare si pana la final.

Tot timpul a fost foarte serioasa in privinta programarilor si le-a respectat.

Pup Deea

Multumesc! :)
Vizitator deea deea
Postat

post-112376-0-83705400-1563190561_thumb.jpg

Disponibila saptamana aceasta

Pupi!

• Oras:braila
Postat

Si eu am fost la Deea de cateva ori ,si acum 3 ani si anul asta ,nimic de comentat,doar de bine,servicii de 10 pe linie.

• Like 1
Vizitator deea deea
Postat

Buna Deea! Maine lucrezi? Merci

Buna..nu :)

• Telefon: 0843473808
  • Oras:Galați
  • Telefon: 0843473808
  • Oras:Galați
Postat

Buna ,mai este valabil?!?!ți am dat mesaj,te am și sunat!!!

Vizitator deea deea
Postat

Buna ,mai este valabil?!?!ți am dat mesaj,te am și sunat!!!

Poti sa.mi scrii pe whatsapp :)

Tin sa precizez ca celor ce imi cer poze pe whatsapp...nu le raspund :)

Postat

Saptamana asta lucrezi?daca da vreau sa fac si eu o programare.

Vizitator deea deea
Postat

Buna

Cateva zile nu sunt disponibila.. :)

Anunt cand revin.pupi!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...