Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 Vorba unei clasice in viață: revenim la recenzii! Cand s-or putea face, pana atunci e prea mult off topic aici. Sa jurizăm mai mult evolutia domniței la sol, cal cu manere etc😅 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 45 minutes ago, unsuflet said: Vorba unei clasice in viață: revenim la recenzii! Cand s-or putea face, pana atunci e prea mult off topic aici. Sa jurizăm mai mult evolutia domniței la sol, cal cu manere etc😅 Ami cer scuze la dom unsuflet si la doamna Irina! Dar ma sgariat pe oci. Dar vadca e di la tastatura problem-a. Am terminat cu oftopicul. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Partajează Postat August 3, 2023 Maine ajung pe la voi puteti face programari pt maine dupa ora 14 Adora parc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Partajează Postat August 3, 2023 Mmmmmm, frumoasa poza. Daca vin la tine, pot sa iti dau si o dictare? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Partajează Postat August 3, 2023 Just now, hateru_ said: Mmmmmm, frumoasa poza. Daca vin la tine, pot sa iti dau si o dictare? Sau dicktare? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Partajează Postat August 3, 2023 Acum 23 ore, hateru_ a spus: Sau dicktare? La cat m-ai desfiintat 🤣🤣🤣🤣sigur nu va fi una buna Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Partajează Postat August 3, 2023 11 minutes ago, irina33 said: La cat m-ai desfiintat 🤣🤣🤣🤣sigur ny va fi una buna Hahahahaha, imi place ca tii la caterinca. Mno, atunci ramane sa iti dau dicktare si nu dictare! Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Partajează Postat August 3, 2023 Fetele astea nu tin la dictare, în primul rand fiindcă nu au fost invățate să țină corect pixul. In loc sa il ia intre degetele de la mană, ele hop cu gura pe el🙃. No scrie tu corect asa!😅😅😅 Astept recenzii de la Irina, sper să nu fie luni a mea prima... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Partajează Postat August 3, 2023 Ha ha ma omorati🤣🤣🤣🤣🤣🤣usor Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Disponibila astazi de la ora 14 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 🩵Va astept cu programari si pentru maine o dupamiaza placuta🩵🫠 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat August 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat August 4, 2023 Acum 26 minute, irina33 a spus: 🩵Va astept cu programari si pentru maine o dupamiaza placuta🩵🫠 Vezi daca își face haterul o programare la tine 🤣pot să ți-l descriu 😀. Ai grija el umbla cu ciora vopsita păci Ai mare grija 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Acum 1 oră, Semakone a spus: Vezi daca își face haterul o programare la tine 🤣pot să ți-l descriu 😀. Ai grija el umbla cu ciora vopsita păci Ai mare grija 🤣🤣🤣 Eu una cred ca e baiat de treaba se da el asa .... Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6190 Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Just now, irina33 said: Eu una cred ca e baiat de treaba se da el asa .... @hateru_ Acum chiar trebuie sa treci pe la Irina 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 1 oră în urmă, altmarz a spus: @hateru_ Acum chiar trebuie sa treci pe la Irina Nu l imbarliga 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 4 hours ago, Semakone said: Vezi daca își face haterul o programare la tine 🤣pot să ți-l descriu 😀. Ai grija el umbla cu ciora vopsita păci Ai mare grija 🤣🤣🤣 Poti sa mi-o si sugi! Sa poti sa ii povestesti la Irina ce si cum imi place. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 2 hours ago, irina33 said: Eu una cred ca e baiat de treaba se da el asa .... Foarte de treaba. Dar foarte "rau" in recenzii, asta daca fata "fura curent". Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 2 hours ago, altmarz said: @hateru_ Acum chiar trebuie sa treci pe la Irina Hai sa ma duci cu bitigla. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Partajează Postat August 4, 2023 Numai fiti rai 😝degeaba Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 🩵Astazi disponibila de la ora 12:00🩵 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat August 5, 2023 Membru Premium Partajează Postat August 5, 2023 Acum 16 minute, irina33 a spus: 🩵Astazi disponibila de la ora 12:00🩵 Irina, da tu esti faina rau! Sau mi se pare🤔 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 Acum 7 minute, Flx01 a spus: Irina, da tu esti faina rau! Sau mi se pare🤔 Ti se pare 🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat August 5, 2023 Membru Premium Partajează Postat August 5, 2023 Acum 17 minute, irina33 a spus: Ti se pare 🤣🤣🤣🤣🤣 Mna, uite o domnita sinceră... Merci de lamuriri, nu stiam ce sa fac🙈....., acum am alta nelamurire🤦♂️, ok nu merg la tine pt ca doar "MI SE PARE" ca esti frumoasa, dar parca as merge pt ca esti sincera, pffff dileme dileme🙈😀😀😀😜 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Partajează Postat August 5, 2023 Acum 22 minute, Flx01 a spus: Mna, uite o domnita sinceră... Merci de lamuriri, nu stiam ce sa fac🙈....., acum am alta nelamurire🤦♂️, ok nu merg la tine pt ca doar "MI SE PARE" ca esti frumoasa, dar parca as merge pt ca esti sincera, pffff dileme dileme🙈😀😀😀😜 Nu esti sanatos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum