Administrator pisicuts Reputație: 114351 Postat August 11, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 11, 2010 CRISTINA, sunt o femeie frumoasa iar stilul si calitatea serviciilor mele te vor face sa te reintorci, poze reale, 11 Aug 16:27 0726.421.443 serios ca e prea frumos sa fie adevarat
prypiat1 Reputație: 23 Postat August 12, 2010 Oras:B Oras:B Postat August 12, 2010 Interesanta femeia, poate chiar e reala ..cine stie. Vad ca mai are inca un set de poze in studio
arkan Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2010 Postat Septembrie 7, 2010 Nu a fost vizitata de nimeni de pe aici?
anton2017 Reputație: -1 Postat Septembrie 9, 2010 Postat Septembrie 9, 2010 Nu a fost vizitata de nimeni de pe aici?Da par reale pozele..chiar nu a vizitat-o nimeni ?
Priapus Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2010 Postat Noiembrie 19, 2010 Daca reusiti vre-unul sa o vizitati pe lady sa dati o recentzie pls!Eu am programat o intanlire acum vre-o luna, mi-a spus ca are locatia in Romana in blocul cu Turabo Cafe...sau ce drac e ala pe colt... Am sunat cand am ajuns(fara sa intarzi), initial nu mi-a raspuns, dupa 5 min am sunat din nou, mi-a spus sa revin in 10 min....dupa alte 10 min.... nu mi-a mai raspus, dar mi-a trimis un SMS sa-mi spuna ca nu mai poate onora programarea!- trageti voi concluziile.Mentionez ca la telefon am tot insistat daca pozele sunt reale, altfel nu raman...probabil de aici mi s-a tras, iar in fundal se tot auzeau voci...si am intrebat" sper ca nu e vre-un salon de masaj"....la care ea bineinteles ca a negat!Nu stiu ce sa spun...dar daca doamne este reala...tare mult mi-as dori sa o impanez putzin!
ciocan Reputație: 382 Postat Noiembrie 21, 2010 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Noiembrie 21, 2010 Salut!Sapati un pic mai adanc pe net si veti gasi recenzii negative la adresa ei.Nu dau link ca sa nu se considere reclama si sa mi-o fur ca aici iti iei ban repede daca gresesti chiar daca esti bine intentionat.Se spune ca ar fi pozele ei, insa in realitate e mai imbatranita, mai grasa, deci probabil pozele au cativa anisori buni.Totodata in recenziile pe care le-am vazut se spune ca madam cam are fite de mare doamna si nu nu accepta multe lucruri, fapt ce o face necompetitiva d.p.d.v. calitate pret in opinia celor care au vizitat-o.Mai mult nu stiu sa va spun, asa ca "iuz goagal" cu nr. de telefon si vezi gasi ceea ce am gasit si eu.Ciocane tari va doresc!Continuarea aici :Closed.
Postări Recomandate