looke Reputație: 191 Postat Iunie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2023 Sa traiti, conforumisti amatori de prospaturi! Cum nu toata lumea poate posta in "Caut sponsori", respectiv pe topicul "Cei care ati marcat pe sugardaters", m-am gandit sa postam aici nickname-urile stoarfelor care cer bine-cunoscutul "avans" inainte de intalnire... adica vor niste bani inainte ca si "garantie" ca nu le irosesti timpul si nu mai apari la intalnire. Dar, surpriza, ele colecteaza banii acestia de la mai multi si nu se intalnesc cu nimeni. Asa cum banuiesc ca stiti majoritatea, fenomenul acesta a fost mereu prezent pe SD, dar de ceva timp incoace mi se pare ca a luat amploare grav. Atentie mare, folositi YANDEX si cautati pozele pe care le primiti, 90% dintre astea cu "avansul" au pozele unor modele de pe OF, Instagram etc din Rusia, SUA si asa mai departe. Nu dati bani inainte! Asa isi fac astea bugetul, sunt inca destui care trimit bani inainte in speranta ca apoi se vor intalni cu respectivele. Chiar daca pare o suma mica, ASA PROCEDEAZA ASTEA, SUNT CATFISH! Ganditi-va cum e sa iei cate 50, 100, 200, 500 lei pe zi de la 10-15 oameni creduli. Lista celor care mi-au cerut avans in ultimele zile si aveau POZE FALSE: PRINCESSMYSTERIOUS - @bekky10 pe Telegram - o fomista care vrea 300 Eur/intalnire si cere jumatare din suma inainte pentru "a fi sigura ca esti serios". Foloseste poze de la un model de pe OF. DEEARAMO66 - @Ram0Na12 pe Telegram - o alta fomista ce vrea "niste banuti inainte", foloseste poze de pe Instagramul unei din Iasi. ALITA - o stiti cu siguranta, catfish clar. ANASTASIA STASIA - a avut multe nick-uri inainte, tepara cunoscuta. 1 1 Link spre comentariu
covidu Reputație: 280 Postat Iunie 25, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25, 2023 denisa darie si denizza - aceeasi persoana spune ca sta prin aviatiei si vrea o parte din bani in avans ca sa fie sigura ca vii, chiar daca i-am spus ca ajung la ea in 15 minute. alexandra27 - spune ca vrea sa vanda poze apoi urmeaza si intalniri in 3 impreuna cu o prietena pentru 500 lei. Mai are un cont dar nu ii mai retin numele. CiteGirl2/SugarandTravel/Sugarbaby00t/SB00xx - aceeasi persoana in poza de profil, la unele conturi chiar aceeasi poza. Uneori a fost online cu toate cele 4 conturi. Oare de ce? 1 Link spre comentariu
covidu Reputație: 280 Postat Iunie 28, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 28, 2023 BabyConfident - vrea 150 euro in avans si 150 la locatie Link spre comentariu
looke Reputație: 191 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 29, 2023 GABRIELA01 - ii zic sa mergem pe Telegram ca sa comunicam mai bine, ma intreaba ei ce ii iese din asta 🤣. O iau ca pe prosti: comunicam, imi dai poze sau apel video de confirmare si o sa iti iasa bani daca totul pare ok. Replica fomistei: iti trimit poze/video pentru o suma modica si abia dupa poate incepe conversatia. Un exemplu clar de tepara, destul de sigur cu poze de pe net, ce nu vrea sa se intalneasca cu nimeni, trage doar teapa cu banii inainte, apoi probabil block. ALI777 - cere bani pe poze, desi spune ca ofera si servicii in persoana. Cand zici ca vrei sa te vezi direct cu ea, nu mai raspunde. Sunt si fete serioase, dar trebuie filtrate de fomistele tepare. 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6210 Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 22 minutes ago, looke said: Sunt si fete serioase, dar trebuie filtrate de fomistele tepare. Mai sunt? Eu m-am chinuit vreo lună pe zona de vest, dar numai de amețite din astea am dat 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4842 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Iunie 29, 2023 "Astea"care cer avans sunt de obicei "ăstia"! Prieteneste va spun, renuntati la conturile de SD daca nu vreti sa faceti laba pe 150€, neasistati! :)) Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6210 Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 57 minutes ago, haloowen said: "Astea"care cer avans sunt de obicei "ăstia"! Prieteneste va spun, renuntati la conturile de SD daca nu vreti sa faceti laba pe 150€, neasistati! :)) Da, nu merita. Numai tepe, acum 2-3 ani mai reuseai sa filtrezi si dupa o fata ok, dar acum nu exista nici una... 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4842 Postat Iunie 29, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Iunie 29, 2023 Am avut cont vreo doua zile, dupa care m-am intrebat: de ce sa futi panarame de pe SD cu min 100€, cand poti fute la fel de pe aici cu 50€? 1 Link spre comentariu
qalex Reputație: 14 Postat Iulie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 2, 2023 In nici un caz nu dati bani in avans, e o prostie. E tzeapa 100%, orice tipa care cere in avans vrea sa dea tzeapa si nu se va vedea in veci cu tine la o intalnire reala. Eu am folosit sd pentru a fute cateva bunaciuni cu preturi intre 100 si 200 euro in Bucuresti, fara plata in avans. A meritat experienta, implicate si dragute fetele de banii astia, aratau bine. Si se vedea la unele ca nu erau profesioniste, fara mare experienta in domeniu. Una singura nu mai arata ca in poze se vedea ca pozele sunt vechi dar a compensat ca a acceptat cum in mouth la final inclus in pret, si in plus m-a lasat si sa o filmez in actiune pentru o suma de bani in plus😀 Dar cum mai zicea cineva, gasiti si la 50 de euro daca veti cauta 😀 Pe sd trebuie sa vorbesti ceva mai mult cu ele, multe mi-au cerut si poze inainte(si le-am trimis) Link spre comentariu
whorezu Reputație: 17 Postat Iulie 3, 2023 Partajează Postat Iulie 3, 2023 On 6/24/2023 at 8:56 PM, looke said: Sa traiti, conforumisti amatori de prospaturi! Cum nu toata lumea poate posta in "Caut sponsori", respectiv pe topicul "Cei care ati marcat pe sugardaters", m-am gandit sa postam aici nickname-urile stoarfelor care cer bine-cunoscutul "avans" inainte de intalnire... adica vor niste bani inainte ca si "garantie" ca nu le irosesti timpul si nu mai apari la intalnire. Dar, surpriza, ele colecteaza banii acestia de la mai multi si nu se intalnesc cu nimeni. Asa cum banuiesc ca stiti majoritatea, fenomenul acesta a fost mereu prezent pe SD, dar de ceva timp incoace mi se pare ca a luat amploare grav. Atentie mare, folositi YANDEX si cautati pozele pe care le primiti, 90% dintre astea cu "avansul" au pozele unor modele de pe OF, Instagram etc din Rusia, SUA si asa mai departe. Nu dati bani inainte! Asa isi fac astea bugetul, sunt inca destui care trimit bani inainte in speranta ca apoi se vor intalni cu respectivele. Chiar daca pare o suma mica, ASA PROCEDEAZA ASTEA, SUNT CATFISH! Ganditi-va cum e sa iei cate 50, 100, 200, 500 lei pe zi de la 10-15 oameni creduli. Lista celor care mi-au cerut avans in ultimele zile si aveau POZE FALSE: PRINCESSMYSTERIOUS - @bekky10 pe Telegram - o fomista care vrea 300 Eur/intalnire si cere jumatare din suma inainte pentru "a fi sigura ca esti serios". Foloseste poze de la un model de pe OF. DEEARAMO66 - @Ram0Na12 pe Telegram - o alta fomista ce vrea "niste banuti inainte", foloseste poze de pe Instagramul unei din Iasi. ALITA - o stiti cu siguranta, catfish clar. ANASTASIA STASIA - a avut multe nick-uri inainte, tepara cunoscuta. "Ram0na" aia iti da contul unuia pe care il cheama Florin Alexandru Ursei.... 1 Link spre comentariu
looke Reputație: 191 Postat August 23, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 23, 2023 MARIA_DARIA249 si BABYCONFIDENTA folosesc poze false, probabil ca ar cere si bine-cunoscutul "avans" daca as continua conversatia. Eu cand dau de poze false, direct block. 1 Link spre comentariu
looke Reputație: 191 Postat August 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat August 31, 2023 La 03.07.2023 la 13:35, whorezu a spus: "Ram0na" aia iti da contul unuia pe care il cheama Florin Alexandru Ursei.... S-a rebranduit acum in SIMONA.MARY, alt set de poze false, iar cere bani in avans. 1 Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat Iulie 25 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 25 Băieți ... Aveți idee sunt tepare?sau sa merg pe încredere a discutat cineva ele și s au și întâlnit ??? Katerinababy Ella.sweet Sarah crs Briana17 Mulțumesc anticipat!!! Link spre comentariu
dr4g0s Reputație: 11 Postat Iulie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 25 Daca tot ai reinviat topicul, puneti pe lista Diana89, Diana Radu, Nicoleta Popa, cum imi mai zice, cere 200e avans 1 Link spre comentariu
gladiato Reputație: 731 Postat Iulie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26 Acum 15 ore, dr4g0s a spus: Daca tot ai reinviat topicul, puneti pe lista Diana89, Diana Radu, Nicoleta Popa, cum imi mai zice, cere 200e avans Cea mai proastă alegere sa dai avans ...înainte.....ea sa dea pizda in avans vrea🤣😅😆 2 Link spre comentariu
damianblack Reputație: 502 Postat Iulie 26 Oras:Traveling Oras:Traveling Partajează Postat Iulie 26 Sd e plin de 1.65 90 kg dive ca au auzit ele de tepe și toate vor 2 3 400 e. Asta nu e Sugar, sunt niște panarame care unii chiar le dau 200 euro pt nimic. Nu sunt 1.80 65 kg in lenjerii fine rochii scumpe și parfumate. Dar se pare ca unii dau la orice cere și site-ul e tepe și aceleași răsuflate de ani de zile. 3 1 Link spre comentariu
dr4g0s Reputație: 11 Postat Iulie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26 Adaugam pe lista de tepare Irina1/ Larisaioana, acelasi text la amandoua conturile, vinde poze 2 Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9933 Postat Iulie 26 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Iulie 26 Sunt câteva zdrențe pe acolo cu conturi multiple care ori vand poze ori cer avans. Zdrentele astea strica toata piata din București si tot SD pe România pana la urma, pentru ca au conturi si pe alte orașe(Iași, Cluj, brasov șamd) dacă vorbești cu ele pe alte conturi ale lor te blochează ca te recunosc de pe alt cont unde au vrut sa te țepuiască si nu a mers. Ăștia de la SD sunt praf nu iau măsuri… am dat eu raport la o grămada si degeaba, le-am scris ca le ofer dovezi conversațiile si tot degeaba. Nu prea merita sa-ti faci cont acolo. 2 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1654 Postat Iulie 26 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iulie 26 Profită și ele (chiar ei, de ce nu) de fraieri, ........ cum să dai bani pe cioara de pe gard (poze). 🤔 Link spre comentariu
dr4g0s Reputație: 11 Postat Iulie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 26 17 minutes ago, Rafaelooo said: Profită și ele (chiar ei, de ce nu) de fraieri, ........ cum să dai bani pe cioara de pe gard (poze). 🤔 Pentru asta e onlyfans, dar cine plateste o grasa sau o deformata. Asa incearca si ele Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 9933 Postat Iulie 26 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Iulie 26 1 oră în urmă, Rafaelooo a spus: Profită și ele (chiar ei, de ce nu) de fraieri, ........ cum să dai bani pe cioara de pe gard (poze). 🤔 Atat timp cât o sa existe fraieri care plătesc avans sau pentru poze/video o sa tot fie zdrențe 1 oră în urmă, dr4g0s a spus: Pentru asta e onlyfans, dar cine plateste o grasa sau o deformata. Asa incearca si ele Pai tocmai asta e problema totul a venit din tari mai “dezvoltate” de când apărut videochatul si onlyfans adica oameni dispuși sa plătească pentru a se uita doar.. dacă nu ar mai fi disperați care sa plătească nu ar mai exista nici tepe de genul asta. Nu inteleg ce placere sa ai ca sa platesti sa vezi pe monitor cum își baga una vibratorul in cur? Dacă era live mai ziceam… 5 Link spre comentariu
Membru Premium JohnJJ Reputație: 5 Postat August 11 Membru Premium Partajează Postat August 11 Alice_sugarbabby - cere avans. "Avansul nu este o suma fixa , ci doar o suma considerata de tine incat sa imi dau seama ca nu este doar o pierdere de timp" 1 1 Link spre comentariu
JulianWiki Reputație: 11 Postat August 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21 On 8/11/2024 at 10:58 PM, JohnJJ said: Alice_sugarbabby - cere avans. "Avansul nu este o suma fixa , ci doar o suma considerata de tine incat sa imi dau seama ca nu este doar o pierdere de timp" Ar fi doar o pierdere de bani, I guess. Link spre comentariu
aemalupigus Reputație: 9 Postat August 23 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat August 23 La 25.07.2024 la 13:54, mark1980 a spus: Băieți ... Aveți idee sunt tepare?sau sa merg pe încredere a discutat cineva ele și s au și întâlnit ??? Katerinababy Ella.sweet Sarah crs Briana17 Mulțumesc anticipat!!! Bibi008 a cerut avans ? cine are detalii despre ea, fac cinste ms Link spre comentariu
mark1980 Reputație: 6 Postat August 23 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 23 Acum 2 minute, aemalupigus a spus: Bibi008 a cerut avans ? cine are detalii despre ea, fac cinste ms Ți s-a pus pata pe ea serios ,e iubita ta 🤣🤣🤣 și ai prins-o cu mâța'n sac? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum