Sari la conținut

blondă strâmtă 0768771025

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 6 ore, geosto81 a spus:

Încurcate sunt căile Domnului,🤣 Rebreanu 111 ești un scriitor înflăcărat

Cu sinceritate 👍vorba lui Rebreanu

• cleopatra01 a schimbat titlul în blondă strâmtă 0768771025
Postat
On 7/24/2023 at 10:38 PM, rebreanu111 said:

Ca răspuns, la curiozitatea ta, da, într-adevăr, este foarte strâmtă! Te ghidează ea, în anumite poziții, ca să poți s-o penetrezi. Ideea e, că nu prea poți să o bagi pe toată. Vaginul, este foarte strâmt, și nu este nici lung. 

La oral cum se descurca?

Postat
Acum 16 ore, seniorsenior a spus:

La oral cum se descurca?

Nu te sfătuiesc... Dar, ști cum e treaba.. Curiozitatea e mare! 

O experiență :

Într-o zi la Ploiești, am vorbit cu una de pe publi sa merg la ea. Locația in spate la partide. Am ajuns, și ma tot evita, mi-am dat seama ca avea client. Cum m-a lăsat în așteptare, am monitorizat întrarea. 

Când a ieșit clientul pe ușa apartamentului, ea m-a sunat. 

Am așteptat în fața scării și l-am întrebat pe respectivul dacă e ce trebuie. 

Omul puțin surprins, de abordarea mea directă, s-a rușinat puțin, dar mi-a spus că nu se merită..... Ca nici nu a finalizat. 

Și eu, că prostul nu l-am ascultat. 

Concluzie, am pățit exact ca el. 

• Minus 1
  • Oras:Buzau
Postat

Am fost si eu la ea, nu am patitasa ceva niciodata. Am luat legatura cu ea am ajuns in locatie pestele a coborit jos si am ramas noi doi. Dupa max15 min ne trezim cubatai in usa ale individului care striga si tare timpul sa terminat, deschideti usa. Cred ca a auzit tot blocul, adurat citeva minute nebunia. Ce sa mai termini  am plecat instant. Fata nu e rea dar nu poate scapa de peste. 

Postat
Acum 13 ore, renzo1968 a spus:

Am fost si eu la ea, nu am patitasa ceva niciodata. Am luat legatura cu ea am ajuns in locatie pestele a coborit jos si am ramas noi doi. Dupa max15 min ne trezim cubatai in usa ale individului care striga si tare timpul sa terminat, deschideti usa. Cred ca a auzit tot blocul, adurat citeva minute nebunia. Ce sa mai termini  am plecat instant. Fata nu e rea dar nu poate scapa de peste. 

Naspa,serios, doar rebreanu111 are noroc sa termine partida🤣 din ce a spus 

Postat
La 24.07.2023 la 22:23, rebreanu111 a spus:

SRL-ul este format din cinci membrii:

Patronii, 

sunt patru "negrisori", un copil, și o angajată. 

Locuiesc împreună, și când "angajata" are de lucru, părăsesc, locuinta. 

O sa va întâlniți cu ei pe scară, la întrare, la ieșire.... Gălăgioși, cu un copil. 

Locația, este cel mai mare dezastru, chiștoace pe jos, lapte, pampers, inimaginabil... 

Ea, este o blondă skinny, pot sa spun, drăguță, pare de treabă, dar, cred ca are creierul "spalat" pentru că, tot anturajul ăsta, pentru ea, este foarte normal. 

Și eu, cand am contactat-o, a răspuns" prietenul". Am comunicat cu el, și am plecat la întâlnire.... Ce a urmat, e altă poveste. 

Dute si inpuscate peste stricat

Se vede la ochiul liber ca ai o legatura cu ea . Altfel nu desideai topic pentru ea apoi o dai la suceala ca ai fost la ea in locatie si e jeg. Asa ca pestele pl ce esti spalate cu ea pe cap ca oameni cerebrali nu merg la astfel de specimene ca sa se imbolnaveasca . 

Postat
6 hours ago, pulossu said:

Dute si inpuscate peste stricat

Se vede la ochiul liber ca ai o legatura cu ea . Altfel nu desideai topic pentru ea apoi o dai la suceala ca ai fost la ea in locatie si e jeg. Asa ca pestele pl ce esti spalate cu ea pe cap ca oameni cerebrali nu merg la astfel de specimene ca sa se imbolnaveasca . 

Coitze, n-are nici o logica ce spui! Adica el o impresariaza pe aia, ii deschide topic si apoi spune ca aia e de cacat?

Tu esti bine la capoc?

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

Deville hai să-ți spun cum stă treabă cu sfrijitul ăla de Rebreanu(e un uscat mic și vai mama lui) .Se duce la fete și care nu vor să fie sub aripa lui incepe să le denigreze.Il știu da nu mă pun la mintea lui că altfel mătur cu el pe jos.Ai grijă Rebreanu le că dacă mai calci pe bec te cunosc și vai mama ta de sfrijit.

Postat
Acum 2 ore, emysex a spus:

Deville hai să-ți spun cum stă treabă cu sfrijitul ăla de Rebreanu(e un uscat mic și vai mama lui) .Se duce la fete și care nu vor să fie sub aripa lui incepe să le denigreze.Il știu da nu mă pun la mintea lui că altfel mătur cu el pe jos.Ai grijă Rebreanu le că dacă mai calci pe bec te cunosc și vai mama ta de sfrijit.

Bine,sa vedem acum ce replica îți da🙄

Dacă îți mai da🤣

Postat
La 04.08.2023 la 10:49, emysex a spus:

Te sfătuiesc, să-i faci o vizită, ne spui și nouă cum a fost, și după aceea, îți dam voie să mănânci "rahat" cât vrei tu. 

Cu sinceritate.!!! 

• Minus 1
Postat
Acum 4 ore, rebreanu111 a spus:

Te sfătuiesc, să-i faci o vizită, ne spui și nouă cum a fost, și după aceea, îți dam voie să mănânci "rahat" cât vrei tu. 

Cu sinceritate.!!! 

Nu mai e de găsit aceasta domnișoara… vroiam sa o încerc și eu…🤷‍♂️

• Telefon: anonimul070@yahoo.com
  • Oras:-
  • Telefon: anonimul070@yahoo.com
  • Oras:-
Postat
Acum 1 oră, Tipu-nou a spus:

Nu mai e de găsit aceasta domnișoara… vroiam sa o încerc și eu…🤷‍♂️

Ești sigur? Ai citit tot topicul? Dacă da nu pot sa spun decât ca respect fanteziile fiecaruia. Mai ales ca trebuie sa vorbești cu un bărbat întâi, ajungi la locație, el iese tu intri, faci torul neprotejat, deci habar nu ai cu ce pleci sau cât mai ai de trăit, dacă îți dai drumul mai greu îți bate barbasu la ușa cu scandal ca te ții pre mult. 

Chiar ești pus pe adrenalina. Dar e opțiunea fiecaruia. Respect!

Postat
On 8/4/2023 at 10:49 AM, emysex said:

Boierule, comentariul meu nu era despre "rebreanu", "hogas", "bratescu voinesti", comentariul meu era despre fractura logica din ceea ce-a spus cumatru' ala : o promovezi pe aia da' o faci de cacat ca e fata ta ca ai prins ideea, nu avea nici un sens.

In rest, care pe cine pesteste, unde, cum si de ce...nu ma intereseaza. Le vine randul tuturor dupa cum probabil constatati. Trebuie doar rabdarea si tutun. Ca doar nu degeaba a zis poetu' "atunci cand tu te crezi rege/ vine Garda sa te lege".

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...