Ruxandraa Reputație: 1072 Postat Iulie 18, 2023 Telefon: 0733348861 Oras:București Disponibila Telefon: 0733348861 Oras:București Disponibila Partajează Postat Iulie 18, 2023 Numele meu este Ruxandra, am 20 ani, 1.75cm, 55kg, bruneta Sunt disponibilă de Luni pana Sâmbătă de la ora 12:00 pana la 21:00dacă se ivesc modificări eu o sa va anunț SERVICII: 🌸 200 lei/fin - oral protejat/neprotejat(in funcție de igiena),normal protejat. 🌸300 lei/ora - oral protejat/neprotejat ( in funcție de igiena), normal protejat, la ora pot fi și 2 finalizări 🌸Fk 🌸cunnilingus 🌸annilingus (doar pasiva) 🌸69 Pe lângă acestea mici fantezii pe care le putem discuta la telefon Locația se afla pe Bulevardul Unirii Programările se pot face telefonic sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733348861 🍭 oralu se decide la fata locului dacă va fi protejat sau nu 🍭dacă doriți ca BIJUTERIILE voastre sa fie alintate și răsfățate trebuie sa fie epilate, spălate, intr un cuvânt CURAT 🍭igiena, epilatul și dușul (se pot efectua la mine) sunt apreciate și răsplătite pe măsura 🍭neconfirmarea programării cu 1h înainte poate duce la anularea acesteia Mulțumesc pentru timpul acordat și va aștept cu drag 😘 6 21 Link spre comentariu
neiberr Reputație: 877 Postat Iulie 18, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2023 Se poate finalizare orala...la capitolul mici fantezi...? Daca igiena permite... Link spre comentariu
azamantes Reputație: 380 Postat Iulie 18, 2023 Oras:Hell Oras:Hell Partajează Postat Iulie 18, 2023 Ești noua in oraș ? Sau în domeniu...e o mica / mare diferență între ele. După meniu nu se pare că ai fi noua in domeniu... Link spre comentariu
Ruxandraa Reputație: 1072 Postat Iulie 18, 2023 Telefon: 0733348861 Oras:București Disponibila Telefon: 0733348861 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 18, 2023 Chiar acum, neiberr a spus: Se poate finalizare orala...la capitolul mici fantezi...? Daca igiena permite... Nu am menționat , CIM 50 extra. Chiar acum, azamantes a spus: Ești noua in oraș ? Sau în domeniu...e o mica / mare diferență între ele. După meniu nu se pare că ai fi noua in domeniu... Sunt noua și in oraș și in domeniu de aproximativ o luna Link spre comentariu
_Dumnezeu Reputație: 550 Postat Iulie 18, 2023 Oras:less than a mile away Oras:less than a mile away Partajează Postat Iulie 18, 2023 Stăpâniți-vă bestiilor! Nu speriați fata, ok? 3 1 Link spre comentariu
_Dumnezeu Reputație: 550 Postat Iulie 18, 2023 Oras:less than a mile away Oras:less than a mile away Partajează Postat Iulie 18, 2023 1 hour ago, Ruxandraa said: Numele meu este Ruxandra, am 20 ani, 1.75cm, 55kg, bruneta Sunt disponibilă de Luni pana Sâmbătă de la ora 12:00 pana la 21:00dacă se ivesc modificări eu o sa va anunț SERVICII: 🌸 200 lei/fin - oral protejat/neprotejat(in funcție de igiena),normal protejat. 🌸300 lei/ora - oral protejat/neprotejat ( in funcție de igiena), normal protejat, la ora pot fi și 2 finalizări 🌸Fk 🌸cunnilingus 🌸annilingus (doar pasiva) 🌸69 Pe lângă acestea mici fantezii pe care le putem discuta la telefon Locația se afla pe Bulevardul Unirii Programările se pot face telefonic sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733348861 🍭 oralu se decide la fata locului dacă va fi protejat sau nu 🍭dacă doriți ca BIJUTERIILE voastre sa fie alintate și răsfățate trebuie sa fie epilate, spălate, intr un cuvânt CURAT 🍭igiena, epilatul și dușul (se pot efectua la mine) sunt apreciate și răsplătite pe măsura 🍭neconfirmarea programării cu 1h înainte poate duce la anularea acesteia Mulțumesc pentru timpul acordat și va aștept cu drag 😘 Anunțul este cuprinzător, pozele sunt extrem, dar extrem de incitante, deci... Bine ai venit și abia aștept sa te cunosc! 1 Link spre comentariu
Ruxandraa Reputație: 1072 Postat Iulie 18, 2023 Telefon: 0733348861 Oras:București Disponibila Telefon: 0733348861 Oras:București Disponibila Autor Partajează Postat Iulie 18, 2023 Chiar acum, _Dumnezeu a spus: Anunțul este cuprinzător, pozele sunt extrem, dar extrem de incitante, deci... Bine ai venit și abia aștept sa te cunosc! Mulțumesc 😘 2 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 590 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2023 Acum 6 ore, Ruxandraa a spus: Numele meu este Ruxandra, am 20 ani, 1.75cm, 55kg, bruneta Sunt disponibilă de Luni pana Sâmbătă de la ora 12:00 pana la 21:00dacă se ivesc modificări eu o sa va anunț SERVICII: 🌸 200 lei/fin - oral protejat/neprotejat(in funcție de igiena),normal protejat. 🌸300 lei/ora - oral protejat/neprotejat ( in funcție de igiena), normal protejat, la ora pot fi și 2 finalizări 🌸Fk 🌸cunnilingus 🌸annilingus (doar pasiva) 🌸69 Pe lângă acestea mici fantezii pe care le putem discuta la telefon Locația se afla pe Bulevardul Unirii Programările se pot face telefonic sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733348861 🍭 oralu se decide la fata locului dacă va fi protejat sau nu 🍭dacă doriți ca BIJUTERIILE voastre sa fie alintate și răsfățate trebuie sa fie epilate, spălate, intr un cuvânt CURAT 🍭igiena, epilatul și dușul (se pot efectua la mine) sunt apreciate și răsplătite pe măsura 🍭neconfirmarea programării cu 1h înainte poate duce la anularea acesteia Mulțumesc pentru timpul acordat și va aștept cu drag 😘 Hello, Haide si cu niste foto cu sanii. Vad intr o poza ca porti ochelari ...s ar putea si finalizare faciala? 🤗 si ....bine si venit! ... Link spre comentariu
mrpassion Reputație: -193 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Iulie 19, 2023 Buna dimineața! Cumva disponibilă acum? Mulțumesc! 2 1 Link spre comentariu
ninfomanee Reputație: 564 Postat Iulie 19, 2023 Partajează Postat Iulie 19, 2023 i-am scris, revin cu recenzia daca domnisoara e disponibila azi 1 Link spre comentariu
sorinalexandru Reputație: 445 Postat Iulie 19, 2023 Partajează Postat Iulie 19, 2023 Acum 9 ore, Ruxandraa a spus: Sunt noua și in oraș și in domeniu de aproximativ o luna Trebuie sa iti facem botezul așa cum se cuvine :d Link spre comentariu
darki75 Reputație: 149 Postat Iulie 19, 2023 Partajează Postat Iulie 19, 2023 Salutare , am vizitat si eu domnisoara. Confirm pozele sunt reale . Ca si locatie Bd. Unirii langa Zepter . Aspect: Tanara , 1.70 , destul de slim , draguta la fata , poarta ochelari de vedere ( pentru doritori ). Servicii: cele mentionate mai sus , oral protejat , tente de deep si scuipat . La normal, stramta , foloseste lubrifiant , si nu a avut nimic de obiectat in privinta pozitilor ca multe alte incepatoare . Actiunea: a inceput cu un preludiu , dupa ce a montat prezervativul a continuat cu un oral protejat si am incercat 2 pozitii capra si reverse cow si finalizare in balonas . OP:8.50-9 datorita faptului ca a fost protejat NP: 9 foarte stramnta si se implica Igiena: Nu am avut probleme si nu am simtit nimic Per total experienta a fost una foarte placuta si pot spune ca are un GFE foarte bun pentru o fata la inceput de drum, isi da toata silinta , MERITA incercata , Bafta tututor ! 3 1 1 Link spre comentariu
ninfomanee Reputație: 564 Postat Iulie 19, 2023 Partajează Postat Iulie 19, 2023 Foarte greu sa dai de domnisoara, am sunat-o si i-am tot trimis mesaje, pe care pare ca le-a vazut dar nu s-a sinchisit sa raspunda... aia e.. Link spre comentariu
owic Reputație: 803 Postat Iulie 19, 2023 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat Iulie 19, 2023 Chiar acum, ninfomanee a spus: Foarte greu sa dai de domnisoara, am sunat-o si i-am tot trimis mesaje, pe care pare ca le-a vazut dar nu s-a sinchisit sa raspunda... aia e.. Tu nu cred ca întelegi ce omor e acum la domnisoara asta. Pun pariu ca are peste 50 mesaje azi. Unul din ele de la mine 😁 1 1 Link spre comentariu
carlos886 Reputație: 86 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2023 1 oră în urmă, darki75 a spus: Salutare , am vizitat si eu domnisoara. Confirm pozele sunt reale . Ca si locatie Bd. Unirii langa Zepter . Aspect: Tanara , 1.70 , destul de slim , draguta la fata , poarta ochelari de vedere ( pentru doritori ). Servicii: cele mentionate mai sus , oral protejat , tente de deep si scuipat . La normal, stramta , foloseste lubrifiant , si nu a avut nimic de obiectat in privinta pozitilor ca multe alte incepatoare . Actiunea: a inceput cu un preludiu , dupa ce a montat prezervativul a continuat cu un oral protejat si am incercat 2 pozitii capra si reverse cow si finalizare in balonas . OP:8.50-9 datorita faptului ca a fost protejat NP: 9 foarte stramnta si se implica Igiena: Nu am avut probleme si nu am simtit nimic Per total experienta a fost una foarte placuta si pot spune ca are un GFE foarte bun pentru o fata la inceput de drum, isi da toata silinta , MERITA incercata , Bafta tututor ! Sânii sunt lăsați rău ? Ms ptr răspuns! 1 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4303 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2023 Colegul Dorki, oralul a fost protejat ca ai vrut tu sau nu face ea neprotejat ? Întreb pentru ca dacă oralul este numai protejat o tai de pe lista. 🙂 1 1 Link spre comentariu
_Dumnezeu Reputație: 550 Postat Iulie 19, 2023 Oras:less than a mile away Oras:less than a mile away Partajează Postat Iulie 19, 2023 2 hours ago, owic said: Tu nu cred ca întelegi ce omor e acum la domnisoara asta. Pun pariu ca are peste 50 mesaje azi. Unul din ele de la mine 😁 Na, ma! Acum eu nu mai pot să mă programez din cauza voastră. Și v-am spus sa va stăpâniți. Ruxandra, dragă fa-mi loc printre toți aricii cu pedale care îți scriu. Mai uită-te și tu la om. Hai răspunde-mi acolo pe WA ca am scris cam de multă vreme. Mersi! 2 Link spre comentariu
Panoramix Reputație: 55 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2023 Just now, _Dumnezeu said: Na, ma! Acum eu nu mai pot să mă programez din cauza voastră. Și v-am spus sa va stăpâniți. Ruxandra, dragă fa-mi loc printre toți aricii cu pedale care îți scriu. Mai uită-te și tu la om. Hai răspunde-mi acolo pe WA ca am scris cam de multă vreme. Mersi! Dumnezeule, dar linistestete, ce atata agitatie? :)) 2 Link spre comentariu
_Dumnezeu Reputație: 550 Postat Iulie 19, 2023 Oras:less than a mile away Oras:less than a mile away Partajează Postat Iulie 19, 2023 4 minutes ago, gicacontra2012 said: Colegul Dorki, oralul a fost protejat ca ai vrut tu sau nu face ea neprotejat ? Întreb pentru ca dacă oralul este numai protejat o tai de pe lista. 🙂 Zice clar in anunt ca ține la igiena. Mai mult, este dispusă să vină ea la dus și sa te spele pe la puță. Probabil nu i-a convenit cum s-a prezentat @darki75. Mai ales ca fata este la început, probabil s-a speriat. Fa și tu legăturile... Link spre comentariu
dorky07 Reputație: 1019 Postat Iulie 19, 2023 Partajează Postat Iulie 19, 2023 Acum 7 minute, gicacontra2012 a spus: Colegul Dorki, oralul a fost protejat ca ai vrut tu sau nu face ea neprotejat ? Întreb pentru ca dacă oralul este numai protejat o tai de pe lista. 🙂 Bre, dorky is io😂😂 1 Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4303 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2023 Asa e, din graba, am încurcat borcanele 🙂 PS : încerc sa vorbesc cu ea poate ma lămurește. 🙂 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22445 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iulie 19, 2023 Aceeași lămurire o aștept și eu frate Gica pentru ca fata a scris clar în anunțul de promo ca oralul poate fi și neprotejat, bineînțeles în funcție de igiena. 1 Link spre comentariu
azamantes Reputație: 380 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Hell Oras:Hell Partajează Postat Iulie 19, 2023 Valeu animalelor....ati sarit cu totii pe saraca fata....😅 Mai lasati si pe altii..... Am incercat sa obtin si eu o programare...e ocupata pana vineri seara..... 3 1 Link spre comentariu
Dididi77 Reputație: -13 Postat Iulie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 19, 2023 Acum 18 ore, Ruxandraa a spus: Numele meu este Ruxandra, am 20 ani, 1.75cm, 55kg, bruneta Sunt disponibilă de Luni pana Sâmbătă de la ora 12:00 pana la 21:00dacă se ivesc modificări eu o sa va anunț SERVICII: 🌸 200 lei/fin - oral protejat/neprotejat(in funcție de igiena),normal protejat. 🌸300 lei/ora - oral protejat/neprotejat ( in funcție de igiena), normal protejat, la ora pot fi și 2 finalizări 🌸Fk 🌸cunnilingus 🌸annilingus (doar pasiva) 🌸69 Pe lângă acestea mici fantezii pe care le putem discuta la telefon Locația se afla pe Bulevardul Unirii Programările se pot face telefonic sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733348861 🍭 oralu se decide la fata locului dacă va fi protejat sau nu 🍭dacă doriți ca BIJUTERIILE voastre sa fie alintate și răsfățate trebuie sa fie epilate, spălate, intr un cuvânt CURAT 🍭igiena, epilatul și dușul (se pot efectua la mine) sunt apreciate și răsplătite pe măsura 🍭neconfirmarea programării cu 1h înainte poate duce la anularea acesteia Mulțumesc pentru timpul acordat și va aștept cu drag 😘 Link spre comentariu
_Dumnezeu Reputație: 550 Postat Iulie 19, 2023 Oras:less than a mile away Oras:less than a mile away Partajează Postat Iulie 19, 2023 1 hour ago, azamantes said: Valeu animalelor....ati sarit cu totii pe saraca fata....😅 Mai lasati si pe altii..... Am incercat sa obtin si eu o programare...e ocupata pana vineri seara..... Pana vineri seara... Ce zi este astăzi? Deci dacă de vineri încolo intra în "service" sau își ia câmpii cumva, pe cuvântul meu ca vin la fiecare dintre voi cei care ați asaltat-o și va fut. Nu o sa va placă! Atâta egoism nu am văzut. Când mai ajung eu la ea acum? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum