Sari la conținut

Emma02 - 0744459974

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Buna ,numele meu este Emma! Am frumoasa varsta de 22 ani ,blonda cu ochi albastri ! Sunt noua pe acest site și începând de mâine voi fi disponibila în orașul vostru ! Mai jos va las lista mea de servicii ,preturile și câteva poze cu mine pentru a va face o idee !Menționez ca nu am mai lucrat în RO.

🚫200/400🚫

👉sex oral (în funcție de igiena , fără bube ,mirosuri)

👉sex normal doar protejat ,

👉diferite poziții (69 ,anni,cunni doar pasiv )

👉Atingeri săruturi corporale.

👉 Fk(in funcție de igiena orala ,vedem la fata locului )

👉Footjbo,handjob 

👉COB(finalizare corporala, sani sau fund )

🚫Nu practic anal, CIM, COF

🚫Nu primesc persoane în stare de ebrietate, purtatori de bile sau alte accesorii!

🚫Nu fac deplasări 

🚫 Nu accept tras de cap ,împins de cap , degete inauntru .

🚫Confirmare sau anularea programării se face cu 1h înainte.

🚫Cadoul doresc sa fie inmanat la începutul întâlnirii! 

Program de la 12-21! Va pup și va aștept sa ne cunoaștem. 20230723_122204.jpg.8ed61098cc9d1356c050ba6bf5bacda4.jpg20230723_122048.jpg.18d84632690fccf75f60095073589019.jpg20230723_122252.jpg.91c5e7bc9322b7a1c47d659a6d05ffb8.jpg

• Like 2
  • Inimioara 3
Postat
Acum 7 minute, Giorgio1975 a spus:

Bine ai venit in Timisoara. Locatie?

Locația se afla pe Rebreanu!

• Inimioara 1
Postat

🚫Pentru cei interesați, o sa va las mai jos un mic anunt 🚫

Probabil majoritatea dintre voi o cunoașteți pe @Carinasw, suntem prietene și ne gândeam sa facem și *show în 3 * dacă doriți. 

🚫Atenție! Atenție maxima vei avea tu ,clientul ..oral din partea amândurora,  sarutari ,mangaieri  , dans ,masaj (putem servii ceva impreuna ), ne putem saruta și noi între noi (fetele) depinde ce vrei tu sa vezi  , incercam sa ne adaptam !😊

Vom face acest lucru de la 1h în sus ! Tariful pentru o ora este de 600 de lei !

Pentru cei interesați, așteptăm mesajul vostru ,eu sau colega ! Seara minunata !

• Inimioara 2
  • Oras:Arad
Postat
Acum 6 minute, Emma02 a spus:

Probabil majoritatea dintre voi o cunoașteți pe @Carinasw, suntem prietene și ne gândeam sa facem și *show în 3 * dacă doriți. 

🚫Atenție! Atenție maxima vei avea tu ,clientul ..oral din partea amândurora,  sarutari ,mangaieri  , dans ,masaj (putem servii ceva impreuna ), ne putem saruta și noi între noi (fetele) depinde ce vrei tu sa vezi  , incercam sa ne adaptam !😊

Vom face acest lucru de la 1h în sus ! Tariful pentru o ora este de 600 de lei !

Pentru cei interesați, așteptăm mesajul vostru ,eu sau colega ! Seara minunata !

In est nu e că în vest😄

Sa vezi acuma decontări de carduri 🤣

• Telefon: 0754371111
  • Oras:Iasi
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 minute, Emma02 a spus:

Băieți, luați legătura cu mine în privat ❤‼️ va pupam

• Membru Premium
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
Acum 43 minute, Emma02 a spus:

Locația se afla pe Rebreanu!

Bună, Ema 🥰

Am vrut să-ți spun că mai sunt și alte locații în afară de cele de pe Rebreanu în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi 😇

Colega ta Corina poate nu știe... Dar eu am o slăbiciune pentru fetele blonde și am zis să-ți fiu de ajutor :D

• Haha 1

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Postat
Acum 2 minute, Carinasw a spus:

Băieți, luați legătura cu mine în privat ❤‼️ va pupam

Tu coordonezi afacerea 😘😘😅

Postat
1 oră în urmă, Semakone a spus:

😄

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Cozonac77 a spus:

Bună, Ema 🥰

Am vrut să-ți spun că mai sunt și alte locații în afară de cele de pe Rebreanu în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi 😇

Colega ta Corina poate nu știe... Dar eu am o slăbiciune pentru fetele blonde și am zis să-ți fiu de ajutor :D

Trebuie sa fie aici lângă mine ,sa am grija de ea 🤗‼️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, Semakone a spus:

Capul mafiei

• Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 2 ore, Emma02 a spus:

Aoleu, daca esti la fel de pupăcioasă ca si @Carinasw cred că trebuie încercat!

Doar săptămâna viitoare putem?

Postat

Buna dimineața! Disponibila pentru programări pana diseară 🥰

👉Liviu Rebreanu 20230723_204335.jpg.d4eb37fe647f721968627a97c38be99b.jpg

• Like 1
  • Inimioara 5
Postat

Buna seara ! Maine voi fi disponibila singura de la 11 la 18:30 ! La 19 și 20 eu și @Carinasw vom lua programări impreuna . Pentru programări va aștept pe wapp !20230724_224630.jpg.7459a299c87e056644da6faaf7f318f4.jpg

• Inimioara 4
Postat

Buna seara ! Maine sunt disponibila singura de la 11 la 17  iar de la 18 la 20 voi fi împreună cu prietena mea ! 20230725_183002.jpg.12c248b78e19c39f398b73cc06996c5d.jpg

• Inimioara 5
Postat

Buna ziua ! Astazi sunt disponibila doar pentru show în 3 cu prietena mea ! Dispo începând cu ora 14 ! Zi minunata ❤😊

Postat

Buna ,maine sunt disponibila singura ! Pentru programari va aștept pe wapp !👉😊

• Oras:timisoara
Postat
1 hour ago, Emma02 said:

Buna ,maine sunt disponibila singura ! Pentru programari va aștept pe wapp !👉😊

Ar trebui sa-ti faci ordine in program si sa nu mai incurci lumea degeaba. Ori lucrati impreuna, ori nu. Dupa ce mi-ai confirmat intalnirea, ulterior te-ai razgandit si mi-ai cerut 5oo ron pentru jumatate de ora cu tine si Carina, chipurile ca, lucrati doar impreuna. La momentul confirmarii acestei noi intalniri, iarasi te-ai razgandit si erai din nou singura. Pentru mine clar esti de evitat. Mi-ai schimbat tot programul si ai tot cautat scuze ca sa nu ma primesti. Nu stiu ce te-a deranjat in conversatia avuta cu mine. Eu unul zic pas si pe viitor am sa fiu mai atent pe cine sun. O seara frumoasa tuturor.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 47 minute, Giorgio1975 a spus:

Ar trebui sa-ti faci ordine in program si sa nu mai incurci lumea degeaba. Ori lucrati impreuna, ori nu. Dupa ce mi-ai confirmat intalnirea, ulterior te-ai razgandit si mi-ai cerut 5oo ron pentru jumatate de ora cu tine si Carina, chipurile ca, lucrati doar impreuna. La momentul confirmarii acestei noi intalniri, iarasi te-ai razgandit si erai din nou singura. Pentru mine clar esti de evitat. Mi-ai schimbat tot programul si ai tot cautat scuze ca sa nu ma primesti. Nu stiu ce te-a deranjat in conversatia avuta cu mine. Eu unul zic pas si pe viitor am sa fiu mai atent pe cine sun. O seara frumoasa tuturor.

Bună dragule! În primul rand îmi cer scuze ,în al doilea rand eu nu am mai putut onora programarea de astăzi din motive personale ,fapt pentru care i,am spus prietenei mele sa îți scrie pe wapp (cu ea ai vorbit pt întâlnire) si sa îți spuna din timp (cam o ora și ceva înainte) ca nu se poate sa intram amândouă ci doar dacă vrei si tu si ea sa va vedeți în 2 ! 

Mai departe nu știu ce ati vorbit,  ideea este ca eu nu întru la finalizare în 3 ! Si in niciun caz nu am propus o suma de 500 de lei ,asta ca să fim înțelesi!😇 

Programari pentru show în 3 preiau doar de la 1h in sus eu , nu la finalizare de 30!  Eu sunt o persoana corecta și nu îmi bat joc de banii si timpul nimănui!  Nu o scuz pe ea cu nimic, sau pe mine , dar te-a anunțat dinainte ca nu se mai poate sa intram toti 3 , nu te-am anunțat cu 20-30 de minute înainte sa ajungi ! 

Dacă doreai o lamurire si din partea mea ,îmi puteai scrie în privat si vorbeam ! 😇 iti mulțumesc frumos ,o seara minunata! 

• Like 2

Postat
48 minutes ago, Carinasw said:

Bună dragule! În primul rand îmi cer scuze ,în al doilea rand eu nu am mai putut onora programarea de astăzi din motive personale ,fapt pentru care i,am spus prietenei mele sa îți scrie pe wapp (cu ea ai vorbit pt întâlnire) si sa îți spuna din timp (cam o ora și ceva înainte) ca nu se poate sa intram amândouă ci doar dacă vrei si tu si ea sa va vedeți în 2 ! 

Mai departe nu știu ce ati vorbit,  ideea este ca eu nu întru la finalizare în 3 ! Si in niciun caz nu am propus o suma de 500 de lei ,asta ca să fim înțelesi!😇 

Programari pentru show în 3 preiau doar de la 1h in sus eu , nu la finalizare de 30!  Eu sunt o persoana corecta și nu îmi bat joc de banii si timpul nimănui!  Nu o scuz pe ea cu nimic, sau pe mine , dar te-a anunțat dinainte ca nu se mai poate sa intram toti 3 , nu te-am anunțat cu 20-30 de minute înainte sa ajungi ! 

Dacă doreai o lamurire si din partea mea ,îmi puteai scrie în privat si vorbeam ! 😇 iti mulțumesc frumos ,o seara minunata! 

Atunci, alege-ti mai bine colegele. Daca vrei, pot sa-ti trimit toata conversatia si ai sa te convingi ca, am dreptate.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...