Lp012 Reputație: -26 Postat Octombrie 2, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Octombrie 2, 2023 1 oră în urmă, everton15m a spus: Poti sa descrii putin mai detaliat cum ai parte de serviciile extra? te duci acolo si vb cu ea ,se fute 3
Eagel Reputație: 39 Postat Octombrie 2, 2023 Oras:O Oras:O Postat Octombrie 2, 2023 Acum 58 minute, Lp012 a spus: te duci acolo si vb cu ea ,se fute probabil depinde și de persona dar colegul are dreptate 1
Lp012 Reputație: -26 Postat Octombrie 2, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Octombrie 2, 2023 Acum 1 oră, Eagel a spus: probabil depinde și de persona dar colegul are dreptate ai fost si tu colegu? 3
Lp012 Reputație: -26 Postat Octombrie 2, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Octombrie 2, 2023 Acum 2 ore, Eagel a spus: probabil depinde și de persona dar colegul are dreptate Salut am vazut ca ai fost la Innes ,la Brașov in spate la ict ,nu mai stii nimic de ea ?De vreo 2ani nu mai stiu nimic si de curind nici de colega ei blondă! Innes era zeiță ,inalta cred ca cea mai inalta fata ! 2
Lp012 Reputație: -26 Postat Octombrie 3, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Octombrie 3, 2023 La 02.10.2023 la 17:54, Eagel a spus: probabil depinde și de persona dar colegul are dreptate Eagel daca poti sa scri un mesaj in privat te rog 1
mategabor201 Reputație: -3 Postat Octombrie 3, 2023 Postat Octombrie 3, 2023 Lp12 ești cam obsedat de doamna,trimitei o scrisoare de dragoste poate îți va raspunde 1 1
Lp012 Reputație: -26 Postat Octombrie 3, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Octombrie 3, 2023 Acum 3 ore, mategabor201 a spus: Lp12 ești cam obsedat de doamna,trimitei o scrisoare de dragoste poate îți va raspunde dute naibi de limbist ordinar,labagiu ! 4
Eagel Reputație: 39 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:O Oras:O Postat Octombrie 4, 2023 Acum 17 ore, Lp012 a spus: Eagel daca poti sa scri un mesaj in privat te rog Nu pot
Lp012 Reputație: -26 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Octombrie 4, 2023 Acum 45 minute, Eagel a spus: Nu pot de Ines mai stii ceva?La dna asta cu masaj ai fost de curind 2
Lp012 Reputație: -26 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Octombrie 4, 2023 Acum 24 minute, Lp012 a spus: de Ines mai stii ceva?La dna asta cu masaj ai fost de curind Eagel la doamna cu masaj cind ai fost a facut si botic sau numai normal? 3
zidezi Reputație: 528 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Postat Octombrie 4, 2023 Acum 17 ore, Lp012 a spus: dute naibi de limbist ordinar,labagiu ! Deși nu aduci nimic util forumului, mai ai și tupeul ordinar să îi înjuri pe alții. Și nu e prima data. 2
mategabor201 Reputație: -3 Postat Octombrie 4, 2023 Postat Octombrie 4, 2023 El ce aduce util ,este faptul că este îndrăgostit de doamna 2 1
florinmoldovan Reputație: 15 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:tg mures , reghin , bistrita Oras:tg mures , reghin , bistrita Postat Octombrie 4, 2023 Individu e f instabil si libidinos...ar trebui raportat si scos de pe Forum...in toate postarile da dovada de maxima proasta crestere 2
mategabor201 Reputație: -3 Postat Octombrie 4, 2023 Postat Octombrie 4, 2023 Cred că are maxim 8 clase ,si sta pe social 1
Membru Premium angelmro Reputație: 5238 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Postat Octombrie 4, 2023 2 hours ago, mategabor201 said: El ce aduce util ,este faptul că este îndrăgostit de doamna si tu ce aduci util forumului? 1
Lp012 Reputație: -26 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Postat Octombrie 4, 2023 Acum 5 ore, florinmoldovan a spus: Individu e f instabil si libidinos...ar trebui raportat si scos de pe Forum...in toate postarile da dovada de maxima proasta crestere taci naibi taran labagiu 3
unulaltul12 Reputație: 14 Postat Octombrie 4, 2023 Postat Octombrie 4, 2023 Acum 1 oră, Lp012 a spus: taci naibi taran labagiu Prietene când 10 ( zece ) oameni îți scriu ca ai o problema, crede-i pe cuvânt, singurele tale înscrisuri pe site sunt : ai futut-o? Cum ai futut-o ? Scrie-mi în privat. Relaxeaza-te și vezi ca în viata sunt și alte lucruri mai frumoase decât blonda tatuata pe care vrei sa o muiesti. Alta chestie, tu la orice domnișoară sau doamna care prestează masaj intrebi: se fute? Frate vrei sa futi mergi și de banii aceia futi în alta parte , nu fi scartar și nu îți mai manca căcatul de sub unghii, ai mers la masaj, te masează, dacă pica la futut sau la supt pica. Dacă nu asta e . Nu poți avea chimie, sau o relație ok cu toată lumea . Când mergi undeva mergi și tu relaxat nu axat pe alte chestii, nu ai cum sa rezoneze cu toată lumea . Și nu mai întreba lumea cum a futut-o sau alte cele, trăiești pe labă din experientele erotice ale altora? Toate cele bune 1 1
freelancer69 Reputație: 223 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 8, 2023 Mai activează doamna, unde o putem găsi? NR de telefon?
Eagel Reputație: 39 Postat Octombrie 13, 2023 Oras:O Oras:O Postat Octombrie 13, 2023 La 08.10.2023 la 7:43, freelancer69 a spus: Mai activează doamna, unde o putem găsi? NR de telefon? Telefonul ai in titlu, însă nu lucrează tot timpul trebuie incercat.
Surdumarcel Reputație: 3 Postat Mai 23 Oras:reghin Oras:reghin Postat Mai 23 ce se mai stie de doamna,am.fost o data la ea mia placut de toate dar nu mai stie nimeni nimic de ea?Are telefonul inchis
Eagel Reputație: 39 Postat Mai 24 Oras:O Oras:O Postat Mai 24 Numărul de telefon este închis mereu. Am fost și eu o dată însă nu știu nimic de dânsa.
Surdumarcel Reputație: 3 Postat Iunie 11 Oras:reghin Oras:reghin Postat Iunie 11 La 24.05.2024 la 9:44, Eagel a spus: Numărul de telefon este închis mereu. Am fost și eu o dată însă nu știu nimic de dânsa. atunci facea si servici extra?
zzzzzzphelix Reputație: -5 Postat Iunie 20 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 20 La 11.09.2023 la 16:11, unulaltul12 a spus: De ce nu zici lumii că e doamna care făcea masaj și la Reghin. Doamna face câte puțin din toate , dar cam la fiecare capitol e corigenta : masaj: slăbut un 4 cu indulgenta, oral : in timp ce o freacă cu mana o mai baga și în guriță, ii mai da cate un pupic, dar nu le are. Mai mult de reclama suge. normal : într-adevăr după două trei penetrări băltoacă face in fofoloanca, și după ce se inunda dai in ea că în găleată, plus că după două trei minute de înotat in ea deja se plânge că sa termini. Referitor la tarif adevărul e că la 150 lei le ai pe toate dar nici una calumea executat. A și era să uit vorbește mult și aiurea , te strica de cap . Cicoane tari să aveți . 👍 1 2
Surdumarcel Reputație: 3 Postat Septembrie 1 Oras:reghin Oras:reghin Postat Septembrie 1 La 20.06.2024 la 12:18, zzzzzzphelix a spus: 👍 nu mai se aude de ea nimic?Face si finalizare orala?
Eagel Reputație: 39 Postat Septembrie 2 Oras:O Oras:O Postat Septembrie 2 La 01.09.2024 la 6:24, Surdumarcel a spus: nu mai se aude de ea nimic?Face si finalizare orala? Ce finalizare nu mai lucrează la noi sau a schimbat numarul de telefon. Eu nu am mai auzit nimic de ea.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum