Sari la conținut

Sofia 😘 0744170853 😘

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Numele meu este Sofia am 23 de ani , 1,65 înălțime, 50 kg  .Va ofer servicii de buna dispoziție, relaxare ,senzualitate
Va ofer..

Normal protejat in diferite pozitii !

Masaj erotic

dominare

uro

footfetish

facesitting,

69

oralul este protejat

cunilingus/ anilingus pasiv

fetișuri 
Fără duritate, fără palme sau tras de par
INCLUSE  în preț..

150 finalizarea ..30 min
300 60 min

Nu accept cu accesorii sau bile

Rog sa imi precizatii cat timp vreti sa petreceti cu mine si până la cît va pot răspunde la mesaje..dacă nu răspund înseamnă că sunt ocupată .Răspund imediat cum am timp.

Vb pe whatsapp, apel , mesaj pentru programări..confirmare la programări ! 

IMG-20230801-WA0006.jpg.9fa2437e2dda41b81e0405dfd2ab6063.jpgIMG-20230801-WA0007.jpg.f7e97d560f9bb904d11e1a5f0f37d593.jpgIMG-20230801-WA0008.jpg.509482a282c36d34706e6bdae6da612a.jpg

IMG-20230801-WA0010.jpg

Vizitator
Postat

zona : Matache Dobrescu 8 😘

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 26 minute, Sofia55 a spus:

Numele meu este Sofia am 23 de ani , 1,65 înălțime, 50 kg  .Va ofer servicii de buna dispoziție, relaxare ,senzualitate
Va ofer..

Masaj erotic

dominare

uro

footfetish

facesitting,

69

fetișuri 
INCLUSE  în preț..

150 finalizarea ..30 min
300 60 min

Rog sa imi precizatii cat timp vreti sa petreceti cu mine si până la cît va pot răspunde la mesaje..dacă nu răspund înseamnă că sunt ocupată .Răspund imediat cum am timp.

IMG-20230801-WA0006.jpg.9fa2437e2dda41b81e0405dfd2ab6063.jpgIMG-20230801-WA0007.jpg.f7e97d560f9bb904d11e1a5f0f37d593.jpgIMG-20230801-WA0008.jpg.509482a282c36d34706e6bdae6da612a.jpg

IMG-20230801-WA0010.jpg

Bine ai venit!Ai mai lucrat?

CiM?COF?FK?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Bine ai venit 

abia astept sa te cunosc personal. Sper ca maine sa trec pe la tine. Ne poti spune daca ai mai lucrat sau esti noua? si eventual alte poze mai relevante?

Vizitator
Postat
Acum 16 ore, Sofia55 a spus:

Va ofer..

Masaj erotic

dominare

Oral        uro

footfetish

facesitting,

69

fetișuri 
INCLUSE  în preț..

150 finalizarea ..30 min
300 60 min

IMG-20230801-WA0010.jpg

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat

Început “fantastic” 🤦‍♂️

Dacă intr-o ora de la postarea inițiala ai făcut update de tarif se poate si update la servicii? 

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 10 minute, delusione a spus:

Oral nu ? Ca ala nu e in servicii :))

Acum 6 minute, navigatoru a spus:

Pai face 69 fără oral ? 😄

Cred ca intra la “normal protejat in diferite poziții”  adica este OP.

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat

In profilul ei...despre mine...

”OWO (depinzând de igiena ta) daca nu am dreptul de a refuza politicos..”

• Haha 1

bucilescelmaifaincur

Postat

Au început sa sune ca disperații plus mesaje ca la balamuc și gata a sărit imediat prețul. 🙂 PS : Acum sa vedem dacă e ce trebuie sau se repeta vechea poveste. 🙂

• Like 3
  • Membru Premium
Postat
Acum 6 minute, aibelito a spus:

In profilul ei...despre mine...

”OWO (depinzând de igiena ta) daca nu am dreptul de a refuza politicos..”

Eu nu vad nimic colegule… cred ca este work in progress 😅 

Postat

Bun, in câteva ore s-a marit prețul😂 

Deja in banii ăștia o avem pe biancalux fix in blocu ala cu silicoane și forță femeia cu zeci de recenzii. Nu e o mișcare buna și nu e vorba de bani.. dar ne simțim puțin luați de fraieri, mai ales ca n ai adăugat nimic in plus 

Vizitator
Postat

Ce carcotasi mai sunteti :)))

cine este de acord cu ceea ce prestez si pretul este bine venit asa ca nu isi au rost comentariile rautacioase daca nu ati fost la mine si nici nu aveti de gand sa veniti!

Vizitator
Postat

Si legat de pret s-a produs o greseala pentru ca eu sunt nou venita si nu cunosc prea bine acest site!

• Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

Pe mine m-a convins, cred ca-mi fac abonament.

Fk ? Oral nep ?

- Nu draga

Vad ca ai si marit de la 150 la 200. Macar oral nep la 200.

- Nu draga.

Ok, draga :) Great success

• Like 1
  • Haha 8
Postat
5 hours ago, ninfomanee said:

Bun, in câteva ore s-a marit prețul😂 

Deja in banii ăștia o avem pe biancalux fix in blocu ala cu silicoane și forță femeia cu zeci de recenzii. Nu e o mișcare buna și nu e vorba de bani.. dar ne simțim puțin luați de fraieri, mai ales ca n ai adăugat nimic in plus 

Mai elocvent si mai nimicitor nu se putea 😂

• Mersi 1
Postat

La 200 lei finalizarea cu totul protejat inclusiv oral, pe mine cel puțin nu ma interesează și cred ca mulți vor spune pas, dar ii uram succes. 🙂

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Am fost eu. am sunat-o si dormea, i-am transmis ca ajung in 20 min, cand am ajuns am sunat-o iar si dormea , ma asteptam sa se eschiveze dar mi-a zis sa revin in 2-3 min cu apel si pot urca.

Am urcat si am dat de o tinerica 26 ani declarati de dânsa.. aspect teen, tatuaje discrete.. pt iubitorii de skinny.. pt ca este foarte slabuță.

m-a primit direct dezbracată, eu veneam de acasa,deci eram dușat. m-am dezbracat si ne-am pus pe treaba.

oral protejat ( oricum nu voiam altfel dar nu am fost intrebat  cum vreau ) caruia ii dau nota 4, un minut cu gura, trei cu mana, mecanic , cam printre cele mai nasoale din ultima vreme

tot din inițiativa dânsei s-a oprit din oral si a zis sa trecem la normal.. 

cur micuț ( dar nu prea bombat ) , fata e fit, abdoment plat..cred ca face sala .. 

nu mai dau restu de note pt ca poate fata era trezita din somn si poate si gusturile mele sunt altele

overall, eu nu mai revin, dar mi-a parut bine s-o cunosc si ii doresc multă baftă.. daca si-ar da silinta mai mult poate ar face treaba pt ca potential are.. In acelasi bloc e si bianca,

cadoul a fost de 150 lei, pe care i i-am inmanat la inceput.  

locatia pe matache, chiar cand am ajuns eu  o lasa iubi si pe Andreea Bv cu un geamantan mare

acestea fiind spuse, va sarut parinteste pe frunte si trageti voi ce concluzii doriți

• Like 9
  • Mersi 3
  • Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat
Acum 24 minute, ninfomanee a spus:

Am fost eu. am sunat-o si dormea, i-am transmis ca ajung in 20 min, cand am ajuns am sunat-o iar si dormea , ma asteptam sa se eschiveze dar mi-a zis sa revin in 2-3 min cu apel si pot urca.

Am urcat si am dat de o tinerica 26 ani declarati de dânsa.. aspect teen, tatuaje discrete.. pt iubitorii de skinny.. pt ca este foarte slabuță.

m-a primit direct dezbracată, eu veneam de acasa,deci eram dușat. m-am dezbracat si ne-am pus pe treaba.

oral protejat ( oricum nu voiam altfel dar nu am fost intrebat  cum vreau ) caruia ii dau nota 4, un minut cu gura, trei cu mana, mecanic , cam printre cele mai nasoale din ultima vreme

tot din inițiativa dânsei s-a oprit din oral si a zis sa trecem la normal.. 

cur micuț ( dar nu prea bombat ) , fata e fit, abdoment plat..cred ca face sala .. 

nu mai dau restu de note pt ca poate fata era trezita din somn si poate si gusturile mele sunt altele

overall, eu nu mai revin, dar mi-a parut bine s-o cunosc si ii doresc multă baftă.. daca si-ar da silinta mai mult poate ar face treaba pt ca potential are.. In acelasi bloc e si bianca,

cadoul a fost de 150 lei, pe care i i-am inmanat la inceput.  

locatia pe matache, chiar cand am ajuns eu  o lasa iubi si pe Andreea Bv cu un geamantan mare

acestea fiind spuse, va sarut parinteste pe frunte si trageti voi ce concluzii doriți

concluzia este ca iti plac fonturile de "Arial 18"

• Like 1
  • Haha 1

Postat

Mulțumim colegu @nimfomane pentru recenzie și pentru ca ne am lămurit cum sta treaba. 🙂 PS : Sofia sa nu uiți sa ne dai la toți minus dragă 😁

• Like 1
  • Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...