Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2023 Postat August 1, 2023 Numele meu este Sofia am 23 de ani , 1,65 înălțime, 50 kg .Va ofer servicii de buna dispoziție, relaxare ,senzualitate Va ofer.. Normal protejat in diferite pozitii ! Masaj erotic dominare uro footfetish facesitting, 69 oralul este protejat cunilingus/ anilingus pasiv fetișuri Fără duritate, fără palme sau tras de par INCLUSE în preț.. 150 finalizarea ..30 min 300 60 min Nu accept cu accesorii sau bile Rog sa imi precizatii cat timp vreti sa petreceti cu mine si până la cît va pot răspunde la mesaje..dacă nu răspund înseamnă că sunt ocupată .Răspund imediat cum am timp. Vb pe whatsapp, apel , mesaj pentru programări..confirmare la programări !
awokeone10 Reputație: 8859 Postat August 1, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 1, 2023 Acum 26 minute, Sofia55 a spus: Numele meu este Sofia am 23 de ani , 1,65 înălțime, 50 kg .Va ofer servicii de buna dispoziție, relaxare ,senzualitate Va ofer.. Normal protejat in diferite pozitii ! Masaj erotic dominare uro footfetish facesitting, 69 cunilingus/ anilingus pasiv fetișuri Fără duritate, fără palme sau tras de par INCLUSE în preț.. 150 finalizarea ..30 min 300 60 min Nu accept cu accesorii sau bile Rog sa imi precizatii cat timp vreti sa petreceti cu mine si până la cît va pot răspunde la mesaje..dacă nu răspund înseamnă că sunt ocupată .Răspund imediat cum am timp. Vb pe whatsapp, apel , mesaj pentru programări..confirmare la programări ! Bine ai venit!Ai mai lucrat? CiM?COF?FK? 1 1
ninfomanee Reputație: 564 Postat August 1, 2023 Postat August 1, 2023 Bine ai venit abia astept sa te cunosc personal. Sper ca maine sa trec pe la tine. Ne poti spune daca ai mai lucrat sau esti noua? si eventual alte poze mai relevante?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2023 Postat August 1, 2023 Acum 16 ore, Sofia55 a spus: Numele meu este Sofia am 23 de ani , 1,65 înălțime, 50 kg .Va ofer servicii de buna dispoziție, relaxare ,senzualitate Va ofer.. Normal protejat in diferite pozitii ! Masaj erotic dominare Oral uro footfetish facesitting, 69 cunilingus/ anilingus pasiv fetișuri Fără duritate, fără palme sau tras de par INCLUSE în preț.. 150 finalizarea ..30 min 300 60 min Nu accept cu accesorii sau bile Rog sa imi precizatii cat timp vreti sa petreceti cu mine si până la cît va pot răspunde la mesaje..dacă nu răspund înseamnă că sunt ocupată .Răspund imediat cum am timp. Vb pe whatsapp, apel , mesaj pentru programări..confirmare la programări !
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10085 Postat August 1, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat August 1, 2023 Început “fantastic” 🤦♂️ Dacă intr-o ora de la postarea inițiala ai făcut update de tarif se poate si update la servicii? 2
delusione Reputație: -294 Postat August 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2023 Oral nu ? Ca ala nu e in servicii :))
navigatoru Reputație: 226 Postat August 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2023 Pai face 69 fără oral ? 😄
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10085 Postat August 1, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat August 1, 2023 Acum 10 minute, delusione a spus: Oral nu ? Ca ala nu e in servicii :)) Acum 6 minute, navigatoru a spus: Pai face 69 fără oral ? 😄 Cred ca intra la “normal protejat in diferite poziții” adica este OP. 1
Membru Premium aibelito Reputație: 3470 Postat August 1, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat August 1, 2023 In profilul ei...despre mine... ”OWO (depinzând de igiena ta) daca nu am dreptul de a refuza politicos..” 1 bucilescelmaifaincur
gicacontra2012 Reputație: 4315 Postat August 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2023 Au început sa sune ca disperații plus mesaje ca la balamuc și gata a sărit imediat prețul. 🙂 PS : Acum sa vedem dacă e ce trebuie sau se repeta vechea poveste. 🙂 3
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10085 Postat August 1, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat August 1, 2023 Acum 6 minute, aibelito a spus: In profilul ei...despre mine... ”OWO (depinzând de igiena ta) daca nu am dreptul de a refuza politicos..” Eu nu vad nimic colegule… cred ca este work in progress 😅
ninfomanee Reputație: 564 Postat August 1, 2023 Postat August 1, 2023 Bun, in câteva ore s-a marit prețul😂 Deja in banii ăștia o avem pe biancalux fix in blocu ala cu silicoane și forță femeia cu zeci de recenzii. Nu e o mișcare buna și nu e vorba de bani.. dar ne simțim puțin luați de fraieri, mai ales ca n ai adăugat nimic in plus
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2023 Postat August 1, 2023 Ce carcotasi mai sunteti :))) cine este de acord cu ceea ce prestez si pretul este bine venit asa ca nu isi au rost comentariile rautacioase daca nu ati fost la mine si nici nu aveti de gand sa veniti!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 1, 2023 Postat August 1, 2023 Si legat de pret s-a produs o greseala pentru ca eu sunt nou venita si nu cunosc prea bine acest site!
gicacontra2012 Reputație: 4315 Postat August 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2023 Sofia, e treaba ta ce preturi și ce servicii vrei sa ai, dar nu ne lua de prosti, ca aici nu e grădiniță. 🙂 2
stanilla Reputație: 249 Postat August 1, 2023 Oras:Buc Oras:Buc Postat August 1, 2023 Pe mine m-a convins, cred ca-mi fac abonament. Fk ? Oral nep ? - Nu draga Vad ca ai si marit de la 150 la 200. Macar oral nep la 200. - Nu draga. Ok, draga Great success 1 8
Anonimulxxxx Reputație: 5 Postat August 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2023 5 hours ago, ninfomanee said: Bun, in câteva ore s-a marit prețul😂 Deja in banii ăștia o avem pe biancalux fix in blocu ala cu silicoane și forță femeia cu zeci de recenzii. Nu e o mișcare buna și nu e vorba de bani.. dar ne simțim puțin luați de fraieri, mai ales ca n ai adăugat nimic in plus Mai elocvent si mai nimicitor nu se putea 😂 1
gladiato Reputație: 732 Postat August 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2023 Trebuie probă...
gicacontra2012 Reputație: 4315 Postat August 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2023 La 200 lei finalizarea cu totul protejat inclusiv oral, pe mine cel puțin nu ma interesează și cred ca mulți vor spune pas, dar ii uram succes. 🙂 4 1
ninfomanee Reputație: 564 Postat August 2, 2023 Postat August 2, 2023 Am fost eu. am sunat-o si dormea, i-am transmis ca ajung in 20 min, cand am ajuns am sunat-o iar si dormea , ma asteptam sa se eschiveze dar mi-a zis sa revin in 2-3 min cu apel si pot urca. Am urcat si am dat de o tinerica 26 ani declarati de dânsa.. aspect teen, tatuaje discrete.. pt iubitorii de skinny.. pt ca este foarte slabuță. m-a primit direct dezbracată, eu veneam de acasa,deci eram dușat. m-am dezbracat si ne-am pus pe treaba. oral protejat ( oricum nu voiam altfel dar nu am fost intrebat cum vreau ) caruia ii dau nota 4, un minut cu gura, trei cu mana, mecanic , cam printre cele mai nasoale din ultima vreme tot din inițiativa dânsei s-a oprit din oral si a zis sa trecem la normal.. cur micuț ( dar nu prea bombat ) , fata e fit, abdoment plat..cred ca face sala .. nu mai dau restu de note pt ca poate fata era trezita din somn si poate si gusturile mele sunt altele overall, eu nu mai revin, dar mi-a parut bine s-o cunosc si ii doresc multă baftă.. daca si-ar da silinta mai mult poate ar face treaba pt ca potential are.. In acelasi bloc e si bianca, cadoul a fost de 150 lei, pe care i i-am inmanat la inceput. locatia pe matache, chiar cand am ajuns eu o lasa iubi si pe Andreea Bv cu un geamantan mare acestea fiind spuse, va sarut parinteste pe frunte si trageti voi ce concluzii doriți 9 3
owic Reputație: 806 Postat August 2, 2023 Oras:outcall Oras:outcall Postat August 2, 2023 Acum 24 minute, ninfomanee a spus: Am fost eu. am sunat-o si dormea, i-am transmis ca ajung in 20 min, cand am ajuns am sunat-o iar si dormea , ma asteptam sa se eschiveze dar mi-a zis sa revin in 2-3 min cu apel si pot urca. Am urcat si am dat de o tinerica 26 ani declarati de dânsa.. aspect teen, tatuaje discrete.. pt iubitorii de skinny.. pt ca este foarte slabuță. m-a primit direct dezbracată, eu veneam de acasa,deci eram dușat. m-am dezbracat si ne-am pus pe treaba. oral protejat ( oricum nu voiam altfel dar nu am fost intrebat cum vreau ) caruia ii dau nota 4, un minut cu gura, trei cu mana, mecanic , cam printre cele mai nasoale din ultima vreme tot din inițiativa dânsei s-a oprit din oral si a zis sa trecem la normal.. cur micuț ( dar nu prea bombat ) , fata e fit, abdoment plat..cred ca face sala .. nu mai dau restu de note pt ca poate fata era trezita din somn si poate si gusturile mele sunt altele overall, eu nu mai revin, dar mi-a parut bine s-o cunosc si ii doresc multă baftă.. daca si-ar da silinta mai mult poate ar face treaba pt ca potential are.. In acelasi bloc e si bianca, cadoul a fost de 150 lei, pe care i i-am inmanat la inceput. locatia pe matache, chiar cand am ajuns eu o lasa iubi si pe Andreea Bv cu un geamantan mare acestea fiind spuse, va sarut parinteste pe frunte si trageti voi ce concluzii doriți concluzia este ca iti plac fonturile de "Arial 18" 1 1
ninfomanee Reputație: 564 Postat August 2, 2023 Postat August 2, 2023 Acum 4 minute, owic a spus: concluzia este ca iti plac fonturile de "Arial 18" Printre altele.. 2
gicacontra2012 Reputație: 4315 Postat August 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2023 Mulțumim colegu @nimfomane pentru recenzie și pentru ca ne am lămurit cum sta treaba. 🙂 PS : Sofia sa nu uiți sa ne dai la toți minus dragă 😁 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum