Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Postat August 2, 2023 Salutare, Cunoscând zona și blocul, am zis să-i fac și eu o vizită Sofiei. Am optat pt 30 de minute, programare făcută pe WhatsApp, respectată de amândoi. Fata e frumoasă la fața și cu un corp bine proporționat așa cum se vede și din poze. Mi-a înmânat un prosop curat și m-am dus la baie unde găsești apă caldă în permanență, dar și mai multe tipuri de gel de duș. Revenit in cameră, am socializat câteva minute, tipa fiind comunicativă, știind destul de bine cum să întrețină o conversație. Am inceput cu pupici pe gât atât din partea mea cât și a ei, menționez că fata este foarte curată, parfumată, o igienă impecabilă, așa cum trebuie sa fie. Am optat pt un oral protejat,( oricum așa îl și vroiam)executat tandru, pasional și încet. Mi-a plăcut foarte mult că a ținut cont de aspectele astea. Am trecut după la un normal protejat, schimbând mai multe poziții. In LOT se vad frumos sânii ( chiar dacă sunt micuți, mie unul mi-au plăcut),nu obosește, se mișcă bine. După am schimbat în doggy, unde se vede foarte mișto talia ei micuță, dă contre, se implică, fapt ce m-a făcut să și finalizez. La final am mai băgat un duș, urmat imediat de ea. Mie unul mi-a plăcut tipa, e frumoasă, se implică, si se mulează după tine, important e sa sa te porți frumos, aspect general valabil când mergem la fete. Clar, eu unul o să mai revin. Taxa: 150 lei înmânați discret la început. Te pup Sofia și sper sa ne revedem cât de curând.😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Postat August 2, 2023 Acum 1 oră, gicacontra2012 a spus: Mulțumim colegu @nimfomane pentru recenzie și pentru ca ne am lămurit cum sta treaba. 🙂 PS : Sofia sa nu uiți sa ne dai la toți minus dragă 😁 Nu inteleg ce e cu rautatea asta gratuita!nu am nevoie de o reclama proasta din partea unor oameni care nici macar nu m-au vizitat!Nu-ti convine profilul meu,poti foarte simplu sa nu il mai vizualizezi
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Postat August 2, 2023 Acum 6 minute, Botticelli a spus: Salutare, Cunoscând zona și blocul, am zis să-i fac și eu o vizită Sofiei. Am optat pt 30 de minute, programare făcută pe WhatsApp, respectată de amândoi. Fata e frumoasă la fața și cu un corp bine proporționat așa cum se vede și din poze. Mi-a înmânat un prosop curat și m-am dus la baie unde găsești apă caldă în permanență, dar și mai multe tipuri de gel de duș. Revenit in cameră, am socializat câteva minute, tipa fiind comunicativă, știind destul de bine cum să întrețină o conversație. Am inceput cu pupici pe gât atât din partea mea cât și a ei, menționez că fata este foarte curată, parfumată, o igienă impecabilă, așa cum trebuie sa fie. Am optat pt un oral protejat,( oricum așa îl și vroiam)executat tandru, pasional și încet. Mi-a plăcut foarte mult că a ținut cont de aspectele astea. Am trecut după la un normal protejat, schimbând mai multe poziții. In LOT se vad frumos sânii ( chiar dacă sunt micuți, mie unul mi-au plăcut),nu obosește, se mișcă bine. După am schimbat în doggy, unde se vede foarte mișto talia ei micuță, dă contre, se implică, fapt ce m-a făcut să și finalizez. La final am mai băgat un duș, urmat imediat de ea. Mie unul mi-a plăcut tipa, e frumoasă, se implică, si se mulează după tine, important e sa sa te porți frumos, aspect general valabil când mergem la fete. Clar, eu unul o să mai revin. Taxa: 150 lei înmânați discret la început. Te pup Sofia și sper sa ne revedem cât de curând.😘 Mulțumesc dragule!Te pup si te mai astept cu alta ocazie cu mare drag ❤️
gicacontra2012 Reputație: 4315 Postat August 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2023 Sofia, citește atenta ce am scris, doar i am mulțumit colegului pentru recenzie, asa ca nu te mai ataca degeaba și încearcă sa rezolvi problema serviciilor slabe. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Postat August 2, 2023 Acum 2 ore, gicacontra2012 a spus: Sofia, citește atenta ce am scris, doar i am mulțumit colegului pentru recenzie, asa ca nu te mai ataca degeaba și încearcă sa rezolvi problema serviciilor slabe. E strict problema mea de felul in care imi fac serviciile!Nu sunt obligata sa am aceleasi servicii ca si celalalte fete!Sunt destule femei pe site din care fiecare isi face fiecare selectia dupa bunul plac,asa ca rugamintea mea este sa iti pastrezi opiniile pentru tine sau pentru fetele la care tu te duci si sa nu mai comentezi pe pagina mea (repet,nici macar ne fiind la mine sa vezi intra-adevar cum imi prestez serviciile)
amedeo13 Reputație: 903 Postat August 2, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat August 2, 2023 Chiar acum, Sofia55 a spus: E strict problema mea de felul in care imi fac serviciile!Nu sunt obligata sa am aceleasi servicii ca si celalalte fete!Sunt destule femei pe site din care fiecare isi face fiecare selectia dupa bunul plac,asa ca rugamintea mea este sa iti pastrezi opiniile pentru tine sau pentru fetele la care tu te duci si sa nu mai comentezi pe pagina mea (repet,nici macar ne fiind la mine sa vezi intra-adevar cum imi prestez serviciile) Sfat: Ia-o mai usurel cu atitudinea asta de publi ca vei cam sta degeaba ....dar daca asta iti propui...asta vei primi...sau vei primi clienti de pe publi....Pe mine personal m-ai convins-momentan nu esti de vizitat. Nu uita ca banii sunt in buzunarul nostru. 2
covidu Reputație: 280 Postat August 2, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 2, 2023 Acum 11 minute, Sofia55 a spus: E strict problema mea de felul in care imi fac serviciile!Nu sunt obligata sa am aceleasi servicii ca si celalalte fete!Sunt destule femei pe site din care fiecare isi face fiecare selectia dupa bunul plac,asa ca rugamintea mea este sa iti pastrezi opiniile pentru tine sau pentru fetele la care tu te duci si sa nu mai comentezi pe pagina mea (repet,nici macar ne fiind la mine sa vezi intra-adevar cum imi prestez serviciile) Vezi ca banii sunt la noi. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Postat August 2, 2023 1 oră în urmă, covidu a spus: Acum 23 ore, Sofia55 a spus: Numele meu este Sofia am 23 de ani , 1,65 înălțime, 50 kg .Va ofer servicii de buna dispoziție, relaxare ,senzualitate Va ofer.. Normal protejat in diferite pozitii ! Masaj erotic dominare uro footfetish facesitting, 69 oralul este protejat cunilingus/ anilingus pasiv fetișuri Fără duritate, fără palme sau tras de par INCLUSE în preț.. 150 finalizarea ..30 min 300 60 min Nu accept cu accesorii sau bile Rog sa imi precizatii cat timp vreti sa petreceti cu mine si până la cît va pot răspunde la mesaje..dacă nu răspund înseamnă că sunt ocupată .Răspund imediat cum am timp. Vb pe whatsapp, apel , mesaj pentru programări..confirmare la programări !
gicacontra2012 Reputație: 4315 Postat August 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2023 După ultimul răspuns al fetei, e clara treaba, n ai ce sa ii ceri atâta poate. O fata deșteaptă își cerea scuze și spunea ca rezolva problemele, ea în schimb se cearta cu noi, sa i spunem ca au fost multe fete ca ea, dar au dispărut repede ? 😁 1 1
amedeo13 Reputație: 903 Postat August 2, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat August 2, 2023 Acum 23 minute, gicacontra2012 a spus: După ultimul răspuns al fetei, e clara treaba, n ai ce sa ii ceri atâta poate. O fata deșteaptă își cerea scuze și spunea ca rezolva problemele, ea în schimb se cearta cu noi, sa i spunem ca au fost multe fete ca ea, dar au dispărut repede ? 😁 Isi va da seama,POATE,cand va disparea de aici la fel ca toate celelalte care s-au comportat ca ea.... 2
Membru Premium 71laciport Reputație: 4064 Postat August 2, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Postat August 2, 2023 nu am interactionat cu ea pe forum sa ma pronunt, dar in realiatae lucrurile stau total diferit de cum incercati sa o caracterizati, opinia voastra, dar vorba aia nu judeca o carte dupa coperti...deci clar nu pleaca din poll position si nu a primit nici wild card deci domnisoara din start pleaca cu retinere ,iar cand mai primeste si niste aprecieri care in opinia mea clar nu o reprezinta o sa i fie foarte greu sa schimbe impresiile , asta pentru unii. Pe mine dupa ce am vizitat o m a convins ca este o companie placuta, un par negru matasos care ajunge la fese, tonifiata maxim abdomen cu exact cate patratele trebuie, o postura de gimnasta. Igiena super ireprosabila, obsedata cu curatenia si cu ordinea, super slim super fit. De vorbit clar ai ce vorbi cu ea, dar nu pentru asta am mers, cu toate ca mica conversatie pe care am purtat o mi a facut mare placere , daca ne referim la sex cunoaste toate tainele si o face cu placere, oral protejat la cerere, nici nu stiu ce mi a facut, dar cu siguranta a facut bine (pentru ca a crescut intr un minut cat altii intr o ora...) pentru ca eram prea ocupat sa i dezmierd labiile proeminente, Totul a debutat cu un uro ea activa din abudenta, in cabina de dus, pentru ca sa l ude pe cel mic sa creasca mare...unde eram? la oralul executat, de fapt in 69, la un moment dat s a tras si cu spatele la mine deasupra si a bagat o incet in piz da stramta, si a inceput sa se onduiasca pe ritm. deosebita imaginea ei cu parul lung despletit si cu sanii cuprinsi in palme care din cand in cand se mai intrezareau. Mici si frumos conturati cu sfarcuri mici excitabile, buni la gust. oral prot, 69, 3 pozitii o finalizare exploziva, ce sa mi doresc mai mult?? cu siguranta de revizitat si cat va ramane in Bucuresti clar printre cele 3 favorite. pret 150 30 min, tot ce am enumerat inclus, un pret mai greu de gasit azi, luind in calcul aspect, actiune si implicare. cat si prezenta agreabila (cu tatuaje frumoase si corp de gazela) Vince in bono malum 2 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2023 Postat August 2, 2023 Acum 15 minute, 71laciport a spus: nu am interactionat cu ea pe forum sa ma pronunt, dar in realiatae lucrurile stau total diferit de cum incercati sa o caracterizati, opinia voastra, dar vorba aia nu judeca o carte dupa coperti...deci clar nu pleaca din poll position si nu a primit nici wild card deci domnisoara din start pleaca cu retinere ,iar cand mai primeste si niste aprecieri care in opinia mea clar nu o reprezinta o sa i fie foarte greu sa schimbe impresiile , asta pentru unii. Pe mine dupa ce am vizitat o m a convins ca este o companie placuta, un par negru matasos care ajunge la fese, tonifiata maxim abdomen cu exact cate patratele trebuie, o postura de gimnasta. Igiena super ireprosabila, obsedata cu curatenia si cu ordinea, super slim super fit. De vorbit clar ai ce vorbi cu ea, dar nu pentru asta am mers, cu toate ca mica conversatie pe care am purtat o mi a facut mare placere , daca ne referim la sex cunoaste toate tainele si o face cu placere, oral protejat la cerere, nici nu stiu ce mi a facut, dar cu siguranta a facut bine (pentru ca a crescut intr un minut cat altii intr o ora...) pentru ca eram prea ocupat sa i dezmierd labiile proeminente, Totul a debutat cu un uro ea activa din abudenta, in cabina de dus, pentru ca sa l ude pe cel mic sa creasca mare...unde eram? la oralul executat, de fapt in 69, la un moment dat s a tras si cu spatele la mine deasupra si a bagat o incet in piz da stramta, si a inceput sa se onduiasca pe ritm. deosebita imaginea ei cu parul lung despletit si cu sanii cuprinsi in palme care din cand in cand se mai intrezareau. Mici si frumos conturati cu sfarcuri mici excitabile, buni la gust. oral prot, 69, 3 pozitii o finalizare exploziva, ce sa mi doresc mai mult?? cu siguranta de revizitat si cat va ramane in Bucuresti clar printre cele 3 favorite. pret 150 30 min, tot ce am enumerat inclus, un pret mai greu de gasit azi, luind in calcul aspect, actiune si implicare. cat si prezenta agreabila (cu tatuaje frumoase si corp de gazela) Vince in bono malum Mulțumesc mult!Esti un dulce.te astept cu nerabdare si cu o alta ocazie
fetenoi Reputație: 39 Postat August 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 2, 2023 Adineauri am fost la ea și am băgat o fisă. Faza stă în felul următor: - Programarea respectată m-a asteptat gală în cămășuță de noapte - Garsonieră drăguță, răcoroasă, la baie e curat, îi place curățenia maxim - Este exact cea din poze, skinny dar nederanjant, un cur micuș tare rotund tonifiat - Țâțe mici și rotunde drăguțe - Este drăguță spre frumușică, vârsta corespunde 25 ani pe acolo - Miroase frumos, este curățică și are o piele foarte mișto, pentru amatorii de lins pielicică de calitate - Pretinde și se comportă ca relativ nouă în meserie - Prima dată în Bucurește, pentru cei care vor ca să bifeze noutăți Acțiune: - A igienizat bine locul faptei, are multe servețele umede, la îndemână, si la finalizare la fel, este atentă cu tine la curășare după! - Confirm o tentativă de labă la scularea soldățelului - La oral se implică, face treabă bună, îi dau un 8 pentru că e doar protejat și sunt 100% că nu face neprotejat în meserie - Am trecut la LOT si am terminat misionar, păsărică medie spre micuță, deci nu e largă, a pus lubrifiant - Este amabilă, te face să te simți bine, este atentă la tine - Geme, se implică, e acolo cu tine, acum nu sunt naiv să cred că a fost pe bune, dar oricum e foarte plăcut să ai și sonor, pentru cei care doresc optionalul acesta, mie nu mi s-a părut exagerat de gemut mult, a fost cum imi place mie, mediu - Acceptă si pare că îi place să fie sărutată pe sâni, face frumos Scor: 150 reni, bine investiți Dacă o recomand pentru preș / performanță / condiții: DA! Merită pretul! Deoarece caut doar noutăți, este posibil ca să revin dacă nu mai apar alte noutăți Vă doresc ciocane tari tuturor! 2 1
Oban16 Reputație: 35 Postat August 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 3, 2023 La 01.08.2023 la 22:51, Sofia55 a spus: Si legat de pret s-a produs o greseala pentru ca eu sunt nou venita si nu cunosc prea bine acest site! Ști cum suna ce ai spus mai sus ?!!! Eu sunt de 150 lei fin dar citind mai bine pe site, am văzut că aici, prostii că plătesc 200 lei fin...așa că de ce sa nu îmi pun și eu 200 lei. Fix asta ai menționat d-ra ! Nu ne lua cu prosteli și minciuni de la început ! 2
Membru Premium 71laciport Reputație: 4064 Postat August 3, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Postat August 3, 2023 Pai stii (asa i corect) cum stau lucrurile cu motorina? de exemplu, ""eu"" litrul de motorina zic, sunt de 2.5 lei/litru, dar muschii statelor ""face"" ce vrea cu accize adaosuri etc si o vinde cand cu 5 lei, cand cu 6 lei, cand cu 7 lei s.a.m.d. acum este 7.08...ca i piata libera. Fata si oricine in consecinta de drept poate sa si aleaga pretul pentru servicii, sa faca happy hour, sa dea moca, sa fixeze tarif de noapte, fara sa fie apostrofata asta IMHO
Vizitator Reputație: 0 Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Mda… chiar eram horny azi si voiam asa vreo 2 ore de rasfat. Ale mele dameze frecventate de obicei se scoala tarziu si-mi trece cheful odata cu trecerea timpului. Ma gandeam ca ceva prospetime mi-ar da putin drumul la aerul conditionat din masina si m-ar pune la drum. Din pacate frumusetea acestei fete a fost umbrita de al ei caracter, cel putin din ce pot observa aici pe forum. Si cand ma gandesc ca sunt ceva ‘aspiratoare’ pe aici la un 150 ronuleti, cred ca voi juca ‘safe’ dar monoton de data asta. Zic si eu pass
koskos Reputație: 74 Postat August 3, 2023 Oras:bucresti Oras:bucresti Postat August 3, 2023 Acum 22 ore, ninfomanee a spus: Am fost eu. am sunat-o si dormea, i-am transmis ca ajung in 20 min, cand am ajuns am sunat-o iar si dormea , ma asteptam sa se eschiveze dar mi-a zis sa revin in 2-3 min cu apel si pot urca. Am urcat si am dat de o tinerica 26 ani declarati de dânsa.. aspect teen, tatuaje discrete.. pt iubitorii de skinny.. pt ca este foarte slabuță. m-a primit direct dezbracată, eu veneam de acasa,deci eram dușat. m-am dezbracat si ne-am pus pe treaba. oral protejat ( oricum nu voiam altfel dar nu am fost intrebat cum vreau ) caruia ii dau nota 4, un minut cu gura, trei cu mana, mecanic , cam printre cele mai nasoale din ultima vreme tot din inițiativa dânsei s-a oprit din oral si a zis sa trecem la normal.. cur micuț ( dar nu prea bombat ) , fata e fit, abdoment plat..cred ca face sala .. nu mai dau restu de note pt ca poate fata era trezita din somn si poate si gusturile mele sunt altele overall, eu nu mai revin, dar mi-a parut bine s-o cunosc si ii doresc multă baftă.. daca si-ar da silinta mai mult poate ar face treaba pt ca potential are.. In acelasi bloc e si bianca, cadoul a fost de 150 lei, pe care i i-am inmanat la inceput. locatia pe matache, chiar cand am ajuns eu o lasa iubi si pe Andreea Bv cu un geamantan mare acestea fiind spuse, va sarut parinteste pe frunte si trageti voi ce concluzii doriți Pe Andreea BV, a pupat-o pe frunte și ia urat succes?? 🤣🤣 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 La 02.08.2023 la 18:44, Sofia55 a spus: Buna dragilor.in a doua parte a zilei am cateva locuri libere!Va astept cu nerabdare Pupicei ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 Disponibilă pana la ora 00:00 . Va astept cu mare drag 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 4, 2023 Postat August 4, 2023 La 02.08.2023 la 18:44, Sofia55 a spus: Astazi mi am incheiat programul!Va astept cu programări pentru maine!Va pup 🐶 ♥️
azamantes Reputație: 380 Postat August 4, 2023 Oras:Hell Oras:Hell Postat August 4, 2023 Sunt putin confuz....pana la urma Sofia...cat costa o finalizare ? 150 sau 200 ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Postat August 5, 2023 La 01.08.2023 la 19:07, Sofia55 a spus: Numele meu este Sofia am 23 de ani , 1,65 înălțime, 50 kg .Va ofer servicii de buna dispoziție, relaxare ,senzualitate Va ofer.. Normal protejat in diferite pozitii ! Masaj erotic dominare uro footfetish facesitting, 69 oralul este protejat cunilingus/ anilingus pasiv fetișuri Fără duritate, fără palme sau tras de par INCLUSE în preț.. 150 finalizarea ..30 min 300 60 min Nu accept cu accesorii sau bile Rog sa imi precizatii cat timp vreti sa petreceti cu mine si până la cît va pot răspunde la mesaje..dacă nu răspund înseamnă că sunt ocupată .Răspund imediat cum am timp. Vb pe whatsapp, apel , mesaj pentru programări..confirmare la programări ! Neata!va astept sa ne simtit bine si astazi!pupicei si un week end plăcut 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Postat August 5, 2023 Acum 11 ore, azamantes a spus: Sunt putin confuz....pana la urma Sofia...cat costa o finalizare ? 150 sau 200 ? E 150 cu 300!Poti gasi pretul mai sus in descriere,nu in comm-urile celor ce nu au fost ! 😗
Vizitator Reputație: 0 Postat August 5, 2023 Postat August 5, 2023 Buna @Sofia55. Pentru amatorii de foot fetish, putem vedea o poza cu pedi? Multumesc
CIMCOF Reputație: 1937 Postat August 5, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat August 5, 2023 La 01.08.2023 la 22:02, navigatoru a spus: Pai face 69 fără oral ? 😄 Da. Nu faci nici tu. Stăm doar îmbârligați așa, ca la fabrica de covrigi... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum