Sari la conținut

Sofia 😘 0744170853 😘

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 7 ore, CIMCOF a spus:

Da. Nu faci nici tu. Stăm doar îmbârligați așa, ca la fabrica de covrigi...

Înseamnă că ai fost și ai rămas un CIMCOFCovrig!! 🙂

Postat

Ce potențial imens are tipa asta din ceea ce vezi în poze , păcat de servicii și de atitudinea de publi cum a zis un coleg mai sus 

• Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Postat
La 02.08.2023 la 11:54, ninfomanee a spus:

Am urcat si am dat de o tinerica 26 ani declarati de dânsa.. aspect teen, tatuaje discrete.. pt iubitorii de skinny...

oral protejat ( oricum nu voiam altfel... ) caruia ii dau nota 4,

cur micuț (...nu prea bombat ) , fata e fit, abdoment plat....

In imobilul ăla de pe Matache parca erau restrictii si la ... vârste si la ... mărimi MARI 🤪 ... Din povestea "tânărului" coleg #71laciport inteleg ca la aceasta Sofie nu.i cazul de ... formalisme

La 02.08.2023 la 11:54, ninfomanee a spus:

locatia pe matache, chiar cand am ajuns eu  o lasa iubi si pe Andreea Bv cu un geamantan mare ... va sarut parinteste pe frunte si ... trageti voi ce concluzii doriți

La 03.08.2023 la 10:31, koskos a spus:

Pe Andreea BV, a pupat-o pe frunte și ia urat succes?? 🤣🤣

Eu am inteles  de la colegul #nimfomanee ca pe Andreea a ajutat.o cu geamantanu' cu prosoape si ... pe iubi al ei l.a pupat părinteste pe frunte... presupun sa.i multumeasca ca i.a ascuns agenda cand cauta fata sa ma inscrie in ea 🙄.

Toate cele bune. 

• Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat
10 hours ago, max.ce.te. said:

In imobilul ăla de pe Matache parca erau restrictii si la ... vârste si la ... mărimi MARI 🤪 ... Din povestea "tânărului" coleg #71laciport inteleg ca la aceasta Sofie nu.i cazul de ... formalisme

Eu am inteles  de la colegul #nimfomanee ca pe Andreea a ajutat.o cu geamantanu' cu prosoape si ... pe iubi al ei l.a pupat părinteste pe frunte... presupun sa.i multumeasca ca i.a ascuns agenda cand cauta fata sa ma inscrie in ea 🙄.

Toate cele bune. 

ce legatura are, sula cu prefectura? ce te retine sa mergi sa vezi si sa convingi ? Personal, daca domnisoara, nu s a ""formalizat "" dupa prima vizita, am mai intrerins o cruciada, ieri! nimic schimbat mai puti parul pe care l a ondulat , exemplar totul de l curatenie, respectarea programarii, sex cat cuprinde ca n ""tinerete"", bun si de calitate, 69, oral protejat, pt mine nimic deranjant, normal protejat, abdomenul ala al ei se vede magnific ! pacat ca va pleca curand cu sanse mici spre 0 sa se reintoarca.

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 02.08.2023 la 11:35, Sofia55 a spus:

20181120_214555.jpg.a46060482b31527cf959891e8900096c.jpgreceived_318353918892484.jpg.aa6db834447f943ffeff5c29a998399d.jpg20181120_214555.jpg.a46060482b31527cf959891e8900096c.jpgreceived_1920878494888182.jpg.c9b274837629fd854e22125df6d80f67.jpgreceived_518995435219890.jpeg.a2d7d4fa76d4f2535fab3313a71da6d7.jpeg

Va astept si astazi 😗

Programul meu se termina la 23.00

Pupici

Vizitator
Postat
Acum 8 ore, Sofia55 a spus:

Va astept si astazi 😗

Mi am incheiat programul!Va astept maine cu noi programări de la ora 9.30

Pupici 😘

Vizitator
Postat
Acum 13 ore, Sofia55 a spus:

Mi am incheiat programul!Va astept maine cu noi programări de la ora 9.30

Pupici 😘

❤️🧡💛

Vizitator
Postat

Buna dimineata!Astazi programul meu se va incheia la ora 23.00

Va astept 😘

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, Sofia55 a spus:

Buna dimineata!Astazi programul meu se va incheia la ora 23.00

Va astept 😘

20230426_173706.jpg.d894ef748e08eb46807e1730289a21b1.jpg20230724_184822.jpg.09244e7c023031da617ed354eccbbe2b.jpg

Postat

Salut! Nu ma pricep la scris review-uri, dar tot ce pot sa zic este ca am vizitat-o pe Sofia in weekend si pot sa spun ca am avut o experienta chiar placuta.
Topul a inceput cu un masaj relaxant bine facut(se pricepe, n-am ce sa zic), iar intre timp am vorbit despre diferite chestii.. 
Locatia 10: Este usor acceibila zona, am parcat masina chiar in interiorul la rond Alba Iulia(parcare cu plata). Apartamentul parea ok, curat, nici prea cald, nici prea frig, era potrivit.
OP 8: A fost ok
NP 9: Mi-a placut, am inceput cu positia misionar, dupa care am schimbat sa fie ea deasupra. 
Igiena 10: Nimic de reprosat.
Aspect 10: Pentru mine este ceea ce trebuie, 1.65m skinny.
Concluzia: De revizitat!

• Like 2
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat
Acum 10 ore, juvebc a spus:

Salut! Nu ma pricep la scris review-uri, dar tot ce pot sa zic este ca am vizitat-o pe Sofia in weekend si pot sa spun ca am avut o experienta chiar placuta.
Topul a inceput cu un masaj relaxant bine facut(se pricepe, n-am ce sa zic), iar intre timp am vorbit despre diferite chestii.. 
Locatia 10: Este usor acceibila zona, am parcat masina chiar in interiorul la rond Alba Iulia(parcare cu plata). Apartamentul parea ok, curat, nici prea cald, nici prea frig, era potrivit.
OP 8: A fost ok
NP 9: Mi-a placut, am inceput cu positia misionar, dupa care am schimbat sa fie ea deasupra. 
Igiena 10: Nimic de reprosat.
Aspect 10: Pentru mine este ceea ce trebuie, 1.65m skinny.
Concluzia: De revizitat!

Mulțumesc  😘

Te mai astept 

Vizitator
Postat
Acum 22 ore, Sofia55 a spus:

20230426_173706.jpg.d894ef748e08eb46807e1730289a21b1.jpg20230724_184822.jpg.09244e7c023031da617ed354eccbbe2b.jpg

Buna dragilor mei!Astazi voi avea programul pana la 00.00!Va astept  ❤️

Postat

Am fost duminica la ea, fata nu este cea din poze: este mai slaba in realitate și piele nu este așa de albă. Am dubii sa fie de etnie.

oricum este tânăra, drăguța, cu sâni mici dar frumoși.

din păcate serviciile sunt chiar pe Fast fuck: eu am ajuns la ora programată și ea a întârziat 15 minute, când am intrat m-a grăbit ca “era o alta programare după”.

A stat cu telefon când am intrat și imediat după acțiune.

Ea nu a făcut dus înainte nici după și nu am făcut dus nici eu pentru ca “nu are prosoape curate”. Am rămas pentru ca face tot doar protejat și mai ales pentru ca sunt prost…

nu detaliez mai mult pentru ca nu este nimic in plus de spus, trece direct la de evitat pentru mine.

Evident nu mai revin. 😤

• Like 5
  • Inimioara 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 19 minute, spablo35 a spus:

Am fost duminica la ea, fata nu este cea din poze: este mai slaba in realitate și piele nu este așa de albă. Am dubii sa fie de etnie.

din păcate serviciile sunt chiar pe Fast fuck: eu am ajuns la ora programată și ea a întârziat 15 minute, când am intrat m-a grăbit ca “era o alta programare după”.

Ea nu a făcut dus înainte nici după și nu am făcut dus nici eu pentru ca “nu are prosoape curate”. Am rămas pentru ca face tot doar protejat și mai ales pentru ca sunt prost…

nu detaliez mai mult pentru ca nu este nimic in plus de spus, trece direct la de evitat pentru mine.

Evident nu mai revin. 😤

Uneori toți suntem proști... Oricum se minte mult pe aici și te duci la unele ca la pomul lăudat... Când ajungi la ele...o iei la fugă sau rămâi ca prostul...( De obraz,așa...)

• Like 1
Postat

Promovare multa de un grup de pesti care are multe fete cazate in blocul ala...fata nu e deloc ce trebuie...slaba nu ca in poze la fata uratica , sanii foatlrte mici , e pusa doar pe treaba, fast fuck...simti din plin ca te-ai dus la prostituate. Daca facea meseria asta acum cativa ani pe Plevnei era locul ei. 

• Like 3
Vizitator
Postat
Acum 22 ore, Sofia55 a spus:

Buna dragilor mei!Astazi voi avea programul pana la 00.00!Va astept  ❤️

Buna dimi!Programul meu se incheie la 21

Va astept ❤️

Vizitator
Postat
Acum 15 ore, the_amazing a spus:

Promovare multa de un grup de pesti care are multe fete cazate in blocul ala...fata nu e deloc ce trebuie...slaba nu ca in poze la fata uratica , sanii foatlrte mici , e pusa doar pe treaba, fast fuck...simti din plin ca te-ai dus la prostituate. Daca facea meseria asta acum cativa ani pe Plevnei era locul ei. 

Sunt satula pana peste de cap de atatea vorbe aruncate aiurea fara nici un pic de adevar!nu are nimeni peste care sa ajute la asa zisa promovare.Sunt si fete independente ! Iar daca vine vorba de felul in care arat,cum eu am dreptul de a-mi rezerva clientela asa poti sa faci si tu!Nu ti-a convenit felul in care arat,puteai foarte bine sa pleci linistit in alta parte!Ai venit la prostituate,nu te ai dus acasa la iubita sau sotie sa faci dragoste!Eu am explicat destul de clar tot ceea ce fac pentru a nu avea dificultati!Si inca ceva pentru tine!Felul in care tratezi ,vei fi si ti tratat!

Vizitator
Postat
Acum 20 ore, spablo35 a spus:

Evident nu mai revin. 😤

in primul rand nu sunt tiganca,daca as fi fost as fi recunoscut ca nu e o jicnire!Nu sunt alba ca merg la solar sa ma bronzez!

Am acceptat majoritatea comm-urilor urate dar sa spui faptul ca nu am facut baie e deja josnic!Mai ales ca ai zis ca nu am facut si dupa!

Daca as fi fost murdara,de ce ai mai ramas?!

Am ajuns sa cred ca rasismul si ura nu are limite aici!

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat

Văzut pozele(care nu sunt convins ca sunt ale ei dar seamana oricum), contactat fata primit răspuns rapid. După usa gasesc o fata drăguța la fata, miniona creolă(nu este de etnie) parul lung negru si cu un corp fit. Mi-a plăcut ce am văzut si am rămas bucuros. Schimbat câteva vorbe după ce am fost intrebat cât doresc sa raman apoi purced la dus.

Actiunea: proaspat dusat si putin cam ud 🥲 deoarece nu m-am șters prea bine, prosopul primit era cam ud(bila neagră), o gasesc in pat se uita pe telefon dar l-a lăsat repede din mana si începem. Are un corp frumos micut si sani tot micuți dar frumosi, e o placere sa-i sugi/lingi. Ma joc putin cu ei si trecem la oral care este protejat. Un oral cu suficienta presiune dar fara artificii, nu este prost dar nici wow. Sa zicem ca este un oral ok in limita decentului.

Trecem la normal in LOT, păsărica strâmtă, e plăcut s-o vezi deasupra ta. Geme frumos, cred ca e fals dar nimic exagera, păcat ca cere schimbare relativ repede. Schimbam in doggy unde la fel geme si da contre, nu rezist mult si termin. Mai schimbam câteva vorbe ne îmbrățișăm la usa si plec. Minusul ei cel mai mare e ca nu oferă fk. Nu mi s-a parut Fast fuck dar nu este nici genul cu care sa stai la povesti peste timpul alocat. Dtd 25min. A spus ca pleacă si nu se mai întoarce, eu cred ati luat-o prea tare si e păcat de decizia ei deoarece la 150/fin chiar dacă are oralul protejat era o varianta ok pentru iubitorii de minione skinny.

Notele

Locatia: 8 zona ok in rest o locație suficienta pentru activitatea asta, bulina neagră pentru prosopul ud cu care m-a șters in zonele neesențiale unde m-am șters cu hârtie.

Sofia: frumușică, slim/skinny, creolă(nu de etnie), miniona, sani mici si frumosi, păsărica stramta.

Atitudine: 9,5 am scăzut 0,5 pentru ca le alocuri a stat pe telefon dar in rest e serviabila si plăcută.

Igiena: mirosea bine, nimic suspect, nu am încercat cunni.

Oralul: 7 senzatia fiind diminuată de cauciuc probabil ca era de un 7,5-8 fara cauciuc, cu presiune si fara artificii(atentie la oo, bătut pe limba etc)

Normal: 7,5 se implica rezonabil, in doggy da contre, geme frumos.

Gfe: e greu sa notez ceva având in vedere ca nu oferă, pot spune ca e o prezenta plăcută.

Concluzia: la tariful ei merge o finalizare si o recomand, eu o mai vizitez dacă o mai prind ca am inteles ca vrea sa plece. E păcat ca si-a șters contul poate revine. Încercați si voi sa nu speriați din prima orice fata noua si sa-i lăsam putin timp de acomodare cu forumul, pretentiile si preferințele noastre.

Sistem notare:
10= exelent / foarte frumoasa
9=bun spre foarte bun / frumoasa
8 =serviciu “muncit” si bun. / frumușică
7= așa si așa/cu bune si rele / fata comuna corp frumos
6= banal / comuna cu totul

• Like 4
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat

Ca o completare la recenzie pot sa spun ca trebuie sa tineti cont si de tarif ca nu puteți la 150 lei sa aveți aceleași pretenții ca la 250 sau mai sus. Am dat peste servicii mai nasoale la fete lăudate(tot cu oralul protejat si același tarif) deci eu indemn sa avem rabdare cu cele noi care apar pe aici.

• Like 1
  • Mersi 1
Postat

normal ca si a sters contul, nu este singura care nu mai revine in Bucuresti dupa ""botezul de foc "" la care sunt supuse  . concurenta este acerba si se recurge la tot felul de tertipuri de intimidare, descurajare. oricum avea in plan sa se retraga si sa schimbe profilul meseriei, bafta si noroc!!

• Like 1
Postat

Nu știu dacă mai e de folos recenzia, poate mai lucrează sau poate a plecat. Vedeți și voi dacă mai răspunde, cine vrea să se vadă cu ea, apoi spuneți aici care e situația.

Am fost într-o duminică seara, la 21:30. Târziu, parcă eram la închidere, ultimul client. Chiar așa era. Mi-a zis că atunci a venit, n-am prea înțeles cum, poate fusese în oraș. N-am insistat. Mi se părea și ea un pic agitată, am lăsat-o în pace. Dacă în poze apare cu lenjerii sexy, eu am beneficiat de șosete scurte și atât. :ras Le-a purtat și în pat. Cu siguranţă sunt unii dintre cei care citesc cărora li se pare interesant, puteți să-i solicitați, dacă mai aveți cui.

Să zic despre ea, e tânără și slim, vreo 165 cm, talie subțire, abdomen plat, zglobie.

Mi-a spus că nu mai are nici prosoape. Aia e, m-am dus la duș urmând să mă scutur de apă și să mă usuc natural. Dar a venit apoi cu un prosop, așa că n-a mai fost cazul.

Aveam de gând să sar cu totul peste oral, având în vedere că face protejat, dar, după ce mi-a pus prezervativul, l-a șters cu un șervețel umed și a făcut un pic. Nu am refuzat, dar n-am stat prea mult.

Am trecut la normal, misionar, unde mă futea ea pe mine. N-am mai întâlnit așa ceva, nici nu știam că se poate, dar se încadra în atitudinea binevoitoare pe care o avea. În sensul că, da, era târziu, nu era echipată, nu era machiată, dar măcar să nu plec nerezolvat. Nu am ce să-i reproșez, se vedea ca își dă silința. Am preluat inițiativa, am futut eu cât mi-a trebuit. Am zis să schimbăm în doggy. “Dar n-o bagi pe toată”. Ar fi momentul să precizez că este strâmtă, acela era motivul. Bine, nu o bag. Am penetrat-o așa și m-a apucat cu mâna de baza penisului, ca să nu intre de tot. În ciuda unei preconcepții care ar fi de așteptat, a fost super, habar n-aveam că am un buton acolo. M-a întrebat dacă îmi place așa. Da, e bine de tot. Mă strângea în timp ce o futeam și m-a finalizat cu mișcarea aceea, deși nu credeam că o să termin. Surprinzător, că nu mă așteptam la noutăți în contextul acela. Ca să vezi. Dacă mai am ocazia, îi spun că mai vreau.

Nu am mai încercat a doua tragere, am plecat mai devreme de o oră, dar pe deplin satisfăcut și mirat, totodată.

300/h

• Like 2
  • Inimioara 1

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
La 02.08.2023 la 11:35, Vizitator a spus:

20181120_214555.jpg.a46060482b31527cf959891e8900096c.jpgreceived_318353918892484.jpg.aa6db834447f943ffeff5c29a998399d.jpg20181120_214555.jpg.a46060482b31527cf959891e8900096c.jpgreceived_1920878494888182.jpg.c9b274837629fd854e22125df6d80f67.jpgreceived_518995435219890.jpeg.a2d7d4fa76d4f2535fab3313a71da6d7.jpeg

E de incercat si ochiul maro?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...