Sari la conținut

🌺 Sofia 🌺 INDISPONIBILĂ 0799569872

Postări Recomandate

• Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dragilor, numele meu este Sofia și de astăzi am să fiu la voi în oraș pentru câteva zile. ❤️

Când ajung la locație am să postez unde o am și programul de lucru. 😘

Screenshot_20230806_131806.jpg

Screenshot_20230806_131158.jpg

• Inimioara 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în 🌺 Sofia 🌺 INDISPONIBILĂ 0799569872
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor, disponibilă pentru programări până la ora 22.🤍 

📌 Strada Panduri, Bl. 15

Pentru programare vă rog să imi specificați ora, durata 30 min/1 H și până când vă pot răspunde. 

Serviciile și preturile sunt menționate mai sus sau în semnătură!

• Like 2
  • Oras:Focsani
Postat
Acum 6 ore, Sofia91 a spus:

Dragilor, disponibilă pentru programări până la ora 22.🤍 

📌 Strada Panduri, Bl. 15

Pentru programare vă rog să imi specificați ora, durata 30 min/1 H și până când vă pot răspunde. 

Serviciile și preturile sunt menționate mai sus sau în semnătură!

IMG_20230703_111301.jpg

Așa da pretenții !

Postat

Aproape identice pretențiile cu ale lui Paula !Doar ca,tu te uiți daca omul are bube,roșeața samd și etc,și neaparat sa facă dus !😜Sincer,m ai dat pe spate ….asteptam comentariile colegilor care te v a vizita !

• Minus 1
Postat
Acum 21 ore, puiu68 a spus:

Aproape identice pretențiile cu ale lui Paula !Doar ca,tu te uiți daca omul are bube,roșeața samd și etc,și neaparat sa facă dus !😜Sincer,m ai dat pe spate ….asteptam comentariile colegilor care te v a vizita !

...care te "vor" vizita 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Postat
Acum 7 minute, gabordotat a spus:

...care te "vor" vizita 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Corect !N am avut cum sa l corectez !

Postat

Mai,dar niciunul n ați fost la Sofia ?Sunt curios ce face fata la pretențiile spuse !

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 9 ore, gigi de la scularie a spus:

Am fost dar nu-ti zic! E secret! Sîc! Dacă faci și tu o recenzie, iti zic. Să văd mai întâi recenzia ta, făcută ca la carte!

Daca individul ăsta a futut ceva străin ,eu imi tai pula si o dau la gâște😜Ce recenzie sa facă, că el gârâie de labă ca ursul de ghinde😂😂😂😂

P.S.😂😂😂😂E ultima postare pe acest forum atâta vreme cât activează retardul ăsta pe aici👍

Postat
Acum 10 ore, gigi de la scularie a spus:

Am fost dar nu-ti zic! E secret! Sîc! Dacă faci și tu o recenzie, iti zic. Să văd mai întâi recenzia ta, făcută ca la carte!

Nene,nu ma interesează duduia ,pt ca,la câte pretenții a scris,zici ca i zâna !Ps.îmi place sa fie curată,sa miroase atrăgător,sa nu fie fițoasa samd și etc,dar ce a scris ea,nici gratis sa ma roage,și nu ca nu ar avea dreptate,dar din experiența mea,tocmai la acestea am găsit contrariul !Bine,nu generalizez !

• Minus 1
Vizitator
Postat
La 12.08.2023 la 8:18, puiu68 a spus:

Nene,nu ma interesează duduia ,pt ca,la câte pretenții a scris,zici ca i zâna !Ps.îmi place sa fie curată,sa miroase atrăgător,sa nu fie fițoasa samd și etc,dar ce a scris ea,nici gratis sa ma roage,și nu ca nu ar avea dreptate,dar din experiența mea,tocmai la acestea am găsit contrariul !Bine,nu generalizez !

🐣🐤🐥🦜🦜🦜🐛🐛🐛🐵🐒🦍

Vizitator
Postat
La 12.08.2023 la 8:18, puiu68 a spus:

Nene,eu zic sa mergi sa bei 18 litri de apă ,prietenii știu de ce👍

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...