Sari la conținut

Andra😍

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

am mai citit placa asta recent " . Nu am numai recenzii pozitive, deoarece nu poți fi pe placul tuturor"

• Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Postat

Colega cu Oana? 

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Bine ai venit Andra ,spor la bani și distracție placuta la mare. Bine ca ai pus doua poze ca dacă era doar una credeam ca ti-ai pus buletinul . Nu profita de banii dați pe sait asa ca nu pune mai multe poze ca reclama e de prost gust când ești nou venita. Cea cu telefonul este foarte concludenta pare un start de ultima generație.  Succes și sa auzim de bine.

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat
Acum 19 minute, Andraa28 a spus:

Bună dragilor numele meu este Andra , am 23 de ani , 1,70 înălțime și 54 kg.Am mai activat și in alte orașe BUCUREȘTI, SATU MARE,SIBIU . Nu am numai recenzii pozitive, deoarece nu poți fi pe placul tuturor. Ma implic in ceea ce fac și prefer calitatea in detrimentul cantității . 

💋Sunt o șatenă slim,cu forme apetisante, comunicativă și prietenoasă.

Ca servicii va pot oferi

👄oral protejat/neprotejat( in funcție de igienă)

🔥sex normal doar protejat!

🔥sărutări pe corp

🔥finalizare corporală 

🔥 69,atingeri,mângâieri, sex între sâni , diferite poziții, masaj.

Mai jos va atașez lista mea de tarife :

❤️150 lei 30 min-o finalizare 💋

❤️200 lei 40 min-o finalizare și masaj 💋

❤️300 lei 60 min - 2 finalizări 💋

📛 Nu accept ️ Anal ️ Degete in vagin

Nu primesc dimensiuni mari , bile, canamicina sau alte accesorii!

Va rog sa nu mă deranjați dacă ești in stare de ebrietate avansată sau sub influența altor substanțe! Vorbești urat , nu ai de gând sa ma respecți ca om , nu ai de gând sa imi respecți meseria sau dacă igiena ta lasă de dorit !

😍Pentru programări am rugămintea sa ma contactați  pe WhatsApp la numărul  0766716414   iar acestea sa fie confirmate cu o jumate de ora înainte ! 

Locație : zona Tomis plus

Program : 11:30-22:00

514f4306-ec88-47f2-b2a8-704b1f9d9ae9.jpeg

a541594f-787e-4e4a-b205-6f4ae728d5a2.jpeg

bine ai venit pe forum.!!!

Aduci in postarea ta vorba dee RECENZI......ce alt user ai avut?

• Like 4
  • Oras:Suli-na
Postat
1 oră în urmă, Andraa28 a spus:

🔥 69,atingeri,mângâieri, sex între sâni , 

514f4306-ec88-47f2-b2a8-704b1f9d9ae9.jpeg

a541594f-787e-4e4a-b205-6f4ae728d5a2.jpeg

Poti sex intre sani? 

Pare ca avem puli prea mici pentru a beneficia de acest serviciu!:))

• Haha 5
Postat
Acum 26 minute, haloowen a spus:

Poti sex intre sani? 

era cu dedicatie serviciul, pentru mos gica tagirta agramatul.

• Haha 3
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 39 minute, haloowen a spus:

Poti sex intre sani? 

Cu dedicatie pentru @talibanu😁

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Postat
2 minutes ago, carpe_diem said:

Cu dedicatie pentru @talibanu😁

Sa se poata desfasura in voie. Nu cred ca ar vrea sa-l stranga cu ei. 😂

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
1 oră în urmă, Orb1t a spus:

Sa se poata desfasura in voie. Nu cred ca ar vrea sa-l stranga cu ei. 😂

Ce sa stranga varule ca dimensiunea țâțelor ei e direct proportionala cu lungimea puței mele 🤣🤣🤣

• Haha 4
Postat
13 hours ago, johndoe23 said:

am mai citit placa asta recent " . Nu am numai recenzii pozitive, deoarece nu poți fi pe placul tuturor"

Pai nici noi nu putem face pwla mare la toti🐳🐋🐟, doar la ăia cu bwkă!😀

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat

Sibiu:

• Like 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat

București... Ce e interesant e că anul trecut avea 24 de ani, acum a întinerit :) :

• Like 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat

Tot București:

• Membru Premium
Postat

Apartament spatios si retras, foarte curat, si departe de ochii curiosilor. Fata sta foarte bine pe fizic din punctul meu de vedere, exceptand sanii care puteau fi putin mai mari pentru o penetrare corecta intre ei😁. Curul este piesa de rezistenta iar eu nu pot decat sa-l cataloghez ca perfect, cracii lungi si frumosi iar corpul in linii mari destul de armonios construit, alura de fosta sportiva. Chipul este placut si cu trasaturi cuminti, nu neaparat genul meu asa ca nu ma hazardez sa-i fac neaparat un profil.

Programarea a fost destul de facil facuta pe whatsaap, ora respectata, fata amabila m-a servit cu ceva de baut, prosop curat etc.

La oral nu exceleaza deloc, nu are tehnica asa ca pentru amatorii de oral nu e ce trebuie dar eu  nu pentru oral venisem ci pentru curul ala care m-a atras din poze. Face si neprotejat!

La normal are obiceiul sa foloseasca lubrifiant....muuult lubrilifant, chiar am avut impresia ca a folosit tot flaconul odata, ceea ce nu prea a fost pe placul meu. Nu prea este deschisa la multe fantezii si prefera sa nu faca ea multa miscare, asa ca pregatiti-va de antrenament. Mie unul mi-ar fi placut sa fie mai implicata ca are un corp pe care sincer l-as prefera in locul multora. La actul artistic nu am fost impresionat iar fata nu a scos ce e mai bun din mine. 3 pozitii, executate iar la a 4 pe care o preferam datorita fizicului, nu a fost deacord.

Concluzia mea este una destul de ciudata cel putin pentru mine🤣. As mai vizita-o doar pentru ca sunt sadic si imi place ce vad desi sunt convins ca nu o sa am parte de prea mult scantei.

Oral 6 (o singura miscare sus-jos, fara deep, fara vecinatati sau ruperi de ritm. Mecanic)

Normal 7  ( Nu are dorinta de sex, desi cred ca ar fi buna daca si-ar da silinta)

Corp 10 ( curul e top, picioare traznet)

Chip 8 

Igiena 10 ( curata, aranjata, machiata, parfumata)

Halat 300 h

• Like 3
  • Mersi 2
  • Haha 2
  • Trist 1
  • Inimioara 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Postat
La 13.08.2023 la 11:41, Andraa28 a spus:

Buna dimineața dragilor!😍

Disponibila pana la ora 22! 
🏠 Zona:Tomis Plus

IMG_6071.jpeg

Ăla acolo intre picioare e Batman? :)))

• Haha 1
Postat
43 minutes ago, haloowen said:

Ăla acolo intre picioare e Batman? :)))

Nuuu! E Dracula! 🤣🤣

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...