Sari la conținut

La multi ani!

Postări Recomandate

• Oras:*
Postat
2 minutes ago, MacArthur said:

E, nu fiti rusinos.😜

Sunt discret si tin la intimitate. Asta-i singurul raspuns.

• Confuz 1
  • Oras:Tg-Mures
Postat
1 minute ago, natoporus said:

Nu trebuie sa fie celebritate.:beex2

Postat
Just now, MacArthur said:

Nu trebuie sa fie celebritate.:beex2

Nu e vorba de asta, e vorba ca nu e treaba dvs sau a altora pe cine cunosc sau nu in viata privata. De aceea se numeste privata.

Dvs puneti intrebari exagerate si tot dvs va mirati de raspunsuri.

Postat
Just now, natoporus said:

Nu e vorba de asta, e vorba ca nu e treaba dvs sau a altora pe cine cunosc sau nu in viata privata. De aceea se numeste privata.

Dvs puneti intrebari exagerate si tot dvs va mirati de raspunsuri.

Eu? Exagerate? Never.😏

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 2 minute, natoporus a spus:

Ai un mare like din partea mea pt raspunsul asta, imi pare rau ca nu ti-l pot da si in fapt aici. Si asta pt ca timpul mi-a dovedit ca daca spui aici in mod public informatii personale, nu va trece mult timp pana unii useri nu le vor intoarce direct impotriva ta.

• Like 1
  • Mersi 1

Postat

La mulți ani tuturor doamnelor și domnitelor, sa aveți un 1 Martie cu fericire!

💛 Numai bine!

• Inimioara 1
Reputație: 341
  • Oras:in zona
  • Disponibila
  • Oras:in zona
  • Disponibila
Postat

Primăvara vine însoțită de soare, flori și un eveniment mult așteptat de toți românii:  Ziua Mărțișorului! De fiecare dată pe 1 martie, ne bucurăm de venirea primăverii și de tradiția purtării mărțișoarelor, simbol al renașterii naturii și al începutului unei noi perioade pline de energie și prospețime.   Mărțișorul este mai mult decât un simplu obiect, este o tradiție străveche păstrată cu drag în sufletele noastre. Se spune că mărțișorul aduce noroc și sănătate, iar nu-i așa că fiecare dintre noi are o poveste cu un mărțișor primit care i-a adus zâmbetul pe buze și inima plină de fericire?   Iată ce răspunsuri oferite de clienți atunci când vine vorba despre Mărțișor:   Clientul 1:  "Pentru mine, mărțișorul înseamnă începutul unei noi aventuri pline de culoare și optimism. Îmi place să îl port cu mândrie și să îmi amintesc de frumusețea simplității."    Clientul 2:  "Mărțișorul este ca o mică fărâmă de primăvară în sufletul meu. De fiecare dată când îl primesc, simt că viața capătă mai mult sens și culoare. Nu aș renunța niciodată la tradiția mărțișorului!"   Clientul 3:  "Mărțișorul este ca un strop de magie care aduce bucurie și entuziasm în viața mea. Îmi place să îl port cu drag și să îmi doresc ca toate visele mele să se împlinească."   Și voi, ce înseamnă pentru voi Mărțișorul?  Sunteți pregătiți să întâmpinați cu zâmbetul pe buze venirea primăverii și să vă bucurați de tradiția mărțișorului? Haideți să aducem culoare și veselie în acest început de sezon minunat! Așadar, să purtăm cu drag mărțișoarele noastre și să privim cu optimism tot ceea ce ne rezervă primăvara!  Sărbătoriți tradiția, sărbătoriți viața, sărbătoriți Mărțișorul! Primăvara să vă aducă numai bucurii și să vă umple inimile de căldură și speranță!

Reputație: 233
Postat

Bună dimineața.

La mulți ani pentru toate fetele si doamnele .

La multi ani @cleopatra01 vă rog să mă scuzați pentru că v-am c-am supărat.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...