Sari la conținut

Doamna Moni🔥Gorjului Militari🥵 0768986622

Postări Recomandate

• Telefon: 0766666666
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
On 9/8/2024 at 5:22 PM, Puttero said:

🤗😅

• Haha 1
Postat
Chiar acum, Vecinaxxx a spus:

Da, dragă 🤗.Mâine dimi după ce duc copilul la școală😅, ajung acolo și îmi poți scrie pe wapp.

Îți scriu acum

Postat
2 hours ago, Vecinaxxx said:

De mâine,mă mut pt câteva zile în locație Militari (la Gorjului langa metrou).Va aștept cu recenzii pertinente și eventual critici constructive.🤗Jignirile vor primi report! PS: nu am iubit, se poate observa că sunt bărbați diferiți 🫣😅!

Putem face filmulete xXx ? 🥰

• Haha 1
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
14 minutes ago, TreiParale said:

Putem face filmulete xXx ? 🥰

Daca includ mâncare 🫣🐷🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
Postat
12 minutes ago, Vecinaxxx said:

Daca includ mâncare 🫣🐷🤣

🤣🤣🤣

Îmi amintesc de episodul din Seinfeld cu George:

• Haha 2
Postat
Acum 8 minute, JeanVal a spus:

🤣🤣🤣

Ce memorie ai

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
7 minutes ago, JeanVal said:

🤣🤣🤣

Da, poate fi și acesta un fetish 🤣

• Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere
  • Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere
Postat

Inițial când am citit am zis că e un topic deschis la mișto, apoi m-am convins că e noul "trend" de pe Publi aici pe nimfo . Culmea se mai deschid și mâine au ce învăța copiii . 

😪 

• Haha 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Bă Mai lăsați o dracul că toate vacile vor 200 RON mai duceți vă și voi pe anunțul pe publi Hai să mai vedem și noutăți

Postat

Nu e slim fata asta dar nu este nici grasă grasă…nu am apucat să o fut ca nu ma atrăgea fizic dar când i am dat la muie a fost ceva aparte :)) te cam lasă să te joci cu pula pe toată fața ei, i am pus și coaiele pe față , am fututo în gât efectiv , tras de păr mai multe…cred ca daca o iei putin mai cu tupeu faci ce vrei cu ea pe partea de oral :))

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
2 minutes ago, sorinalexandru said:

Nu e slim fata asta dar nu este nici grasă grasă…nu am apucat să o fut ca nu ma atrăgea fizic dar când i am dat la muie a fost ceva aparte :)) te cam lasă să te joci cu pula pe toată fața ei, i am pus și coaiele pe față , am fututo în gât efectiv , tras de păr mai multe…cred ca daca o iei putin mai cu tupeu faci ce vrei cu ea pe partea de oral :))

Mă confunzi grav sau intenționat bati câmpii! Dar ce sa zic reclama negativă nu-mi prea pare asa ,daca asta dorești să îmi faci!🤣Mă aștept la fel de fel de elucubrații de acum încolo🫣.

Postat
9 hours ago, Vecinaxxx said:

Înainte să mă hotărăsc să îmi fac cont platit aici, evident că am anunțuri pe site urile acelea. Am șters acel Nr pt că mi s-a blocat watsapp ul pt spam , primeam prea multe mesaje . Sherlock Holmes ce ai dedus tu!🤣

Doamna sau domnișoara => nu știu cum să-ți zic...

Chiar e pus punctul pe "i" în ce privește deductia a la "Sherlock Holmes". Multumesc.

Nu sunt tipul de om sa ma iau la harta cu femei și bărbați.

Faptul ca tot vorbește lumea și va ia la cumva la  asa zis-a "harta sau hartza" ar trebui sa va dea de gândit!

Eu am expus decât ce am putut "deduce", culmea!

Pai in spanac... Te vezi cu BMW-isti, cu altu' din Tesla, și vad ca tot te "zbati" ca un "coi" intr-o căldare! Nu mai zic ca tot o tii pe a  ta..

De unde știu eu ca nu ai pe cineva în spate din tipul alora de mai sus?!

Am întâlnit asa comportamente acum 5 ani, fix în zona în care prestezi și am fost amenințat de pești țigani.

Nu mai îmi bat timpul cu tine. Repet: Nu sunt tipul de om pus pe cearta sau alte lucruri infecte!

Hai sa n-ai o seara buna!

• Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 minute ago, mar90_n said:

Chiar e pus punctul pe "i" în ce privește deductia a la "Sherlock Holmes". Multumesc.

Faptul ca tot vorbește lumea și va ia la cumva la  asa zis-a "harta sau hartza" ar trebui sa va dea de gândit!

Pai in spanac... Te vezi cu BMW-isti, cu altu' din Tesla, și vad ca tot te "zbati" ca un "coi" intr-o căldare! Nu mai zic ca tot o tii pe a  ta..

Am întâlnit asa comportamente acum 5 ani, fix în zona în care prestezi și am fost amenințat de pești țigani.

Nu mai îmi bat timpul cu tine. Repet: Nu sunt tipul de om pus pe cearta sau alte lucruri infecte!

Nu ești pus pe lucruri infecte dar observ că strecori astfel de cuvinte cu intenție clara de a mă denigra fara dovezi ! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
4 minutes ago, Vecinaxxx said:

Nu ești pus pe lucruri infecte dar observ că strecori astfel de cuvinte cu intenție clara de a mă denigra fara dovezi ! 

8 minutes ago, mar90_n said:

Ce vrei,daca mă iubesc mai multi bărbați?!înseamnă că fac ceva bine! 😅

• Membru Premium
Postat
1 hour ago, Vecinaxxx said:

Mă confunzi grav sau intenționat bati câmpii! Dar ce sa zic reclama negativă nu-mi prea pare asa ,daca asta dorești să îmi faci!🤣Mă aștept la fel de fel de elucubrații de acum încolo🫣.

Dacă faci la oral ceea ce a spus colegul, te includ pe lista scurtă pentru vizite săptămâna viitoare.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 minute ago, JeanVal said:

Dacă faci la oral ceea ce a spus colegul, te includ pe lista scurtă pentru vizite săptămâna viitoare.

Mulțumesc pt dorința de a mă vizita! Nu fac ceea ce a spus "colegul" tău, deci mă poți exclude din listă! Nu îmi place modul de abordare! 

• Membru Premium
Postat
4 minutes ago, Vecinaxxx said:

Mulțumesc pt dorința de a mă vizita! Nu fac ceea ce a spus "colegul" tău, deci mă poți exclude din listă! Nu îmi place modul de abordare! 

Deci, la ON, nu se poate DT? Asta mă interesează în mod special: dacă poți face DT fără reflex faringian.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 minute ago, JeanVal said:

Deci, la ON, nu se poate DT? Asta mă interesează în mod special: dacă poți face DT fără reflex faringian.

Drept să-ti spun am incercat cu un singur băiat treaba asta așa mai pe hard, că îmi plăcea mult de el😅 și s-a cam lăsat cu reflex🫣🤣 .Eu sunt mai pe mod senzual,o ling, o sărut , gfe gen cu pla🤣

• Membru Premium
Postat
1 minute ago, Vecinaxxx said:

Drept să-ti spun am incercat cu un singur băiat treaba asta așa mai pe hard, că îmi plăcea mult de el😅 și s-a cam lăsat cu reflex🫣🤣 .Eu sunt mai pe mod senzual,o ling, o sărut , gfe gen cu pla🤣

Poate trec pe la tine și facem meditații pentru DT, într-un mod mai soft, nu așa pe hard, având în vedere că abia ai trecut la profesioniste. :wink2

• Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 11 minute, Vecinaxxx a spus:

🫣🤣 .Eu sunt mai pe mod senzual,o ling, o sărut , gfe gen cu pla🤣

Gen...doar protejat, ca e gfe mai mare!:))

• Haha 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
2 minutes ago, haloowen said:

Gen...doar protejat, ca e gfe mai mare!:))

La extra 100 se poate și on cu cim, evident doar daca arata impecabil! Da, știu acum o veți da că "dincolo era mai ieftin"! Nu vă forțez sa veniți la mine și nu sunt chiar așa disperata după bani sa trag de bărbați sa vina la mine! E o experiență pe care doresc sa o bifez, call it :middle age crisis🫣🤣

Postat

Pentru cei care nu au citit tot topicul, doamna profesoara Monica, pana de curând a prestat la strada, iar acțiunea avea loc într o parcare, în mașinile clienților, igienizarea cu șervețele umede și acum pentru un număr mai mare de clienți și a luat o locație, iar preturile ei sunt peste fete de top, care arată super și au servicii foarte bune, asa ca mergeți repede sa nu ratați ocazia. 😄

• Like 1
  • Haha 5

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
On 9/9/2024 at 12:11 AM, gicacontra2012 said:

Pentru cei care nu au citit tot topicul, doamna profesoara Monica, pana de curând a prestat la strada, iar acțiunea avea loc într o parcare, în mașinile clienților, igienizarea cu șervețele umede și acum pentru un număr mai mare de clienți și a luat o locație, iar preturile ei sunt peste fete de top, care arată super și au servicii foarte bune, asa ca mergeți repede sa nu ratați ocazia. 😄

Minciuna!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...