Puttero Reputație: 72 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2024 Chiar acum, Vecinaxxx a spus: Mulțumesc de recomandare!🤗 Apreciez 1
Puttero Reputație: 72 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2024 Vecină pot să te vizitez mâine pe la ora asta și vorbim pe wap 1
Vecinaxxx Reputație: 269 Postat Septembrie 8, 2024 Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 8, 2024 On 9/8/2024 at 5:22 PM, Puttero said: 🤗😅 1
Puttero Reputație: 72 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2024 Chiar acum, Vecinaxxx a spus: Da, dragă 🤗.Mâine dimi după ce duc copilul la școală😅, ajung acolo și îmi poți scrie pe wapp. Îți scriu acum
TreiParale Reputație: 109 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2024 2 hours ago, Vecinaxxx said: De mâine,mă mut pt câteva zile în locație Militari (la Gorjului langa metrou).Va aștept cu recenzii pertinente și eventual critici constructive.🤗Jignirile vor primi report! PS: nu am iubit, se poate observa că sunt bărbați diferiți 🫣😅! Putem face filmulete xXx ? 🥰 1 1
Vecinaxxx Reputație: 269 Postat Septembrie 8, 2024 Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 8, 2024 14 minutes ago, TreiParale said: Putem face filmulete xXx ? 🥰 Daca includ mâncare 🫣🐷🤣 1
Membru Premium JeanVal Reputație: 1943 Postat Septembrie 8, 2024 Membru Premium Postat Septembrie 8, 2024 12 minutes ago, Vecinaxxx said: Daca includ mâncare 🫣🐷🤣 🤣🤣🤣 Îmi amintesc de episodul din Seinfeld cu George: 2
Puttero Reputație: 72 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2024 Acum 8 minute, JeanVal a spus: 🤣🤣🤣 Îmi amintesc de episodul din Seinfeld cu George: Ce memorie ai 1
Vecinaxxx Reputație: 269 Postat Septembrie 8, 2024 Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 8, 2024 7 minutes ago, JeanVal said: 🤣🤣🤣 Îmi amintesc de episodul din Seinfeld cu George: Da, poate fi și acesta un fetish 🤣
beleauaxxx Reputație: 196 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Oras:Constanța vara, Brașov iarna și București în trecere Postat Septembrie 8, 2024 Inițial când am citit am zis că e un topic deschis la mișto, apoi m-am convins că e noul "trend" de pe Publi aici pe nimfo . Culmea se mai deschid și mâine au ce învăța copiii . 😪 1
Justin1986 Reputație: 54 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 8, 2024 Bă Mai lăsați o dracul că toate vacile vor 200 RON mai duceți vă și voi pe anunțul pe publi Hai să mai vedem și noutăți
sorinalexandru Reputație: 482 Postat Septembrie 8, 2024 Postat Septembrie 8, 2024 Nu e slim fata asta dar nu este nici grasă grasă…nu am apucat să o fut ca nu ma atrăgea fizic dar când i am dat la muie a fost ceva aparte :)) te cam lasă să te joci cu pula pe toată fața ei, i am pus și coaiele pe față , am fututo în gât efectiv , tras de păr mai multe…cred ca daca o iei putin mai cu tupeu faci ce vrei cu ea pe partea de oral :)) 1
Vecinaxxx Reputație: 269 Postat Septembrie 8, 2024 Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 8, 2024 2 minutes ago, sorinalexandru said: Nu e slim fata asta dar nu este nici grasă grasă…nu am apucat să o fut ca nu ma atrăgea fizic dar când i am dat la muie a fost ceva aparte :)) te cam lasă să te joci cu pula pe toată fața ei, i am pus și coaiele pe față , am fututo în gât efectiv , tras de păr mai multe…cred ca daca o iei putin mai cu tupeu faci ce vrei cu ea pe partea de oral :)) Mă confunzi grav sau intenționat bati câmpii! Dar ce sa zic reclama negativă nu-mi prea pare asa ,daca asta dorești să îmi faci!🤣Mă aștept la fel de fel de elucubrații de acum încolo🫣.
mar90_n Reputație: 64 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2024 9 hours ago, Vecinaxxx said: Înainte să mă hotărăsc să îmi fac cont platit aici, evident că am anunțuri pe site urile acelea. Am șters acel Nr pt că mi s-a blocat watsapp ul pt spam , primeam prea multe mesaje . Sherlock Holmes ce ai dedus tu!🤣 Doamna sau domnișoara => nu știu cum să-ți zic... Chiar e pus punctul pe "i" în ce privește deductia a la "Sherlock Holmes". Multumesc. Nu sunt tipul de om sa ma iau la harta cu femei și bărbați. Faptul ca tot vorbește lumea și va ia la cumva la asa zis-a "harta sau hartza" ar trebui sa va dea de gândit! Eu am expus decât ce am putut "deduce", culmea! Pai in spanac... Te vezi cu BMW-isti, cu altu' din Tesla, și vad ca tot te "zbati" ca un "coi" intr-o căldare! Nu mai zic ca tot o tii pe a ta.. De unde știu eu ca nu ai pe cineva în spate din tipul alora de mai sus?! Am întâlnit asa comportamente acum 5 ani, fix în zona în care prestezi și am fost amenințat de pești țigani. Nu mai îmi bat timpul cu tine. Repet: Nu sunt tipul de om pus pe cearta sau alte lucruri infecte! Hai sa n-ai o seara buna! 1
Vecinaxxx Reputație: 269 Postat Septembrie 8, 2024 Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 8, 2024 1 minute ago, mar90_n said: Doamna sau domnișoara => nu știu cum să-ți zic... Chiar e pus punctul pe "i" în ce privește deductia a la "Sherlock Holmes". Multumesc. Nu sunt tipul de om sa ma iau la harta cu femei și bărbați. Faptul ca tot vorbește lumea și va ia la cumva la asa zis-a "harta sau hartza" ar trebui sa va dea de gândit! Eu am expus decât ce am putut "deduce", culmea! Pai in spanac... Te vezi cu BMW-isti, cu altu' din Tesla, și vad ca tot te "zbati" ca un "coi" intr-o căldare! Nu mai zic ca tot o tii pe a ta.. De unde știu eu ca nu ai pe cineva în spate din tipul alora de mai sus?! Am întâlnit asa comportamente acum 5 ani, fix în zona în care prestezi și am fost amenințat de pești țigani. Nu mai îmi bat timpul cu tine. Repet: Nu sunt tipul de om pus pe cearta sau alte lucruri infecte! Hai sa n-ai o seara buna! Nu ești pus pe lucruri infecte dar observ că strecori astfel de cuvinte cu intenție clara de a mă denigra fara dovezi !
Vecinaxxx Reputație: 269 Postat Septembrie 8, 2024 Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 8, 2024 4 minutes ago, Vecinaxxx said: Nu ești pus pe lucruri infecte dar observ că strecori astfel de cuvinte cu intenție clara de a mă denigra fara dovezi ! 8 minutes ago, mar90_n said: Doamna sau domnișoara => nu știu cum să-ți zic... Chiar e pus punctul pe "i" în ce privește deductia a la "Sherlock Holmes". Multumesc. Nu sunt tipul de om sa ma iau la harta cu femei și bărbați. Faptul ca tot vorbește lumea și va ia la cumva la asa zis-a "harta sau hartza" ar trebui sa va dea de gândit! Eu am expus decât ce am putut "deduce", culmea! Pai in spanac... Te vezi cu BMW-isti, cu altu' din Tesla, și vad ca tot te "zbati" ca un "coi" intr-o căldare! Nu mai zic ca tot o tii pe a ta.. De unde știu eu ca nu ai pe cineva în spate din tipul alora de mai sus?! Am întâlnit asa comportamente acum 5 ani, fix în zona în care prestezi și am fost amenințat de pești țigani. Nu mai îmi bat timpul cu tine. Repet: Nu sunt tipul de om pus pe cearta sau alte lucruri infecte! Hai sa n-ai o seara buna! Ce vrei,daca mă iubesc mai multi bărbați?!înseamnă că fac ceva bine! 😅
Membru Premium JeanVal Reputație: 1943 Postat Septembrie 8, 2024 Membru Premium Postat Septembrie 8, 2024 1 hour ago, Vecinaxxx said: Mă confunzi grav sau intenționat bati câmpii! Dar ce sa zic reclama negativă nu-mi prea pare asa ,daca asta dorești să îmi faci!🤣Mă aștept la fel de fel de elucubrații de acum încolo🫣. Dacă faci la oral ceea ce a spus colegul, te includ pe lista scurtă pentru vizite săptămâna viitoare.
Vecinaxxx Reputație: 269 Postat Septembrie 8, 2024 Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 8, 2024 1 minute ago, JeanVal said: Dacă faci la oral ceea ce a spus colegul, te includ pe lista scurtă pentru vizite săptămâna viitoare. Mulțumesc pt dorința de a mă vizita! Nu fac ceea ce a spus "colegul" tău, deci mă poți exclude din listă! Nu îmi place modul de abordare!
Membru Premium JeanVal Reputație: 1943 Postat Septembrie 8, 2024 Membru Premium Postat Septembrie 8, 2024 4 minutes ago, Vecinaxxx said: Mulțumesc pt dorința de a mă vizita! Nu fac ceea ce a spus "colegul" tău, deci mă poți exclude din listă! Nu îmi place modul de abordare! Deci, la ON, nu se poate DT? Asta mă interesează în mod special: dacă poți face DT fără reflex faringian.
Vecinaxxx Reputație: 269 Postat Septembrie 8, 2024 Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 8, 2024 1 minute ago, JeanVal said: Deci, la ON, nu se poate DT? Asta mă interesează în mod special: dacă poți face DT fără reflex faringian. Drept să-ti spun am incercat cu un singur băiat treaba asta așa mai pe hard, că îmi plăcea mult de el😅 și s-a cam lăsat cu reflex🫣🤣 .Eu sunt mai pe mod senzual,o ling, o sărut , gfe gen cu pla🤣
Membru Premium JeanVal Reputație: 1943 Postat Septembrie 8, 2024 Membru Premium Postat Septembrie 8, 2024 1 minute ago, Vecinaxxx said: Drept să-ti spun am incercat cu un singur băiat treaba asta așa mai pe hard, că îmi plăcea mult de el😅 și s-a cam lăsat cu reflex🫣🤣 .Eu sunt mai pe mod senzual,o ling, o sărut , gfe gen cu pla🤣 Poate trec pe la tine și facem meditații pentru DT, într-un mod mai soft, nu așa pe hard, având în vedere că abia ai trecut la profesioniste.
haloowen Reputație: 4939 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Septembrie 8, 2024 Acum 11 minute, Vecinaxxx a spus: 🫣🤣 .Eu sunt mai pe mod senzual,o ling, o sărut , gfe gen cu pla🤣 Gen...doar protejat, ca e gfe mai mare!:)) 2
Vecinaxxx Reputație: 269 Postat Septembrie 8, 2024 Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 8, 2024 2 minutes ago, haloowen said: Gen...doar protejat, ca e gfe mai mare!:)) La extra 100 se poate și on cu cim, evident doar daca arata impecabil! Da, știu acum o veți da că "dincolo era mai ieftin"! Nu vă forțez sa veniți la mine și nu sunt chiar așa disperata după bani sa trag de bărbați sa vina la mine! E o experiență pe care doresc sa o bifez, call it :middle age crisis🫣🤣
gicacontra2012 Reputație: 4345 Postat Septembrie 8, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2024 Pentru cei care nu au citit tot topicul, doamna profesoara Monica, pana de curând a prestat la strada, iar acțiunea avea loc într o parcare, în mașinile clienților, igienizarea cu șervețele umede și acum pentru un număr mai mare de clienți și a luat o locație, iar preturile ei sunt peste fete de top, care arată super și au servicii foarte bune, asa ca mergeți repede sa nu ratați ocazia. 😄 1 5
Vecinaxxx Reputație: 269 Postat Septembrie 8, 2024 Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0766666666 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 8, 2024 On 9/9/2024 at 12:11 AM, gicacontra2012 said: Pentru cei care nu au citit tot topicul, doamna profesoara Monica, pana de curând a prestat la strada, iar acțiunea avea loc într o parcare, în mașinile clienților, igienizarea cu șervețele umede și acum pentru un număr mai mare de clienți și a luat o locație, iar preturile ei sunt peste fete de top, care arată super și au servicii foarte bune, asa ca mergeți repede sa nu ratați ocazia. 😄 Minciuna!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum