haloowen Reputație: 4985 Postat Ianuarie 31 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Ianuarie 31 La 01.01.2025 la 23:18, Vecinaxxx a spus: nu cred că aici e zona de dat cu părerea sau făcut pe avocatul altuia...ci de recenzii! Acum 1 oră, new_cont_user a spus: Salutare fraților! Am marcat și eu de câteva ori la doamna, în locația din blocul acela nou de pe lângă piața Gorjului… Primele întâlniri au fost mediocre iar ultimele dezastruoase. Doamna este pe grabă la partea de oral, se grabeste să îi pună căciula iar apoi dacă moare din cauza grabei pe care o impune, spune ca mai bine sa o lăsăm pentru data viitoare. Nu mai are nici o reacție, se lasă în nepăsare, se întinde pe spate și așteaptă să treacă ora s au să te simți să pleci mai repede … cum pula mea să nu aibe nici o reacție atât timp cât timpul este pe bani mei …, + ca o încearcă cu extra 50, 100 pentru oral neprotejat…. Așa ca sfatul meu este să fiți mai atenți, ca nu tot ce zboară se mănâncă…. Se vede falsitatea ei din momentul de când doar o atingi cu mâna si începe cu gemete false😂 de scoate niște sunete de parcă ar avea câte o pulă în fiecare gaură😂😂😂 …. Așa ca nu mai puneți botu la vrăjeala ei aburită de ,,Petre Ispirescu și Berceni” 😉😎ca băieți deștepți nu halesc vrăjeli dinastea în 2025😂 Uite profo ca a aparut in sfârșit si o recenzie!😁
Oldredhead Reputație: 144 Postat Ianuarie 31 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 31 Pai, era de așteptat sa aibă servicii nasoale.... Voi n ați văzut ca era totul doar o caterinca obosita???
catalyn89 Reputație: 10 Postat Duminică la 09:05 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Duminică la 09:05 La 31.01.2025 la 10:49, new_cont_user a spus: Salutare fraților! Am marcat și eu de câteva ori la doamna, în locația din blocul acela nou de pe lângă piața Gorjului… Primele întâlniri au fost mediocre iar ultimele dezastruoase. Doamna este pe grabă la partea de oral, se grabeste să îi pună căciula iar apoi dacă moare din cauza grabei pe care o impune, spune ca mai bine sa o lăsăm pentru data viitoare. Nu mai are nici o reacție, se lasă în nepăsare, se întinde pe spate și așteaptă să treacă ora s au să te simți să pleci mai repede … cum pula mea să nu aibe nici o reacție atât timp cât timpul este pe bani mei …, + ca o încearcă cu extra 50, 100 pentru oral neprotejat…. Așa ca sfatul meu este să fiți mai atenți, ca nu tot ce zboară se mănâncă…. Se vede falsitatea ei din momentul de când doar o atingi cu mâna si începe cu gemete false😂 de scoate niște sunete de parcă ar avea câte o pulă în fiecare gaură😂😂😂 …. Așa ca nu mai puneți botu la vrăjeala ei aburită de ,,Petre Ispirescu și Berceni” 😉😎ca băieți deștepți nu halesc vrăjeli dinastea în 2025😂 Era de așteptat actoria trebuie învățată bine pentru a fi jucată pentru tot publicul.
Draym Reputație: 211 Postat 12 ore în urmă Oras:România Oras:România Postat 12 ore în urmă Cred ca ,,Doamna invatatoare,, s-a replofilat. Anuntul suna asa: O fosta invatatoare (35 ani) pasionata de masaj, te asteapta sa te trateze ca pe un rege. Varsta maxima 40 ani. Detalii doar pe whatsapp, nu raspund la apeluri; Telefon: 0769466439 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-deosebit-de-relaxare-Z0P28G#X9lDkd
Draym Reputație: 211 Postat 12 ore în urmă Oras:România Oras:România Postat 12 ore în urmă Acum 5 minute, Draym a spus: Cred ca ,,Doamna invatatoare,, s-a replofilat. Anuntul suna asa: O fosta invatatoare (35 ani) pasionata de masaj, te asteapta sa te trateze ca pe un rege. Varsta maxima 40 ani. Detalii doar pe whatsapp, nu raspund la apeluri; Telefon: 0769466439 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-deosebit-de-relaxare-Z0P28G#X9lDkd Si mai are un anunt: https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-deosebit-de-relaxare-xPDPZM#3loDjR
unuloarecare2 Reputație: 439 Postat 12 ore în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat 12 ore în urmă Acum 11 minute, Draym a spus: Si mai are un anunt: https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-deosebit-de-relaxare-xPDPZM#3loDjR Păi și ? S-a reprofilat pe ce? De parcă ar fi interesat pe cineva că era o fostă învățătoare. Câți au fetișuri cu învățătoare ? Că doar cei de la clasele primare nu-i pot deveni clienți. Sau poate sunt unii cărora le e dor de clasele I-IV că nu au parcurs toate materiile! In fostele ei anunțuri mi s-a părut că exista multă aroganțâ.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum