Sari la conținut

povestea pepenelui myrei

vitceibo

Postări Recomandate

• Oras:Myspace
Postat

Nu stiu unde a disparut propunerea ta cu pepenele 🤣

In schimb propun schimbarea topicului in " @myra_69 si pepenele fff dulce"

Si nu o mai da cotita maestre si spune povestea

• Telefon: 0755333111
  • Oras:Galati
Postat

Mai degrabă mergeți să.o futeți pe nimfa mica de pe baba novac...chiar și dacă fata m a rugat sa termin mai repede pt că o durea , și a făcut treabă ,a stat la pula . Că și fizic Mira e mai bună decât nimfa dar la sex , clar nimfa iar la oral, mira

Nici nimfa nu arata rău ..dar na , pt mine nu a fost nimic deosebit și cu toate astea o recomand pt descărcare dar nu și pe Mira

• Haha 1
Postat

Și Bianca, blonda mica care face anal ,se futea foarte frumos . Un anal curat și foarte reușit  . Frumușică tare la fata dar mai avea de lucrat la corp . Și nu mai zic că făcea și un oral f reușit .  Aia era un câștig pt oras

Postat
Acum 2 ore, vitceibo a spus:

dupa meci...

Meci s-a terminat. Am obtinut 3 puncte bine meritate 🤭 dar legenda pepenelui nu am aflat-o

• Oras:ROMANIA
Postat
Acum 8 ore, Kinky2 a spus:

Nici nimfa nu arata rău ..dar na , pt mine nu a fost nimic deosebit și cu toate astea o recomand pt descărcare dar nu și pe Mira

ceva orgasme mentale nimic ?  N-am inteles daca totusi ai avut parte si de o finalizare . Sa inteleg ca e nevoie de 400 de lei ca din 2 sa faci una buna .....nu este mai simplu sa mergi la una de la top oricare ar fi ea si sa dai mai putin dar sa ai parte  si de FK,CIM ,anal ,futai meserias ,o discutie interesanta inainte si dupa ,o tratatie ceva ,un oral onest si un futai fara restrictii? E adevarat nu apare nici un pepene in peisaj si nici recenzii inventate dar macar ti-o tragi ca lumea si nu regreti dupa bani . La final am si eu o rugaminte ...hai maestre nu ne mai lasa in ceata ,te rugam noi frumos spune-ne si noua ce soi e pepenele ,daca e de Dabuleni sau din Egipt si daca era copt si plin de zahar sau asa nesarat si fara nici un gust ca povestile dumitale .

Postat

si apropo  maestre vitceibo, lasa topicele fetelor de la top in pace nu le mai polua ca nu este cazul ,pe acolo mai rar si chiar nu este nevoie de impresiile dumitale ,in plus daca chiar tii mortis sa ma injuri o poti face pe topicele fetelor fara cont platit pe unde ai trecut si ai usa deschisa ....pe la top mai rar sau mai deloc pentru ca fetele de acolo s-au lamurit de mult cum sta treaba . Nu de alta  dar ar fi pacat sa ti se inchida contul unde dracului as mai citi eu povesti nemuritoare si limbajul dumitale licentios inconfundabil cu miros de transpiratie si iz de mucava . Eu inteleg ca toata lumea trebuie sa traiasca dar prin munca cinstita si respect pentru client nu pe spatele lui. PISICUTZ este un tip foarte istet iar cleopatra01   foarte vigilenta si premiaza cu dunga pe cei care polueaza conturile rosii. Apropo ai luat si tu o ciocolata la nepoti ?

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat
Acum 1 oră, gica 1955 a spus:

si apropo  maestre vitceibo, lasa topicele fetelor de la top in pace nu le mai polua ca nu este cazul ,pe acolo mai rar si chiar nu este nevoie de impresiile dumitale ,in plus daca chiar tii mortis sa ma injuri o poti face pe topicele fetelor fara cont platit pe unde ai trecut si ai usa deschisa ....pe la top mai rar sau mai deloc pentru ca fetele de acolo s-au lamurit de mult cum sta treaba . Nu de alta  dar ar fi pacat sa ti se inchida contul unde dracului as mai citi eu povesti nemuritoare si limbajul dumitale licentios inconfundabil cu miros de transpiratie si iz de mucava . Eu inteleg ca toata lumea trebuie sa traiasca dar prin munca cinstita si respect pentru client nu pe spatele lui. PISICUTZ este un tip foarte istet iar cleopatra01   foarte vigilenta si premiaza cu dunga pe cei care polueaza conturile rosii. Apropo ai luat si tu o ciocolata la nepoti ?

imi inchide topicul, pacat , aia este . de parca ar fi pentru prima oara ... 

pe vremea cind tu erai inca sergent major la militie ,inainte de a iesi la pensie si nu vazusei decit pizde in poze si puneai intrebari pe forum sub nickul serios george  eu aveam cont pe forum si descopeream fete pe care tu le lauzi , ex claudia de la top  sau , marisa dupa care va curgeau balele sau alice care e in mamaia acum , adele si roxana  zana marii ,colega ei care a fost la top , toate vizitate de mine, incepind cu amalia caprioara  2012-2013 .ca sa nu mai vorbim despre adrenalina , ciocolatica , veverita meme, cristina slabuta cea cu 2 copii acum , daiana skinny , andra dansatoarea, amelia caprioara , ruxandra filip,anda anda top, ana sex cu ana , larissa ,andreea deea si loredana  etc etc . ca sa nu mai vorbim de cele mai recente din ultimii 5 ani care rind pe rind au fost prezentate ,recenzate ,promovate si recomandate inclusiv tie nea gica sau mai pe vechi probabil CURIOS GEORGE . 

Postat
Acum 3 ore, gica 1955 a spus:

ceva orgasme mentale nimic ?  N-am inteles daca totusi ai avut parte si de o finalizare . Sa inteleg ca e nevoie de 400 de lei ca din 2 sa faci una buna .....nu este mai simplu sa mergi la una de la top oricare ar fi ea si sa dai mai putin dar sa ai parte  si de FK,CIM ,anal ,futai meserias ,o discutie interesanta inainte si dupa ,o tratatie ceva ,un oral onest si un futai fara restrictii? E adevarat nu apare nici un pepene in peisaj si nici recenzii inventate dar macar ti-o tragi ca lumea si nu regreti dupa bani . La final am si eu o rugaminte ...hai maestre nu ne mai lasa in ceata ,te rugam noi frumos spune-ne si noua ce soi e pepenele ,daca e de Dabuleni sau din Egipt si daca era copt si plin de zahar sau asa nesarat si fara nici un gust ca povestile dumitale .

din lipsa de ocupatie te intereseaza de unde e pepenele ... sa mori tu cu botul in pizda la vreo fata de 18 ani , mai mica decit nepoatele tale , mars la curatat ceapa in bucatarie martalogule securist .lasa-te odata de obiceiurile de militian ,nu sint in ancheta sa raspund intrebarilor tale de tablagiu retardat.

• Haha 1
Postat
Acum 9 minute, vitceibo a spus:

din lipsa de ocupatie te intereseaza de unde e pepenele ... sa mori tu cu botul in pizda la vreo fata de 18 ani , mai mica decit nepoatele tale , mars la curatat ceapa in bucatarie martalogule securist .lasa-te odata de obiceiurile de militian ,nu sint in ancheta sa raspund intrebarilor tale de tablagiu retardat.

chiar mi-e mila de tine ,asa de tanar si sa-ti pierzi memoria perceptia ,sau stiinta ...ori ce-o mai fi prin materia aia gri intunecat din obiectul de deasupra gatului . Pai hotaraste-te ori sunt militian ori securist sau tu chiar confunzi merele cu perele? Ai grija ca deja ti s-au umflat venele gatului pacat sa mori de apoplexie sau de inima rea . Nu ma pot abtine ...totusi , ai dat si tu o ciocolata la nepoti aseara sau macar un pepene de Dabuleni sa te pomeneasca ?

• Like 1
Postat

ignor securistii , militienii , cadrele militare , mi se umfla venele la cap cind ma gindesc la cit rau ati facut oamneilor si cita puscarie le-ati dat pe degeaba , sinteti analfabeti ,fara cultura si ingimfati ,cu m nu cu m  asa cum obisnuiesti tu sa scrii .

IGNORE !

• Haha 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

@gica 1955      :iagree

:pope  

PS-nu   mai ocupa timpul lu'  👁️

• Like 4
  • Minus 1
Postat
Acum 2 minute, vitceibo a spus:

cu m nu cu m

incepi sa te  balbai si sa devii incoerent ...ce ai vrut sa spui ?

Acum 2 minute, vitceibo a spus:

ignor securistii , militienii , cadrele militare , mi se umfla venele la cap cind ma gindesc la cit rau ati facut oamneilor si cita puscarie le-ati dat pe degeaba , sinteti analfabeti ,fara cultura si ingimfati ,cu m nu cu m  asa cum obisnuiesti tu sa scrii .

IGNORE !

dar de ce esti suparat pe ei ,multi nu-si fac decat datoria ...ai avut cumva o intalnire neplacuta cu ei care te-a tarat pe viata ?

hai fi sincer si recunoaste  ,ca dosarul tau de securitate spune totul ...tu ti l-ai citit ? depune o cerere si poate primesti aviz favorabil si s-ar putea sa fi surprins cat de gros este .... e si placut sa-ti revezi tineretea prin ochii altora si sa-ti reamintesti episoade din viata ta uitate poate de mult timp . 

• Mersi 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Postat

Dap. Nu s- a schimbat nimic de aseara. Romania tot de cacao joaca. Obiectiv se gherane cu Gica. Pepenele Myrei tot netaiat e. 

Apropo de pepene. Care era povestea lui? 

Postat

poate binevoieste myra sa iti raspunda  su militianul securist , el le stie mai bine pe toate .

Acum 10 minute, gica 1955 a spus:

incepi sa te  balbai si sa devii incoerent ...ce ai vrut sa spui ?

dar de ce esti suparat pe ei ,multi nu-si fac decat datoria ...ai avut cumva o intalnire neplacuta cu ei care te-a tarat pe viata ?

hai fi sincer si recunoaste  ,ca dosarul tau de securitate spune totul ...tu ti l-ai citit ? depune o cerere si poate primesti aviz favorabil si s-ar putea sa fi surprins cat de gros este .... e si placut sa-ti revezi tineretea prin ochii altora si sa-ti reamintesti episoade din viata ta uitate poate de mult timp . 

am observat cum isi fac datoria , trafic de droguri ,santaj ,viol , pedofilie, spagi si lista ar putea continua , fii mindru , gabore !

ignore

Postat
Acum 5 minute, unubunrau a spus:

Romania tot de cacao joaca.

sa mai zica lumea ca noi nu suntem un popor francofon si ca francezii nu ne apreciaza ...cartonas rosu ,penalti dat ,penalti iertat la Screciu ....avantaj sa fi un UE

Postat
Acum 1 minut, vitceibo a spus:

poate binevoieste myra sa iti raspunda  su militianul securist , el le stie mai bine pe toate .

am observat cum isi fac datoria , trafic de droguri ,santaj ,viol , pedofilie, spagi si lista ar putea continua , fii mindru , gabore !

ignore

esti total rupt de realitate .....mergi in SUA ,pe langa aia suntem mici pui . 

acum suntem "capitalisti" si capitalul n-are miros ....jucam dupa regulile lor .

• Mersi 1
  • Telefon: +40 785 353 473
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Telefon: +40 785 353 473
  • Disponibila
Postat

Eu ma gandeam deja sa gasesc un nou fruct…ce parere aveti ? 🫣😘

Postat
Acum 7 minute, myra_69 a spus:

Eu ma gândeam  sa renunți și la pepenele ala d apăi sa mai găsești altul.Eu vreau carne crudă..

Postat
Acum 4 minute, Indar a spus:

Eu ma gândeam  sa renunți și la pepenele ala d apăi sa mai găsești altul.Eu vreau carne crudă..

In scurte cuvinte...sa-mi bag pula in tine.  Nu o mai da pe retușuri...

Postat
Acum 4 minute, Indar a spus:

In scurte cuvinte...sa-mi bag pula in tine.  Nu o mai da pe retușuri...

Fetisuri am vrut să spun.Intelegi tu ca nu esti proasta..Ps.Nu mai pune paie pe foc....

Postat
Acum 32 minute, myra_69 a spus:

O cireasa. Ca aia e mai mica decat un pepene

Postat
La 11.09.2023 la 21:45, myra_69 a spus:

Doar castraveti înfoliati 🫣

Te astept la o salata ☺️

Daca tot sunt la indemana

Postat

Acum 40 minute, myra_69 a spus:

Daca esti in cautarea unei experiente in domeniul DOMINĂRII 😈, sunt tot ceea ce ai nevoie.

🫦Meriti sa fii pedepsit 

*ps: strapon, cătușe, bici si multe alte accesorii care te vor face sa experiementezi totul la maxim 😈

♟️0792332385♟️

Facetune_13-09-2023-19-04-09.jpeg

Deci inteleg bine? 

Esti cumine primesti pepene, esti obraznic primesti strapon?Ai de kooru nostru 🤭

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...