miracolsisco Reputation: -85 Posted December 14, 2023 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Posted December 14, 2023 Am vorbit cu ea o zis vine in 17 decembrie..sigur e Stefania?.. 1
zoligabi69 Reputation: 465 Posted December 18, 2023 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Author Posted December 18, 2023 Da a revenit Stefi, dar nu sta numai până joi, adică joi pleca deja🙃 Am revizitat, e tot asa drăguța și simpatica, intr-un cuvânt m-am simtit foarte bine! Voi reveni la ea de câte ori vine la noi.
alin27 Reputation: 36 Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 Salut....cum prestează Ștefania,se dezbracă de tot ,unde are locația? înțeleg că e ok domnișoara... dacă reușesc să o prind la telefon o sa o vizitez . 1
sexboy25 Reputation: 4 Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 3 hours ago, alin27 said: Salut....cum prestează Ștefania,se dezbracă de tot ,unde are locația? înțeleg că e ok domnișoara... dacă reușesc să o prind la telefon o sa o vizitez . Salut. Merita vizitata fata. Da se dezbraca si face un masaj de nota 10, din toate puctele de vedere. 3
Paybacktime5 Reputation: 206 Posted December 25, 2023 Oras:Maros Oras:Maros Posted December 25, 2023 La 23.11.2023 la 18:42, loveyougirl a spus: Ce se pot întâmpla? La ce te referi ? Și spune mi te rog ce presupune masajul erotic? Ce face de fapt ? Nu am fost niciodată la masaj erotic. Recomanzi? Că aș încerca și eu să Sint cum e. Merita sa incerci macar odata. Eu o vizitam in trecut pe faimoasa Cristina pentru asa ceva. Incepea cu un masaj de relaxare , apoi isi freca sanii de spatele tau , apoi iti spunea sa te intoric pe spate , iti punea sanii pe fata in timp ce te masturba ( o fata priceputa care foloseste uleiurile potrivite face masturabarea foarte placuta ) , mima un oral , isi dadea parul peste fata sa nu vezi ce face cu mana dar aveai impresia ca chiar iti face ON. Nu avea cum sa nu iti placa. Daca nu ai fost la asa ceva si colegii psun ca aceasta fata este buna , cand se intoarce in oras nu ezita! 3
loveyougirl Reputation: 569 Posted December 25, 2023 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Posted December 25, 2023 Mulțumesc pentru informații. Abia aștept să revină
miracolsisco Reputation: -85 Posted January 15 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Posted January 15 Tocmai vizitat pe domnisoara Stefania..tot asa masaj bun..si foarte comunicativa.recomand!!..☺️
blndU Reputation: -3 Posted January 15 Oras:Mures Oras:Mures Posted January 15 https://we.tl/t-FkQtxSYxsV ea este tipa? Mersi
zoligabi69 Reputation: 465 Posted January 17 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Author Posted January 17 Sun de doua zile dar nu raspunde 🙃🥲 Nu știu sa fi greșit cu ceva, nuprra cred🤩
loveyougirl Reputation: 569 Posted January 17 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Posted January 17 WhatsAp văd că nu folosește
miracolsisco Reputation: -85 Posted January 17 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Posted January 17 O plecat din cauza apartamentului..revine im 29… 1
Membru Premium masterblaster Reputation: 931 Posted January 18 Membru Premium Posted January 18 On 1/15/2024 at 11:30 PM, blndU said: https://we.tl/t-FkQtxSYxsV ea este tipa? Mersi Sunt asa de multe pozele c-a trebuit sa le pui pe wetransfer? A-propos, linkul a expirat. 3
zoligabi69 Reputation: 465 Posted January 18 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Author Posted January 18 Dar c Dacă a plecat totul e în zadar 🙈
gicu69 Reputation: 78 Posted January 23 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Posted January 23 Astept si eu sa revina!
attila89 Reputation: 1 Posted January 24 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Posted January 24 Ștefi e cine a lucrat mai demult cu Cristina ? Blonda unguroaica?
zoligabi69 Reputation: 465 Posted January 25 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Author Posted January 25 Acum 8 ore, attila89 a spus: Ștefi e cine a lucrat mai demult cu Cristina ? Blonda unguroaica? Nu, nu e, e bruneta și mai tânără.
attila89 Reputation: 1 Posted January 25 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Posted January 25 Și aia nu știți pe unde e nu mai lucrează?
zoligabi69 Reputation: 465 Posted January 25 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Author Posted January 25 Acum 6 ore, attila89 a spus: Și aia nu știți pe unde e nu mai lucrează? Nu mai lucrează în domeniul
Eagel Reputation: 39 Posted February 3 Oras:O Oras:O Posted February 3 Parca scria pe undeva că se întoarce în Martie.
kindman Reputation: 56 Posted October 24 Posted October 24 Tocmai m-am intors de la Stefania. I-am gasit anuntul pe publi si apoi am cautat aici pe forum. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic-22-23-24-oct-mures/028e7346315673hh19d0727dh42hh2dg.html Din pacate azi e ultima zi in care mai sta pe la noi, asa ca nu stiu daca mai prindeti loc liber. M-am programat tot azi, telefonic (nu raspunde la SMS si nici nu are whatsapp). Uneori e ocupata si nu raspunde, dar ulterior revine ea cu un beep si o puteti suna atunci. Locatia e AMA Residence in Unirii. Cand am ajuns a trebuit sa astept cateva minute pentru ca inca nu iesise celalalt client. Mi s-a deschis usa de la apartament si a iesit un catelus micut. Stefania era ascunsa dupa usa. Am intrat, era imbracata in lenjerie de culoare neagra. Ce m-a frapat a fost silueta ei absolut superba, din cap pana in picioare. Cu sani mari, rotunzi si fermi, picioare de gazela si relativ inalta. I-am oferit o cutie de ciocolata cadou si a acceptat. Apartamentul e foarte curat si primitor, imediat m-a invitat in dormitor, m-a intrebat daca vreau sa fac dus, dar facusem deja dinainte. M-am dezbracat, m-am pus pe burta pe pat, apoi s-a dezbracat si ea si a inceput cu un masaj ce a urcat de la picioare pana sus. Intre timp mai schimbam o vorba, mai glumeam. Are nici mai mult nici mai putin de 13 ani experienta (desi nu i-as da mai mult de 26-27 de ani). I-am propus sa ii fac si eu masaj si a acceptat. Am umplut-o de ulei din cap pana in picioare, si pe spate si pe fata. Apoi a urmat masajul erotic, m-am pus pe spate si si-a plimbat sanii peste organul meu, apoi s-a suit peste mine. M-a lasat sa o ating in zonele intime, nu a comentat nimic. Nu aveam cum sa nu finalizez cu o asemenea frumusete peste mine. Apoi mi-a dat servetele, m-am sters, am facut un dus, m-am imbracat, ne-am luat ramas bun si am plecat. Pentru masaj erotic ii dau nota 9, dar asta numai pentru ca am o vasta experienta pe la saloane si i-as fi dat 10 daca ar fi fost putin mai lipicioasa, mai tandra. Daca ar fi sa dau nota pe Tg-Mures in schimb, ar fi 10+. De revenit: da, merita cei 250 RON, mai ales ca acelasi pret are si Luxury, dar serviciile de acolo nu se compara cu ce ofera Stefania. Multumesc, Stefania si te mai asteptam pe la noi. Sper sa accepti sa comunici si pe whatsapp, ar fi ceva mai simplu de facut programare. 3
m_raducu_2012 Reputation: 178 Posted October 28 Oras:mures Oras:mures Posted October 28 Cam așa stă în fiecare oraș (3 zile) ... In perioada următoare va fi la Sibiu (statistic)... De data asta nu am reușit să o vizitez...
Ninety-nine Reputation: 2 Posted October 29 Posted October 29 Nici eu din păcate. Am fost la mai multe fete, dar părerea mea că ea are cel mai sexy corp dintre toate. E unul pe care l-aş lua acasă 😊😊😊 1
kenji Reputation: 482 Posted October 29 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Posted October 29 Acum 12 ore, Ninety-nine a spus: Nici eu din păcate. Am fost la mai multe fete, dar părerea mea că ea are cel mai sexy corp dintre toate. E unul pe care l-aş lua acasă 😊😊😊 E unul? Doar unul? 🫣
Ninety-nine Reputation: 2 Posted October 30 Posted October 30 Acum 11 ore, kenji a spus: E unul? Doar unul? 🫣 Aş lua mai multe dar ...... 🤣🤣🤣 1
Recommended Posts