Sari la conținut

Intrebari

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

1. Care este cea mai mare realizare a ta?

2. Daca te uiti in oglinda ceea ce vezi iti place,nu-ti place sau nu pui pret ?

3. Ti-ai muscat vreodata limba pentru a nu plange si de ce ?

4. Cum ar trebui sa fie/arate si alaturi de cine ceea mai frumoasa zi din viata ta ?

5. Daca ai avea un copil si ar trebui sa alegi 2 calitati pe care ai dori sa le aiba (una mostenita de la tine si una pe care o crezi tu importanta ) care ar fii acestea ?

6. Cum ti-ar placea sa te vezi dupa ani si ani ?

7. Daca ai muri ce ti-ar placea sa se intample cu tine ?

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Interesant. Sfat: fa un edit si numeroteaza intrebarile.

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

1. Ca m-am nascut.

2. S-au spart toate oglizile.

3. Mi-am muscat limba cand mancam un mar si am plans de durere.

4. Cea mai frmoasa zi din viata mea ar fi ca Sofisicatu' sa-si ceara scuze; ar insemna ca totusi mai are o urma de decenta. Apoi, sa beau o vodka cu o buna prietena :laugh2

5. O caltate mostemita de la mine - fidelitatea fata de ma-sa, si importanta cred ca ar fi grija fata de balena alba.

6. Pai sunt dupa ani si ani...

7,  Mah, esti nebun? Ia uita-te pe avarul meu!

• Like 1
Postat

1. Ca m-am nascut.

2. S-au spart toate oglizile.

3. Mi-am muscat limba cand mancam un mar si am plans de durere.

4. Cea mai frmoasa zi din viata mea ar fi ca Sofisicatu' sa-si ceara scuze; ar insemna ca totusi mai are o urma de decenta. Apoi, sa beau o vodka cu o buna prietena :laugh2

6. O caltate mostemita de la mine - fidelitatea fata de ma-sa, si importanta cred ca ar fi grija fata de balena alba.

7. Pai sunt dupa ani si ani...

8,  Mah, esti nebun? Ia uita-te pe avarul meu!

Ai raspuns gresit la o intrebare.

Postat

Asta e ca un fel de oracol?  :laugh2

Ai uitat: Care e mancarea ta preferata? si Ce culoare iti place?

P.S Puteti sa raspundeti si la intrebarile astea daca vreti ;)

Poti deschide un topic separat cu intrebariile tale eu ma multumesc cu cele puse de mine.Da,este un fel de a fii depinde cat de constient esti sau nu.

Postat

Am raspuns gresit la toate :laugh2

• Like 1
Postat

Am raspuns gresit la toate :laugh2

Doar la una.la restul ai raspuns corect.Daca vrei iti spun si la care daca nu poti sa-ti dai seama si singur.

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

1. 5.

2. Depinde de ziua in care ma uit in oglinda. De asta beau multa bere, sa-mi fac curaj sa ma privesc in oglinda.

3. Imi musc buzele in astfel de situatii, nu limba. Plang doar la inmormantari sau, din orice, cand sunt foarte beat.

4. Pentru un barbat heterosexual: ziua in care naste persoana iubita unul sau mai multi copii, cu certitudinea ca el este tatal. 

5. Mostenita: nu stiu. Alta: ambitie.

6. Viu.

7. Daca as muri nu mi-ar placea si nu mi-ar displacea nimic dupa.

• Like 1
Postat

1. 5.

2. Depinde de ziua in care ma uit in oglinda. De asta beau multa bere, sa-mi fac curaj sa ma privesc in oglinda.

3. Imi musc buzele in astfel de situatii, nu limba. Plang doar la inmormantari sau, din orice, cand sunt foarte beat.

4. Pentru un barbat heterosexual: ziua in care naste persoana iubita unul sau mai multi copii, cu certitudinea ca el este tatal. 

5. Mostenita: nu stiu. Alta: ambitie.

6. Viu.

7. Daca as muri nu mi-ar placea si nu mi-ar displacea nimic dupa.

Multumesc pentru seriozitate.Si primul meu vot acordat (nu ca ar conta).

Postat

Mai, daca-ti spun ca la toate.... :laugh2

• Like 1
Postat

Mai, daca-ti spun ca la toate.... :laugh2

Ok pentru ca vad ca nu reusesti sa-ti dai seama la ce intrebare ai raspuns gresit am sa te ajut eu,la prima.

Postat

Bai @12 etc. la asa topic asa raspunsuri.  A fost un fel mai putin ofensator de a-ti spune ca acesta e un alt topic tampit , ca multe altele de pe aici . Adica tu ce vrei?  Sa ne "citesti"> . Ce treaba ai tu cu anumite lucruri ce tin de intimitatea fiecareia?  Mai uspr cu pianu' ca se varsa clapele.

Postat

Bai @12 etc. la asa topic asa raspunsuri.  A fost un fel mai putin ofensator de a-ti spune ca acesta e un alt topic tampit , ca multe altele de pe aici . Adica tu ce vrei?  Sa ne "citesti"> . Ce treaba ai tu cu anumite lucruri ce tin de intimitatea fiecareia?  Mai uspr cu pianu' ca se varsa clapele.

La prima intrebare ai gresit pentru ca nu este realizarea ta faptul ca te-ai nascut tu ci a parintilor tai.Eu nu sunt bai cu nimeni,ti-am reprosat eu ceva ca ai raspuns si culmea unui topic tampit,am afirmat doar ca ai gresit raspunsul la o singura intrebare si nu vad de ce tot tu te superi ?

• Like 1
Postat

Ooooo...domnu' e delicat, nu este "bai"! Extraordinar!  Stai sa vezi cand ti-or lua trolii toata familia.... atunci sa te vad!  Invata mai intai sa exprimi exact ceea-ce vrei sa spui, fara a da nastere la interpretari.

In alta ordine de idei, repet: nu ti-ai dat seama ca am raspuns la misto  tocmai pt. a-ti sugera ca ai "nascut" un topic aiurea? Voiai sa-ti spun din prima : "Du-te ba si te culca"? Cine crezi tu ca-ti va raspunde corect si sincer la intrebari  ce tin de intimitatea fiecaruia?

Ai inteles ... domnule?

• Oras:Bucuresti
Postat

1.Am atins Nirvana! :)

2.Vad un print fermecator! :)...sunt mirific! :)...deci da,imi place ce vad in the mirror.

3.Nu sunt masochist!

4.Toate zilele mele sunt frumoase,alaturu de Ea!!

5.Nu am inteles unde ai vrut sa ajungi...ce fumezi? :)...cum adica sa alegi..plm! :)

6.Zambind! :)

7.Fumezi chestii heavy!Te ia paranoia...de ce sa mori cand poti trai? :)

Postat

Ooooo...domnu' e delicat, nu este "bai"! Extraordinar!  Stai sa vezi cand ti-or lua trolii toata familia.... atunci sa te vad!  Invata mai intai sa exprimi exact ceea-ce vrei sa spui, fara a da nastere la interpretari.

In alta ordine de idei, repet: nu ti-ai dat seama ca am raspuns la misto  tocmai pt. a-ti sugera ca ai "nascut" un topic aiurea? Voiai sa-ti spun din prima : "Du-te ba si te culca"? Cine crezi tu ca-ti va raspunde corect si sincer la intrebari  ce tin de intimitatea fiecaruia?

Ai inteles ... domnule?

:laugh2 Pe mine nu ma deranjeaza nici trolii (pentru ca sunt orc) si cu atat mai mult daca ma injura cineva (chiar daca se refera doar la o parte din familia mea sau la toata familia),dupa cum obsevi posez si o calitate si anume nu ma enervez , sunt de un calm (dovedit) care te scoate din minti dupa cum bine observi.Da,recunosc ca nu mi-am dat seama ca ai raspuns la "misto" cum iti place sa spui dar bine ca mi-ai spus acum,altfel as fi trait toata viata cu povara asta. :laugh2  Esti convins ca asteptam neaparat niste raspunsuri ?

Postat

1.Am atins Nirvana! :)

2.Vad un print fermecator! :)...sunt mirific! :)...deci da,imi place ce vad in the mirror.

3.Nu sunt masochist!

4.Toate zilele mele sunt frumoase,alaturu de Ea!!

5.Nu am inteles unde ai vrut sa ajungi...ce fumezi? :)...cum adica sa alegi..plm! :)

6.Zambind! :)

7.Fumezi chestii heavy!Te ia paranoia...de ce sa mori cand poti trai? :)

Si tu ai raspuns gresit la cel putin o intrebare si daca-ti spun sunt convins ca si tu o sa te superi pe mine ca si picon. :laugh2 Fac si pariu sau un studiu de caz.

Serios vorbind intrebariile pot fi tratate si in gluma dar este important sa fie citite cu atentie si raspunsurile ca-s date serios sau nu , sa fie exacte sau la obiect.

Postat

Si tu ai raspuns gresit la cel putin o intrebare si daca-ti spun sunt convins ca si tu o sa te superi pe mine ca si picon. :laugh2 Fac si pariu sau un studiu de caz.

Serios vorbind intrebariile pot fi tratate si in gluma dar este important sa fie citite cu atentie si raspunsurile ca-s date serios sau nu , sa fie exacte sau la obiect.

Incearca sa fii mai direct...imi salvezi si mie,si tie,niste timp...poti sa imi spui "unde am gresit",te rog frumos! :)...Nu ne putem supara virtual,never ever! :)...ar insemna sa fim slabi! ;)

Postat

Incearca sa fii mai direct...imi salvezi si mie,si tie,niste timp...poti sa imi spui "unde am gresit",te rog frumos! :)...Nu ne putem supara virtual,never ever! :)...ar insemna sa fim slabi! ;)

La intrebarea cu numarul 4.

Postat

Mai bine intrebai CNP-ul si adresa din buletin... 

Nu este nevoie sa intrebi ceva ce poti afla si fara sa intrebi.Dar sincer nu inteleg teama pe care-o provoaca niste simple intrebari.

Postat

Aaa...am inteles...scuze! :)

Zilele tale ar trebui sa fie pline de fericire alaturi de persoana iubita,eu traiesc asa ceva deci nu mai trebuie nimic! :)

Postat

Sa inteleg ca tu faci un studiu,pe oameni,care sa te indrume spre o viata mai palpitanta? :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...