Sari la conținut

Discutii Generale Hunedoara, Deva si imprejurimi

Postări Recomandate

• Membru Premium
Reputație: 1858
  • Oras:Ar
Postat
Acum 14 minute, Iubaretul123 a spus:

Ete na pai nu sîntem toți futaciosi .

Suntem, dar in primul rând duntem oameni și ne respectăm cuvântul.

Reputație: 307
Postat
Acum 2 ore, unsuflet a spus:

Sunt și fete locale ok. Chiar la voi nu stiu, dar la un moment dat, sătul fiind de ce este pe publi sau nimfo, am făcut un apel public la colegii care stiu fete locale nelistate. Am primit câteva ponturi in pm, am fost la ele, sunt ok, dar nu le-am deschis topic și nici numerele de tel nu le pot da mai departe să nu inșel increderea colegilor.

Ce este acum pe publi nu prea cred la noi nici nu te contrazic 

• Membru Premium
Postat
Acum 59 minute, Pumat a spus:

Ce este acum pe publi nu prea cred la noi nici nu te contrazic 

Incercati și împărtășiti!

Postat
Acum 23 minute, unsuflet a spus:

Incercati și împărtășiti!

Ok,dar dacă tu ști de ce nu ne zici și noua doar suntem futaci toți aici 

• Membru Premium
Postat
Acum 13 minute, Pumat a spus:

Ok,dar dacă tu ști de ce nu ne zici și noua doar suntem futaci toți aici 

1. Nu stiu pe Hd.

2. Daca omul csre mi-a recomsndat-o m-a rugat sa nu spun mai departe, nu ar fi frumos să ii respect dorinta?

3. Eu v-am scris doar o recomandare de cum sa colaborati.

• Telefon: -
  • Oras:Hunedoara
  • Telefon: -
  • Oras:Hunedoara
Postat

Eu in Hunedoara nu stiu nimic ok, Si am fost de 2 ori dar dezamagire maxima. Am intrebat pe o pagina anterioara de o fata dar nu zice nimeni nimic

Reputație: 102
Postat
La 06.04.2024 la 7:19, unsuflet a spus:

Sunt și fete locale ok. Chiar la voi nu stiu, dar la un moment dat, sătul fiind de ce este pe publi sau nimfo, am făcut un apel public la colegii care stiu fete locale nelistate. Am primit câteva ponturi in pm, am fost la ele, sunt ok, dar nu le-am deschis topic și nici numerele de tel nu le pot da mai departe să nu inșel increderea colegilor.

Așa aș propune și eu să facem un grup de băieți pe whatsapp sau altă modalitate și să ne împărtășim ponturi mai discret în ce privește fetele, doar că nu prea știi în cine poți avea sau nu încredere, că se pot infiltra și  șalăi care să își bage produsele lor la înaintare, și tot cu buzele umflate rămânem.  Să mor eu dacă nu suntem ghinioniști.  Ori mă ocolește doar pe mine norocul, ori pe toți.  Cum nu găsim noi în toată Deva asta o curva să se futa bine pe bani cinstiți!?

Reputație: 22
  • Oras:_
  • Oras:_
Postat
La 06.04.2024 la 5:19, unsuflet a spus:

unsuflet cum pot sa iau legatura cu tine?

• Membru Premium
Postat
Acum 25 minute, altom a spus:

unsuflet cum pot sa iau legatura cu tine?

Momentan doar aici. Mi-am sters contul vechi ca boul si nu am dreptul deocamdata nici la pm decât extrem de limitat.. 

• Membru Premium
Postat
1 oră în urmă, Jocopo a spus:

Așa aș propune și eu să facem un grup de băieți pe whatsapp sau altă modalitate și să ne împărtășim ponturi mai discret în ce privește fetele, doar că nu prea știi în cine poți avea sau nu încredere, că se pot infiltra și  șalăi care să își bage produsele lor la înaintare, și tot cu buzele umflate rămânem.  Să mor eu dacă nu suntem ghinioniști.  Ori mă ocolește doar pe mine norocul, ori pe toți.  Cum nu găsim noi în toată Deva asta o curva să se futa bine pe bani cinstiți!?

O altă idee, dar se aplica doar pt membrii colorati, cu drept la pm: puteti crea un pm cu mai multi participanti, până in 6 cred, in care să fiti doar membrii de incredere și sa schimbati ponturi. Pe wa e mai dificil, nu vrei sa iti vada cineva nr de tel, mai ales daca nu ai unul dedicat strict pt mersul la fetele vesele, trebuie sa stergi totul până ajungi acasă, daca unul din grup posteaza noaptea etc

Reputație: 102
Postat
Acum 7 minute, unsuflet a spus:

O altă idee, dar se aplica doar pt membrii colorati, cu drept la pm: puteti crea un pm cu mai multi participanti, până in 6 cred, in care să fiti doar membrii de incredere și sa schimbati ponturi. Pe wa e mai dificil, nu vrei sa iti vada cineva nr de tel, mai ales daca nu ai unul dedicat strict pt mersul la fetele vesele, trebuie sa stergi totul până ajungi acasă, daca unul din grup posteaza noaptea etc

Voi investi într-un abonament plătit și voi încerca să fac acest lucru.  Mersi pentru sfat! 

• Like 1
Postat
Acum 1 oră, Jocopo a spus:

La noi pe Deva vin toate fetele ce nu au clienti prin alte orase,cu niște figuri si preturi de iti vine sa vb singur,cred ca și eu ori îmi fac cont plătit ori renunț la el 

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Pumat a spus:

La noi pe Deva vin toate fetele ce nu au clienti prin alte orase,cu niște figuri si preturi de iti vine sa vb singur,cred ca și eu ori îmi fac cont plătit ori renunț la el 

Tu mai ai putin pâna la 200 poștări, când devii galben și poti avea reactii. Nu renunta!

Postat
Acum 2 minute, unsuflet a spus:

Tu mai ai putin pâna la 200 poștări, când devii galben și poti avea reactii. Nu renunta!

Fac ca și tine și pe urma regret.Multumesc frumos pt incurajare! Chiar dacă am avut ceva conflicte în trecut pt fata cu filmatul sper sa nu poți pica pe mine sau ai uitat ?

• Membru Premium
Postat

Fac ca și tine și pe urma regret.Multumesc frumos pt incurajare! Chiar dacă am avut ceva conflicte în trecut pt fata cu filmatul sper sa nu poți pica pe mine sau ai uitat ?

Nu ma intereseaza deloc sa mai intru in conflicte. Când e rost de unul, fug tare😅.

Daca reușim sa vorbim civilizat, sa ne intelegrm intre noi, de ce nu? Nu port pică.

Postat
Chiar acum, unsuflet a spus:

Nu ma intereseaza deloc sa mai intru in conflicte. Când e rost de unul, fug tare😅.

Daca reușim sa vorbim civilizat, sa ne intelegrm intre noi, de ce nu? Nu port pică.

Mulțumesc frumos! Dau o bere sau mai multe. Ști despre ce este vb ? Am rămas masca când am văzut ca îți ai închis contul

• Membru Premium
Postat

Mulțumesc frumos! Dau o bere sau mai multe. Ști despre ce este vb ? Am rămas masca când am văzut ca îți ai închis contul

Asta e, domnia si prostia se plâtesc!

• Telefon: cosmin2281
  • Oras:deva
  • Telefon: cosmin2281
  • Oras:deva
Postat

Bună ziua 

Ceva matura 45+ mai ne vizitează la Deva 

Nu mature 20/30 de ani cum se dau ele 

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat
Acum 11 ore, cosmin2281 a spus:

Bună ziua 

Ceva matura 45+ mai ne vizitează la Deva 

Nu mature 20/30 de ani cum se dau ele 

Salut, o găsești pe doamna

Matura deva 0746310248 

Postat

Am vorbit cu ea acum cateva luni de zile e din Simeria, nu are locatie, 150 fin  300 ora dar trebuie sa plătești si camera 50 lei, undeva la gara la Simeria

Postat
Acum 11 ore, LUIS,FIGO a spus:

Am vorbit cu ea acum cateva luni de zile e din Simeria, nu are locatie, 150 fin  300 ora dar trebuie sa plătești si camera 50 lei, undeva la gara la Simeria

Cum naiba sa ceri prețul asta și fără locatie te doare capul jur

Postat
Acum 1 minut, LUIS,FIGO a spus:

Trebuie ss plătești tu camrea la hotel 50 ron! 

Nu cred colegu sa mai fie camere cu 50 de lei?

Postat

Are intelegere cu receptionieri de la hotel, cei 50 ton se duc catre receptie, anal nu face doar op, on, si np. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 3 guests

• Creează nouă...