chrisbbmike Reputație: 1608 Postat Noiembrie 18, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Noiembrie 18, 2023 @mylky eu zic să încetezi cu astea că vine frigul și nu de alta dar parcă văd că îs ocupate băncile de acolo de la nufărul :)) Sau daca mai găsești ceva zi'mi mie in avans să vin cu vin fiert, cu covrigi ...să fac și eu o bișniță:) 1
mylky Reputație: 325 Postat Noiembrie 18, 2023 Postat Noiembrie 18, 2023 Nu știu cum voi nu o vedeți … peste drum de bisericuța acolo unde e și ceva bar tot pe acolo e pe băncuțele alea așa cu fâș lung pe ea … blonda creață …. 1
oradean1 Reputație: 100 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Gyula Oras:Gyula Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 14 ore, mylky a spus: Nu știu cum voi nu o vedeți … peste drum de bisericuța acolo unde e și ceva bar tot pe acolo e pe băncuțele alea așa cu fâș lung pe ea … blonda creață …. Ai tu un dar frate mylky sa îți apară doar ție in cale astea 😁. Ce e bine ii ca ne spui și noua despre ele și nu ești egoist sa le ții doar pt tine.
dantelog Reputație: 19 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 14 ore, mylky a spus: Nu știu cum voi nu o vedeți … peste drum de bisericuța acolo unde e și ceva bar tot pe acolo e pe băncuțele alea așa cu fâș lung pe ea … blonda creață …. Acolo sta aproape zilnic, doar ca vremea nu i-a permis recent... am văzut-o și eu de multe ori, trec frecvent prin zona. Ii mai cumpără trecătorii una alta sau ii dau țigări. Nu cred ca cere bani, doar câte o tigara....Nu am văzut-o de aproape ca și aspect, dar îți dai seama ca e de pe strada.
mylky Reputație: 325 Postat Noiembrie 21, 2023 Postat Noiembrie 21, 2023 La 19.11.2023 la 12:55, dantelog a spus: Acolo sta aproape zilnic, doar ca vremea nu i-a permis recent... am văzut-o și eu de multe ori, trec frecvent prin zona. Ii mai cumpără trecătorii una alta sau ii dau țigări. Nu cred ca cere bani, doar câte o tigara....Nu am văzut-o de aproape ca și aspect, dar îți dai seama ca e de pe strada. revin , fost la ea zilele astea , după ora 18… plin de mașini etc … plm cu gândirea de acasă am veni direct cu un bluzon și gluga în cap să nu mă recunoască vreo amică sau amic sa belesc pula după aia acasă !!! Mna zis și făcut , era lângă bancă fuma și berea o bere la doză , mă apropii de ea de 2/3 metri aprind o țigară și zic atâta : ai chef să mergem și te aduc înapoi ? Direct își ia haina plasă și în spatele meu la 2 metri știe filmul până la parcare .. unde se urcă în spate în mașină !am luat regim hotelier până a doua zi , deoarece m-am gândit la ea să rămână acolo peste noapte ! Am ajuns la cazare plătit 100 lei până a doua zi la 12 putea să rămână , îi explic unde să lase cheia când pleacă și să nu facă prostii etc ca altfel are probleme cu legea ! Zis și făcut eu mă tirez la un dush , nu am apucat să intru eu undeva la 3 minute maxim , ca se deschide ușa , și zice pot să intru și eu cu tine ? Zic da sigur haide , mna ne spălăm ea pe mine eu pe ea cu săpunele etc cu mâna pe pulă și între buci mă spală fata la greu , la fel încep și eu între bucile ei la pizda etc , când îmi spune ca să pun niște balsam pe degete și să le introduc în fund la ea să o spăl un pic , zis și făcut nu a venit nici un miros ! Am băgat două degete cu balsam și frecam pe acolo să curăț , într-adevăr nu am băgat de seamă dacă era ceva maro ca dușul mergea ! No o curăț bine dau să ieșim din duș la care îmi zice hai dacă vrei să o bagi în fund ! Pfff lubrifiant pula la mine … zic ok … încerc încet și încet și o bag acuma nu toată ca mna … însă în timp ce i-o trăgeam în fund maxim 5 minute da alea 5 minute au fost așa gen fără oprire ori mă mișcam eu ori se mișcă ea! M-am terminat glorios în fundul ei în timp ce ea se masturba , se freca pe clitoris la greu ! Mi-a zis ca a avut orgasm , nu l-am văzut ca eram în extaz eu! A și cu prezervativ în fund nu fără ! no comandai o pizza și etc acolo să avem … începem numărul doi ! Mă roagă să îi fac oral eu … cică zice hai lingemi pizda ca îmi place … mă pus să îi ling pizda în poziția 69 , și mă rugat să îi introduc degetele în fund câte pot ! Nu m-am riscat decât cu unul da era frumos , hopa după 8-10 minute de limbi ca mă și durea maxilarul îmi zice nu te opri linge și prinde-mă cu dinții de clitoris dar nu mușcătură tare ! Da un lichid alb destul de gros se prelinge pe limba mea … sincer m-am terminat și eu instant …. Pe limba ei .. fără să înghită ! Mna pe la 4 dimineața zic eu tre să plec am zis ca nu pot sta până dimineață … ultimul număr dimineață a fost bestial !!! Mai exact mi-a dat la cerere limbi in fund ! I-am cerut lucrul ăsta dar mi-a zis ca mna sa mergem sa ne spălat și etc gen ar fi vrut sa zică ca dacă simte mirosuri etc nu face … doar ca in același timp după ce ne spălăm am zis hai fie limbi in fund în poziția 69 ! Ea îmi lingea anusul sub puta în poziția aia și eu la fel îi dădeam limbi în anus ! La care îmi spune după vreo 10 minute ca ar vrea sa simtă și ea un orgasm puternic ! Din pulă .. ce sa știu sa fac … am pus-o capră cu capul în Perina am dat ca surdul pana am simțit ca explodez … nu mi-a zis daca sa terminat da a picat așa pe pat ruptă cumva …. Plătit sincer 100 cazare 125 mâncare , și i-am dat 275 lei ! Am avut 500 toți bani la mine și așa i-am împărțit ! m-a rugat gen sper ca nu le zici la prietenii tăi de mine ! Am zis nici vorbă ești doar a mea ! Spor ! 4 2
chrisbbmike Reputație: 1608 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Noiembrie 21, 2023 Stimați confrați mâine mă găsiți cu standul de apa minerală, suc, plăcinte, covrigi, ceai cald, vin fiert ...etc. - locație lângă băncuțe:)) PS - o să am și prezervative, lubrifianți etc... 1 5
rocco s Reputație: 1340 Postat Noiembrie 21, 2023 Postat Noiembrie 21, 2023 Si sa puneti botu la asa trolleala,,,gen buibas grasuna etc.
thesebi Reputație: 341 Postat Noiembrie 21, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 21, 2023 Ba, 😅 trecusem chiar mai nainte acolo, acu jumat de ora pe la 9, ma uitam stanga in dreapta, si sincer da intradevar nu e asa usor sa stii sigur daca e ea sau nu... Chiar arata homeless homeless? pentru ca, era o tipa blonda blonda cu parul intins acolo si manca un burger, atat, si era chiar bine imbracata si machiata, geaca neagra si contur negru in jurul ochiului parca.... si eram gen ba ce sa fac? daca o abordam ''buna ce faci, esti libera?'' si pe urma cine stie urla pe mine si se uita lumea apoi... Asadar nu am riscat si am zis pas, dar o sa mai trec sa vad cand pot. In rest era cam gol locatia, terasa de afara... 4
mylky Reputație: 325 Postat Noiembrie 22, 2023 Postat Noiembrie 22, 2023 Da aia o fost sigurat însă tre să aibe pe ea un fâș negru lung aproape la genunchi
thesebi Reputație: 341 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 15 minute, mylky a spus: Da aia o fost sigurat însă tre să aibe pe ea un fâș negru lung aproape la genunchi wow, mersi ca ai zis! bine de stiut acum! :))
bmwseris Reputație: 25 Postat Noiembrie 23, 2023 Postat Noiembrie 23, 2023 On 11/21/2023 at 3:51 PM, mylky said: revin , fost la ea zilele astea , după ora 18… plin de mașini etc … plm cu gândirea de acasă am veni direct cu un bluzon și gluga în cap să nu mă recunoască vreo amică sau amic sa belesc pula după aia acasă !!! Mna zis și făcut , era lângă bancă fuma și berea o bere la doză , mă apropii de ea de 2/3 metri aprind o țigară și zic atâta : ai chef să mergem și te aduc înapoi ? Direct își ia haina plasă și în spatele meu la 2 metri știe filmul până la parcare .. unde se urcă în spate în mașină !am luat regim hotelier până a doua zi , deoarece m-am gândit la ea să rămână acolo peste noapte ! Am ajuns la cazare plătit 100 lei până a doua zi la 12 putea să rămână , îi explic unde să lase cheia când pleacă și să nu facă prostii etc ca altfel are probleme cu legea ! Zis și făcut eu mă tirez la un dush , nu am apucat să intru eu undeva la 3 minute maxim , ca se deschide ușa , și zice pot să intru și eu cu tine ? Zic da sigur haide , mna ne spălăm ea pe mine eu pe ea cu săpunele etc cu mâna pe pulă și între buci mă spală fata la greu , la fel încep și eu între bucile ei la pizda etc , când îmi spune ca să pun niște balsam pe degete și să le introduc în fund la ea să o spăl un pic , zis și făcut nu a venit nici un miros ! Am băgat două degete cu balsam și frecam pe acolo să curăț , într-adevăr nu am băgat de seamă dacă era ceva maro ca dușul mergea ! No o curăț bine dau să ieșim din duș la care îmi zice hai dacă vrei să o bagi în fund ! Pfff lubrifiant pula la mine … zic ok … încerc încet și încet și o bag acuma nu toată ca mna … însă în timp ce i-o trăgeam în fund maxim 5 minute da alea 5 minute au fost așa gen fără oprire ori mă mișcam eu ori se mișcă ea! M-am terminat glorios în fundul ei în timp ce ea se masturba , se freca pe clitoris la greu ! Mi-a zis ca a avut orgasm , nu l-am văzut ca eram în extaz eu! A și cu prezervativ în fund nu fără ! no comandai o pizza și etc acolo să avem … începem numărul doi ! Mă roagă să îi fac oral eu … cică zice hai lingemi pizda ca îmi place … mă pus să îi ling pizda în poziția 69 , și mă rugat să îi introduc degetele în fund câte pot ! Nu m-am riscat decât cu unul da era frumos , hopa după 8-10 minute de limbi ca mă și durea maxilarul îmi zice nu te opri linge și prinde-mă cu dinții de clitoris dar nu mușcătură tare ! Da un lichid alb destul de gros se prelinge pe limba mea … sincer m-am terminat și eu instant …. Pe limba ei .. fără să înghită ! Mna pe la 4 dimineața zic eu tre să plec am zis ca nu pot sta până dimineață … ultimul număr dimineață a fost bestial !!! Mai exact mi-a dat la cerere limbi in fund ! I-am cerut lucrul ăsta dar mi-a zis ca mna sa mergem sa ne spălat și etc gen ar fi vrut sa zică ca dacă simte mirosuri etc nu face … doar ca in același timp după ce ne spălăm am zis hai fie limbi in fund în poziția 69 ! Ea îmi lingea anusul sub puta în poziția aia și eu la fel îi dădeam limbi în anus ! La care îmi spune după vreo 10 minute ca ar vrea sa simtă și ea un orgasm puternic ! Din pulă .. ce sa știu sa fac … am pus-o capră cu capul în Perina am dat ca surdul pana am simțit ca explodez … nu mi-a zis daca sa terminat da a picat așa pe pat ruptă cumva …. Plătit sincer 100 cazare 125 mâncare , și i-am dat 275 lei ! Am avut 500 toți bani la mine și așa i-am împărțit ! m-a rugat gen sper ca nu le zici la prietenii tăi de mine ! Am zis nici vorbă ești doar a mea ! Spor ! Fratele meu Ion Creanga pe langa tine era pistol cu apa 💪
bmwseris Reputație: 25 Postat Noiembrie 23, 2023 Postat Noiembrie 23, 2023 Buna dimineata la toti ! Avand in vedere ca sa lasat iarna si gerul si e cam frig afara dorim sa va anuntan ca la standul de langa bancutele de la Mec pe langa pastile de putut prezervative lubrifianti etc va punem la dispozitie si vin fiert palinca fiarta cu Miere de albine si preservative inblanite va rugam sa respectati ordinea de tragere bilete disponibile doar la taraba ! Zi faina 3
mylky Reputație: 325 Postat Noiembrie 23, 2023 Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 35 minute, bmwseris a spus: Buna dimineata la toti ! Avand in vedere ca sa lasat iarna si gerul si e cam frig afara dorim sa va anuntan ca la standul de langa bancutele de la Mec pe langa pastile de putut prezervative lubrifianti etc va punem la dispozitie si vin fiert palinca fiarta cu Miere de albine si preservative inblanite va rugam sa respectati ordinea de tragere bilete disponibile doar la taraba ! Zi faina Hahaha mă bag și eu again , but not today … zilele astea când ajung acasă merg să dau iarăși la ochiul maro 😁
bmwseris Reputație: 25 Postat Noiembrie 23, 2023 Postat Noiembrie 23, 2023 3 hours ago, mylky said: Hahaha mă bag și eu again , but not today … zilele astea când ajung acasă merg să dau iarăși la ochiul maro 😁 Numai daca iei bilet de la caserie 🤣
chrisbbmike Reputație: 1608 Postat Noiembrie 23, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 10 ore, bmwseris a spus: Buna dimineata la toti ! Avand in vedere ca sa lasat iarna si gerul si e cam frig afara dorim sa va anuntan ca la standul de langa bancutele de la Mec pe langa pastile de putut prezervative lubrifianti etc va punem la dispozitie si vin fiert palinca fiarta cu Miere de albine si preservative inblanite va rugam sa respectati ordinea de tragere bilete disponibile doar la taraba ! Zi faina Alo colegu' ce faci ? Te bagi peste afacerea mea ?
bmstefan Reputație: 16 Postat Noiembrie 23, 2023 Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 2 ore, chrisbbmike a spus: Alo colegu' ce faci ? Te bagi peste afacerea mea ? Împărțim teritoriul pe parcele 😂😂😂 ce ai tu nu vând eu și invers 😂😂 1
bmstefan Reputație: 16 Postat Noiembrie 23, 2023 Postat Noiembrie 23, 2023 Acum 2 ore, chrisbbmike a spus: Alo colegu' ce faci ? Te bagi peste afacerea mea ? Eu vând bilete si tu vinzi abonamente 😂😂 2
chrisbbmike Reputație: 1608 Postat Noiembrie 23, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Noiembrie 23, 2023 Care veniți mâine pe banca ...facem o cruce, ne mai cunoaștem și noi 2
dantelog Reputație: 19 Postat Noiembrie 25, 2023 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Noiembrie 25, 2023 La 21.11.2023 la 15:51, mylky a spus: revin , fost la ea zilele astea , după ora 18… plin de mașini etc … plm cu gândirea de acasă am veni direct cu un bluzon și gluga în cap să nu mă recunoască vreo amică sau amic sa belesc pula după aia acasă !!! Mna zis și făcut , era lângă bancă fuma și berea o bere la doză , mă apropii de ea de 2/3 metri aprind o țigară și zic atâta : ai chef să mergem și te aduc înapoi ? Direct își ia haina plasă și în spatele meu la 2 metri știe filmul până la parcare .. unde se urcă în spate în mașină !am luat regim hotelier până a doua zi , deoarece m-am gândit la ea să rămână acolo peste noapte ! Am ajuns la cazare plătit 100 lei până a doua zi la 12 putea să rămână , îi explic unde să lase cheia când pleacă și să nu facă prostii etc ca altfel are probleme cu legea ! Zis și făcut eu mă tirez la un dush , nu am apucat să intru eu undeva la 3 minute maxim , ca se deschide ușa , și zice pot să intru și eu cu tine ? Zic da sigur haide , mna ne spălăm ea pe mine eu pe ea cu săpunele etc cu mâna pe pulă și între buci mă spală fata la greu , la fel încep și eu între bucile ei la pizda etc , când îmi spune ca să pun niște balsam pe degete și să le introduc în fund la ea să o spăl un pic , zis și făcut nu a venit nici un miros ! Am băgat două degete cu balsam și frecam pe acolo să curăț , într-adevăr nu am băgat de seamă dacă era ceva maro ca dușul mergea ! No o curăț bine dau să ieșim din duș la care îmi zice hai dacă vrei să o bagi în fund ! Pfff lubrifiant pula la mine … zic ok … încerc încet și încet și o bag acuma nu toată ca mna … însă în timp ce i-o trăgeam în fund maxim 5 minute da alea 5 minute au fost așa gen fără oprire ori mă mișcam eu ori se mișcă ea! M-am terminat glorios în fundul ei în timp ce ea se masturba , se freca pe clitoris la greu ! Mi-a zis ca a avut orgasm , nu l-am văzut ca eram în extaz eu! A și cu prezervativ în fund nu fără ! no comandai o pizza și etc acolo să avem … începem numărul doi ! Mă roagă să îi fac oral eu … cică zice hai lingemi pizda ca îmi place … mă pus să îi ling pizda în poziția 69 , și mă rugat să îi introduc degetele în fund câte pot ! Nu m-am riscat decât cu unul da era frumos , hopa după 8-10 minute de limbi ca mă și durea maxilarul îmi zice nu te opri linge și prinde-mă cu dinții de clitoris dar nu mușcătură tare ! Da un lichid alb destul de gros se prelinge pe limba mea … sincer m-am terminat și eu instant …. Pe limba ei .. fără să înghită ! Mna pe la 4 dimineața zic eu tre să plec am zis ca nu pot sta până dimineață … ultimul număr dimineață a fost bestial !!! Mai exact mi-a dat la cerere limbi in fund ! I-am cerut lucrul ăsta dar mi-a zis ca mna sa mergem sa ne spălat și etc gen ar fi vrut sa zică ca dacă simte mirosuri etc nu face … doar ca in același timp după ce ne spălăm am zis hai fie limbi in fund în poziția 69 ! Ea îmi lingea anusul sub puta în poziția aia și eu la fel îi dădeam limbi în anus ! La care îmi spune după vreo 10 minute ca ar vrea sa simtă și ea un orgasm puternic ! Din pulă .. ce sa știu sa fac … am pus-o capră cu capul în Perina am dat ca surdul pana am simțit ca explodez … nu mi-a zis daca sa terminat da a picat așa pe pat ruptă cumva …. Plătit sincer 100 cazare 125 mâncare , și i-am dat 275 lei ! Am avut 500 toți bani la mine și așa i-am împărțit ! m-a rugat gen sper ca nu le zici la prietenii tăi de mine ! Am zis nici vorbă ești doar a mea ! Spor ! Colegul, ma intrebam asa de unu singur, după ce am citit cele de mai sus, daca e curata fata.... la ce si cate ai zis ca ați facut voi acolo, e safe? La ce igiena poate ea să își mențină în situația ei. 1 1
comisirom Reputație: 84 Postat Noiembrie 25, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 25, 2023 Homless,apa e rara pt igiena!Cam cum naiba arata!Trebuie stomac cred pt!Am trecut prin zona,intrand si in barul de vis a vis,nu am identificat o !Probabil pe timp de iarna merge la adapostul comunitar!A fost o curiozitate!Succes amatorilor!
rocco s Reputație: 1340 Postat Noiembrie 25, 2023 Postat Noiembrie 25, 2023 E Buibaş grăsuna. Eu mă repet, cum dreaq puneţi botu la aşa trolling ?
cinevadulce8 Reputație: 1 Postat Noiembrie 26, 2023 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 26, 2023 Prin natura job ului eu trec zilnic prin nufarul. Este acolo una, homeless, aia de ziceam mai sus....dar nu e blonda si nu are parul intins. E satena inchis, creata, f murdara si cu privire daia ca zici ca e vesnic droghi sau beata.
bmwseris Reputație: 25 Postat Noiembrie 26, 2023 Postat Noiembrie 26, 2023 2 hours ago, cinevadulce8 said: Prin natura job ului eu trec zilnic prin nufarul. Este acolo una, homeless, aia de ziceam mai sus....dar nu e blonda si nu are parul intins. E satena inchis, creata, f murdara si cu privire daia ca zici ca e vesnic droghi sau beata. Personal din peisaje este de vazut doar cand apare mylky in rest e de nevazut ! sta ascunsa si apare doar cand simte perfumul lui 🤣🤣🤣
oradean1 Reputație: 100 Postat Noiembrie 26, 2023 Oras:Gyula Oras:Gyula Postat Noiembrie 26, 2023 Acum 6 ore, bmwseris a spus: Personal din peisaje este de vazut doar cand apare mylky in rest e de nevazut ! sta ascunsa si apare doar cand simte perfumul lui 🤣🤣🤣 Nu vreau sa ii iau apărarea, am beneficiat o singura data de serviciile fetelor propuse aici de mylky, și tin minte ca și la aceea poveste lumea era sceptica despre cele povestite dar s-au adeverit pt mine, a fost exact cum a descris el (dameza de lângă fostul pod de pontoane) sa comportat exact cum a zis el . În schimb ca să poți fute ce propune el îți trebuie stomac destul de tare, ( din punctul meu), în rest tot respectul meu pt el. 1
bmwseris Reputație: 25 Postat Noiembrie 27, 2023 Postat Noiembrie 27, 2023 14 hours ago, oradean1 said: Nu vreau sa ii iau apărarea, am beneficiat o singura data de serviciile fetelor propuse aici de mylky, și tin minte ca și la aceea poveste lumea era sceptica despre cele povestite dar s-au adeverit pt mine, a fost exact cum a descris el (dameza de lângă fostul pod de pontoane) sa comportat exact cum a zis el . În schimb ca să poți fute ce propune el îți trebuie stomac destul de tare, ( din punctul meu), în rest tot respectul meu pt el. Sa nu intelegi gresit nu is sceptic era o gluma tot respectul meu fata de el ca are stomach pentru asa ceva ! la fond si la urma urmei e proverbul acela ! O speli si e ca noua 🤣 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum