Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Si pe mine ma tine tot maxim 50-60km, m-as baga si eu. Am si ceva ustensila buna de sosea.

Apropo de ce zicea Angel, am auzit ca e frumos si colorat prin Galbinasi si Vasilati, dar n-am avut curiozitatea, m-am oprit pe la Tanganu :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Avraam, serios... cauta si tu alte topicuri de stricat, sunt atatea... de ce tocmai pe al meu? 

• Oras:Egipt
  • Oras:Egipt
Postat

:no2  Nu ai haz.  :laugh2  Ma duc sa cert cu amandina, ea tine la tavaleala!  :beer

• Telefon: http://www.spital-obregia.ro/
  • Oras:Bucharest
  • Telefon: http://www.spital-obregia.ro/
  • Oras:Bucharest
Postat

fetele trebuie sa isi puna saua la bicicleta ??

:no2

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Cu dedicatie pentru Deeana si e fara a fi off-topic.

Al doilea scop al postarii mele: sa descopere si niste artisti de dincolo de Prut care ar trebui apreciati:

• Like 1
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

:slap2  Incercam si noi sa vorbim pe un topic serios si vine Pisicul si ne troleaza.. :no2

nu tocmai , bicicleta di imagine este u pegas vintage, era un obiect de lux in anii 70 si se putea cumpara de la magazinele moto-sport pentru suma de 1500 de lei[balcesti albastrii].mai exista un model si mai bengos, co roate groasa pe spate ,su saua lunga si cu ghidon stil harley davidson, asta era mai ieftin 1200 de balcesti.

• Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

nu tocmai , bicicleta di imagine este u pegas vintage, era un obiect de lux in anii 70 si se putea cumpara de la magazinele moto-sport pentru suma de 1500 de lei[balcesti albastrii].mai exista un model si mai bengos, co roate groasa pe spate ,su saua lunga si cu ghidon stil harley davidson, asta era mai ieftin 1200 de balcesti.

erau cu cauciucuri de minimobra bre ...

bicicleta se numea pegas modern ... si nu va lasati pacaliti .. furca fata nu avea amortizor ..era rigida 

post-112848-0-44043800-1395186586_thumb.jpg

Postat

1 micromort = probabilitatea de 1/106 de a muri

O saritura cu parasuta (sau 5 tigari): +7 micromorti

0.5L de vin: +1

1000 de mile cu avionul: +1

230 de mile cu masina: +1

20 de mile cu bicicleta : +1

6 mile cu motocicleta: +1

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Cu bicicleta, fara bicicleta, eu vreau sa stiu unde a disparut febletea mea, initiatoarea topicului.

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Pai..daca ar fi fost febletea ta ai fi stiut unde...nu?

Vizitator Beraru
Reputație: 0
Postat

Pai..daca ar fi fost febletea ta ai fi stiut unde...nu?

Afirmatia mea nu implica reciprocitate. "Feblesc" numai eu. Daca "feblea" si ea era eram de acord cu tine.

Ce, vrei sa spui ca tu nu o "feblesti" ?! ... Si nici tu nu stii unde a disparut. :).

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ooooo , bicicleta , primul meu hobby dus până la aproape de extrem .

Eram copil și tata mi-a cumpărat din magazin o semicursiera XB3 rusească , eram cel mai bucuros, o ștergeam , o curățăm , îi ungeam lanțul, ce mai , nu mai puteam după ea .

După un timp, ca și la femei vrei mai mult și mai bine , m-am înscris la ciclism , la o școală micuța , la SS2 , foarte frumos , eram în al nouălea cer.

Ajunsesem la un stadiu de făceam antrenament pe velodromul de la Dinamo , când l-am văzut prima oară innebunisem, nu mai aveam stare , toți băieții eram nerăbdători să alergam pe el.

Pe atunci aveam o cursiera Peugeot , cu butuci de Regina cu Campaniole , ghidon Huret , o singură foaie , un singur pinion , frâne pe saboți , baye-uri , 7,5Kg , era o plăcere să alergi cu ea pe velodrom , dar numai acolo , că pe stradă nu se putea merge cu ea din cauza raportului foaie +pinion .

În timpul liber aveam o cursiera Colnago a mea personală cu care făceam drumuri ca , București -Giurgiu -București. ....sau București -Ploiești - București , drumuri care la început nu erau chiar ușoare , cu toate că aveam biciclete profi toți , când ne întorceam din cursă parcă nu mai aveam același aplomb.

Inchiputi-va să faci un așa drum cu un MB sau cu mai știu eu ce model de oraș , înnebunești nu alta .

Am și acum la vârsta a doua o cursiera Bianchi care îmi face cu ochiul din când în când , și mai că îmi pun mintea cu ea , dar nu mai e ce a fost , câteodată mi se pare că arat și ridicol pe ea , v-a dați seama , o bicicletă de curse , carbon etc cu unul care nu mai arată a ciclist deloc , cam Cum arată ?

Dar ce să fac , boala e intrată adânc în inima și nu cred că o să scap de ia .

Da , pot să spun , ciclismul e boală grea , dar ai și satisfacții pe măsură .

Numai bine.

• Like 3
  • Minus 8
Postat

Hai odata. Stati in casa   :PCx cu gandu la :doggystyle . E primavara, e frumos, mergem afara sa mirosim florile. Au redus preturile la biciclete la Hervis in luna aprilie. Eu tocmai ce mi-am luat azi. Destul ca-mi iau Ignore de la Diana pe PM la faza asta. Sariti si voi cu acceptul aici, poate iese ceva. Ca sa fiu mai concret: 

MERGE CINEVA IN WEEKENDUL ASTA LA PLIMBARE? In vreun parc in Bucuresti. Sau prin imprejurimi. ... HAI ODATA :rant

Postat

De cand am cont de "Femeie cu atitudine", nu mai am acces la PM... Nu ignor pe nimeni, ci pur si simplu contul nu mai are acea functie. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...